FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Για 1 χρόνο ΕΓΓΡΑΦΗ και ΑΝΑΝΕΩΣΗ
οι προσφορές δεν μπορούν να συνδυαστούν
12 Αριθμός υπόλοιπων πακέτων

Οι καλύτερες προσφορές από 150 χώρες

Πάνω από 100 000 ικανοποιημένοι χρήστες

Προσφέρει φθηνότερα έως και το 90% της τιμής εκκίνησης

Άμεση επαφή με μεταπωλητές και χονδρεμπόρους

Για αγοραστές

Ανοίξτε έναν λογαριασμό σήμερα και αγοράζουν φτηνά!

Γενικές πληροφορίες

Οι χρήστες μας ένας εύκολος και βολικός τρόπος για να αναφερθεί στις επαφές Merkandi με τους χονδρεμπόρους, που αγοράζουν διάφορα προϊόντα στο 60% -80% φθηνότερα.

Ο αγοραστής πλατφόρμας Merkandi προσφέρει μια εκτεταμένη βάση δεδομένων αξιόπιστων εμπορικών εταιρειών από τη Γερμανία, την Πολωνία, την Αγγλία, την Αυστρία, την Ολλανδία, τη Γαλλία, την Ελβετία, την Ιταλία, την Ισπανία, την Ελλάδα, τη Ρωσία, την Τσεχία, την Τουρκία καθώς και από τις ΗΠΑ, τη Ρουμανία, την Ιρλανδία, .

Αναπτύσσουμε συνεχώς την πλατφόρμα Merkandi και επεκτείνουμε την εμβέλειά της σε νέες χώρες-στόχους, χάρη στις οποίες ο αριθμός των προσφορών στον ιστότοπο αυξάνεται διαρκώς.


Merkandi
σε αριθμούς

Πάνω από 100 000

χρήστες

Πάνω από 1 200

σχόλια

Πάνω από 150

χώρες παγκοσμίως

Για τους αγοραστές, αυτό σημαίνει ένα πράγμα - πιο αξιόπιστες πηγές για την αγορά αγαθών από κάθε κλάδο - είδη ένδυσης, υπόδησης, ηλεκτρονικές συσκευές, υπολογιστές, φορητοί υπολογιστές, τα τρόφιμα, τα ποτά, τα καλλυντικά, τα αρώματα, τα χημικά προϊόντα οικιακής χρήσης και πολλά άλλα.

Ανεξάρτητα από το προϊόν που ψάχνετε - η Merkandi προσφέρει μια βάση δεδομένων για χονδρεμπόρους, παραγωγούς και διανομείς από την Ευρώπη και από όλο τον κόσμο, καθώς και δεκάδες χιλιάδες προσφορές χονδρικής.

Πώς να αποκτήσετε πρόσβαση σε αυτά;

Απλά εγγραφείτε για Merkandi σε λίγα δευτερόλεπτα για να φτάσει τις επιλεγμένες εταιρείες και να επικοινωνήσετε μαζί τους για περισσότερες πληροφορίες ή προσφορές, για να συζητήσουν τις λεπτομέρειες της συνεργασίας ή παραγγελία αγαθών.

Ελάτε μαζί μας σήμερα και να αγοράζουν φτηνά
Eγγραφή
Εδώ είναι τα οφέλη για τους αγοραστές πύλης Merkandi:
Απεριόριστος αριθμός των ερευνών

Σας δίνουμε τη δυνατότητα να στείλετε ερωτήματα των χονδρεμπόρων χωρίς όρια, μέσω της φόρμας επικοινωνίας ή απευθείας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Βολικό εργαλείο αναζήτησης

Είμαστε στη διάθεσή της η προηγμένη μηχανή αναζήτησης, ώστε να μπορείτε να βρείτε γρήγορα το προϊόν που αναζητήσατε.

