BACK TO SCHOOL
-40%
Για 1 χρόνο ΕΓΓΡΑΦΗ και ΑΝΑΝΕΩΣΗ
οι προσφορές δεν μπορούν να συνδυαστούν

Οι καλύτερες προσφορές από 150 χώρες

Πάνω από 100 000 ικανοποιημένοι χρήστες

Προσφέρει φθηνότερα έως και το 90% της τιμής εκκίνησης

Άμεση επαφή με μεταπωλητές και χονδρεμπόρους

Η ιστορία του Merkandi

 • 2024

  Μάιος, 2024

  Νέα επιλογή για πωλητές - δυνατότητα προσθήκης εμπορικών όρων και πολιτικής επιστροφής

  Μια συναρπαστική νέα επιλογή για τους πωλητές σάς επιτρέπει να προσθέσετε όρους συναλλαγών και μια πολιτική επιστροφής, η οποία αυξάνει σημαντικά τη διαφάνεια και την εμπιστοσύνη των πελατών! Αυτό διευκολύνει την αποφυγή παρεξηγήσεων και τη μείωση του αριθμού των καταγγελιών, γεγονός που οδηγεί σε μεγαλύτερη ικανοποίηση των αγοραστών.

 • Απρίλιος, 2024

  Αυτόματη μετάφραση περιγραφών χονδρεμπόρων

  Έχουμε εφαρμόσει μια νέα δυνατότητα - από εδώ και στο εξής, όλες οι περιγραφές χονδρικής θα μεταφράζονται σε όλες τις γλώσσες. Χάρη σε αυτό, πελάτες από κάθε χώρα θα μπορούν να μάθουν περισσότερα για την εταιρεία σας.

 • Μάρτιος, 2024

  Ειδοποίηση για νέες δυνατότητες και αλλαγές

  Από εδώ και στο εξής, στον πίνακα ελέγχου κάθε χρήστη, στο επάνω μέρος, θα εμφανίζουμε τις αλλαγές που έγιναν στο Merkandi. Με αυτόν τον τρόπο, δεν θα χάσετε ποτέ νέες λειτουργίες και αλλαγές που έχουμε ετοιμάσει για εσάς.

 • Φεβρουάριος, 2024

  Μάθημα Trading Path to Success

  Έχουμε δημοσιεύσει ένα μάθημα για αρχάριους και προχωρημένους χονδρεμπόρους. Εκεί θα βρείτε όλες τις απαραίτητες πληροφορίες - από την επιλογή του κλάδου, από την αποθήκευση, τη χρηματοδότηση, τις πωλήσεις μέχρι το μάρκετινγκ. Το μάθημα είναι δωρεάν και διαθέσιμο σε εγγεγραμμένους χρήστες. Σας προσκαλούμε να παρακολουθήσετε!


  Εισαγωγή PIN για εξυπηρέτηση πελατών

  Έχουμε εισαγάγει μεμονωμένους κωδικούς PIN για πελάτες για να αυξήσουμε την ασφάλεια και να διευκολύνουμε την εξουσιοδότηση όταν επικοινωνούν με την εξυπηρέτηση πελατών. Χάρη σε αυτό, η διαδικασία επαλήθευσης είναι ταχύτερη και η ασφάλεια των δεδομένων στην πλατφόρμα έχει ενισχυθεί σημαντικά.

 • Ιανουάριος, 2024

  Δυνατότητα σύνδεσης πολλών χρηστών σε έναν μόνο λογαριασμό

  Για να διευκολύνουμε την ομαδική εργασία σε συγκεκριμένους τύπους λογαριασμών, έχουμε εισαγάγει τη λειτουργία δευτερεύοντος λογαριασμού, χάρη στην οποία, για παράδειγμα, οι εργαζόμενοι μπορούν να διαχειρίζονται πιο αποτελεσματικά τις αλληλεπιδράσεις με τους πελάτες.

  Εκκίνηση εγγενών ειδοποιήσεων push

  Έχουμε εφαρμόσει ένα νέο εγγενές σύστημα ειδοποιήσεων που σας επιτρέπει να λαμβάνετε πληροφορίες απευθείας στην οθόνη του υπολογιστή ή του τηλεφώνου σας. Μετά την αποδοχή από τον χρήστη, οι ειδήσεις θα εμφανίζονται στις συσκευές, επιτρέποντας ακόμη πιο γρήγορη πρόσβαση στο περιεχόμενο.

 • 2023

  Δεκέμβριος, 2023

  Δυνατότητα αύξησης προσφορών ανά πάσα στιγμή

  Παρέχουμε μια εύχρηστη μονάδα ανανέωσης προσφοράς. Το αναψυκτικό είναι εντελώς δωρεάν μία φορά κάθε 30 ημέρες. Διατίθεται επίσης ταχύτερη ανανέωση με πληρωμή πόντων Merkandi. Η ανανέωση των προσφορών είναι ένα απλό και αποτελεσματικό εργαλείο για να αυξήσετε την προβολή των προσφορών!

 • Νοέμβριος, 2023

  Δυνατότητα δημιουργίας προσφορών πριν από την ενεργοποίηση της επιλογής πώλησης

  Ο χρόνος επαλήθευσης της εταιρείας εξαρτάται από πολλούς παράγοντες. Επομένως, σε ορισμένες περιπτώσεις μπορεί να παραταθεί έως και δύο εβδομάδες. Έχουμε αλλάξει το εσωτερικό μας σύστημα και τώρα οι χρήστες μπορούν να προσθέσουν τη γκάμα των προϊόντων τους, ενώ η ομάδα Merkandi επαληθεύει την εταιρεία. Μετά τη θετική επαλήθευση, όλες οι προσφορές θα δημοσιευτούν αυτόματα.

 • Οκτώβριος, 2023

  Προσθήκη πληροφοριών σε ποιες χώρες αποστέλλει ο πωλητής + δωρεάν αποστολή

  Το διεθνές εμπόριο γίνεται ευκολότερο και... φθηνότερο. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο προσθέσαμε την επιλογή ορισμού σε ποιες χώρες στέλνει ο πωλητής και τη δυνατότητα ορισμού δωρεάν αποστολής σε χώρες που έχει επιλέξει ο πωλητής, καθώς και τη δυνατότητα ορισμού του ορίου στο οποίο προσφέρεται δωρεάν αποστολή.

 • Σεπτέμβριος, 2023

  Το Merkandi φτάνει την ταχύτητα του φωτός!

  Μετά από πάνω από ένα μήνα σκληρής δουλειάς, μπορούμε να καυχηθούμε ότι ο ιστότοπος έχει επιταχυνθεί έως και 70%. Ο χρόνος φόρτωσης της σελίδας έχει μειωθεί δραματικά, κάνοντας την περιήγηση στον ιστότοπο ακόμα πιο ευχάριστη. Δείτε μόνοι σας.

  Ενότητα κορυφαίων αναζητήσεων και νέων προωθούμενων προσφορών

  Έχουμε εφαρμόσει μια νέα ενότητα για τις πιο δημοφιλείς αναζητήσεις και μαζί με αυτές πολλές οπτικές αλλαγές. Αυτά περιλαμβάνουν μια νέα ενότητα: Επιτυχίες της εβδομάδας και Κορυφαίες προσφορές από την κατηγορία. Το Merkandi έχει γίνει πιο ελκυστικό οπτικά και ακόμα πιο εύκολο στη χρήση.

  Εισαγωγή/εξαγωγή γνωσιακής βάσης

  Το διεθνές εμπόριο δεν είναι το πιο εύκολο πράγμα. Επιπλέον, η αναζήτηση πληροφοριών σχετικά με τους εμπορικούς κανόνες, τους τελωνειακούς δασμούς κ.λπ. για κάθε χώρα μπορεί να είναι χρονοβόρα. Για να εξοικονομήσετε χρόνο, έχουμε ετοιμάσει μια περίληψη πληροφοριών για τις περισσότερες χώρες του κόσμου, έτσι ώστε τα σύνορα των χωρών να πάψουν να αποτελούν πρόβλημα στο διεθνές εμπόριο.

