Αναζήτηση αγαθών -
Επαγγελματική αναζήτηση για προσφορές από όλο τον κόσμο

Παραγγείλετε πληροφορίες για τιμές αγαθών από επιλεγμένη περιοχή του κόσμου, με πλήρη στοιχεία επικοινωνίας εταιρειών, ακριβείς προδιαγραφές των προϊόντων και όρους συνεργασίας.

*Η τιμή ισχύει για αναζητήσεις εντός της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Η τιμή για την αναζήτηση αγαθών εκτός της Ευρωπαϊκής Ένωσης καθορίζεται ξεχωριστά για κάθε παραγγελία.

Αποθήκευση σε πακέτο!

Αυτή η υπηρεσία είναι μέρος των επιχειρηματικών πακέτων. Με την αγορά του σε πακέτο, μπορείτε να αποκτήσετε περισσότερες επιλογές και να κάνετε οικονομία
Μάθετε περισσότερα σχετικά

Τι είναι η αναζήτηση προϊόντος;

Η αναζήτηση αγαθών πραγματοποιείται μέσω ενεργής επικοινωνίας με συνεργάτες Merkandi, επαλήθευσης διεθνών βάσεων δεδομένων και προσωπικών επαφών των ειδικών μας από αγορές του εξωτερικού. Χρησιμοποιούμε ξένα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, διαδικτυακά φόρουμ και βάσεις δεδομένων του κλάδου.


Το εικονίδιο με τους αντίχειρες επάνω
Αποτελεσματικότητα ​

Συνεργαζόμαστε με παραγωγούς, διανομείς και χονδρεμπόρους σε 150 χώρες

Εικονίδιο με πακέτα
Ευκαμψία

Εσείς επιλέγετε ποιες από τις προσφορές που παρουσιάζονται ανταποκρίνονται στις προσδοκίες σας

εικονίδιο χρημάτων
Οικονομία

Θα αναζητήσουμε προϊόντα σύμφωνα με τις προδιαγραφές και το εύρος τιμών, γεγονός που θα σας εξοικονομήσει χρόνο και χρήμα

Ανάλυση στο tablet στην αποθήκη

Αγοράστε προϊόντα στο εξωτερικό σε καλύτερη τιμή!


Ποια είναι τα οφέλη της υπηρεσίας αναζήτησης αγαθών:

 • Εξοικονόμηση χρόνου - θα λάβετε μια έτοιμη αναφορά που περιέχει όλες τις απαραίτητες παραμέτρους των αγαθών που αναζητάτε μαζί με πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του αναδόχου
 • Εξοικονόμηση χρημάτων - το επιλεγμένο προϊόν θα είναι πολύ φθηνότερο από το πανομοιότυπο προϊόν που διατίθεται στην τοπική αγορά,
 • Πλεονέκτημα έναντι του ανταγωνισμού - παραγγέλνετε προϊόντα που δεν είναι διαθέσιμα στην τοπική αγορά, γεγονός που θα επιτρέψει στην εταιρεία σας να ξεχωρίσει από τον ανταγωνισμό,
 • Νέοι τομείς δραστηριότητας - χτίστε νέες επιχειρηματικές σχέσεις με συνεργάτες από όλο τον κόσμο.

Σχεδιάστε τη στρατηγική πωλήσεών σας - μπορούμε να βρούμε την ποικιλία!


Πολυετής εμπειρία που αποκτήθηκε επιβλέποντας πάνω από 200 χιλιάδες. Οι εμπορικές συναλλαγές που πραγματοποιούνται σε όλο τον κόσμο θα μας επιτρέψουν να προετοιμάσουμε προσφορές που ανταποκρίνονται καλύτερα στις προσδοκίες σας.

Ανάλυση διαγράμματος

Παραγγείλετε μια αναζήτηση προϊόντος στο Merkandi τώρα

Εισαγάγετε όνομα εταιρείας ή όνομα και επώνυμο
Εισαγάγετε ΦΠΑ
Εισαγάγετε τον δρόμο
Παρακαλώ εισάγετε τον ταχυδρομικό σας κώδικα
Μπείτε στην πόλη

Έχετε ήδη λογαριασμό? Είσοδος

Έχετε ερωτήσεις; Αφήστε τα στοιχεία σας.
Θα επικοινωνήσουμε μαζί σας!

