Οι καλύτερες προσφορές από 150 χώρες

Πάνω από 75 χιλιάδες ικανοποιημένους χρήστες

Προσφέρει φθηνότερα έως και το 90% της τιμής εκκίνησης

Άμεση επαφή με μεταπωλητές και χονδρεμπόρους

Η ιστορία του Merkandi

 • 2022

  Νοέμβριος, 2022
  Η Merkandi διαθέσιμη σε 6 νέες χώρες!

  Ακολουθώντας τις ανάγκες των χρηστών και των επισκεπτών, εγκαινιάζουμε το Merkandi σε έξι νέες γλώσσες: δανικά, κροατικά, νορβηγικά, εσθονικά, φινλανδικά και σλοβενικά. Νέες χώρες σημαίνουν νέες επιχειρηματικές ευκαιρίες τόσο για τους αγοραστές όσο και για τους πωλητές.

 • Οκτώβριος, 2022
  Ακόμα πιο εύχρηστη έκδοση για κινητά

  Έχουμε εισαγάγει μια σειρά από βελτιώσεις UX και UI για να κάνουμε τη χρήση του Merkandi στο κινητό ακόμα πιο απλή, γρήγορη και ευχάριστη. Επιπλέον, τους επόμενους μήνες θα ασχοληθούμε με το πάνελ χρηστών, το οποίο θα έχει άμεσο αντίκτυπο στη θετική απόρριψη των υφιστάμενων πελατών.

 • Σεπτέμβριος, 2022
  Ο Mercandi επιταχύνει και πάλι

  Εφαρμόσαμε διάφορες βελτιώσεις για να κάνουμε την πλατφόρμα ταχύτερη. Αυτό κυμαίνεται από τη βελτιστοποίηση εικόνων μέχρι διορθώσεις που κάνουν επιλεγμένες σελίδες να φορτώνουν έως και 60% s ταχύτερα. Η περιήγηση σε νέες καταχωρίσεις δεν ήταν ποτέ τόσο γρήγορη.

 • Αύγουστος, 2022
  Τεχνητή νοημοσύνη σε δράση

  Μπαίνουμε σε μια νέα εποχή. Έχουμε υλοποιήσει τη βελτίωση των τίτλων προσφορών με τη χρήση τεχνητής νοημοσύνης. Η τεχνητή νοημοσύνη θα φροντίσει για την καλύτερη τοποθέτηση και την ελκυστικότερη απόδοση τίτλων για τους πελάτες

 • Αύγουστος, 2022
  Καλύτερες προσφορές ψηλότερα στη λίστα

  Έχουμε εφαρμόσει ένα σύστημα υψηλότερης τοποθέτησης για τις πιο δημοφιλείς καταχωρίσεις. Από εδώ και στο εξής, οι καλύτερες προσφορές θα εμφανίζονται ακόμη πιο ψηλά, ώστε να μπορείτε να τις φτάσετε ακόμη πιο γρήγορα!

 • Ιούλιος, 2022
  Δημιουργούμε σεμινάρια για να κάνουμε ακόμα πιο εύκολη τη χρήση του Merkandi

  Δημιουργήσαμε τον πρώτο οδηγό για την προσθήκη καταχωρίσεων στην πλατφόρμα. Είναι γραφική και κειμενική, με συμβουλές για το πώς να καταχωρίζετε προσφορές που πουλάνε. Αυτή είναι η αρχή μιας σειράς υλικών που θα κάνουν τη χρήση της πλατφόρμας μας ακόμη πιο εύκολη.

 • Ιούνιος, 2022
  Η νέα, καλύτερη μηχανή αναζήτησης είναι εδώ!

  Εφαρμόσαμε μια νέα μηχανή αναζήτησης που περιλαμβάνει μια σειρά από πλεονεκτήματα. Είναι πολύ πιο γρήγορη, δίνει πιο προσαρμοσμένα αποτελέσματα αναζήτησης, είναι ανθεκτική στα ορθογραφικά λάθη και μπορεί να κλίνει τις λέξεις. Τώρα, με τη νέα μηχανή αναζήτησης, είναι ακόμα πιο εύκολο να βρείτε τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν!

 • Μάιος, 2022
  Αναζητούμε επενδυτές

  Η πλατφόρμα Merkandi δυναμώνει, κερδίζει νέους χρήστες, Πωλητές και Αγοραστές και οι φιλοδοξίες μας μεγαλώνουν ανάλογα με τις ανάγκες τους. Γι' αυτό αναζητούμε επενδυτές που θα μας βοηθήσουν να επιταχύνουμε το όραμά μας - το χονδρικό εμπόριο είναι απλό, προσιτό, διαισθητικό, ασφαλές και διεθνές. Θέλετε να γίνετε μέρος αυτής της επανάστασης;
  Γράψτε μας

 • Μάιος, 2022
  Ξεκινήσαμε να κατακτήσουμε νέες αγορές

  Πιστεύουμε ότι το χονδρικό εμπόριο δεν έχει όρια. Στην αποστολή μας να συνδέουμε εργολάβους από όλο τον κόσμο, προσπαθούμε να απλοποιήσουμε το διεθνές εμπόριο και να κατακτήσουμε νέες αγορές. Έχουμε ξεκινήσει ένα πιλοτικό πρόγραμμα που απευθύνεται σε αραβικές χώρες, στο οποίο παρουσιάζουμε την πλατφόρμα σε νέους πωλητές και αγοραστές. Το αποτέλεσμα αυτών των δραστηριοτήτων είναι να είναι μια ακόμη ευρύτερη αγορά και περισσότεροι επιχειρηματικοί εταίροι για εσάς!