 • Αύγουστος, 2023

  Αναφορά προσφοράς

  Το προϊόν δεν είναι πρωτότυπο; Λείπουν πληροφορίες στην προσφορά; Ή μήπως η τιμή είναι ξεπερασμένη; Για να διασφαλίσουμε την υψηλότερη ποιότητα περιεχομένου στον ιστότοπο, παρέχουμε στους χρήστες μας τη δυνατότητα να υποβάλλουν προσφορές.

 • Ιούλιος, 2023

  Προτάσεις αναζήτησης

  Εφαρμόζουμε ένα απλούστερο σύστημα αναζήτησης στον ιστότοπό μας. Από εδώ και στο εξής, όταν εισάγετε μια φράση στο πεδίο αναζήτησης, το σύστημα θα προτείνει κατηγορίες, τις πιο δημοφιλείς ετικέτες και τα προϊόντα που ταιριάζουν περισσότερο. Αυτό διευκολύνει την αναζήτηση και την εύρεση των κατάλληλων προϊόντων ακόμα πιο γρήγορα.

  Παραγγελία προϊόντων

  Το εμπόριο περιλαμβάνει πάντα επαφή με τον πελάτη. Ένα από τα πιο συχνά αναφερόμενα προβλήματα είναι οι ατελείωτες συνομιλίες με τους αγοραστές. Για να μειώσουμε τον αριθμό των μηνυμάτων που ανταλλάσσονται και να αυξήσουμε τις πωλήσεις, εισάγουμε ένα σύστημα παραγγελίας αγαθών με καλάθι. Τώρα η παραγγελία είναι απλούστερη και πιο διαισθητική από την άποψη του αγοραστή και ο πωλητής λαμβάνει μια παραγγελία έτοιμη για εκτέλεση.

 • Ιούνιος, 2023

  Ενσωμάτωση πωλητή

  Τα πλήρη στοιχεία του πωλητή, όπως τρόποι πληρωμής, τρόποι αποστολής, ώρες λειτουργίας κ.λπ. θα πρέπει να είναι τυπικές. Για να διασφαλίσουμε ότι κάθε πωλητής έχει ένα πλήρως ολοκληρωμένο προφίλ, έχουμε εφαρμόσει την ενσωμάτωση πωλητή. Η συμπλήρωση των δεδομένων θα έχει ως αποτέλεσμα λιγότερα περιττά ερωτήματα από αγοραστές και περισσότερα ενδιαφερόμενα μέρη.

  Νέα, καλύτερη και ταχύτερη εισαγωγή προσφορών

  Έχουμε προετοιμάσει την εισαγωγή προσφορών εντελώς εκ νέου. Τώρα είναι πιο γρήγορο, πιο απλό και πιο διαισθητικό στη χρήση. Ελπίζουμε ότι ο αυξανόμενος αριθμός χρηστών που χρησιμοποιούν αυτήν την ενότητα θα μπορούν να προσθέτουν και να ενημερώνουν τις προσφορές τους ακόμα πιο εύκολα.

 • Μάιος, 2023

  Δημοσίευση προσφορών - ακόμα πιο εύκολη

  Από τώρα και στο εξής, φροντίζουμε τα πάντα στο Merkandi. Κάθε καταχώριση μπορεί να δημοσιευτεί σε μία μόνο έκδοση και θα τη μεταφράσουμε σε όλες τις άλλες. Το διεθνές εμπόριο μόλις έγινε ευκολότερο.

  Ταχύτερα, απλούστερα φίλτρα και ταξινόμηση

  Έχουμε εισαγάγει μια σειρά βελτιώσεων στα φίλτρα - από τώρα και στο εξής ταξινομούνται ανάλογα με τον αριθμό των προσφορών που ανήκουν, έχουμε διευκολύνει την πλοήγηση σε υποκατηγορίες και πόσο γρήγορα λειτουργούν. Επιπλέον, έχουμε εφαρμόσει τη δυνατότητα ταξινόμησης προσφορών ανά τιμή και ημερομηνία προσθήκης.

 • Απρίλιος, 2023

  Είσοδος για αγοραστές

  Στο Merkandi, οι προσφορές είναι οι πιο σημαντικές. Έχουμε εισαγάγει μια διαδικασία ενσωμάτωσης που επιτρέπει στον χρήστη να επιλέγει τις κατηγορίες και τις ομάδες προϊόντων που τον ενδιαφέρουν και στη συνέχεια να λαμβάνει ένα ενημερωτικό δελτίο με προσφορές απόλυτα προσαρμοσμένες στα ενδιαφέροντά του.

  Συνδρομές με ανανεώσιμες πηγές τώρα στο Merkandi

  Έχουμε χρησιμοποιήσει έναν νέο, πιο βολικό τρόπο διαχείρισης της συνδρομής σας. Στο εξής, για μηνιαίες συνδρομές, το ποσό της συνδρομής θα χρεώνεται αυτόματα μέχρι να ακυρωθεί. Τώρα όλα είναι ακόμα πιο απλά.

 • Μάρτιος, 2023

  Οι δραστηριότητες της Merkandi στον τομέα της βιώσιμης ανάπτυξης

  Το Merkandi είναι μια πλατφόρμα που εστιάζει εδώ και χρόνια στην πώληση πλεονασμάτων, στη ρευστοποίηση, στο τέλος της σειράς κ.λπ., δηλαδή στην πρόληψη της σπατάλης αγαθών. Προκειμένου να προωθήσουμε αυτήν την ιδέα και να εκπαιδεύσουμε το κοινό, δημιουργήσαμε μια ειδική υποσελίδα που περιέχει μια αναφορά για τις δραστηριότητές μας σε αυτόν τον τομέα.

  Ένα τμήμα πλαγιών με ένα πιο σχετικό σύνολο προσφορών

  Έχουμε κάνει αλλαγές στον μηχανισμό που κατηγοριοποιεί τις προσφορές στην ενότητα μετοχών. Από εδώ και στο εξής, σε αυτήν την ενότητα θα εμφανίζονται προσφορές που περιέχουν ένα σύνολο προσεκτικά επιλεγμένων λέξεων-κλειδιών, γεγονός που θα μειώσει τον αριθμό των αποτυχημένων προσφορών και θα αυξήσει τον αριθμό των μοναδικών ευκαιριών.

 • Φεβρουάριος, 2023

  Οι εκπτώσεις προϊόντων είναι τώρα εδώ!

  Από εδώ και στο εξής, κάθε φορά που ο χονδρέμπορος αλλάζει την τιμή ενός προϊόντος σε χαμηλότερη, θα επισημαίνεται στην προσφορά ως προσφορά μαζί με τις νέες και τις παλιές τιμές.

 • Ιανουάριος, 2023

  Αυξήστε τις πωλήσεις με δείκτη ποιότητας

  Έχουμε εισαγάγει μια νέα λειτουργικότητα - έναν δείκτη ποιότητας προσφοράς, χάρη στον οποίο κάθε πωλητής μπορεί να βελτιώσει διαδραστικά τις προσφορές του και, ως εκ τούτου, → τις πωλήσεις. Ο δείκτης κυμαίνεται από 0 έως 100, με βαθμολογία πάνω από 85 που υποδηλώνει προσφορά υψηλής ποιότητας. Σας προσκαλούμε να δοκιμάσετε τη λειτουργικότητα!

