FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Για 1 χρόνο ΕΓΓΡΑΦΗ και ΑΝΑΝΕΩΣΗ
οι προσφορές δεν μπορούν να συνδυαστούν
19 Αριθμός υπόλοιπων πακέτων

Οι καλύτερες προσφορές από 150 χώρες

Πάνω από 100 000 ικανοποιημένοι χρήστες

Προσφέρει φθηνότερα έως και το 90% της τιμής εκκίνησης

Άμεση επαφή με μεταπωλητές και χονδρεμπόρους

Για αγοραστές

#1 πλατφόρμα χονδρικών συναλλαγών για αγοραστές. Οι καλύτερες προσφορές αγαθών από όλο τον κόσμο. Υπερβολικά αποθέματα, είδη τέλους σειράς και πολλά άλλα. Έως και 90% φθηνότερα

Τι είναι Merkandi;

Το Merkandi είναι μια διεθνής πύλη χονδρικής που συνδέει τους αγοραστές χονδρικής με τους πωλητές. Στο Merkandi θα βρείτε ποικιλία προϊόντων σε μεγάλες ποσότητες από προμηθευτές από όλο τον κόσμο. Αυτή είναι μια πλατφόρμα για επιχειρηματίες που αναζητούν ευκαιρίες να αγοράσουν προϊόντα χονδρικής στις καλύτερες τιμές.

Πάνω από 100 000

χρήστες

Πάνω από 1 200

σχόλια

Πάνω από 150

χώρες παγκοσμίως

Ανακαλύψτε τον κόσμο του χονδρικού εμπορίου με το Merkandi

Στη Merkandi, γνωρίζουμε ότι η επιτυχία στο χονδρικό εμπόριο απαιτεί πρόσβαση στις καλύτερες προσφορές και αξιόπιστους επιχειρηματικούς συνεργάτες. Γι' αυτό δημιουργήσαμε μια πλατφόρμα για τους αγοραστές που προσφέρει πολλά πλεονεκτήματα:

Απεριόριστος αριθμός των ερευνών

Σας δίνουμε τη δυνατότητα να στείλετε ερωτήματα των χονδρεμπόρων χωρίς όρια, μέσω της φόρμας επικοινωνίας ή απευθείας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Βολικό εργαλείο αναζήτησης

Είμαστε στη διάθεσή της η προηγμένη μηχανή αναζήτησης, ώστε να μπορείτε να βρείτε γρήγορα το προϊόν που αναζητήσατε.

Βολικό λογαριασμό διαχείρισης πίνακα, επαφές, εισαγωγικά και δεδομένων

Προσφέρουμε επαγγελματική πελάτη πίνακα, ευχαριστίες για να διαχειριστείτε εύκολα μηνύματα, αγαπημένο χονδρέμποροι μπορούν να προσφέρουν.

PREMIUM
Πρόσβαση στη μαύρη λίστα χονδρεμπόρων

Οι πελάτες με PREMIUM μας μαύρη λίστα των απατεώνων εταιρείες που oszukały τους πελάτες τους. Αυτές οι εταιρείες δεν υπάρχουν στη λίστα των ανδρικών Merkandi.

Δείτε τις λεπτομέρειες των χονδρεμπόρων

Στις προσφορές μας και στη βάση δεδομένων των χονδρεμπόρων, παρουσιάζουμε πλήρη στοιχεία επικοινωνίας των πωλητών - διεύθυνση, αριθμοί τηλεφώνου, διεύθυνση ιστότοπου.

Καθημερινό ενημερωτικό δελτίο με νέες προσφορές χονδρικής από όλο τον κόσμο

Στο e-mail σας στέλνουμε κάθε μέρα το πιο πρόσφατο εμπόριο των προϊόντων στις καλύτερες τιμές της αγοράς.

PREMIUM
Πρόσβαση στη γνωμοδότηση των χονδρεμπόρων

Παρέχουμε στους πελάτες PREMIUM ένα σύστημα σχολίων σχετικά με τους χονδρεμπόρους, το οποίο τους επιτρέπει να διαβάζουν τις απόψεις σχετικά με την αξιοπιστία των μεμονωμένων προμηθευτών.

Πρόσβαση σε προσφορές μετοχών από 150 χώρες σε όλο τον κόσμο με εκπτώσεις έως -90%

Μπορείτε να φτάσετε τις μοναδικές προσφορές στις πλαγιές των προϊόντων από όλη την Ευρώπη, την Ασία και τις ΗΠΑ.

Εγγραφείτε σήμερα και αγοράστε φθηνότερα!

Γίνετε μέλος στην ομάδα των πάνω από 100.000 ικανοποιημένων χρηστών

Γνώμες για το Merkandi

Δηλαδή πώς μας βαθμολογούν οι χρήστες μας

Η ιστοσελίδα είναι πολύ εύκολη στη χρήση, καταπληκτική εξυπηρέτηση! Είναι μια πολύ καλή πλατφόρμα για χονδρικό εμπόριο. Η εξυπηρέτηση πελατών συνομιλίας είναι γρήγορη και αποτελεσματική.