Βολικό λογαριασμό διαχείρισης πίνακα, επαφές, εισαγωγικά και δεδομένων

Προσφέρουμε επαγγελματική πελάτη πίνακα, ευχαριστίες για να διαχειριστείτε εύκολα μηνύματα, αγαπημένο χονδρέμποροι μπορούν να προσφέρουν.

Πρόσβαση στη μαύρη λίστα χονδρεμπόρων

Οι πελάτες με PREMIUM μας μαύρη λίστα των απατεώνων εταιρείες που oszukały τους πελάτες τους. Αυτές οι εταιρείες δεν υπάρχουν στη λίστα των ανδρικών Merkandi.

Δείτε τις λεπτομέρειες των χονδρεμπόρων

Στις προσφορές μας και στη βάση δεδομένων των χονδρεμπόρων, παρουσιάζουμε πλήρη στοιχεία επικοινωνίας των πωλητών - διεύθυνση, αριθμοί τηλεφώνου, διεύθυνση ιστότοπου.

Καθημερινό ενημερωτικό δελτίο με νέες προσφορές χονδρικής από όλο τον κόσμο

Στο e-mail σας στέλνουμε κάθε μέρα το πιο πρόσφατο εμπόριο των προϊόντων στις καλύτερες τιμές της αγοράς.

Πρόσβαση στη γνωμοδότηση των χονδρεμπόρων

Παρέχουμε στους πελάτες PREMIUM ένα σύστημα σχολίων σχετικά με τους χονδρεμπόρους, το οποίο τους επιτρέπει να διαβάζουν τις απόψεις σχετικά με την αξιοπιστία των μεμονωμένων προμηθευτών.

Πρόσβαση σε προσφορές μετοχών από 150 χώρες σε όλο τον κόσμο με εκπτώσεις έως -90%

Μπορείτε να φτάσετε τις μοναδικές προσφορές στις πλαγιές των προϊόντων από όλη την Ευρώπη, την Ασία και τις ΗΠΑ.

Γνώμες για το Merkandi

Φανταστικός! Πολύ χρήσιμο και ενδιαφέρον ιστότοπο, είστε ο καλύτερος! Συνιστώ ανεπιφύλακτα σε όλους!

gabriele de bartolo atern adria group

Σας ευχαριστώ, μια πολύ καλή πλατφόρμα. Όλα διαφανή Φιλική εξυπηρέτηση πελατών Οι πρώτες συναλλαγές ήταν πολύ επιτυχημένες. Μπορώ να προτείνω μόνο

Mohamed El Khorsi

Μεγάλη πλατφόρμα! Μεγάλη υποστήριξη - μεγάλες ευκαιρίες για ανάπτυξη και δικτύωση! Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι - έτσι βρίσκουμε πελάτες σε όλο τον κόσμο.

Lisa-Marie Birke
Βίντεο Merkandi

Σας προσκαλούμε να παρακολουθήσετε το σύντομο βίντεο μας, όπου εξηγούμε πώς χονδρικής πλατφόρμα μας - Merkandi. Θα μάθετε πώς χρησιμοποιώντας την ιστοσελίδα μας για να σώσει 60-80% για τις αγορές αγαθών στο κατάστημά σας.


Οφέλη για αγοραστές

Διεθνή πλατφόρμα για το χονδρικό Merkandi συγκεντρώνει τους χονδρεμπόρους και τους κατασκευαστές, κυρίως από την Ευρώπη αλλά και από την Ασία και τις ΗΠΑ. Η κοινότητά μας είναι κλειστό, αλλά κάθε μέρα η αυξανόμενη ομάδα των κατασκευαστών, των χονδρεμπόρων, πράκτορες πωλήσεων, οι διανομείς και οι ιδιοκτήτες των καταστημάτων που προσφέρουν ή αναζητούν να αγοράσουν προϊόντα από τα αποθέματα, δημοπρασίες δικαστικού επιμελητή, πλεονασματική παραγωγή και τις πωλήσεις. Ο κύριος στόχος του είναι να διευκολύνει τους πωλητές να αναζητήσουν αξιόπιστους επιχειρηματικούς εταίρους, να δημιουργήσουν επαφή μαζί τους και, τελικά, να αποδώσουν αποτελεσματική συνεργασία.