  Εγγραφείτε κάρτες για ευκολότερες πληρωμές

  Από εδώ και στο εξής, κάθε χρήστης που έχει πληρώσει ποτέ για μια υπηρεσία στο Merkandi χρησιμοποιώντας πιστωτική ή χρεωστική κάρτα θα έχει την επιλογή να επιλέξει την αποθηκευμένη κάρτα την επόμενη φορά που θα πληρώσει.

  Οδηγίες προς την αποθήκη

  Έχουμε εισαγάγει έναν μεγαλύτερο χάρτη στο προφίλ χονδρικής, ο οποίος είναι πιο ορατός και ευανάγνωστος και περιέχει μια πολύ σημαντική αλλαγή - έχει τη δυνατότητα να ορίζει μια διαδρομή. Ο προγραμματισμός μιας επίσκεψης σε έναν αντιπρόσωπο δεν ήταν ποτέ τόσο εύκολος.

 • 2022

  Δεκέμβριος, 2022

  Πρόσβαση σε προσφορές χονδρικής χωρίς περιθώρια

  Έχουμε μεταφράσει όλες τις προσφορές στον ιστότοπο σε όλες τις διαθέσιμες γλώσσες. Χάρη σε αυτό, κάθε χρήστης, ανεξάρτητα από τη γλώσσα ή τη γλωσσική έκδοση του Merkandi, θα δει το ίδιο σύνολο προσφορών για αγορά. Περισσότερες προσφορές = περισσότεροι πελάτες για χονδρεμπόρους!

  Βελτιωμένη μονάδα μηνυμάτων και δείκτες απόκρισης

  Ένα από τα βασικά στοιχεία στις διεθνείς επαφές είναι τα e-mail. Βελτιώσαμε τη μονάδα για να την κάνουμε πιο εύκολη στη χρήση και εισάγουμε επίσης μια νέα δυνατότητα - δείκτες. Θα επισημάνουμε τους πωλητές που απαντούν σε όλα τα μηνύματα και το κάνουν όσο το δυνατόν γρηγορότερα.

 • Νοέμβριος, 2022

  Merkandi διαθέσιμο σε 6 νέες χώρες!

  Για να καλύψουμε τις ανάγκες των χρηστών και των επισκεπτών, λανσάρουμε το Merkandi σε 6 νέες γλώσσες: δανικά, κροατικά, νορβηγικά, εσθονικά, φινλανδικά και σλοβενικά. Νέες χώρες σημαίνουν νεότερες επιχειρηματικές ευκαιρίες τόσο για αγοραστές όσο και για πωλητές.

 • Οκτώβριος, 2022

  Έκδοση για κινητά ακόμα πιο εύκολη στη χρήση

  Έχουμε εισαγάγει μια σειρά από βελτιώσεις UX και UI για να κάνουμε τη χρήση του Merkandi σε κινητά τηλέφωνα ακόμα πιο απλή, πιο γρήγορη και πιο ευχάριστη. Επιπλέον, τους επόμενους μήνες θα εργαστούμε στον πίνακα χρηστών, ο οποίος θα έχει άμεσο αντίκτυπο στις θετικές απορρίψεις από τρέχοντες πελάτες.

 • Σεπτέμβριος, 2022

  Το Merkandi επιταχύνει ξανά

  Έχουμε εφαρμόσει μια σειρά από διορθώσεις για να επιταχύνουμε την πλατφόρμα. Ξεκινώντας από τη βελτιστοποίηση φωτογραφιών, μέσω διορθώσεων που κάνουν τις επιλεγμένες σελίδες να φορτώνουν έως και 60% πιο γρήγορα. Η περιήγηση σε νέες προσφορές δεν ήταν ποτέ τόσο γρήγορη.

 • Αύγουστος, 2022

  Η τεχνητή νοημοσύνη σε δράση

  Μπαίνουμε σε μια νέα εποχή. Υλοποιήσαμε τη βελτίωση των τίτλων προσφορών χρησιμοποιώντας τεχνητή νοημοσύνη. Η τεχνητή νοημοσύνη θα διασφαλίσει ότι οι τίτλοι ταιριάζουν καλύτερα και είναι πιο ελκυστικοί για τους πελάτες

  Οι καλύτερες προσφορές υψηλότερα στη λίστα

  Έχουμε εφαρμόσει ένα σύστημα υψηλότερης τοποθέτησης των πιο δημοφιλών προσφορών. Από εδώ και στο εξής, οι καλύτερες προσφορές θα είναι ακόμα πιο ψηλές στις λίστες, ώστε να μπορείτε να τις προσεγγίζετε ακόμα πιο γρήγορα!

 • Ιούλιος, 2022

  Δημιουργούμε οδηγούς για να κάνουμε τη χρήση του Merkandi ακόμα πιο εύκολη

  Δημιουργήσαμε τον πρώτο οδηγό για την προσθήκη προσφορών στην πλατφόρμα. Σε μορφή γραφικού και κειμένου, μαζί με συμβουλές για το πώς να απαριθμήσετε προσφορές που πωλούν. Αυτή είναι η αρχή μιας σειράς υλικών που θα κάνουν τη χρήση της πλατφόρμας μας ακόμα πιο εύκολη.

 • Ιούνιος, 2022

  Η νέα, καλύτερη μηχανή αναζήτησης είναι εδώ!

  Έχουμε εφαρμόσει μια νέα μηχανή αναζήτησης που προσφέρει μια σειρά από πλεονεκτήματα. Είναι πολύ πιο γρήγορο, επιστρέφει πιο προσαρμοσμένα αποτελέσματα αναζήτησης, είναι ανθεκτικό σε τυπογραφικά λάθη και μπορεί να συζευχθεί λέξεις. Τώρα, χάρη στη νέα μηχανή αναζήτησης, είναι ακόμα πιο εύκολο να βρείτε τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν!

 • Μάιος, 2022

  Αναζητούμε επενδυτές

  Η πλατφόρμα Merkandi δυναμώνει, αποκτά νέους χρήστες, πωλητές και αγοραστές και οι φιλοδοξίες μας αυξάνονται μαζί με τις ανάγκες τους. Γι' αυτό αναζητούμε επενδυτές που θα μας βοηθήσουν να επιταχύνουμε την υλοποίηση του οράματός μας - το χονδρικό εμπόριο που είναι απλό, διαθέσιμο στο κοινό, διαισθητικό, ασφαλές και διεθνές. Θέλετε να γίνετε μέρος αυτής της επανάστασης;
  Γράψτε μας

  Βάζουμε στόχο να κατακτήσουμε νέες αγορές

  Πιστεύουμε ότι το χονδρικό εμπόριο δεν έχει σύνορα. Στην αποστολή μας να συνδέουμε εργολάβους από όλο τον κόσμο, προσπαθούμε να απλοποιήσουμε το διεθνές εμπόριο και να κατακτήσουμε νέες αγορές. Έχουμε ξεκινήσει ένα πιλοτικό πρόγραμμα που απευθύνεται σε αραβικές χώρες, στο οποίο παρουσιάζουμε την πλατφόρμα σε νέους πωλητές και αγοραστές. Το αποτέλεσμα αυτών των δραστηριοτήτων θα είναι μια ακόμη ευρύτερη αγορά και περισσότεροι επιχειρηματικοί συνεργάτες για εσάς!

 • Απρίλιος, 2022

  Νέο κανάλι επικοινωνίας για όλους τους επισκέπτες - Ζωντανή συνομιλία

  Μέχρι στιγμής, η συνομιλία στον ιστότοπο ήταν διαθέσιμη μόνο σε εγγεγραμμένους χρήστες και σε επιλεγμένες ενότητες της πλατφόρμας. Λόγω του γεγονότος ότι κατανοούμε πόσο περίπλοκο μπορεί να είναι το χονδρικό εμπόριο και πόσες ερωτήσεις μπορεί να προκύψουν, ξεκινάμε μια συνομιλία για όλους τους επισκέπτες.

