Τα δεδομένα σας είναι κρυπτογραφημένα. Εγγραφείτε με ασφάλεια.

Αύξηση πωλήσεων, αγοράζουν φτηνά σε Merkandi

Χονδρικό εμπόρευμα από πλεόνασμα, τέλος σειράς και πωλήσεις από 150 χώρες!

Εγγύηση ικανοποίησης
Ελέγξτε την ιστοσελίδα μας για 14 ημέρες χωρίς κίνδυνο!
Νοιαζόμαστε για την ικανοποίηση των χρηστών μας, γι 'αυτό σας δίνουμε την επιλογή να επιστρέψετε το ποσό της συνδρομής εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία ενεργοποίησης της υπηρεσίας. Χωρίς περιττές διατυπώσεις και χωρίς άγκιστρα.
premium
149 EUR +ΦΠΑ / ετοσ
Εγγραφή
standard
119 EUR +ΦΠΑ / ετοσ
Εγγραφή
Merkandi πρόσβαση περίοδο 12 μήνες 12 μήνες
Εγγύηση ικανοποίησης (επιστροφή 14 ημερών).
Απεριόριστη αριθμό των ερευνών.
Ορατό datas χονδρέμποροι.
Ημερήσια newsletter με νέες προσφορές.
Πρόσβαση σε προσφορές από 150 ευρωπαϊκές χώρες με εκπτώσεις έως και 90%.
Δυνατότητα δημοσίευσης προσφορών αγοράς
Πίνακας Ελέγχου Χρήστη, τις επαφές, τις προσφορές, τα δεδομένα επεξεργασίας.
Πρόσβαση στο κριτικές των αποθηκών.
Η πρόσβαση στο μαύρη λίστα χονδρεμπόρων.
Δημοσίευση απεριόριστο αριθμό προσφορές.
Η προώθηση καταχωρίσεις σας σε όλη την Ευρώπη.
Την προσθήκη της εταιρείας σας στον διεθνής κατάλογος Merkandi.
Δημιουργία ενός πολύγλωσσου προφίλ της εταιρείας σας
Σύνθετη Στατιστικά στοιχεία προσφορές και το προφίλ της εταιρείας.
Εισαγωγές / Εξαγωγές αγαθών CSV, XLS, XML.
Βοηθήστε προσωπικό σύμβουλο.
Εγγραφή Εγγραφή

Όλες οι τιμές είναι καθαρές τιμές, πρέπει να προστεθούν σε αυτούς ένα ποσοστό του ΦΠΑ, σύμφωνα με την οδηγία της ΕΕ.

Ασφαλές και ελέγχεται τρόπους πληρωμής

Δεκτοί τρόποι πληρωμής

περισσότερο από ό, τι 99,9 % ικανοποιημένους πελάτες . ΣΥΝΕΧΩΣ!

Το Merkandi είναι η πραγματική ευκαιρία να υπερέχει στην επιχείρησή σας. Ψάχναμε να αποκτήσουμε πρόσβαση στους χονδρεμπόρους σε όλο τον κόσμο και ο Merkandi έκανε τη δουλειά για εμάς. Ευχαριστώ.

Saeed Muhammad

Πολύ έγκυρη και χρήσιμη πύλη για όσους εργάζονται στον τομέα των αποθεμάτων σε διεθνές επίπεδο. Επίσης χρήσιμο να γνωρίζετε την τάση της αγοράς και τις σχετικές τιμές.

Nadia G

Χάρη στην πύλη Merkandi, έχουμε αυξήσει τις επαφές μας με διεθνείς πελάτες με τη δυνατότητα πώλησης των προϊόντων μας σε συμπαγείς πελάτες.

Alessandro Pozzi

"(...) Η πλατφόρμα Merkandi είναι ένα εξαιρετικό μέρος, όπου μπορούμε να βρούμε νέους προμηθευτές χωρίς κανένα πρόβλημα. Με την πρόσβαση στο plaform, μπορούμε επίσης να βρούμε νέους αγοραστές, επίσης έξω από την εγχώρια αγορά μας. Ευχαριστώ στη συνεργασία μας με το Merkandi, έχουμε εύκολη πρόσβαση σε πολλά προϊόντα που πωλούνται σε χαμηλές τιμές (...) "

AMIGO MICHAŁ DĄBROWSKI

Πολύ καλή πλατφόρμα. Πολλές προσφορές για μεταπωλητές, πάντα χαρούμενοι, εύκολο να εγγραφείτε και να αγοράσετε Sell. Μου αρέσει να ψωνίζω στο Merkandi

Mustafa muzaffer Akkül

Απλά υπέροχο. Μπορείτε να αναπτύξετε σημαντικές επιχειρηματικές σχέσεις εδώ, μπορείτε πάντα να βασίζεστε στην υποστήριξη των εργαζομένων στο Merkandi. Θα συνεργάζομαι πάντα με το Merkandi με χαρά.

