BACK TO SCHOOL
-40%
Για 1 χρόνο ΕΓΓΡΑΦΗ και ΑΝΑΝΕΩΣΗ
οι προσφορές δεν μπορούν να συνδυαστούν

Οι καλύτερες προσφορές από 150 χώρες

Πάνω από 100 000 ικανοποιημένοι χρήστες

Προσφέρει φθηνότερα έως και το 90% της τιμής εκκίνησης

Άμεση επαφή με μεταπωλητές και χονδρεμπόρους

Merkandi

Χονδρικό εμπόριο ΧΩΡΙΣ ΣΥΝΟΡΑ

Τι είναι Merkandi;

Το Merkandi είναι μια διάσημη διεθνής πλατφόρμα χονδρικής εμπορίας που συνδέει αγοραστές και χονδρεμπόρους σε όλο τον κόσμο εδώ και χρόνια. Η εταιρεία μας ιδρύθηκε για να παρέχει ευέλικτες και ολοκληρωμένες εμπορικές λύσεις σε πελάτες B2B και B2C, έχοντας κατά νου την επιχειρηματική τους επιτυχία.

Το Merkandi δεν είναι μόνο ένα μέρος όπου μπορείτε να βρείτε μια μεγάλη ποικιλία προϊόντων διαφόρων κατηγοριών, αλλά και μια πλατφόρμα που σας επιτρέπει να δημιουργείτε εύκολα επαφές μεταξύ προμηθευτών και παραληπτών. Η εταιρεία μας εστιάζει στη διαφάνεια και την ειλικρίνεια στις εμπορικές σχέσεις, γεγονός που επιτρέπει στους πελάτες μας να επιτύχουν σταθερότητα και ανάπτυξη στις επιχειρηματικές τους δραστηριότητες.

Χάρη στα τεχνολογικά προηγμένα εργαλεία, η Merkandi εξασφαλίζει αποτελεσματική διαχείριση παραγγελιών, γρήγορη επικοινωνία και αυξημένη ασφάλεια συναλλαγών. Η πλατφόρμα συναλλαγών μας είναι ένα τέλειο μέρος για επιχειρηματίες που αναζητούν όχι μόνο προϊόντα υψηλής ποιότητας, αλλά και για εταιρικές επιχειρηματικές σχέσεις που βασίζονται στην αμοιβαία εμπιστοσύνη και οφέλη.

Πάνω από 100 000

χρήστες

Πάνω από 1 200

σχόλια

Πάνω από 150

χώρες παγκοσμίως

Οραμα

Δημιουργούμε το μέλλον του χονδρικού εμπορίου. Καταργούμε τα σύνορα και τους γλωσσικούς φραγμούς και αυξάνουμε την ασφάλεια των συναλλαγών. Δημιουργούμε ένα μέρος όπου το διεθνές χονδρικό εμπόριο γίνεται απλό, εύκολα προσβάσιμο και ασφαλές.

Υλοποιούμε το όραμα μιας πύλης που συνδέει χονδρεμπόρους και προσφορές από όλο τον κόσμο, αυξάνοντας την ανταγωνιστικότητα της αγοράς και την πρόσβαση σε ένα ευρύτερο φάσμα προϊόντων, διασφαλίζοντας παράλληλα τη δυνατότητα κλιμάκωσης της επιχείρησης σε νέες αγορές και πελάτες.

Όραμα του μέλλοντος

Στη Merkandi, δεν περιοριζόμαστε στο να είμαστε απλώς μια άλλη πλατφόρμα συναλλαγών. Το όραμά μας προχωρά παραπέρα - θέλουμε να πρωτοστατήσουμε στην επανάσταση της χονδρικής μέσω μιας καινοτόμου προσέγγισης που φέρνει αξία όχι μόνο στους πελάτες μας, αλλά και σε ολόκληρο τον κλάδο.

Συνεργασία και εμπιστοσύνη

Στη Merkandi, θέλουμε να είμαστε όχι μόνο μια πλατφόρμα, αλλά και ένας συνεργάτης που υποστηρίζει τους πελάτες της σε κάθε στάδιο της επιχειρηματικής τους διαδρομής, από την ιδέα μέχρι την υλοποίηση. Το όραμά μας βασίζεται στην οικοδόμηση μόνιμων σχέσεων με τους πελάτες, βασισμένες στην αμοιβαία εμπιστοσύνη, την ειλικρίνεια και τη συνεργασία.

Καινοτομία και βελτίωση

Στόχος μας δεν είναι μόνο η κάλυψη των τρεχουσών αναγκών, αλλά και η πρόβλεψη των μελλοντικών τάσεων και των απαιτήσεων της αγοράς. Στη Merkandi, πιστεύουμε στη δύναμη της καινοτομίας και της συνεχούς βελτίωσης. Γι' αυτό αναζητούμε συνεχώς νέες λύσεις, τεχνολογίες και ευκαιρίες που θα μας επιτρέψουν να ανταποκριθούμε στις προκλήσεις του μέλλοντος.

Βιώσιμη ανάπτυξη

Πιστεύουμε ότι το όραμά μας μπορεί να αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο γίνεται αντιληπτός ο κλάδος χονδρικής και να συμβάλει στη δημιουργία ενός καλύτερου και πιο βιώσιμου επιχειρηματικού κόσμου. Το όραμά μας δεν είναι μόνο η οικονομική επιτυχία, αλλά και ο θετικός αντίκτυπος στην κοινότητα και το περιβάλλον στο οποίο δραστηριοποιούμαστε.