  Δοκιμάζουμε έναν νέο τύπο λογαριασμού - Premium PLUS

  Για να καλύψουμε τις ανάγκες των χρηστών, στο πλαίσιο της προώθησης, ενεργοποιήσαμε έναν νέο τύπο λογαριασμού ως δοκιμαστικό, ο οποίος, εκτός από μια σειρά από πλεονεκτήματα του λογαριασμού PREMIUM, διαθέτει επίσης τρεις υπηρεσίες: Επαλήθευση εργολάβου, Αναζήτηση προϊόντων και πιστοποιητικό αξιοπιστίας. Αυτό είναι άλλο ένα βήμα στο δρόμο για την καλύτερη αντιστοίχιση των υπηρεσιών μας με τις ανάγκες των πελατών μας.

  Νέος λογαριασμός Freemium για πωλητές

  Δημιουργήσαμε έναν νέο τύπο λογαριασμού για Πωλητές - FREEMIUM. Από εδώ και στο εξής, νέοι αναποφάσιστοι πωλητές έχουν την ευκαιρία να ανακαλύψουν τις δυνατότητες του Merkandi χωρίς υποχρεώσεις.

 • Μάρτιος, 2022

  Νέοι τρόποι πληρωμής για υπηρεσίες Merkandi

  Έχουμε κυκλοφορήσει δύο πρόσθετους τρόπους πληρωμής για τους οποίους ρώτησαν οι χρήστες μας - το Apple Pay και το Google Pay. Αυτές οι νέες, άμεσες και εύκολες μέθοδοι θα επιταχύνουν τη διαδικασία πληρωμής.

 • Φεβρουάριος, 2022

  Βελτιώνουμε την επικοινωνία

  Έχουμε θέσει ως στόχο την καλύτερη δυνατή επικοινωνία με τους χρήστες μας.

  Αυτή η διαδικασία ξεκινά με την εγγραφή και εδώ έχουμε υλοποιήσει μια σειρά εκπαιδευτικών μηνυμάτων για το Merkandi και τις υπηρεσίες που προσφέρουμε. Αυτό είναι ένα μικρό βήμα προς τη βελτίωση της πλατφόρμας μας και ένα μεγάλο βήμα προς την απλούστευση του μηνύματος, κάνοντας την πλατφόρμα διαισθητική και διαφανή.

 • Ιανουάριος, 2022

  Τμήμα Επιχειρήσεων

  Λόγω των αυξανόμενων αναγκών των χρηστών μας, το Γραφείο Εξυπηρέτησης Πελατών έχει μετατραπεί σε Τμήμα Λειτουργίας.

  Δημιουργούμε μια ομάδα από τους καλύτερους ειδικούς με ευρείες ικανότητες για να εξασφαλίσουμε την καλύτερη δυνατή ποιότητα υπηρεσιών για τους πελάτες μας και την ικανοποίησή τους. Όλα αυτά έτσι ώστε οι υπάλληλοί μας να έχουν μεγαλύτερες ικανότητες και να μπορούν να ικανοποιούν τον αυξανόμενο αριθμό πελατών ακόμη περισσότερο.

 • 2021

  Δεκέμβριος, 2021

  Παρουσιάζουμε μια έρευνα ικανοποίησης πελατών

  Έχουμε ξεκινήσει μια κυκλική έρευνα ικανοποίησης πελατών Net Promoter Score (NPS) για να προσδιορίσουμε με ακόμη μεγαλύτερη ακρίβεια την ποιότητα των υπηρεσιών μας και τις κατευθύνσεις ανάπτυξης/αλλαγών.

 • Νοέμβριος, 2021

  Ξεκινάμε με "Πακέτα για επιχειρήσεις"

  Έχει δρομολογηθεί η πλήρης προσφορά των "Επιχειρηματικών Πακέτων", η οποία έχει συναντήσει μεγάλο ενδιαφέρον από την αρχή.

  Επειδή σε όλους αρέσουν οι προσφορές και ο Νοέμβριος είναι ευνοϊκός για αυτό, εκτελέσαμε την καμπάνια LongBlackWeekend, η οποία επέτρεψε στους πελάτες μας να εξοικονομήσουν 30% σε εγγραφές και επεκτάσεις. Τρέξαμε την καμπάνια LongBlackWeekend με απίστευτη επιτυχία.

  Δώσαμε την καμπάνια LongBlackWeekend με απίστευτη επιτυχία.

 • Οκτώβριος, 2021

  Σύντομα θα παρουσιάσουμε τα "Επιχειρηματικά πακέτα"

  Μετά από μήνες προετοιμασίας, είμαστε κοντά στο να παρουσιάσουμε "Επιχειρηματικά Πακέτα" στους πελάτες μας, δηλαδή σετ επαγγελματικών υπηρεσιών που υποστηρίζουν το χονδρικό εμπόριο.

  Για το σκοπό αυτό, έχουμε ετοιμάσει μια προπώληση της υπηρεσίας με μια ελκυστική διαφημιστική έκπτωση.

 • Αύγουστος, 2021

  Όλοι για τα πάντα ή ο καθένας ξεχωριστά;

  Ετοιμαζόμαστε να εφαρμόσουμε μια εξατομικευμένη εμπειρία στον ιστότοπο, δηλαδή ακούμε τις ανάγκες του μεμονωμένου χρήστη και προετοιμάζουμε την παρουσίαση μόνο του περιεχομένου που τον ενδιαφέρει.

 • Ιούλιος, 2021

  Βελτιωμένο σύστημα εισαγωγής CSV και XML

  Γνωρίζουμε ότι ο χρόνος είναι χρήμα, γι 'αυτό έχουμε εισαγάγει αλλαγές στο σύστημα εισαγωγής CSV και XML. Τώρα είναι ακόμα πιο εύκολο και πιο διαισθητικό για τον χρήστη, το οποίο σίγουρα θα βελτιώσει την ποιότητα χρήσης του ιστότοπου.

 • Μάιος, 2021

  Νέα διάταξη, νέα εμπειρία στην έκδοση για κινητά

  Σύμφωνα με τις συστάσεις των χρηστών και των ειδικών της εμπειρίας χρήστη, κυκλοφορήσαμε έναν νέο ιστότοπο Merkandi. Μια νέα διάταξη ιστότοπου στην έκδοση για υπολογιστές και εντελώς νέες εμπειρίες στην έκδοση για κινητά είναι μερικές μόνο από τις ευκολίες για τους χρήστες μας.

 • Απρίλιος, 2021

  Νέοι διαχειριστές - Εξυπηρέτηση πελατών και πωλήσεις

  Η ταχεία επέκταση στο εξωτερικό και το σημαντικό ενδιαφέρον μας ανάγκασαν να επεκτείνουμε το Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών και να δημιουργήσουμε ένα νέο Τμήμα Πωλήσεων. Μια φυσική διαδικασία ήταν η πρόσληψη διευθυντών για τη διαχείριση των προαναφερθέντων τμημάτων.

 • Μάρτιος, 2021

  Ebook - Ένας πρακτικός οδηγός για κάθε χονδρέμπορο

  Όταν η αγορά και η πώληση αγαθών γίνεται όλο και πιο προσιτή, η τιμή, η ποιότητα και το περιθώριο κέρδους αποτελούν πλεονέκτημα έναντι του ανταγωνισμού. Έχουμε ετοιμάσει ένα βιβλίο που θα σας βοηθήσει να μάθετε πώς να αγοράζετε τα καλύτερα, ποιοτικότερα προϊόντα στη χαμηλότερη τιμή.