 • Απρίλιος, 2022
  Νέο κανάλι επικοινωνίας για όλους τους επισκέπτες - Live Chat

  Μέχρι τώρα, η συνομιλία στον ιστότοπο ήταν διαθέσιμη μόνο σε εγγεγραμμένους χρήστες και σε επιλεγμένα τμήματα της πλατφόρμας. Επειδή καταλαβαίνουμε πόσο περίπλοκο μπορεί να είναι το χονδρεμπόριο και πόσες ερωτήσεις μπορεί να προκύψουν, εγκαινιάζουμε ένα chat για όλους τους επισκέπτες.

 • Απρίλιος, 2022
  Δοκιμάζουμε έναν νέο τύπο λογαριασμού - Premium PLUS

  Προκειμένου να ανταποκριθούμε στις ανάγκες των χρηστών, ενεργοποιήσαμε δοκιμαστικά έναν νέο τύπο λογαριασμού στο πλαίσιο μιας προωθητικής ενέργειας, ο οποίος, εκτός από μια σειρά παροχών του λογαριασμού PREMIUM, διαθέτει τρεις πρόσθετες υπηρεσίες: Επαλήθευση αντισυμβαλλομένου, αναζήτηση εμπορευμάτων και πιστοποιητικό αξιοπιστίας. Αυτό είναι ένα ακόμη βήμα στο δρόμο μας για την καλύτερη δυνατή προσαρμογή των υπηρεσιών μας στις ανάγκες των πελατών μας.

 • Απρίλιος, 2022
  Νέος λογαριασμός Freemium για πωλητές

  Δημιουργήσαμε έναν νέο τύπο λογαριασμού για τους Πωλητές - FREEMIUM. Από τώρα και στο εξής, οι νέοι αναποφάσιστοι πωλητές έχουν την ευκαιρία να εξερευνήσουν τις δυνατότητες του Merkandi χωρίς καμία υποχρέωση.

 • Μάρτιος, 2022
  Νέες μορφές πληρωμής για τις υπηρεσίες Merkandi

  Ξεκινήσαμε δύο πρόσθετες μεθόδους πληρωμής που ζητούσαν οι χρήστες μας - το Apple Pay και το Google Pay. Αυτές οι νέες, άμεσες και εύκολες φόρμες θα επιταχύνουν τη διαδικασία πληρωμής.

 • Φεβρουάριος, 2022
  Βελτίωση της επικοινωνίας

  Έχουμε θέσει ως στόχο να επικοινωνούμε με τον χρήστη μας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

  Η διαδικασία ξεκινά ήδη από την εγγραφή και εδώ έχουμε εφαρμόσει μια σειρά εκπαιδευτικών μηνυμάτων σχετικά με τη Merkandi και τις υπηρεσίες που προσφέρουμε. Αυτό είναι ένα μικρό βήμα προς τη βελτίωση της πλατφόρμας μας και ένα μεγάλο βήμα προς την κατεύθυνση της απλούστευσης, της διαισθητικότητας και της διαφάνειας του μηνύματος.

 • Ιανουάριος, 2022
  Τμήμα Επιχειρήσεων

  Λόγω των αυξανόμενων αναγκών των χρηστών μας, το Γραφείο Εξυπηρέτησης Πελατών έχει εξελιχθεί σε Τμήμα Λειτουργίας.

  Δημιουργούμε μια ομάδα από τους καλύτερους εμπειρογνώμονες, με ευρύ φάσμα αρμοδιοτήτων, προκειμένου να φροντίζουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τους πελάτες μας και την ικανοποίησή τους. Όλα αυτά για να είναι οι υπάλληλοί μας πιο ικανοί και ικανοί να ικανοποιούν τον αυξανόμενο αριθμό πελατών.

 • 2021

  Δεκέμβριος, 2021
  Εισάγουμε μια έρευνα ικανοποίησης πελατών

  Ξεκινήσαμε μια κυκλική έρευνα ικανοποίησης πελατών Net Promoter Score (NPS) προκειμένου να προσδιορίσουμε καλύτερα την ποιότητα των υπηρεσιών μας και τις κατευθύνσεις για ανάπτυξη/αλλαγή.

 • Νοέμβριος, 2021
  Ξεκινάμε με τα "επιχειρηματικά πακέτα"

  Ξεκίνησε η διάθεση της πλήρους σειράς "Business Packs", η οποία έχει ήδη τύχει μεγάλου ενδιαφέροντος.

  Επειδή σε όλους αρέσουν οι προσφορές και ο Νοέμβριος ευνοεί αυτό, πραγματοποιήσαμε μια εκστρατεία LongBlackWeekend που επέτρεψε στους πελάτες μας να εξοικονομήσουν 30% στις εγγραφές και τις ανανεώσεις. Πραγματοποιήσαμε την εκστρατεία LongBlackWeekend με απίστευτη επιτυχία.

  Πραγματοποιήσαμε την εκστρατεία LongBlackWeekend με απίστευτη επιτυχία.

 • Οκτώβριος, 2021
  Σύντομα θα εισαγάγουμε "Business Packages"

  Μετά από μήνες προετοιμασίας, είμαστε πλέον κοντά στο να παρουσιάσουμε στους πελάτες μας τα "Επιχειρηματικά Πακέτα", σύνολα επαγγελματικών υπηρεσιών για την υποστήριξη του χονδρικού εμπορίου.

  Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο έχουμε προετοιμάσει μια προπώληση της υπηρεσίας με μια ελκυστική προωθητική έκπτωση.

 • Αύγουστος, 2021
  Όλα για τα πάντα ή ο καθένας ξεχωριστά;

  Προετοιμαζόμαστε να υλοποιήσουμε μια εξατομικευμένη εμπειρία στον ιστότοπο, δηλαδή ακούμε τις ανάγκες του μεμονωμένου χρήστη και προετοιμάζουμε την παρουσίαση μόνο του περιεχομένου που τον ενδιαφέρει.