Dmitrij Popov

Έχω δοκιμάσει άλλες σελίδες, αλλά υπάρχει μεγάλη κίνηση εδώ. Η εξυπηρέτηση πελατών ήταν πολύ γρήγορη και φιλική. Σίγουρα θα είστε πολύ ικανοποιημένοι.


Kadir Cinar

Εξαιρετική εταιρεία για να αντιμετωπίσετε! Βοήθεια πελατών συνομιλία σε δευτερόλεπτα σε όλους και πάντα πρόθυμοι να βοηθήσουν και να απαντήσουν σε κάθε ερώτησή σας. Επίσης, σας δίνουμε πάντα τις καλύτερες συμβουλές. Σίγουρα θα το συστήσω σε όλους. Ευχαριστώ Peter τιμή busters Ιρλανδία


PETER COMEY

Οφέλη για τους αγοραστές

Όλος ο κόσμος στα χέρια σας

Στη διεθνή πλατφόρμα χονδρικού εμπορίου Merkandi, συγκεντρώνουμε παραγωγούς και χονδρεμπόρους κυρίως από την Ευρώπη, αλλά και από την Ασία και τις ΗΠΑ. Η κοινότητά μας είναι μια αυξανόμενη ομάδα παραγωγών, χονδρεμπόρων, εμπορικών διαμεσολαβητών, διανομέων και ιδιοκτητών καταστημάτων που προσφέρουν ή θέλουν να αγοράζουν νέα και μεταχειρισμένα, ανακαινισμένα ή κατεστραμμένα προϊόντα καθημερινά. Κύριος στόχος μας είναι να διευκολύνουμε τους εμπόρους να βρίσκουν αξιόπιστους επιχειρηματικούς εταίρους, να έρθουν σε επαφή μαζί τους και, τελικά, να πραγματοποιήσουν γόνιμη συνεργασία.

Για χρήστες που ενδιαφέρονται να αγοράσουν, το Merkandi προσφέρει πρόσβαση σε μια διεθνή βάση δεδομένων χονδρεμπόρων που ειδικεύονται στην πώληση κανονικών προϊόντων και ειδών στοκ - πρόκειται για ποσότητες χονδρικής πολύ φθηνών προϊόντων από πλεονάσματα παραγωγής, πλεονάσματα αποθήκης, αγαθά από επιστροφές καταναλωτών, τέλος προϊόντα της σειράς, π.


Μια εκτεταμένη βάση δεδομένων επαληθευμένων εμπορικών εταιρειών

Αφού εγγραφεί και πληρώσει για μια ετήσια συνδρομή, ο χρήστης αποκτά πρόσβαση σε μια εκτενή βάση δεδομένων επαφών χονδρεμπόρων (διευθύνσεις, αριθμοί τηλεφώνου, ιστότοποι εταιρειών) που πωλούν κανονικά προϊόντα καθώς και αγαθά στοκ και outlet.

Κάθε χονδρέμπορος στο Merkandi επαληθεύεται ελέγχοντας την αξιοπιστία του από τους υπαλλήλους μας. Χάρη σε αυτό, οι χρήστες της πλατφόρμας συναλλαγών Merkandi έχουν πρόσβαση σε επαληθευμένες εταιρείες και έτσι αυξάνουν την ασφάλεια των συναλλαγών. Όλοι όσοι θέλουν να δημοσιεύσουν την προσφορά τους στο Merkandi υπόκεινται σε επαλήθευση.


Πλήρεις πληροφορίες σε ένα μέρος

Χάρη στην πλατφόρμα, οι χρήστες που ενδιαφέρονται να αγοράσουν φθηνά προϊόντα από μια συγκεκριμένη βιομηχανία ή γκάμα προϊόντων δεν χρειάζεται να αφιερώνουν ώρες σε μεγάλες και συχνά άκαρπες αναζητήσεις χονδρεμπόρων σε ιστότοπους. Αφού συνδεθούν στο Merkandi και πατήσουν «Χονδρική», εμφανίζεται μια λίστα με επαληθευμένες εταιρείες που ασχολούνται με χονδρική, stock ή κανονικά αγαθά τόσο στην Ευρώπη όσο και σε όλο τον κόσμο.

Η κάρτα κάθε χονδρέμπορου περιέχει πληροφορίες που σκοπό έχουν να διευκολύνουν τον αγοραστή να επικοινωνήσει και να αγοράσει τα προϊόντα που προσφέρει ο πωλητής. Αυτές οι πληροφορίες περιλαμβάνουν, μεταξύ άλλων: μορφές παράδοσης αγαθών, τρόποι πληρωμής για προϊόντα που αγοράσατε ή γλώσσες στις οποίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον χονδρέμπορο. Οι χρήστες του λογαριασμού PREMIUM μπορούν επίσης να δουν απόψεις που δίνονται σε χονδρεμπόρους από άλλους αγοραστές. Αυτή είναι μια μορφή περίληψης των συναλλαγών από αγοραστές που συνιστούν ή συμβουλεύουν να μην συνεργαστούν με έναν συγκεκριμένο χονδρέμπορο.