 • Ιανουάριος, 2021

  Ο Merkandi ξεκινά να κατακτήσει άλλες 7 χώρες

  Είναι επίσημο! Καταργούμε περαιτέρω όρια χονδρικού εμπορίου και ανοίγουμε νέες ευκαιρίες για την επιχείρησή σας. Εισερχόμαστε σε 7 νέες χώρες με 7 νέες γλώσσες, αυξάνοντας τον αριθμό των πιθανών πελατών και των χονδρεμπόρων.

 • 2020

  Νοέμβριος, 2020

  Ειδοποίηση σχετικά με την προώθηση προσφορών

  Γνωρίζατε ότι η Merkandi προωθεί επιλεγμένες προσφορές στον ιστότοπο; Από σήμερα, εάν είστε μεταξύ των ατόμων των οποίων την προσφορά προωθήσαμε, θα λαμβάνετε ειδοποίηση.

  Έχετε τα αγαθά; Έχουμε αγοραστή!

  Εάν ένας από τους αγοραστές μας προσθέσει μια προσφορά αγοράς για προϊόντα που περιλαμβάνονται στην προσφορά σας, θα σας ειδοποιήσουμε μέσω e-mail! Κυκλοφορούμε ένα νέο ενημερωτικό δελτίο με στόχο την αύξηση των πωλήσεων σε χονδρεμπόρους και των προσφορών σε αγοραστές.

 • Οκτώβριος, 2020

  Δυνατότητα κοινής χρήσης δεδομένων με πωλητές

  Εάν συμφωνείτε, τα στοιχεία επικοινωνίας σας θα είναι ορατά στους χονδρεμπόρους με τους οποίους επικοινωνείτε. Αυτό θα διευκολύνει τους χονδρεμπόρους να επικοινωνήσουν μαζί σας.

  Επιτυχής συναλλαγή; Ζητήστε ένα σχόλιο!

  Είστε μόνο ένα κλικ μακριά από τη λήψη θετικού σχολίου μετά από μια επιτυχημένη συναλλαγή, εμείς θα κάνουμε τα υπόλοιπα για εσάς!

 • Σεπτέμβριος, 2020

  Δεν θα χάσετε ποτέ ξανά ευκαιρία!

  Από εδώ και στο εξής, μπορείτε να παρακολουθείτε τις αγαπημένες σας κατηγορίες, αναζητήσεις κ.λπ. Δεν έχει σημασία αν ψάχνετε για ένα προϊόν που είναι εκτός αποθέματος ή αναζητάτε την καλύτερη τιμή - δεν θα χάσετε ποτέ ευκαιρία ξανά.

  Πληρωμή μόνο σε επαληθευμένους αριθμούς λογαριασμού!

  Οι πωλητές έχουν την επιλογή να επαληθεύσουν τους τραπεζικούς λογαριασμούς τους. Χάρη σε αυτή τη διαδικασία, αυξάνουμε την ασφάλεια των συναλλαγών μεταξύ των αγοραστών. Ο Merkandi λέει σταμάτα στους εγκληματίες!

 • Αύγουστος, 2020

  Νέα οπτική αναγνώριση και κατατεθέν εμπορικό σήμα

  Έχουμε κάνει δύο σημαντικές αλλαγές στο Merkandi. Ένα από αυτά είναι η επίσημη κατοχύρωση του εμπορικού σήματος «Merkandi» σε όλη την Ευρώπη. Ως εκ τούτου, αποφασίσαμε επίσης να ανανεώσουμε την οπτική μας ταυτότητα. Παρουσιάζουμε ένα πιο μοντέρνο και απλούστερο λογότυπο σύμφωνα με τις τρέχουσες τάσεις.

  Επανάσταση στην ενότητα ειδήσεων!

  Έχουμε εισαγάγει μια ανανεωμένη εμφάνιση για νήματα και μηνύματα. Από εδώ και πέρα, μοιάζει με συνομιλίες σε γνωστούς ιστότοπους κοινωνικής δικτύωσης. Επιπλέον, συμπεριλάβαμε επίσης λεπτομερείς πληροφορίες για τον συνομιλητή σας και μια λίστα με τα προϊόντα που συζητήθηκαν στη συνομιλία μαζί με την προεπισκόπηση τους.

  Δείτε τις πιο σημαντικές λεπτομέρειες της προσφοράς χωρίς να την καταχωρίσετε!

  Στην περίπτωση καταχωρίσεων προσφορών, αφού τοποθετήσετε το δείκτη του ποντικιού πάνω από τη φωτογραφία της προσφοράς που σας ενδιαφέρει, θα εμφανιστεί ένα πλαίσιο που περιέχει τις περισσότερες από τις απαραίτητες πληροφορίες για την αξιολόγηση της συνάφειάς της.

 • Ιούλιος, 2020

  Εντοπίστε γρήγορα μια προσφορά που απαιτεί την ιδιαίτερη προσοχή σας

  Μια προσφορά που δεν πληροί τους κανονισμούς δημοσίευσης της προσφοράς μας θα επισημαίνεται με μια διαφανή σημαία στη γλωσσική έκδοση στην οποία δημοσιεύτηκε.

  Αυξάνουμε για άλλη μια φορά την ασφάλεια του λογαριασμού σας

  Διασφαλίζουμε ότι τα στοιχεία επικοινωνίας σας δεν αλλάζουν με μη εξουσιοδοτημένο τρόπο.

  Δημοσίευση της πρώτης σας προσφοράς; Μπορείτε να βασιστείτε στη βοήθειά μας!

  Επειδή νοιαζόμαστε για τους πωλητές μας και διασφαλίζουμε την υψηλότερη ποιότητα των δημοσιευμένων προσφορών, θα χαρούμε να σας παρέχουμε τις απαραίτητες συμβουλές εάν η προσφορά σας διαφέρει από τα πρότυπά μας.

 • Ιούνιος, 2020

  Επεξεργασία αυτόματων μεταφράσεων!

  Μεταφράσαμε αυτόματα την προσφορά σας και θέλετε να τη βελτιώσετε; Τώρα είναι δυνατό. Το περιεχόμενο των αυτόματων μεταφράσεων είναι διαθέσιμο σε εσάς με τον ίδιο τρόπο όπως το περιεχόμενο που συμπεριλαμβάνετε στις προσφορές σας.

  Εύκολη και γρήγορη δημοσίευση παρόμοιων προσφορών

  Πουλάτε πολλά προϊόντα που μοιάζουν μεταξύ τους; Από εδώ και στο εξής, δεν χρειάζεται πλέον να συμπληρώνετε την ίδια περιγραφή κάθε φορά, γιατί μπορείτε να την αντιγράψετε από τις άλλες προσφορές σας.

 • Μάιος, 2020

  Νέος οργανισμός εισερχομένων

  Λαμβάνετε ή στέλνετε πολλά μηνύματα και δυσκολεύεστε να τα κατηγοριοποιήσετε; Από εδώ και στο εξής, μπορείτε να μετακινήσετε μηνύματα σε πολλούς θεματικούς καταλόγους.

  Μπόνους δραστηριότητας για νέους πωλητές

  Δημοσιεύστε τις πρώτες 10 προσφορές σας και λάβετε ένα πακέτο πόντων που θα χρησιμοποιήσετε για την προώθηση των προσφορών σας!

 • Απρίλιος, 2020

  Ρίξτε μια ματιά στις νέες προσφορές στα αγαπημένα σας

  Έχουμε επανασχεδιάσει τη λίστα με τις αγαπημένες σας προσφορές, ώστε να μπορείτε να τις προσεγγίζετε γρήγορα. Αυτή είναι μια άλλη πολυαναμενόμενη και απαραίτητη αλλαγή που κάνει τη χρήση του Merkandi ακόμα πιο βολική και διαισθητική.