 • Ιούλιος, 2021
  Βελτιωμένο σύστημα εισαγωγής CSV και XML

  Γνωρίζουμε ότι ο χρόνος είναι χρήμα, γι' αυτό έχουμε κάνει αλλαγές στο σύστημα εισαγωγής CSV και XML. Τώρα είναι ακόμα πιο εύκολο και πιο διαισθητικό για τον χρήστη, κάτι που σίγουρα θα βελτιώσει την ποιότητα χρήσης του ιστότοπου.

 • Μάιος, 2021
  Νέα διάταξη, νέες εμπειρίες στην έκδοση για κινητά

  Σύμφωνα με τις υποδείξεις των χρηστών και των ειδικών στο User Experience, έχουμε θέσει σε χρήση έναν νέο ιστότοπο του ιστότοπου Merkandi. Η νέα διάταξη σελίδας στην έκδοση για υπολογιστές και εντελώς νέες εμπειρίες στην έκδοση για κινητά είναι μερικές μόνο από τις ανέσεις για τους χρήστες μας.

 • Απρίλιος, 2021
  Νέοι διευθυντές - Κέντρο Εξυπηρέτησης Πελατών και Πωλήσεις

  Η ραγδαία επέκταση στο εξωτερικό και το σημαντικό ενδιαφέρον μας ανάγκασαν να επεκτείνουμε το Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών και να δημιουργήσουμε ένα νέο Τμήμα Πωλήσεων. Έχει γίνει μια φυσική διαδικασία η πρόσληψη διευθυντών για τη διαχείριση αυτών των τμημάτων.

 • Μάρτιος, 2021
  Ebook - Ένας πρακτικός οδηγός για κάθε χονδρέμπορο

  Καθώς η αγορά και η πώληση ενός εμπορεύματος γίνεται όλο και πιο διαθέσιμη, η τιμή, η ποιότητα και το περιθώριο κέρδους αποτελούν πλεονέκτημα έναντι του ανταγωνισμού. Έχουμε ετοιμάσει ένα βιβλίο, χάρη στο οποίο θα μάθετε πώς να αγοράζετε τα καλύτερα, ποιοτικότερα προϊόντα στη χαμηλότερη τιμή.

 • Ιανουάριος, 2021
  Ο Merkandi ξεκινά να κατακτήσει άλλες 7 χώρες

  Είναι επίσημο! Σπάζουμε τα νέα σύνορα του χονδρικού εμπορίου και ανοίγουμε νέες ευκαιρίες για την επιχείρησή σας. Μπαίνουμε σε 7 νέες χώρες με 7 νέες γλώσσες, αυξάνοντας τον αριθμό των δυνητικών πελατών και χονδρεμπόρων.

 • 2020

  Νοέμβριος, 2020
  Ειδοποίηση σχετικά με την προώθηση των προσφορών σας

  Γνωρίζατε ότι η Merkandi προωθεί επιλεγμένες προσφορές στον ιστότοπο; Από σήμερα, αν είστε ανάμεσα στα άτομα των οποίων την προσφορά προωθήσαμε, θα λάβετε σχετική ειδοποίηση.

 • Νοέμβριος, 2020
  Έχεις αγαθά; Έχουμε αγοραστή!

  Εάν ένας από τους αγοραστές μας προσθέσει μια προσφορά αγοράς για προϊόντα που βρίσκονται στην προσφορά σας, θα σας ειδοποιήσουμε μέσω e-mail! Κυκλοφορούμε ένα νέο ενημερωτικό δελτίο με στόχο την αύξηση των πωλήσεων σε χονδρεμπόρους και προσφορές αγοραστών.

 • Οκτώβριος, 2020
  Η δυνατότητα κοινοποίησης δεδομένων με πωλητές

  Εάν συμφωνείτε, τα στοιχεία επικοινωνίας σας θα είναι ορατά στους χονδρεμπόρους με τους οποίους επικοινωνείτε. Με αυτόν τον τρόπο θα διευκολύνετε τους χονδρεμπόρους να επικοινωνήσουν μαζί σας.

 • Οκτώβριος, 2020
  Επιτυχής συναλλαγή; Ζητήστε σχόλιο!

  Μόνο ένα κλικ σας χωρίζει από τη λήψη θετικού σχολίου μετά από μια επιτυχημένη συναλλαγή, το υπόλοιπο θα κάνουμε για εσάς!

 • Σεπτέμβριος, 2020
  Μην χάσετε ποτέ ξανά μια ευκαιρία!

  Από σήμερα μπορείτε να παρακολουθήσετε τις αγαπημένες σας κατηγορίες, αναζητήσεις κ.λπ. Ανεξάρτητα από το αν ψάχνετε για ένα προϊόν που δεν είναι διαθέσιμο προς το παρόν ή αναζητάτε την καλύτερη τιμή - δεν θα χάσετε ποτέ μια προσφορά.

 • Σεπτέμβριος, 2020
  Πληρώστε μόνο σε επαληθευμένους αριθμούς λογαριασμού!

  Οι πωλητές έχουν την ευκαιρία να επαληθεύσουν τους τραπεζικούς λογαριασμούς τους. Χάρη σε αυτήν τη λειτουργία, αυξάνουμε την ασφάλεια συναλλαγών μεταξύ των αγοραστών. Ο Μέρκανντι λέει ότι σταματήστε τους εγκληματίες!

 • Αύγουστος, 2020
  Νέα οπτική αναγνώριση και σήμα κατατεθέν

  Έχουμε πραγματοποιήσει δύο σημαντικές αλλαγές στο Merkandi. Ένα από αυτά είναι η επίσημη καταχώριση του εμπορικού σήματος "Merkandi" σε όλη την Ευρώπη. Επομένως, αποφασίσαμε επίσης να ανανεώσουμε την οπτική μας ταυτότητα. Παρουσιάζουμε ένα πιο μοντέρνο και απλούστερο λογότυπο σύμφωνα με τις τρέχουσες τάσεις.