 

Για τους χρήστες που ενδιαφέρονται για την αγορά, Merkandi προσφέρει πρόσβαση σε μια διεθνή βάση των χονδρεμπόρων, που ειδικεύεται στην πώληση, μεταξύ άλλων, τα αποθέματα των βασικών προϊόντων- Αυτά είναι χονδρικής ποσότητες πολύ φθηνών προϊόντων από την πλεονασματική παραγωγή, αποθήκευση, καταναλωτικών αγαθών από τις επιστροφές, η σειρά τελειώνει, τα αποθέματα της απογραφής, πχ. με εποχιακά πωλήσεων, καθώς και ο εξοπλισμός και poekspozycyjny μετά χρηματοδοτικής μίσθωσης και τα εμπορεύματα που προέρχονται από τα καταστήματα εκκαθάρισης, χονδρέμποροι, αποθήκες και διάφορα βιομηχανικά φυτά.

Merkandi πλατφόρμα, χάρη στη σαφή παρουσίαση των προϊόντων στον κατάλογο και εύκολο στη χρήση μηχανών αναζήτησης, επιτρέπει τη γρήγορη και διαισθητική αναζήτηση αμφότερα τα προϊόντα και τις σχετικές εμπορικούς εταίρους.

Πρόσβαση στα στοιχεία επικοινωνίας των επαληθευμένων χονδρεμπόρων που προσφέρουν αποθέματα Μετά την εγγραφή στον ιστότοπο και την πληρωμή της ετήσιας συνδρομής, ο χρήστης αποκτά πρόσβαση στην εκτεταμένη βάση δεδομένων επαφών των χονδρεμπόρων (διευθύνσεις, αριθμοί τηλεφώνου, ιστοσελίδες) που ασχολούνται με την πώληση τακτικών προϊόντων καθώς και με τα εμπορεύματα. Χάρη στην πλατφόρμα, οι χρήστες που ενδιαφέρονται να αγοράσουν φθηνά προϊόντα από συγκεκριμένη βιομηχανία ή γκάμα προϊόντων δεν θα υποχρεωθούν να ψάξουν χονδρέμπορους στις ιστοσελίδες για ώρες και συχνά άκαρπες. Μετά την είσοδο στον ιστότοπό μας, μετά από κλικ στο "Χονδρικό", θα παρουσιαστεί ένας κατάλογος αποδεδειγμένων εταιρειών που ασχολούνται με χονδρεμπόριο και κανονικά αγαθά. Κάθε αποθήκη στο Merkandi υπόκειται σε επαλήθευση, η οποία συνίσταται στον έλεγχο της αξιοπιστίας του από τους υπαλλήλους μας. Ως αποτέλεσμα, οι χρήστες της πλατφόρμας συναλλαγών Merkandi έχουν πρόσβαση σε επαληθευμένες εταιρείες, αυξάνοντας έτσι την ασφάλεια των συναλλαγών. Όλοι όσοι θέλουν να δημοσιεύσουν την προσφορά τους στο Merkandi υπόκεινται σε επαλήθευση.

Επιπλέον, κάθε χονδρέμπορος κάρτα για πληροφορίες, για να διευκολυνθεί η επαφή αγοραστή και να αγοράσουν τα προϊόντα που προσφέρονται από τον πωλητή. Οι πληροφορίες αυτές περιλαμβάνουν μορφές της παράδοσης των αγαθών, οι μέθοδοι πληρωμής για τα αγορασθέντα εμπορεύματα ή τις γλώσσες στις οποίες μπορούν να έρθουν σε επαφή με τον χονδρέμπορο. Για τους χρήστες premium λογαριασμός είναι επίσης ορατή γνώμες που εκδίδονται από άλλους χονδρεμπόρους αγοραστές.

