FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Για 1 χρόνο ΕΓΓΡΑΦΗ και ΑΝΑΝΕΩΣΗ
οι προσφορές δεν μπορούν να συνδυαστούν
12 Αριθμός υπόλοιπων πακέτων

Οι καλύτερες προσφορές από 150 χώρες

Πάνω από 100 000 ικανοποιημένοι χρήστες

Προσφέρει φθηνότερα έως και το 90% της τιμής εκκίνησης

Άμεση επαφή με μεταπωλητές και χονδρεμπόρους

Για τους πωλητές

#1 πλατφόρμα χονδρικών συναλλαγών για πωλητές. Μία πλατφόρμα, παγκόσμια κάλυψη. Πολλά εργαλεία και πολλά οφέλη

Τι είναι Merkandi;

Το Merkandi είναι μια διεθνής πλατφόρμα χονδρικού εμπορίου που συγκεντρώνει χονδρεμπόρους, διανομείς, εισαγωγείς και εξαγωγείς που δραστηριοποιούνται στον κλάδο του χονδρικού εμπορίου.

Η πλατφόρμα μας λειτουργεί σε ευρωπαϊκές και παγκόσμιες αγορές, είναι διαθέσιμη σε πολλές γλώσσες και σας επιτρέπει να προσεγγίζετε γρήγορα πελάτες που ενδιαφέρονται για μόνιμη συνεργασία στην προμήθεια παλετών ή εμπορευματοκιβωτίων με αγαθά.

Πάνω από 100 000

χρήστες

Πάνω από 1 200

σχόλια

Πάνω από 150

χώρες παγκοσμίως

Ανακαλύψτε το Παγκόσμιο Εμπόριο και αυξήστε τις πωλήσεις σας με το Merkandi

Στη Merkandi, κατανοούμε ότι η επιτυχία των χονδρεμπόρων εξαρτάται από την πρόσβαση στα καλύτερα επιχειρηματικά εργαλεία. Γι' αυτό δημιουργήσαμε μια πλατφόρμα για πωλητές που προσφέρει πολλά οφέλη:

Την προώθηση προσφορές σας σε όλη την Ευρώπη

Μας ενδιαφέρει η εμβέλεια - τοποθετούμε τις διαφημίσεις των προϊόντων σας στο Google, στα δίκτυα κοινωνικής δικτύωσης κ.λπ.

Πολύγλωσση περιγραφή της εταιρείας σας

Μεταφράζουμε την περιγραφή της εταιρείας σας σε όλες τις γλώσσες της πλατφόρμας

Εισαγωγές / Εξαγωγές αγαθών CSV, XLS, XML

Δίνουμε την ευκαιρία να δημοσιεύσει ένα ολόκληρο τον κατάλογο των προϊόντων τους με ένα μόνο κλικ.

Η επιχείρησή σας στον διεθνή κατάλογο

Βάζουμε εταιρείας σας στον διεθνή κατάλογο των χονδρεμπόρων και των κατασκευαστών.

Δημοσιεύστε έναν απεριόριστο αριθμό των προσφορών

Εμείς σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε προσφορές χωρίς όρια, με φωτογραφίες και ένα κατάλογο των προϊόντων.

Βοήθεια του προσωπικού συμβούλου

Σας προσφέρουμε υποστήριξη και την ευκαιρία να συμβουλευτείτε τον σύμβουλό σας μέσω τηλεφώνου, e-mail, LiveChat.

Καινούργια, μεταχειρισμένα, ανακαινισμένα και κατεστραμμένα προϊόντα

Σας παρέχουμε ένα μέρος για να δημοσιεύετε προσφορές προϊόντων από διάφορες πηγές.

Ένας λογαριασμός - όλος ο κόσμος

Τοποθετούμε τις προσφορές σας σε όλες τις αποκλειστικές σελίδες των βασικών αγορών, στις μητρικές γλώσσες των αγοραστών.

Χωρίς πρόσθετες χρεώσεις πωλήσεων

Πληρώνετε μόνο για τη συνδρομή, χωρίς κρυφές χρεώσεις ή προμήθειες συναλλαγών - σε εμάς μεγιστοποιείτε τα κέρδη σας.

Εγγραφείτε σήμερα και ξεκινήστε να πουλάτε

Γίνετε μέλος στην ομάδα των πάνω από 100.000 ικανοποιημένων χρηστών

Γνώμες για το Merkandi

Δηλαδή πώς μας βαθμολογούν οι χρήστες μας

Γεια σου ομάδα Merkandi Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω που με προσθέσατε στην ομάδα σας. Χρησιμοποιώ πολύ τον υπέροχο ιστότοπό σας... και έχω ήδη πολύ καλές συνδέσεις με ορισμένους παρόχους. Ευχαριστώ πολύ για όλα shimon fedida


Shimon Fedida

Το Merkandi είναι μια καλή πλατφόρμα, έχω μόνο καλές εμπειρίες με αυτό. Είναι εύκολο στη χρήση, προσφέρει πολλά αγαθά και προμηθευτές από την Ευρώπη και τον κόσμο.