 • Αύγουστος, 2020
  Μια επανάσταση στη μονάδα μηνυμάτων!

  Έχουμε εισαγάγει μια ανανεωμένη εμφάνιση για θέματα και μηνύματα. Από σήμερα μοιάζει με συνομιλίες σε γνωστά κοινωνικά δίκτυα. Επιπλέον, συμπεριλάβαμε επίσης λεπτομερείς πληροφορίες σχετικά με τον συνομιλητή σας και μια λίστα προϊόντων για τα οποία διεξάγεται η συνομιλία, μαζί με την προεπισκόπηση τους.

 • Αύγουστος, 2020
  Δείτε τις πιο σημαντικές λεπτομέρειες της προσφοράς χωρίς να την καταχωρίσετε!

  Κατά την καταχώριση των προσφορών σας, αφού τοποθετήσετε το δείκτη του ποντικιού πάνω από την εικόνα της προσφοράς που σας ενδιαφέρει, θα εμφανιστεί ένα κουτί που θα περιέχει τις περισσότερες από τις απαραίτητες πληροφορίες για να εκτιμήσετε τη συνάφειά του.

 • Ιούλιος, 2020
  Εντοπίστε γρήγορα μια προσφορά που απαιτεί την ιδιαίτερη προσοχή σας

  Μια προσφορά που δεν πληροί τους όρους δημοσίευσης προσφορών θα επισημανθεί με μια διαφανή σημαία στη γλωσσική έκδοση στην οποία δημοσιεύθηκε.

 • Ιούλιος, 2020
  Για άλλη μια φορά, αυξάνουμε την ασφάλεια του λογαριασμού σας

  Διασφαλίζουμε ότι τα στοιχεία επικοινωνίας σας δεν αλλάζουν μη εξουσιοδοτημένα.

 • Ιούλιος, 2020
  Δημοσιεύετε την πρώτη προσφορά; Μπορείτε να βασιστείτε στη βοήθειά μας!

  Επειδή αντιμετωπίζουμε τους πωλητές μας με προσοχή και ενδιαφερόμαστε για την υψηλότερη ποιότητα των δημοσιευμένων προσφορών, είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας παρέχουμε τις απαραίτητες συμβουλές εάν η προσφορά σας αποκλίνει από τα πρότυπα μας.

 • Ιούνιος, 2020
  Επεξεργασία αυτόματων μεταφράσεων!

  Έχουμε μεταφράσει αυτόματα την προσφορά σας και θέλετε να τη βελτιώσετε; Τώρα είναι δυνατό. Το περιεχόμενο των αυτόματων μεταφράσεων είναι διαθέσιμο σε εσάς, καθώς και το περιεχόμενο που τοποθετείτε στις προσφορές σας.

 • Ιούνιος, 2020
  Εύκολη και γρήγορη δημοσίευση παρόμοιων προσφορών

  Πουλάτε πολλά αγαθά που είναι παρόμοια μεταξύ τους; Από τώρα και στο εξής, δεν χρειάζεται να συμπληρώνετε την ίδια περιγραφή κάθε φορά, επειδή μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την επιλογή για να την αντιγράψετε από τις άλλες προσφορές σας.

 • Μάιος, 2020
  Νέα οργάνωση εισερχομένων

  Λαμβάνετε ή στέλνετε πολλά μηνύματα και αντιμετωπίζετε πρόβλημα με την κατηγοριοποίησή τους; Από τώρα και στο εξής μπορείτε να μεταφέρετε μηνύματα σε διάφορους θεματικούς καταλόγους.

 • Μάιος, 2020
  Μπόνους δραστηριότητας για νέους πωλητές

  Δημοσιεύστε τις πρώτες 10 προσφορές σας και λάβετε ένα πακέτο πόντων για να προωθήσετε τις προσφορές σας!

 • Απρίλιος, 2020
  Sneak Peek Νέες προσφορές στα αγαπημένα

  Έχουμε ξανασχεδιάσει τη λίστα των αγαπημένων σας προσφορών, ώστε να μπορείτε να τα φτάσετε γρήγορα. Αυτή είναι μια άλλη αναμενόμενη και απαραίτητη αλλαγή που κάνει τη χρήση του Merkandi ακόμη πιο βολική και διαισθητική.

 • Απρίλιος, 2020
  Πρόσφατα προβλήθηκαν προσφορές

  Ήταν περιήγηση στο Merkandi και συναντήσατε μια ενδιαφέρουσα προσφορά, αλλά ... ποιο ήταν αυτό; Ο νέος πίνακας σας επιτρέπει να αποθηκεύσετε τη λίστα προσφορών που έχετε δει πρόσφατα, ώστε να μην παραβλέπετε ποτέ τα πιο ενδιαφέροντα.

 • Μάρτιος, 2020
  Αγορά προσφορών για μη εγγεγραμμένους χρήστες

  Από σήμερα μπορείτε να προσθέσετε μια προσφορά αγοράς χωρίς εγγραφή! Αυτή η νέα λειτουργικότητα θα επηρεάσει περισσότερες προσφορές αγοράς και συνεπώς περισσότερες ευκαιρίες πωλήσεων για χονδρεμπόρους στο Merkandi. Σας προσκαλούμε να δημοσιεύσετε τις προσφορές αγοράς σας!