Για λόγους ευκολίας, σε Merkandi υπάρχει επίσης η δυνατότητα μιας προηγμένης αναζήτησης αποθήκη. Και έτσι ο κατάλογος μπορεί να εμφανιστεί χονδρέμποροι επιλεγεί μόνο από τη χώρα του χρήστη, για παράδειγμα. Χονδρέμποροι από τη Γερμανία, οι χονδρέμποροι προσφέρουν μόνο τα προϊόντα από επιλεγμένες βιομηχανία ή podbranży (προσφορά χονδρικής π.χ.. Ένδυσης, προϊόντα για παιδιά, τα αγαθά από την εκκαθάριση εταιρειών) ή ένα είδος εμπορευμάτων πχ. νέα προϊόντα, προϊόντα ανανεώνονται (δηλ. ανακαινισμένο). Μπορείτε επίσης να εμφανίσετε μόνο τα χονδρεμπόρους που προσφέρουν τα αγαθά κατόπιν αιτήματος.

Η πρόσβαση στο κατάλογο προϊόντων, οργανώνονται σε κατηγορίες και υποκατηγορίες. Κάθε μέρα τα αποθέματα νέες προσφορές. Με την πλατφόρμα συναλλαγών Merkandi χρήστες σε μια ώρα να πάρετε αναλυτικές πληροφορίες σχετικά με τις φθηνότερες προσφορές για την ευρωπαϊκή αγορά. Επιπλέον, στην περιγραφή των προσφορών χονδρέμποροι παρέχουν λεπτομέρειες για να βοηθήσει τους χρήστες να λάβουν αποφάσεις αγοράς, π.χ.. Πληροφορίες σχετικά με την τιμή των διαθέσιμων ποσοτήτων, το ποσό της ελάχιστης παραγγελίας ή σχετικά με τις μεθόδους των όρων πληρωμής και παράδοσης. Η πληροφορία αυτή επιτρέπει στον αγοραστή να συγκρίνει και να επιλέξει την καλύτερη προσφορά στην αγορά.

Προκειμένου να μειωθεί ο κίνδυνος της online πλατφόρμας για ψώνια Merkandi προσφέρει στους χρήστες του πρόσβαση στη βάση δεδομένων επαφή μόνο προηγουμένως επαληθευθεί χονδρεμπόρους. Εκτός από την τοποθεσία, δεν υπάρχει σύστημα ανάδρασης, το οποίο είναι μια συλλογή πληροφοριών σχετικά με τους χονδρεμπόρους. Οι παρατηρήσεις αυτές είναι μια μορφή περιλήψεων των συναλλαγών με αγοραστές που προτείνουμε ή αποθαρρύνουν τη συνεργασία με τον χονδρέμπορο.

Η πλατφόρμα Merkandi προσφέρει επίσης φόρμες επικοινωνίας που διευκολύνουν την επαφή με έναν επιλεγμένο χονδρέμπορο, ένα ενημερωτικό δελτίο με πληροφορίες για νέες προσφορές, σημαντικές αλλαγές στον ιστότοπο, προσφορές και βοήθεια από το Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών, που λειτουργεί από Δευτέρα έως Παρασκευή.

Εν ολίγοις, η πλατφόρμα χονδρικής Merkandi υποστηρίζει τη δημιουργία ενός δικτύου επιχειρηματικών επαφών. Διευκολύνει την εύρεση επαληθευμένων χονδρεμπόρων, προσφέροντας αποθέματα από τον κλάδο ενδιαφέροντα για τον Αγοραστή, και επιτρέπει επίσης γρήγορη και εύκολη επαφή με τον χονδρέμπορο και αγορά προϊόντων στις καλύτερες τιμές της αγοράς.

Ελάτε μαζί μας σήμερα και να αγοράζουν φτηνά
Eγγραφή
Δωρεάν NEWSLETTER Merkandi

Ημερήσιες ειδοποιήσεις για νέα προϊόντα και ειδήσεις στο site Merkandi.