Εγγραφείτε σήμερα και αγοράστε φθηνότερα!

Γίνετε μέλος στην ομάδα των πάνω από 100.000 ικανοποιημένων χρηστών

Προηγμένη μηχανή αναζήτησης

Μια σαφής παρουσίαση ιστότοπου και μια εύχρηστη μηχανή αναζήτησης επιτρέπουν τη γρήγορη και διαισθητική αναζήτηση για κατάλληλους επιχειρηματικούς συνεργάτες και προϊόντα. Έτσι, η λίστα μπορεί να περιλαμβάνει χονδρεμπόρους μόνο από τη χώρα που έχει επιλέξει ο χρήστης, π.χ. χονδρεμπόρους από τη Γερμανία, χονδρεμπόρους που προσφέρουν μόνο προϊόντα από επιλεγμένη βιομηχανία ή υποβιομηχανία (π.χ. είδη ένδυσης, παιδικά προϊόντα, προϊόντα από εκκαθάριση εταιρείας) ή μια δεδομένη ομάδα προϊόντων , π.χ. νέα προϊόντα, ανακαινισμένα προϊόντα.

Στη μηχανή αναζήτησης, μπορείτε επίσης εύκολα και γρήγορα να ταξινομήσετε τους χονδρεμπόρους με βάση τον αριθμό των προσφορών που έχουν ή να ταξινομήσετε τις προσφορές ανά τιμή ή ημερομηνία προσθήκης. Είναι επίσης δυνατή η εμφάνιση μόνο εκείνων των χονδρεμπόρων που προσφέρουν αγαθά κατόπιν αιτήματος. Το πλαίσιο αναζήτησης είναι ένα προηγμένο εργαλείο που περιορίζει την αναζήτηση με λέξεις-κλειδιά, για παράδειγμα: γνωστές μάρκες ή προϊόντα.


Μεγάλη γκάμα προϊόντων

Στην πλατφόρμα συναλλαγών Merkandi, οι χρήστες έχουν επίσης πρόσβαση σε μια σαφή παρουσίαση των προσφορών οργανωμένων σε κατηγορίες και υποκατηγορίες. Κάθε μέρα δημοσιεύονται νέες προσφορές μετοχών. Στην περιγραφή της προσφοράς, οι χονδρέμποροι παρέχουν λεπτομερή στοιχεία, π.χ. πληροφορίες σχετικά με την τιμή, τη διαθέσιμη ποσότητα των αγαθών, το ελάχιστο ποσό παραγγελίας, τους τρόπους πληρωμής και τους όρους παράδοσης. Χάρη σε αυτό, οι χρήστες μπορούν να λάβουν γρήγορα λεπτομερείς πληροφορίες σχετικά με τις φθηνότερες προσφορές στην ευρωπαϊκή αγορά.

Επιπλέον, η πλατφόρμα Merkandi προσφέρει μεταξύ άλλων: φόρμες που διευκολύνουν την επικοινωνία με τον επιλεγμένο χονδρέμπορο, ένα εξατομικευμένο ενημερωτικό δελτίο με πληροφορίες για τις καλύτερες προσφορές, σημαντικές αλλαγές στον ιστότοπο και τις προσφορές και τη βοήθεια ενός πολύγλωσσου Τμήματος Εξυπηρέτησης Πελατών, ανοιχτό από Δευτέρα έως Παρασκευή.

Συνοψίζοντας, η πλατφόρμα χονδρικής συναλλαγών Merkandi υποστηρίζει τη δημιουργία ενός δικτύου επιχειρηματικών επαφών. Διευκολύνει την εύρεση αξιόπιστων χονδρεμπόρων που προσφέρουν αποθέματα από τον κλάδο που ενδιαφέρει τον αγοραστή και επίσης επιτρέπει τη γρήγορη και εύκολη επαφή με τον χονδρέμπορο και την αγορά προϊόντων στις καλύτερες τιμές της αγοράς.

Merkandi σε όλο τον κόσμο

Χώρες όπου δραστηριοποιούμαστε με τους πελάτες μας

 

150 χώρες

Έχουμε προσφορές και χρήστες από έως και 150 χώρες

34 τομείς

Έχουμε έως και 34 γλωσσικές εκδόσεις της πλατφόρμας μας

Εκατοντάδες χιλιάδες προσφορές

Μια ποικιλία κάθε κατηγορίας από χονδρεμπόρους από όλο τον κόσμο

Εγγραφείτε σήμερα και αγοράστε φθηνότερα!

Γίνετε μέλος στην ομάδα των πάνω από 100.000 ικανοποιημένων χρηστών

Δωρεάν NEWSLETTER Merkandi

Ημερήσιες ειδοποιήσεις για νέα προϊόντα και ειδήσεις στο site Merkandi.