Jan Synek

Ευχαριστώ, είμαι πολύ ικανοποιημένος με το site. Για 2 μήνες αγόρασα πολλά αγαθά και σε αυτό το διάστημα γνώρισα νέους συνεργάτες. Ευχαριστώ και πάλι για τη συνεργασία σας!


Petro Zayats

Οφέλη για τους πωλητές

Όλος ο κόσμος στα χέρια σας

Στην πλατφόρμα διεθνούς χονδρικού εμπορίου συγκεντρώνουμε παραγωγούς και χονδρεμπόρους κυρίως από την Ευρώπη, αλλά και από την Ασία και τις ΗΠΑ. Η κοινότητά μας είναι μια αυξανόμενη ομάδα παραγωγών, χονδρεμπόρων, εμπορικών διαμεσολαβητών, διανομέων και ιδιοκτητών καταστημάτων που προσφέρουν ή θέλουν να αγοράζουν νέα και μεταχειρισμένα, ανακαινισμένα ή κατεστραμμένα προϊόντα καθημερινά. Κύριος στόχος μας είναι να διευκολύνουμε τους εμπόρους να βρίσκουν αξιόπιστους επιχειρηματικούς εταίρους, να έρθουν σε επαφή μαζί τους και, τελικά, να πραγματοποιήσουν γόνιμη συνεργασία.

Για χρήστες που ενδιαφέρονται να αγοράσουν, το Merkandi προσφέρει πρόσβαση σε μια διεθνή βάση δεδομένων χονδρεμπόρων που ειδικεύονται στην πώληση κανονικών προϊόντων και ειδών στοκ - πρόκειται για ποσότητες χονδρικής πολύ φθηνών προϊόντων από πλεονάσματα παραγωγής, πλεονάσματα αποθήκης, αγαθά από επιστροφές καταναλωτών, τέλος προϊόντα της σειράς, π.


Πλήρες και αξιόπιστο προφίλ πωλητή

Μετά την εγγραφή και την πληρωμή της ετήσιας συνδρομής και τη θετική επαλήθευση από τους υπαλλήλους μας, ο χονδρέμπορος λαμβάνει την ιδιότητα του πωλητή. Στη συνέχεια έχει πρόσβαση στη βάση δεδομένων των χονδρεμπόρων που δημοσιεύουν προσφορές πωλήσεων και έχει επίσης λογαριασμό πωλητή, με τον οποίο μπορεί να αναρτήσει οποιονδήποτε αριθμό διαφημίσεων για τα προϊόντα του.

Όλοι όσοι θέλουν να δημοσιεύσουν την προσφορά τους στο Merkandi υπόκεινται σε επαλήθευση. Στη συνέχεια, ο πωλητής μπορεί να παρουσιάσει την εταιρεία του στην πλατφόρμα σε πολλές γλώσσες, με πλήρη στοιχεία επικοινωνίας: διεύθυνση, e-mail, αριθμό τηλεφώνου, σύνδεσμο προς τον επίσημο ιστότοπο και περιγραφή της επιχείρησης. Χάρη σε αυτό, αυξάνει την εμπιστοσύνη και την αναγνώριση μεταξύ των διεθνών πελατών.


Πωλήσεις βολικό πίνακα

Η κάρτα κάθε χονδρέμπορου περιέχει πληροφορίες που σκοπό έχουν να διευκολύνουν τον αγοραστή να επικοινωνήσει και να αγοράσει τα προϊόντα που προσφέρει ο πωλητής. Αυτές οι πληροφορίες περιλαμβάνουν, μεταξύ άλλων: μορφές παράδοσης αγαθών, τρόποι πληρωμής για προϊόντα που αγοράσατε ή γλώσσες στις οποίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον χονδρέμπορο. Το διαισθητικό και λειτουργικό πάνελ πωλητών σάς επιτρέπει να προσθέτετε, να διαχειρίζεστε και να προωθείτε εύκολα προσφορές. Ο δείκτης ποιότητας προσφοράς σάς επιτρέπει να βελτιστοποιήσετε την ελκυστικότητα μεμονωμένων προσφορών.

Χρησιμοποιώντας ένα λειτουργικό πλαίσιο μηνυμάτων και παραγγελιών, όσοι ενδιαφέρονται να αγοράσουν τα εμφανιζόμενα προϊόντα μπορούν να δημιουργήσουν άμεση επιχειρηματική επαφή με τους πωλητές και να διατηρήσουν εύκολα μόνιμες επιχειρηματικές σχέσεις. Η Merkandi δεν χρεώνει προμήθεια επί των πωλήσεων, πράγμα που σημαίνει ότι ο χονδρέμπορος παράγει κέρδη χωρίς κανένα περιθώριο ή πρόσθετες χρεώσεις.