 • Μάρτιος, 2020
  Ειδοποιήσεις σχετικά με την αλλαγή της διεύθυνσης ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και της μεθόδου σύνδεσης

  Η ασφάλεια στο Merkandi είναι μία από τις βασικές μας προτεραιότητες, οπότε από σήμερα αν αλλάξετε τη μέθοδο σύνδεσης (απενεργοποιήσετε και ενεργοποιήσετε τη σύνδεση δύο στοιχείων) και αλλάξετε τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας, κάθε χρήστης θα λάβει μια ειδοποίηση από εμάς. Κανείς δεν θα κάνει ποτέ αλλαγές στο λογαριασμό σας χωρίς τη γνώση σας!

 • Φεβρουάριος, 2020
  Ειδοποιήσεις για νέους χονδρέμπορους

  Κάθε μέρα ελέγχουμε νέες αποθήκες που προσφέρουν ενδιαφέροντα αγαθά προς πώληση. Από σήμερα μπορείτε να ενεργοποιήσετε αυτές τις ειδοποιήσεις και να ενημερώσετε τους νέους πωλητές της Merkandi.

 • Φεβρουάριος, 2020
  Εκτελούμε τις επιθυμίες των χρηστών μας!

  Προσφέρουμε την επιλογή ανανέωσης των προσφορών μία φορά κάθε 14 ημέρες και τον καθορισμό των προσφορών ως "μόνιμη προσφορά". Χάρη σε αυτό, οι προσφορές σας θα ανανεώνονται αυτόματα. Η ανανεωμένη προσφορά πηγαίνει στην κορυφή της λίστας προσφορών, χάρη στην οποία θα κερδίσει και πάλι τη δημοτικότητά της!

 • Ιανουάριος, 2020
  Πακέτα προώθησης - περισσότερα οφέλη σε χαμηλότερη τιμή.

  Σε συνδυασμό με πολλές ερωτήσεις σχετικά με τη λειτουργικότητα αυτή - το ετοιμάσαμε για εσάς! Από σήμερα μπορείτε να προωθήσετε τις προσφορές σας σε πολλά μέρη για χαμηλότερη τιμή. Ελέγξτε σήμερα στον πίνακα χρήστη σας!

 • 2019

  Δεκέμβριος, 2019
  Αυξάνουμε την ασφάλεια του λογαριασμού σας.

  Εφαρμόζουμε μια σύνδεση δύο στοιχείων που θα αυξήσει σημαντικά την ασφάλεια του λογαριασμού σας Merkandi. Λόγω του γεγονότος ότι η σύνδεση δύο παραγόντων έχει οριστεί από προεπιλογή στους λογαριασμούς χρηστών, η Merkandi είναι ένας από τους ηγέτες της ασφάλειας στη χονδρική αγορά.

 • Νοέμβριος, 2019
  Μετάφραση όλων των προσφορών - προσφορές σε κάθε γλώσσα

  Από σήμερα μπορείτε να βρείτε σχεδόν όλες τις προσφορές σε όλες τις γλώσσες. Τους έχουμε μεταφράσει για τους χρήστες μας να εξαλείψουν τα γλωσσικά εμπόδια και να επιτρέψουν σε όλους να έχουν πρόσβαση σε έναν ακόμη μεγαλύτερο κατάλογο προσφορών στις πιο ελκυστικές τιμές!

 • Νοέμβριος, 2019
  Τμήμα με τις καλύτερες προσφορές και τους χονδρεμπόρους

  Αναρωτηθήκατε ποια προσφορές και οι χονδρέμποροι είναι οι πιο δημοφιλείς; Μόλις δημιουργήσαμε μια ενότητα όπου θα μπορείτε να ακολουθήσετε μια τέτοια κατάταξη. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτές τις πληροφορίες για να προσαρμόσετε το φάσμα στις ανάγκες των πελατών σας και να μάθετε περισσότερα για τις τάσεις της αγοράς.

 • Νοέμβριος, 2019
  Πληροφορίες σχετικά με τη μεσολαβητική προσφορά

  Γνωρίζετε ήδη ότι η ομάδα μας μετριάζει τις προσφορές σας κάθε μέρα για να αυξήσει την ελκυστικότητά της, την προσέλκυση και τη θέση της στα αποτελέσματα αναζήτησης; Από σήμερα στον πίνακα χρηστών σας θα μπορείτε να δείτε ποιες από τις προσφορές σας έχουν εκσυγχρονιστεί και οι οποίες βρίσκονται ακόμα στην ουρά αναμονής για επεξεργασία.

 • Νοέμβριος, 2019
  Ειδοποίηση σχετικά με τον τερματισμό των προωθητικών προσφορών

  Από τώρα και στο εξής, αφού έχει επιλεχθεί η επιλογή να επισημανθεί η προσφορά σας, θα λάβετε μια ειδοποίηση με πληροφορίες σχετικά με τα αποτελέσματά της και τη δυνατότητα επέκτασης.

 • Οκτώβριος, 2019
  Νέες επιλογές ειδοποιήσεων και οι ρυθμίσεις τους

  Πάρα πολλές ειδοποιήσεις; Ή μήπως θέλετε να αλλάξετε το κανάλι ειδοποίησης; Από σήμερα μπορείτε να επιλέξετε μεταξύ ειδοποιήσεων Push Notifications / E-mail και να δηλώσετε ποιες ειδοποιήσεις θέλετε να λάβετε.

 • Οκτώβριος, 2019
  Προσθέτουμε περισσότερα νομίσματα!

  Λόγω πολλών αιτημάτων, ξεκινάμε άλλα νομίσματα στα οποία μπορείτε να πληρώσετε για τις υπηρεσίες Merkandi: DKK, NOK, RON και SEK. Περισσότερα νομίσματα σημαίνει περισσότερες δυνατότητες.

 • Σεπτέμβριος, 2019
  Merkandi στο διεθνές φεστιβάλ IAW στην Κολωνία!