  Προσφορές που προβλήθηκαν πρόσφατα

  Εσείς περιηγηθήκατε στο Merkandi και συναντήσατε μια ενδιαφέρουσα προσφορά, αλλά... ποια ήταν αυτή; Το νέο πλαίσιο σάς επιτρέπει να αποθηκεύσετε μια λίστα με τις προσφορές που προβάλατε πρόσφατα, ώστε να μην χάνετε ποτέ τις πιο ενδιαφέρουσες.

 • Μάρτιος, 2020

  Αγοράστε προσφορές για μη εγγεγραμμένες

  Από σήμερα μπορείτε να προσθέσετε μια προσφορά αγοράς χωρίς εγγραφή! Αυτή η νέα λειτουργικότητα θα έχει ως αποτέλεσμα μεγαλύτερο αριθμό προσφορών αγορών και, επομένως, μεγαλύτερες ευκαιρίες πωλήσεων για τους χονδρεμπόρους στο Merkandi. Σας προσκαλούμε να δημοσιεύσετε προσφορές αγοράς!

  Ειδοποιήσεις σχετικά με αλλαγές στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και στη μέθοδο σύνδεσης

  Η ασφάλεια στο Merkandi είναι μία από τις κύριες προτεραιότητές μας, επομένως από εδώ και στο εξής, εάν αλλάξει η μέθοδος σύνδεσης (απενεργοποίηση και ενεργοποίηση σύνδεσης δύο παραγόντων) και αλλαγή της διεύθυνσης ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, κάθε χρήστης θα λαμβάνει μια κατάλληλη ειδοποίηση από εμάς . Κανείς δεν θα κάνει ξανά αλλαγές στον λογαριασμό σας χωρίς να το γνωρίζετε!

 • Φεβρουάριος, 2020

  Ειδοποιήσεις για νέους χονδρεμπόρους

  Κάθε μέρα επαληθεύουμε νέους χονδρεμπόρους που προσφέρουν ενδιαφέροντα προϊόντα προς πώληση. Από σήμερα μπορείτε να ενεργοποιήσετε τέτοιες ειδοποιήσεις και να είστε ενημερωμένοι με νέους πωλητές στο Merkandi.

  Εκπληρώνουμε τις επιθυμίες των χρηστών μας!

  Παρέχουμε τη δυνατότητα να ανανεώνουμε προσφορές μία φορά κάθε 14 ημέρες και να ορίζουμε προσφορές ως "μόνιμη προσφορά". Χάρη σε αυτό, οι προσφορές σας θα ανανεώνονται αυτόματα. Η ανανεωμένη προσφορά πηγαίνει στην κορυφή της λίστας προσφορών, χάρη στην οποία θα γίνει ξανά πιο δημοφιλής!

 • Ιανουάριος, 2020

  Πακέτα προώθησης - περισσότερα οφέλη σε χαμηλότερη τιμή.

  Λόγω πολλών ερωτήσεων σχετικά με αυτήν τη λειτουργία - την ετοιμάσαμε για εσάς! Από σήμερα μπορείτε να προωθήσετε τις προσφορές σας σε πολλά μέρη σε χαμηλότερη τιμή. Ελέγξτε το στον πίνακα χρήστη σας σήμερα!

 • 2019

  Δεκέμβριος, 2019

  Αυξάνουμε την ασφάλεια του λογαριασμού σας.

  Εφαρμόζουμε τη σύνδεση δύο παραγόντων, η οποία θα αυξήσει σημαντικά την ασφάλεια του λογαριασμού σας Merkandi. Χάρη στο γεγονός ότι η σύνδεση δύο παραγόντων ορίζεται από προεπιλογή στους λογαριασμούς χρηστών, η Merkandi είναι ένας από τους ηγέτες ασφάλειας στη χονδρική αγορά.

 • Νοέμβριος, 2019

  Μετάφραση όλων των προσφορών - προσφορών σε οποιαδήποτε γλωσσική έκδοση

  Από τώρα και στο εξής, μπορείτε να βρείτε σχεδόν όλες τις προσφορές σε όλες τις γλώσσες. Τα έχουμε μεταφράσει για τους χρήστες μας για να εξαλείψουμε τα γλωσσικά εμπόδια και να επιτρέψουμε σε όλους να έχουν πρόσβαση σε έναν ακόμη μεγαλύτερο κατάλογο προσφορών στις πιο ελκυστικές τιμές!

  Τμήμα με τις καλύτερες προσφορές και χονδρεμπόρους

  Έχετε αναρωτηθεί ποτέ ποιες προσφορές και χονδρέμποροι είναι οι πιο δημοφιλείς; Μόλις δημιουργήσαμε μια ενότητα όπου μπορείτε να παρακολουθείτε μια τέτοια κατάταξη. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτές τις πληροφορίες για να προσαρμόσετε την ποικιλία σας στις ανάγκες των πελατών σας και να κατανοήσετε καλύτερα τις τάσεις της αγοράς.

  Πληροφορίες σχετικά με την εποπτευόμενη προσφορά

  Γνωρίζατε ήδη ότι η ομάδα μας συντονίζει τις καταχωρίσεις σας σε καθημερινή βάση, για να αυξήσει την ελκυστικότητα, την απήχηση και την κατάταξη αναζήτησης; Από σήμερα, στον πίνακα χρήστη σας, θα μπορείτε να δείτε ποιες από τις προσφορές σας έχουν εποπτεύσει και ποιες βρίσκονται ακόμα στην ουρά περιμένοντας επεξεργασία.

  Ειδοποίηση τερματισμού προωθητικών ενεργειών

  Από εδώ και στο εξής, αφού λήξει η επιλογή επισήμανσης της προσφοράς σας, θα λάβετε μια ειδοποίηση με πληροφορίες σχετικά με τα αποτελέσματά της και τη δυνατότητα παράτασης.

 • Οκτώβριος, 2019

  Νέες επιλογές και ρυθμίσεις ειδοποιήσεων

  Πάρα πολλές ειδοποιήσεις; Ή θέλετε να αλλάξετε το κανάλι ειδοποιήσεων; Από εδώ και στο εξής, μπορείτε να επιλέξετε μεταξύ ειδοποιήσεων push / e-mail και να δηλώσετε ποιες ειδοποιήσεις θέλετε να λαμβάνετε.

  Προσθέτουμε περισσότερα νομίσματα!

  Λόγω πολλών αιτημάτων, λανσάρουμε νέα νομίσματα στα οποία μπορείτε να πληρώσετε για υπηρεσίες Merkandi: DKK, NOK, RON και SEK. Περισσότερα νομίσματα σημαίνουν περισσότερες δυνατότητες.

 • Σεπτέμβριος, 2019

  Merkandi στη διεθνή έκθεση IAW στην Κολωνία!

  Κατά τη διάρκεια της IAW, μιας από τις σημαντικότερες εμπορικές εκθέσεις χονδρικής στην Ευρώπη, το περίπτερό μας επισκέφτηκαν πολλοί από τους τρέχοντες χρήστες μας, καθώς και πολλοί επιχειρηματίες από όλη την Ευρώπη. Υπήρχαν πολλές εντυπώσεις, αποκτήσαμε νέες εμπειρίες και ακούσαμε πολλά θερμά λόγια από τους πελάτες.

  Διατίθεται πλέον νέος τρόπος πληρωμής!

  Καλύπτουμε τις ανάγκες σας. Από εδώ και στο εξής, μπορείτε να πληρώνετε για τις υπηρεσίες μας σε νομίσματα UAH, RUB και με τη μορφή τοπικής πληρωμής. Спасибо!