Παρακαλώ εισάγετε το ονομα σας
Παρακαλώ εισάγετε το επώνυμό σας
Παρακαλώ εισάγετε τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας

FAQ

Τι πληροφορίες θα περιέχει η προετοιμασμένη έκθεση;
Στην αναφορά, θα λάβετε πληροφορίες σχετικά με τις τιμές για τα αναφερόμενα προϊόντα από επιλεγμένη περιοχή του κόσμου, μαζί με τα στοιχεία επικοινωνίας των εταιρειών, καθώς και τις ακριβείς προδιαγραφές και τους όρους συνεργασίας. Η αναφορά θα περιέχει 5 προσφορές από διαφορετικούς προμηθευτές. Εάν βρούμε περισσότερες προσφορές, θα σας παρέχουμε και τις προσφορές τους, χωρίς επιπλέον χρέωση.
Εγγυόμαστε τη διαθεσιμότητα των επιλεγμένων προϊόντων;
Ο προμηθευτής μας παρουσιάζει μια προσφορά καλή τη πίστει και υποθέτουμε ότι έχει τα εμπορεύματα σε απόθεμα τη στιγμή της αποστολής της. Το καθήκον μας είναι να βρούμε έναν προμηθευτή και να λάβουμε μια προσφορά, και από αυτή την άποψη δίνουμε 100% εγγύηση ικανοποίησης.
Σε ποια γλώσσα θα συνταχθεί η έκθεση;
Οι πιο σημαντικές πληροφορίες που απαιτούνται για την παραγγελία των προϊόντων θα προετοιμαστούν στα Αγγλικά. Από την άλλη πλευρά, θα διατίθενται εκτενείς περιγραφές που σχετίζονται με τους όρους της σύμβασης, την ίδια τη σύμβαση, τις τεχνικές προδιαγραφές στη γλώσσα στην οποία συντάχθηκαν από τον προμηθευτή των αγαθών. Η Merkandi μπορεί να μεταφράσει τέτοια έγγραφα σε οποιαδήποτε γλώσσα με επιπλέον χρέωση.
Το Merkandi χρεώνει προμήθεια;
Δεν χρεώνουμε προμήθεια για συναλλαγές μεταξύ αγοραστών και πωλητών. Το μόνο κόστος που επιβαρύνει τον πελάτη είναι το κόστος αγοράς της υπηρεσίας ανάκτησης αγαθών.
Πόσο χρόνο έχω για να χρησιμοποιήσω την υπηρεσία;
Εάν έχετε λογαριασμό στο Merkandi, η υπηρεσία είναι διαθέσιμη επ' αόριστον. Μπορείτε να χρησιμοποιείτε την υπηρεσία που αγοράσατε καθ' όλη τη διάρκεια ισχύος του λογαριασμού σας στο Merkandi. Εάν δεν είστε χρήστης του Merkandi, η υπηρεσία είναι διαθέσιμη 12 μήνες από την ημερομηνία ενεργοποίησης.
Πώς να χρησιμοποιήσετε την υπηρεσία;
Η χρήση της υπηρεσίας είναι πολύ απλή:
 1. Κάνετε την παραγγελία και την πληρωμή σας
  Απλώς παραγγέλνετε την υπηρεσία και πραγματοποιείτε την πληρωμή.
 2. Συμπληρώνετε τη φόρμα υπηρεσίας
  Ανά πάσα στιγμή κατά τη διάρκεια της κατοχής λογαριασμού διαφήμισης (ή 12 μήνες μετά την αγορά αν δεν έχετε λογαριασμό), συμπληρώνετε μια φόρμα με τα στοιχεία του αντικειμένου που αναζητάτε.
 3. Παίρνετε έναν κατάλογο προμηθευτών
  Εντός 3 εργάσιμων ημερών θα λάβετε από εμάς έναν κατάλογο προμηθευτών που διαθέτουν τα προϊόντα που αναζητάτε.

Χρειάζεσαι βοήθεια?