  Κατά τη διάρκεια της IAW, μιας από τις σημαντικότερες εκθέσεις χονδρικής πώλησης στην Ευρώπη, το περίπτερο μας επισκέφθηκε πολλοί σημερινοί χρήστες μας καθώς και πολλοί επιχειρηματίες από όλη την Ευρώπη. Υπήρξε πολύ εμπειρία, αποκτήσαμε νέα εμπειρία και ακούσαμε πολλές θερμές λέξεις από τους πελάτες.

 • Σεπτέμβριος, 2019
  Νέα μέθοδος πληρωμής τώρα διαθέσιμη!

  Αντιμετωπίζουμε τις ανάγκες σας. Από σήμερα μπορείτε να πληρώσετε για τις υπηρεσίες μας σε UAH, RUB και με τη μορφή τοπικών πληρωμών. Спасибо!

 • Σεπτέμβριος, 2019
  Προετοιμαζόμαστε για μεγάλες προωθήσεις

  Οι κωδικοί έκπτωσης έχουν φτάσει στο Merkandi. Από σήμερα θα δημιουργήσουμε προωθητικές ενέργειες για εσάς, χάρη στις οποίες θα είστε σε θέση να εξοικονομήσετε με την αγορά υπηρεσιών Merkandi

 • Αύγουστος, 2019
  Αποφασίστε ποιος να στείλει το μήνυμα

  Μπορείτε να αποφασίσετε ποιος θέλετε να ζητήσετε για το στοιχείο από τη λίστα στο πρόχειρο.

 • Αύγουστος, 2019
  Πρόσθετο κανάλι ειδοποίησης

  Η δυνατότητα αποστολής ειδοποιήσεων μέσω του Facebook Messenger.

 • Ιούλιος, 2019
  Οι καλύτερες προσφορές από τη λίστα!

  Έχουμε εισαγάγει έναν καινοτόμο αλγόριθμο που αυξάνει τη θέση των καλύτερων προσφορών. Λαμβάνονται υπόψη τα εξής: η δημοτικότητα των προσφορών, ο αριθμός των αιτημάτων, η ποιότητα της προσφοράς, η βαθμολογία του πωλητή. Από τώρα και στο εξής η εύρεση των καλύτερων προσφορών θα είναι ακόμα πιο εύκολη!

 • Ιούνιος, 2019
  Πληρώστε τις υπηρεσίες του Merkandi στο νόμισμά σας

  Έχουμε εισαγάγει την επιλογή επιλογής νομίσματος πληρωμής για υπηρεσίες στο Merkandi. Από σήμερα μπορείτε να επιλέξετε σε ποιο νόμισμα θέλετε να μας πληρώσετε.

 • Ιούνιος, 2019
  Μετατροπές νομισμάτων σε κάθε προσφορά

  Δεν ξέρετε τι είναι ο μετατροπέας λίρας και δολαρίου; Ή μήπως δεν θέλετε να υπολογίζετε; Για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας, έχουμε εισαγάγει μετατροπές νομισμάτων σε προσφορές έτσι ώστε να μην χρειάζεται να μετράτε περισσότερα και να αναρωτιέστε αν η προσφορά είναι προσιτή για εσάς!

 • Ιούνιος, 2019
  Ξεκινάμε τη βελγική έκδοση.

  Βέλγιο, ερχόμαστε! Εκτελούμε τη βελγική έκδοση στο merkandi.be με την προεπιλεγμένη ολλανδική γλώσσα. Μια νέα χώρα, νέες δυνατότητες!

 • Μάιος, 2019
  Προσφορές αγοράς

  Ξεκινήσαμε ένα νέο τμήμα στο οποίο μπορείτε να τοποθετήσετε μια διαφήμιση στο προϊόν που ψάχνετε. Είμαστε σίγουροι ότι με την αναλαμπή ενός ματιού θα σας ενδιαφέρει κάποιος χονδρέμπορος που έχει τα αγαθά που αναζητάτε στην καλύτερη τιμή.

 • Μάιος, 2019
  Ελάχιστη αξία παραγγελίας, τώρα και ως ποσόστωση

  Μέχρι στιγμής, η ελάχιστη τάξη καθορίστηκε πάντοτε σε ποσοτική μορφή. Από σήμερα, μπορείτε επίσης να καθορίσετε το ποσό. Είναι ένα νεύμα για τους χονδρεμπόρους και την ποικιλομορφία των τρόπων επιχειρηματικής δραστηριότητας.

 • Μάιος, 2019
  Κατακτάμε μια άλλη ήπειρο.

  Merkandi κυρίως στην διεθνή πλατφόρμα. Σήμερα ξεκινάμε την αυστραλιανή έκδοση ανοίγοντας έτσι νέες ευκαιρίες στον χρήστη μας. Το εμπόριο χωρίς σύνορα είναι στη διάθεσή σας.

 • Μάρτιος, 2019
  Βρήκαμε τον δρόμο προς την Ινδία.

  Δεν επιβραδύνουμε το ρυθμό! Μια νέα έκδοση γλώσσας για μια αυξανόμενη ομάδα αγοραστών και χονδρεμπόρων από την Ινδία είναι τώρα διαθέσιμη.

 • Μάρτιος, 2019
  Καλώς ήλθατε στο πράσινο νησί.

  Δεν επιβραδύνουμε το ρυθμό! Μια νέα γλωσσική έκδοση για την αυξανόμενη ομάδα των Ιρλανδών αγοραστών και χονδρεμπόρων είναι τώρα διαθέσιμη.

 • Μάρτιος, 2019
  Bună dimineaţa! Ξεκινάμε τη ρουμανική έκδοση.

  Δεν επιβραδύνουμε το ρυθμό! Μια νέα γλωσσική έκδοση για την αυξανόμενη ομάδα αγοραστών και χονδρεμπόρων από τη Ρουμανία είναι τώρα διαθέσιμη.