  Ετοιμαζόμαστε για εξαιρετικές προσφορές

  Έφτασαν οι εκπτωτικοί κωδικοί στο Merkandi. Στο εξής, θα δημιουργούμε προσφορές για εσάς, χάρη στις οποίες θα μπορείτε να εξοικονομείτε αγοράζοντας τις υπηρεσίες του Merkandi

 • Αύγουστος, 2019

  Αποφασίστε σε ποιον θα στείλετε ένα μήνυμα

  Μπορείτε να αποφασίσετε σε ποιον θα πρέπει να στείλετε μια ερώτηση σχετικά με τα προϊόντα που αναφέρονται στο πρόχειρο.

  Επιπλέον κανάλι ειδοποιήσεων

  Δυνατότητα αποστολής ειδοποιήσεων μέσω Facebook Messenger.

 • Ιούλιος, 2019

  Οι καλύτερες προσφορές ψηλότερα στη λίστα!

  Έχουμε εισαγάγει έναν καινοτόμο αλγόριθμο που αυξάνει τις θέσεις των καλύτερων προσφορών. Λαμβάνονται υπόψη τα εξής: δημοτικότητα προσφοράς, αριθμός ερωτήσεων, ποιότητα προσφοράς και βαθμολογία πωλητή. Από εδώ και στο εξής, η εύρεση των καλύτερων προσφορών θα είναι ακόμα πιο εύκολη!

 • Ιούνιος, 2019

  Πληρωμή για υπηρεσίες Merkandi στο νόμισμά σας

  Έχουμε εισαγάγει τη δυνατότητα επιλογής νομίσματος πληρωμής για υπηρεσίες στο Merkandi. Από εδώ και στο εξής, επιλέγετε το νόμισμα στο οποίο θέλετε να μας πληρώνετε.

  Μετατροπές τιμών σε κάθε προσφορά

  Δεν ξέρετε ποια είναι η ισοτιμία μεταξύ λιρών και δολαρίων; Ή μήπως δεν θέλετε να μετρήσετε; Για τη δική σας διευκόλυνση, έχουμε εισαγάγει μετατροπές νομισμάτων στις προσφορές, ώστε να μην χρειάζεται πλέον να μετράτε και να αναρωτιέστε εάν η προσφορά είναι ελκυστική για εσάς!

  Διαθέτουμε τη βελγική έκδοση.

  Βέλγιο, ερχόμαστε! Παρουσιάζουμε τη βελγική έκδοση στο merkandi.be με την προεπιλεγμένη ολλανδική γλώσσα. Νέα χώρα, νέες ευκαιρίες!

 • Μάιος, 2019

  Αγοράστε προσφορές

  Έχουμε ξεκινήσει μια νέα ενότητα όπου μπορείτε να δημοσιεύσετε μια διαφήμιση για το προϊόν που ψάχνετε. Είμαστε βέβαιοι ότι εν ριπή οφθαλμού ένας χονδρέμπορος που προσφέρει τα προϊόντα που αναζητάτε στην καλύτερη τιμή θα ενδιαφερθεί για αυτό.

  Ελάχιστη αξία παραγγελίας, τώρα τιμή

  Μέχρι τώρα, η ελάχιστη παραγγελία καθοριζόταν πάντα σε ποσοτική μορφή. Από εδώ και πέρα μπορείτε να τα προσδιορίσετε και σε ποσά. Είναι ένα νεύμα για τους χονδρεμπόρους και την ποικιλία των τρόπων επιχειρηματικής δραστηριότητας.

  Κατακτούμε μια άλλη ήπειρο.

  Το Merkandi είναι κατά κύριο λόγο μια διεθνής πλατφόρμα. Σήμερα λανσάρουμε την αυστραλιανή έκδοση, ανοίγοντας έτσι νέες δυνατότητες για τους χρήστες μας. Το εμπόριο χωρίς σύνορα είναι στα χέρια σας.

 • Μάρτιος, 2019

  Βρήκαμε το δρόμο μας προς την Ινδία.

  Δεν επιβραδύνουμε! Μια νέα γλωσσική έκδοση για μια αυξανόμενη ομάδα αγοραστών και χονδρεμπόρων από την Ινδία είναι τώρα διαθέσιμη.

  Καλώς ήρθατε στο Green Island.

  Δεν επιβραδύνουμε! Μια νέα γλωσσική έκδοση για μια αυξανόμενη ομάδα αγοραστών και χονδρεμπόρων από την Ιρλανδία είναι τώρα διαθέσιμη.

  Bună dimineața! Ξεκινάμε τη ρουμανική έκδοση.

  Δεν επιβραδύνουμε! Μια νέα γλωσσική έκδοση για μια αυξανόμενη ομάδα αγοραστών και χονδρεμπόρων από τη Ρουμανία είναι πλέον διαθέσιμη.

  Διαχωρισμός τμημάτων με προσφορές αποθεμάτων.

  Η Merkandi είναι ηγέτης της αγοράς σε αγαθά εκκαθάρισης, πλεονάσματα, τέλος σειράς κ.λπ. Για να σας διευκολύνουμε ακόμα περισσότερο να έχετε πρόσβαση σε αυτούς τους τύπους προσφορών, τις χωρίσαμε σε μια ειδική ενότητα. Επιταγή!

  Ο χρόνος είναι χρήμα.

  Επιταχύνουμε τον ιστότοπό μας, ώστε να μπορείτε να βρείτε τα καλύτερα προϊόντα πιο γρήγορα. Ο χρόνος φόρτωσης σελίδας έχει βελτιωθεί σημαντικά.

 • Φεβρουάριος, 2019

  Παραδοσιακή μεταφορά

  Μπορείτε να πληρώσετε με παραδοσιακή τραπεζική μεταφορά για τις υπηρεσίες μας σε τραπεζικό λογαριασμό που είναι διαθέσιμος στη χώρα σας.

  Νέα υπηρεσία - αναζήτηση προϊόντος

  Η αναζήτηση αγαθών δεν είναι εύκολη και η τιμή, ο τύπος των αγαθών, η ποιότητα και άλλα χαρακτηριστικά είναι ζωτικής σημασίας για την κερδοφορία. Δεν μπορείτε να βρείτε ενδιαφέρουσες προσφορές; Από σήμερα μπορούμε να τα βρούμε για εσάς!

  Ειδοποιήσεις νέων προϊόντων

  Η προσφορά εξαφανίστηκε από τη μύτη σας; Θέλετε να το αποφύγετε αυτό στο μέλλον; Από εδώ και στο εξής, μπορείτε να παρακολουθείτε επιλεγμένες κατηγορίες, αναζητήσεις και προφίλ χονδρεμπόρων και θα σας ενημερώσουμε εάν εμφανιστούν νέα προϊόντα εκεί.

 • Ιανουάριος, 2019

  Πληροφορίες σχετικά με νέα μη αναγνωσμένα μηνύματα

  Δεν θα χάνετε πλέον μηνύματα από εργολάβους! Βελτιώσαμε τον τρόπο με τον οποίο σας ειδοποιούμε για μη αναγνωσμένα μηνύματα.

  Εσωτερικό σύστημα ανταλλαγής μηνυμάτων

  Έχετε χάσει το νήμα του μηνύματος ενώ επικοινωνούσατε απευθείας με τον ανάδοχό σας μέσω e-mail; Ποτέ ξανά! Σε κάθε e-mail θα επισυνάπτουμε όλη την αλληλογραφία με χρονολογική σειρά.

  Τροποποίηση της ζώνης ειδικών προσφορών

  Έχουμε διαχωρίσει εντελώς τις ειδικές προσφορές περιήγησης από τις κλασικές προσφορές εκπτώσεων στο Merkandi. Θα είστε σίγουροι ότι η προσφορά που βλέπετε προορίζεται για την επιλεγμένη ομάδα παραληπτών.