Εγγραφείτε σήμερα και ξεκινήστε να πουλάτε

Γίνετε μέλος στην ομάδα των πάνω από 100.000 ικανοποιημένων χρηστών

Δωρεάν ενημερωτικό δελτίο για αγοραστές από 150 χώρες

Οι προσφορές είναι το πιο σημαντικό πράγμα εδώ. Τόσο οι χρήστες Merkandi όσο και όσοι ενδιαφέρονται για το χονδρικό εμπόριο που έχουν επιβεβαιώσει τη συνδρομή τους στο δωρεάν ενημερωτικό δελτίο ενημερώνονται καθημερινά για νέα προϊόντα και τις καλύτερες προσφορές στην πλατφόρμα. Έτσι, τα προϊόντα που δημοσιεύονται στην πλατφόρμα παρουσιάζονται τακτικά σε χιλιάδες πιθανούς αγοραστές, γεγονός που αυξάνει την πιθανότητα γρήγορης εύρεσης αγοραστή. Η ένδειξη επιλεγμένων κατηγοριών και ομάδων προϊόντων κατά την εγγραφή σας στο ενημερωτικό δελτίο σάς επιτρέπει να λαμβάνετε προσφορές απόλυτα προσαρμοσμένες στις ανάγκες σας.

Οι συνδρομητές στο πολύγλωσσο ενημερωτικό δελτίο λαμβάνουν επίσης πληροφορίες σχετικά με σημαντικές αλλαγές στον ιστότοπο και προσφορές. Οι προσφορές που παρουσιάζονται στην πλατφόρμα Merkandi είναι ορατές σε όλους τους χρήστες του Διαδικτύου, αλλά για να δείτε τα στοιχεία επικοινωνίας του χονδρέμπορου που εκδίδει την προσφορά, πρέπει να εγγραφείτε στο Merkandi.


Προηγμένα στατιστικά στοιχεία, επισκέψεις στο προφίλ της εταιρείας και προσφορές

Χάρη στην πρόσβαση σε προηγμένα στατιστικά στοιχεία, ο πωλητής στο Merkandi έχει εικόνα για την αποτελεσματικότητα των προσφορών του. Παρατηρεί δεδομένα όπως τον αριθμό των προβολών των προσφορών και των προφίλ και μπορεί επίσης να ελέγξει τον αριθμό των ακολούθων του προφίλ ή των προσφορών. Η ανάλυση επισκεψιμότητας επιτρέπει στον χονδρέμπορο να προσαρμόσει καλύτερα τη στρατηγική πωλήσεών του.

Χάρη στις πολύγλωσσες περιγραφές προϊόντων, οι προσφορές προσεγγίζουν μια ευρεία ομάδα πελατών από διαφορετικές χώρες και ο πωλητής κερδίζει ακόμη περισσότερους επισκέπτες και έχει ακόμη μεγαλύτερη απήχηση μεταξύ των πιθανών πελατών. Επιπλέον, καθημερινά μια ομάδα ειδικών της Merkandi φροντίζει για τις πωλήσεις και τη δημοτικότητα των προσφορών των χονδρεμπόρων, π.χ. μεσολαβώντας προσφορές. Ως χρήστης της πλατφόρμας, ο χονδρέμπορος μπορεί επίσης να βασιστεί στη βοήθεια του πολύγλωσσου Τμήματος Εξυπηρέτησης Πελατών, που είναι ανοιχτό από Δευτέρα έως Παρασκευή.

Συνοψίζοντας, η πλατφόρμα χονδρικής συναλλαγών Merkandi υποστηρίζει τους πωλητές στη δημιουργία ενός δικτύου επιχειρηματικών επαφών. Διευκολύνει την εύρεση αξιόπιστων πελατών χονδρικής που ενδιαφέρονται για προϊόντα από την προσφορά του Πωλητή στον κλάδο και επίσης επιτρέπει τη γρήγορη και εύκολη επαφή μαζί τους και την πώληση προϊόντων σε ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς.

Merkandi σε όλο τον κόσμο

Χώρες όπου δραστηριοποιούμαστε με τους πελάτες μας

 

150 χώρες

Έχουμε προσφορές και χρήστες από έως και 150 χώρες

34 τομείς

Έχουμε έως και 34 γλωσσικές εκδόσεις της πλατφόρμας μας

Χιλιάδες αγοραστές

Μια μεγάλη ομάδα ατόμων που ενδιαφέρονται να αγοράσουν

Εγγραφείτε σήμερα και ξεκινήστε να πουλάτε

Γίνετε μέλος στην ομάδα των πάνω από 100.000 ικανοποιημένων χρηστών

Δωρεάν NEWSLETTER Merkandi

Ημερήσιες ειδοποιήσεις για νέα προϊόντα και ειδήσεις στο site Merkandi.