 • Μάρτιος, 2019
  Έχουμε διαχωρίσει ένα τμήμα αφιερωμένο μόνο στις προσφορές αποθεμάτων.

  Η Merkandi είναι ο ηγέτης στην αγορά εκκαθάρισης, τα πλεονάσματα, οι απολήξεις της σειράς κ.λπ. Για να διευκολύνετε περαιτέρω την πρόσβασή σας σε αυτό το είδος προσφορών διαχωρίσαμε σε ένα ειδικό τμήμα. Ελέγξτε!

 • Μάρτιος, 2019
  Ο χρόνος είναι χρήμα.

  Επιταχύνουμε τον ιστότοπό μας ώστε να μπορείτε να βρείτε το καλύτερο προϊόν ταχύτερα. Ο χρόνος φόρτωσης της σελίδας έχει βελτιωθεί σημαντικά.

 • Φεβρουάριος, 2019
  Τραπεζικό έμβασμα

  Μπορείτε να κάνετε μια πληρωμή χρησιμοποιώντας μια παραδοσιακή τραπεζική μεταφορά για τις υπηρεσίες μας σε έναν τραπεζικό λογαριασμό που είναι διαθέσιμος στη χώρα σας.

 • Φεβρουάριος, 2019
  Νέα υπηρεσία - αναζήτηση προϊόντων

  Η αναζήτηση αγαθών δεν είναι εύκολη και η τιμή, ο τύπος αγαθών, η ποιότητα και άλλα χαρακτηριστικά είναι κρίσιμα για την κερδοφορία. Δεν μπορείτε να βρείτε ενδιαφέρουσες προσφορές; Από σήμερα, μπορούμε να τα βρούμε για εσάς!

 • Φεβρουάριος, 2019
  Ειδοποιήσεις για νέα προϊόντα

  Η προσφορά εξαφανίστηκε από τη μύτη σας; Θέλετε να το αποφύγετε αυτό στο μέλλον; Από εδώ και πέρα ​​μπορείτε να ακολουθήσετε επιλεγμένες κατηγορίες, αναζητήσεις και προφίλ χονδρεμπόρων και θα σας ενημερώσουμε αν εμφανίζεται ένα νέο στοιχείο σε αυτά.

 • Ιανουάριος, 2019
  Πληροφορίες σχετικά με νέα μη αναγνωσμένα μηνύματα

  Τα μηνύματα από τους εργολάβους δεν θα χαθούν! Έχουμε βελτιώσει τον τρόπο με τον οποίο μας ενημερώνετε για τα μη αναγνωσμένα μηνύματα.

 • Ιανουάριος, 2019
  Το σύστημα των εσωτερικών μηνυμάτων

  Έχετε χάσει το νήμα μηνύματος μέσω αλληλογραφίας με τον ανάδοχο απευθείας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου; Ποτέ ξανά! Σε κάθε e-mail θα συμπεριλάβουμε όλη την αλληλογραφία σας με χρονολογική σειρά.

 • Ιανουάριος, 2019
  Τροποποίηση της ζώνης ειδικών προσφορών

  Διαχωρίσαμε πλήρως την προβολή ειδικών προσφορών από τις κλασικές προσφορές πωλήσεων στο Merkandi. Θα είστε βέβαιοι ότι η προσφορά που βλέπετε προορίζεται για μια επιλεγμένη ομάδα παραληπτών.

 • Ιανουάριος, 2019
  Τροποποίηση παρουσίασης εικόνων προϊόντων

  Από τώρα και μετά οι φωτογραφίες σας θα είναι τέλεια πλαισιωμένες, ανεξάρτητα από το πραγματικό μέγεθος τους.

 • 2018

  Νοέμβριος, 2018
  Εργαλείο αναζήτησης

  Βελτιώσαμε την αποτελεσματικότητα της μηχανής αναζήτησης και την ταχύτητα αναζήτησης. Από τώρα και στο εξής η εύρεση του προϊόντος που σας ενδιαφέρει θα είναι ακόμα πιο εύκολη.

 • Νοέμβριος, 2018
  Επαλήθευση των προϊόντων

  Μπορείτε να παραγγείλετε από εμάς τον έλεγχο των προϊόντων που πραγματοποιείται απευθείας στην αποθήκη του χονδρεμπόρου. Ο ειδικός μας θα το ελέγξει και θα σας στείλει έκθεση επιθεώρησης. Έτσι, θα αυξήσετε την ασφάλεια αγοράς.

 • Νοέμβριος, 2018
  Αυξάνουμε την αναγνωσιμότητα των επισημασμένων προσφορών

  Οι διακεκριμένες προσφορές αποκτούν μια νέα εμφάνιση, χάρη στην οποία θα μπορούν καλύτερα να τις διακρίνουν από τους άλλους, αυξάνοντας τις δυνατότητες πωλήσεων.

 • Νοέμβριος, 2018
  Βελτιώνουμε την εμφάνιση της σελίδας σε κινητές συσκευές

  Για να προσφέρουμε στους χρήστες μας ακόμα πιο άνετη χρήση του Merkandi, επιτύχαμε κάποιες βελτιώσεις στην έκδοση της πλατφόρμας για κινητά. Χάρη σε αυτό, η υποστήριξη ιστότοπου από κινητές συσκευές γίνεται ακόμα πιο εύκολη και πιο βολική.

 • Οκτώβριος, 2018
  Ξεκινάμε τη ζώνη ειδικών προσφορών

  Ξεκινάμε ένα νέο, μοναδικό τμήμα για ειδικές προσφορές. Περιέχει τόσο τις καλύτερες προτάσεις για την πώληση αγαθών όσο και εκείνες που δεν είναι διαθέσιμες στο κοινό.

 • Ιούλιος, 2018
  Goedemorgen! Ξεκινάμε την ολλανδική έκδοση.