Τα πλεονεκτήματά μας

Η Merkandi ξεχωρίζει στη χονδρική αγορά χάρη στα μοναδικά πλεονεκτήματα και την επαγγελματική της προσέγγιση. Η εταιρεία μας εστιάζει στην εξυπηρέτηση πελατών υψηλής ποιότητας και στην ολοκληρωμένη επιχειρηματική υποστήριξη. Χάρη στην εκτεταμένη εμπειρία μας και τις προηγμένες λύσεις logistics, μπορούμε να εξασφαλίσουμε γρήγορη και αποτελεσματική εκπλήρωση παραγγελιών.

Αναπτύσσουμε συνεχώς την προσφορά μας για να ανταποκριθούμε στις προσδοκίες των πελατών. Οι ευνοϊκοί όροι συνεργασίας μας και οι ανταγωνιστικές τιμές μας καθιστούν έναν αξιόπιστο συνεργάτη για πολλούς επιχειρηματίες.

Εμπιστευτείτε μας για να σας βοηθήσουμε να πετύχετε την επιχείρησή σας! Ανακαλύψτε γιατί η συνεργασία μαζί μας είναι το κλειδί για την επιτυχία της επιχείρησής σας!

Πλούσια προσφορά

Η Merkandi προσφέρει μια ευρεία επιλογή προϊόντων από διάφορες βιομηχανίες και κατηγορίες, όπως ρούχα, ηλεκτρονικά είδη, προϊόντα οικιακής χρήσης, υγεία και ομορφιά, αξεσουάρ αυτοκινήτου και πολλά άλλα.

ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΤΙΜΕΣ

Χάρη στις σχέσεις μας με αξιόπιστους προμηθευτές και στις αποτελεσματικές διαδικασίες logistics, μπορούμε να προσφέρουμε ελκυστικές τιμές, που επιτρέπουν στους πελάτες μας να επιτύχουν κερδοφόρα περιθώρια.

Επαγγελματικότητα

Μια ομάδα έμπειρων ειδικών της Merkandi παρέχει επαγγελματική υποστήριξη σε κάθε στάδιο συνεργασίας, διασφαλίζοντας την ικανοποίηση των πελατών.

Παγκόσμια παρουσία

Η πλατφόρμα μας προσελκύει πελάτες από περισσότερες από 150 χώρες σε όλο τον κόσμο, αποδεικνύοντας την παγκόσμια παρουσία και την ικανότητά μας να εξυπηρετούμε πελάτες σε διάφορες αγορές.

Προσαρμογή στις ανάγκες των πελατών

Είμαστε ευέλικτοι και έτοιμοι να προσαρμόσουμε τις υπηρεσίες μας στις μεμονωμένες ανάγκες και προτιμήσεις των πελατών, παρέχοντας εξατομικευμένες λύσεις συναλλαγών.

Τεχνολογική υποστήριξη

Διαθέτουμε σύγχρονα εργαλεία και τεχνολογίες που διευκολύνουν τους πελάτες μας να βρουν το σωστό προϊόν, να διαχειριστούν τις παραγγελίες και να πραγματοποιήσουν προηγμένη ανάλυση δεδομένων.


Τα επιτεύγματά μας

Από την ίδρυσή της, η Merkandi έχει επιτύχει πολλές επιτυχίες που περιλαμβάνουν:

 • Πάνω από 100 000 εγγεγραμμένοι χρήστες
  Η πλατφόρμα μας προσελκύει χιλιάδες πελάτες που χρησιμοποιούν τις υπηρεσίες συναλλαγών μας.
 • Πάνω από 1 200 θετικά σχόλια
  Η εμπιστοσύνη και η ικανοποίηση των πελατών είναι προτεραιότητά μας, γι' αυτό και χαίρουμε αναγνώρισης με τη μορφή πολυάριθμων θετικών απόψεων και συστάσεων.
 • Πάνω από 150 χώρες σε όλο τον κόσμο
  Η παγκόσμια παρουσία μας μας δίνει τη δυνατότητα να εξυπηρετούμε πελάτες σε όλο τον κόσμο, γεγονός που μας επιτρέπει να αναπτύσσουμε δυναμικά την επιχείρησή μας.
 • Πάνω από 150 000 προσφορές
  Η μεγάλη γκάμα προϊόντων που διατίθενται στην πλατφόρμα μας επιτρέπει στους πελάτες να βρουν ακριβώς αυτό που αναζητούν σε ένα μέρος.

Οι αξίες μας

Από την ίδρυσή της, η Merkandi έχει επιτύχει πολλές επιτυχίες που περιλαμβάνουν:

 • Ποιότητα
  Προσπαθούμε να παρέχουμε στους πελάτες μας προϊόντα υψηλής ποιότητας που ανταποκρίνονται στις προσδοκίες και τις απαιτήσεις τους.
 • Προσαρμογή στις ανάγκες των πελατών
  Η πλατφόρμα μας επιτρέπει εξατομικευμένες λύσεις συναλλαγών, προσαρμοσμένες στις μεμονωμένες ανάγκες και προτιμήσεις των πελατών.
 • Επαγγελματικότητα
  Είμαστε περήφανοι για την ειλικρίνεια και τη διαφάνειά μας σε όλες τις δραστηριότητές μας, που μας επιτρέπει να χτίζουμε διαρκείς σχέσεις βασισμένες στην εμπιστοσύνη.

Περιοχή λειτουργίας

Εμείς λειτουργούν στις παρακάτω χώρες:

 

Δωρεάν NEWSLETTER Merkandi

Ημερήσιες ειδοποιήσεις για νέα προϊόντα και ειδήσεις στο site Merkandi.