Emil Asenov

Ως πωλητής, πιστεύω ότι είναι καλό να υπάρχουν τέτοιες πλατφόρμες. Λαμβάνω συχνά ερωτήματα, τα οποία φυσικά επηρεάζουν θετικά τα αποτελέσματα των πωλήσεών μου. Ο ιστότοπος είναι εύχρηστος, συνεχίστε τον!

Sergej Holm

Υπέροχος ιστότοπος που μου επέτρεψε να συγκεντρώσω φανταστικό ενδιαφέρον για τα αποθέματά μου παγκοσμίως. Θα το συνιστούσα σε οποιονδήποτε θα διαβάσει ή θα ακούσει.

Samuel McNally

Τέλεια και εύχρηστη ιστοσελίδα. Χάρη στην παρουσία μας εδώ δημιουργούμε νέες συνδέσεις και αρχίζουμε να πουλάμε τα προϊόντα μας. Σας προτείνουμε το Merkandi!

Gabriele Delpozzo

Από τότε που βρήκα αυτόν τον ιστότοπο και εγγραφώ ως μέλος premium, ήμουν τόσο χαρούμενος και ικανοποιημένος, τα χρήματά μου δεν ήταν ποτέ χαμένα. Όλα είναι αληθινά εδώ, επαληθευμένοι χρήστες και καταπληκτικές υπηρεσίες. Αισθάνομαι τόσο ασφαλής και άνετη αναζήτηση και διαπραγμάτευση σε αυτήν την πλατφόρμα. Θα ανανεώνω πάντα την premium συνδρομή μου για το merkandi.com

Jonathan Abuka

Αυτή είναι μια πολύ καλή πλατφόρμα για την πώληση των προϊόντων μου. Είμαι νέος εδώ, αλλά μπορώ ήδη να δω ότι αυτή η πλατφόρμα είναι κατάλληλη για τους εμπόρους, επειδή πολλά πράγματα πωλούνται εδώ.

Tania Bardales

Καλά δημιουργημένη σελίδα. Όλα είναι πολύ σαφή και πολύ χρήσιμα. Δημοσιεύσαμε προσφορές που απαντούσαν πάντα σε σοβαρές εταιρείες.

Utec Sas

Συχνές ερωτήσεις


Μπορώ να εγγραφώ στο Merkandi χωρίς εταιρεία;

Ναι, οι ιδιώτες μπορούν να δημιουργήσουν ένα λογαριασμό στο Merkandi. Ωστόσο, πρέπει να θυμόμαστε ότι ένα μικρό μέρος των χονδρεμπόρων μας πωλεί μόνο προϊόντα σε εταιρείες. Ωστόσο, για να πουλήσετε στο Merkandi πρέπει να έχετε ενεργό επιχείρηση.

Πώς μπορώ να κάνω μια αγορά στο Merkandi;

Για να αγοράσετε Merkandi, θα πρέπει να καταχωρήσετε ένα λογαριασμό και να πληρώσετε μια συνδρομή. Μετά την πληρωμή, ο λογαριασμός σας θα ενεργοποιηθεί και θα έχετε πρόσβαση στα στοιχεία επικοινωνίας των πωλητών.

Πού βρίσκεται η αποθήκη;

Η Merkandi δεν πωλεί προϊόντα που εμφανίζονται στην τοποθεσία - οι πωλητές επαληθεύονται χονδρέμποροι. Τα στοιχεία σχετικά με την τοποθεσία των αποθηκών βρίσκονται στα προφίλ τους και είναι διαθέσιμα μετά την εγγραφή και την πληρωμή του λογαριασμού.

Μπορώ να δημιουργήσω έναν δοκιμαστικό λογαριασμό στο Merkandi;

Η Mekrandi δεν προσφέρει δοκιμαστικούς λογαριασμούς. Ωστόσο, ο χρήστης μπορεί να υποβάλει αίτηση για επιστροφή των εξόδων εγγραφής εντός 14 ημερών. Αν είστε δυσαρεστημένοι με την υπηρεσία μας, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να μας γράψετε ένα e-mail, να καλέσετε ή να επικοινωνήσετε μαζί μας στο chat. Δεν ρισκάρετε τίποτα!

Οι πωλητές ελέγχονται και τα εμπορεύματα είναι αυθεντικά;

Πριν δημοσιεύσουν τις προσφορές τους, κάθε χονδρέμπορος υποβάλλεται στη διαδικασία επαλήθευσης. Αυτός ο έλεγχος αποσκοπεί στην αύξηση της ασφάλειας κατά τις συναλλαγές. Επιπλέον, επαληθεύουμε τις προσφορές με επώνυμα προϊόντα για να επιβεβαιώσουμε την αυθεντικότητα και την προέλευση αυτών των προϊόντων.