  Δεν επιβραδύνουμε τον ρυθμό! Μια νέα γλωσσική έκδοση για την αυξανόμενη ομάδα αγοραστών και χονδρεμπόρων από τις Κάτω Χώρες είναι τώρα διαθέσιμη.

 • Μάιος, 2018
  Ακόμα πιο γρήγορα, ακόμα καλύτερα το Merkandi

  Ένα πλήρες έτος εργασίας αφιερωμένο στη βελτιστοποίηση της πλατφόρμας. Όλα λειτουργούν πιο γρήγορα, πιο αποτελεσματικά και ασφαλέστερα.

 • 2016

  Ιούλιος, 2016
  Έχουμε ένα νέο υποκατάστημα!

  Είμαστε υπερήφανοι για την ανάπτυξή μας να ανοίξουμε ένα υποκατάστημα στο Wroclaw. Νέοι άνθρωποι - νέες ευκαιρίες!

 • Μάρτιος, 2016
  Άλλες δύο γλωσσικές εκδόσεις του Merkandi διαθέσιμες

  Οι τουρκικές και οι τσεχικές εκδόσεις είναι οι τελευταίες γλωσσικές εκδόσεις της πλατφόρμας ανάπτυξης.

 • 2015

  Αύγουστος, 2015
  Το Merkandi φαίνεται ακόμα καλύτερο!

  Μια πιο ξεχωριστή εμφάνιση, βελτιώσεις πλοήγησης, φιλικότερο προς το χρήστη περιβάλλον και πολλά άλλα.

 • Ιούλιος, 2015
  Ξεκινάμε νέες εκδόσεις για δύο χώρες

  Για τους κατοίκους της Αυστρίας και της Ελβετίας, δημιουργήσαμε ξεχωριστές εκδόσεις του Merkandi, με βάση τη γερμανική.

 • 2014

  Αύγουστος, 2014
  Buona giornata! Η ιταλική έκδοση του Merkandi είναι τώρα διαθέσιμη!
 • Έτος 2014
  Οι επιστήμονες αποδεικνύουν ότι ακόμη και το εμπόριο πιθήκων.
 • 2013

  Νοέμβριος, 2013
  Η ελληνική έκδοση κάνει ντεμπούτο και καταγράφουμε καλύτερα και καλύτερα αποτελέσματα!
 • Ιούνιος, 2013
  Βρισκόμαστε συνεχώς σε εξέλιξη - ξεκινάμε την έκδοση της ισπανικής γλώσσας!
 • Απρίλιος, 2013
  Μόνο στην Κίνα, 242 εκατομμύρια άνθρωποι ψωνίζουν online!
 • Έτος 2013
  Σύμφωνα με ανεξάρτητες αναφορές, το ηλεκτρονικό εμπόριο αντιπροσωπεύει περίπου το 30% του παγκόσμιου εμπορίου.
 • 2011

  Έτος 2011
  Η Merkandi έχει όλο και περισσότερους πελάτες εκτός Ευρώπης!
 • Ιανουάριος, 2011
  Έναρξη της γαλλικής έκδοσης της πλατφόρμας στο retourware24.fr (merkandi.fr).
 • 2010

  Νοέμβριος, 2010
  Για πρώτη φορά στην ιστορία, έχουμε καταγράψει 1.000.000 επισκέψεις πλατφόρμας σε ένα μήνα!
 • Οκτώβριος, 2010
  Αλλαγή των γραφικών του δικτυακού τόπου και εισαγωγή νέων λειτουργιών.
 • 2009

  Νοέμβριος, 2009
  Η Merkandi είναι τώρα διαθέσιμη στα Αγγλικά.

  Νέα έκδοση γλώσσας στο retourware24.com (merkandi.com και merkandi.co.uk). Η διεθνής επέκταση συνεχίζεται.

 • Οκτώβριος, 2009
  Έναρξη της γερμανικής έκδοσης.

  Νέα έκδοση γλώσσας στο retourware24.de (merkandi.de). Ξεκινάμε να επεκταθούμε σε γερμανόφωνες αγορές.

 • 2008

  Νοέμβριος, 2008
  Έναρξη της πλατφόρμας Retourware24.pl (σήμερα Merkandi.pl) στην Πολωνία. Ξεχωρίζουμε με την επαλήθευση των χρηστών και των αποθεμάτων.
 • Νωρίτερα

  1995 - 2010
  Οι απατεώνες εμφανίζονται όλο και συχνότερα στο Διαδίκτυο. Οι πιο έμπειροι έμποροι επιλέγουν αξιόπιστες πύλες που επαληθεύουν τον χρήστη.
 • 1970 - 1980
  Οι υπολογιστές γίνονται το βασικό εργαλείο στο διεθνές εμπόριο.
 • 1979
  Ο Michael Aldrich εφευρίσκει ηλεκτρονικές αγορές.
 • 1290-1900
  Το εμπόριο ανοίγει τον κόσμο στις ασιατικές χώρες και την Αφρική και γίνεται η κύρια αιτία της δυναμικής προόδου του πολιτισμού.
 • Αντίκα
  Ο Δρόμος του Μεταξιού δημιουργείται, το εμπόριο πλησιάζει την Ανατολή και τη Δύση.
 • XIX αιώνα π.Χ.
  Εμφανίζονται οι πρώτες εμπορικές αποικίες. Το εμπόριο γίνεται ένα από τα κύρια επαγγέλματα στον κόσμο.
Δωρεάν NEWSLETTER Merkandi

Ημερήσιες ειδοποιήσεις για νέα προϊόντα και ειδήσεις στο site Merkandi.

Με την εγγραφή σας στο ενημερωτικό δελτίο μας, συναινείτε στην επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων για σκοπούς μάρκετινγκ.