  Τροποποίηση παρουσίασης φωτογραφίας προϊόντος

  Από εδώ και στο εξής, οι φωτογραφίες σας θα έχουν τέλειο πλαίσιο, ανεξάρτητα από το πραγματικό τους μέγεθος.

 • 2018

  Νοέμβριος, 2018

  Μηχανή αναζήτησης

  Έχουμε βελτιώσει την αποτελεσματικότητα και την ταχύτητα αναζήτησης της μηχανής αναζήτησής μας. Από εδώ και στο εξής, η εύρεση των προϊόντων που σας ενδιαφέρουν θα είναι ακόμα πιο εύκολη.

  Επαλήθευση προϊόντος

  Μπορείτε να παραγγείλετε επιθεώρηση αγαθών που πραγματοποιείται απευθείας στην αποθήκη του χονδρέμπορου. Ο ειδικός μας θα το ελέγξει για εσάς και θα σας στείλει μια αναφορά επιθεώρησης. Αυτό θα αυξήσει την ασφάλεια της αγοράς σας.

  Αυξάνουμε την αναγνωσιμότητα των επιλεγμένων προσφορών

  Οι επιλεγμένες προσφορές αποκτούν νέα εμφάνιση, χάρη στην οποία θα διακρίνονται καλύτερα από άλλες, αυξάνοντας τις δυνατότητες πωλήσεων.

  Βελτιώνουμε την εμφάνιση του ιστότοπου σε κινητές συσκευές

  Για να παρέχουμε στους χρήστες μας ακόμη μεγαλύτερη άνεση στη χρήση του Merkandi, έχουμε πραγματοποιήσει ορισμένες διορθώσεις στην έκδοση για φορητές συσκευές της πλατφόρμας. Χάρη σε αυτό, η λειτουργία του ιστότοπου από κινητές συσκευές γίνεται ακόμα πιο εύκολη και πιο βολική.

 • Οκτώβριος, 2018

  Δημιουργούμε μια ζώνη ειδικών προσφορών

  Ξεκινάμε μια νέα, μοναδική ενότητα για ειδικές προσφορές. Περιλαμβάνει τόσο τις πιο συμφέρουσες προσφορές για την πώληση αγαθών, όσο και εκείνες που δεν είναι διαθέσιμες στο κοινό.

 • Ιούλιος, 2018

  Goedemorgen! Κυκλοφορούμε την ολλανδική έκδοση

  Δεν επιβραδύνουμε! Μια νέα έκδοση γλώσσας για την αυξανόμενη ομάδα αγοραστών και χονδρεμπόρων από την Ολλανδία είναι τώρα διαθέσιμη.

 • Μάιος, 2018

  Ακόμα πιο γρήγορα, ακόμα καλύτερα Merkandi

  Ένας ολόκληρος χρόνος εργασίας αφιερωμένος στη βελτιστοποίηση πλατφόρμας. Όλα λειτουργούν πιο γρήγορα, πιο αποτελεσματικά και ασφαλέστερα.

 • 2016

  Ιούλιος, 2016

  Έχουμε νέο υποκατάστημα!

  Περήφανοι για την ανάπτυξή μας, ανοίγουμε ένα υποκατάστημα στο Βρότσλαβ. Νέοι άνθρωποι - νέες ευκαιρίες!

 • Μάρτιος, 2016

  Δύο νέες εκδόσεις γλώσσας είναι μαζί μας

  Η τουρκική και η τσέχικη έκδοση είναι οι πιο πρόσφατες γλωσσικές εκδόσεις της πλατφόρμας μας, η οποία αυξάνεται σε ισχύ και δημοτικότητα.

 • 2015

  Αύγουστος, 2015

  Το Merkandi φαίνεται ακόμα καλύτερο!

  Πιο καθαρή εμφάνιση, βελτιώσεις πλοήγησης, πιο φιλική διεπαφή χρήστη και πολλά άλλα.

 • Ιούλιος, 2015

  Διαθέτουμε νέες εκδόσεις για δύο χώρες

  Για τους κατοίκους της Αυστρίας και της Ελβετίας, δημιουργήσαμε ξεχωριστές εκδόσεις του Merkandi, βασισμένες στα γερμανικά.

 • 2014

  Αύγουστος, 2014

  Μπουόνα γιορνάτα! Η ιταλική έκδοση του Merkandi είναι τώρα διαθέσιμη!

 • Έτος 2014

  Οι επιστήμονες αποδεικνύουν ότι ακόμη και... μαϊμούδες εμπορεύονται.

 • 2013

  Νοέμβριος 2013

  Η ελληνική έκδοση κάνει το ντεμπούτο της και τα αποτελέσματά μας γίνονται όλο και καλύτερα!

 • Ιούνιος 2013

  Αναπτυσσόμαστε συνεχώς - λανσάρουμε μια ισπανική έκδοση!

 • Απρίλιος 2013

  Μόνο στην Κίνα, 242 εκατομμύρια άνθρωποι ψωνίζουν online!

 • Έτος 2013

  Σύμφωνα με ανεξάρτητες αναφορές, το ηλεκτρονικό εμπόριο ήδη αντιπροσωπεύει περίπου το 30% του εμπορίου παγκοσμίως.

 • 2011

  Έτος 2011

  Η Merkandi έχει όλο και περισσότερους πελάτες εκτός Ευρώπης!

 • Ιανουάριος, 2011

  Έναρξη της γαλλικής έκδοσης της πλατφόρμας στις retourware24.fr (merkandi.fr).

 • 2010

  Νοέμβριος, 2010

  Για πρώτη φορά στην ιστορία, καταγράφουμε 1.000.000 επισκέψεις στην πλατφόρμα σε ένα μήνα!

 • Οκτώβριος, 2010

  Αλλαγή των γραφικών του ιστότοπου και εισαγωγή νέων λειτουργιών.

 • 2009

  Νοέμβριος, 2009

  Εκκίνηση της αγγλικής έκδοσης

  Νέα έκδοση γλώσσας στο retourware24.com (merkandi.com και merkandi.co.uk). Η διεθνής επέκταση συνεχίζεται.

 • Οκτώβριος, 2009

  κυκλοφόρησε η γερμανική έκδοση

  Νέα έκδοση γλώσσας στο retourware24.de (merkandi.de). Ξεκινάμε την επέκταση σε γερμανόφωνες αγορές.

 • 2008

  Νοέμβριος, 2008

  Παρουσίαση της πλατφόρμας Retourware24.pl (σημερινό Merkandi.pl) στην Πολωνία. Ξεχωρίζουμε για την επαλήθευση χρήστη και τα απόθεμα προϊόντων.

 • Wcześniej

  1995 - 2010

  Όλο και περισσότεροι απατεώνες εμφανίζονται στο Διαδίκτυο. Οι έμποροι με μεγαλύτερη γνώση επιλέγουν πύλες επαλήθευσης αξιόπιστων χρηστών.

 • 1970 - 1980

  Οι υπολογιστές γίνονται βασικό εργαλείο στο διεθνές εμπόριο.

 • 1979

  Ο Michael Aldrich εφευρίσκει τις διαδικτυακές αγορές.

 • 1290-1900

  Το εμπόριο ανοίγει τις ασιατικές χώρες και την Αφρική στον κόσμο και γίνεται επίσης η κύρια αιτία της δυναμικής προόδου του πολιτισμού.

 • Αντίκα

  Ο δρόμος του μεταξιού δημιουργείται, το εμπόριο φέρνει πιο κοντά την Ανατολή και τη Δύση.

 • XIX αιώνα π.Χ.

  Ο δρόμος του μεταξιού δημιουργείται, το εμπόριο φέρνει πιο κοντά την Ανατολή και τη Δύση.

Δωρεάν NEWSLETTER Merkandi

Ημερήσιες ειδοποιήσεις για νέα προϊόντα και ειδήσεις στο site Merkandi.