Επιχειρηματικά πακέτα

Ένα σύνολο επαγγελματικών υπηρεσιών προσαρμοσμένων στις ανάγκες σας

Αποκτήστε ανταγωνιστικό πλεονέκτημα χάρη στα πακέτα που υποστηρίζουν την επιχείρησή σας. Είτε είστε αγοραστής είτε πωλητής, έχουμε πακέτα γεμάτα οφέλη για εσάς.

Plus

Premium

329.00 EUR +ΦΠΑ

Σύνδεση

Business

Premium

549.00 EUR +ΦΠΑ

Σύνδεση

Επιχείρηση

Premium

869.00 EUR +ΦΠΑ

Σύνδεση

Τα οφέλη των πακέτων για τις επιχειρήσεις

Εικονίδιο
Ανένδοτος

Υπηρεσίες για τους πιο απαιτητικούς χρήστες

Εικονίδιο
Οικονομία

Πολύ χαμηλότερη τιμή σε σύγκριση με την αγορά μεμονωμένων υπηρεσιών

Εικονίδιο
Πλεονέκτημα

Μείνετε μπροστά από τον ανταγωνισμό με επιχειρηματικά πακέτα

Ένας υπάλληλος αποθήκης κρατά αποθέματα

Αυξήστε την αποδοτικότητα των αγορών σας


Ποια είναι τα οφέλη από την επιλογή του κατάλληλου επιχειρηματικού πακέτου για εσάς:

 • Μεγαλύτερη ανταγωνιστικότητα - θα αναζητήσουμε τα προϊόντα που υποδεικνύετε, σύμφωνα με τις προδιαγραφές σας, στην καλύτερη τιμή της αγοράς.
 • Εξοικονομήστε χρόνο - θα αναζητούμε προσφορές ενώ εσείς κάνετε αυτό που κάνετε καλύτερα - αναζητώντας πελάτες για τα προϊόντα σας.
 • Μεγαλύτερη γκάμα - ακόμα και χωρίς να γνωρίζετε τη γλώσσα, αγοράζετε προϊόντα από οποιαδήποτε χώρα στον κόσμο σαν να αγοράζετε τοπικά. Διαχειρίζεστε μια επιχείρηση χωρίς γλωσσικά εμπόδια.
 • Μεγαλύτερη ασφάλεια συναλλαγών - χάρη στην επαλήθευση του αναδόχου, λαμβάνετε όλες τις απαραίτητες πληροφορίες σχετικά με τον πωλητή με τον οποίο σκοπεύετε να πραγματοποιήσετε μια συναλλαγή. Δεν αγοράζετε τυφλά!

Αυξήστε την αποτελεσματικότητα των πωλήσεών σας


Ποια είναι τα οφέλη από την επιλογή του κατάλληλου επιχειρηματικού πακέτου για εσάς:

 • Εξοικονομήστε χρόνο και χρήμα - μια αυτοματοποιημένη διαδικασία μετάφρασης προσφορών, των προσφορών σας στην κορυφή της λίστας και της υποστήριξης ενός ειδικού συμβούλου. Η επιχείρησή σας στον αυτόματο πιλότο.
 • Διεθνοποίηση - η εταιρεία σας στις διεθνείς αγορές. Δημοσιεύετε προσφορές σε πολλές γλώσσες και επικοινωνείτε με εργολάβους από όλο τον κόσμο στη μητρική σας γλώσσα.
 • Μεγαλύτερη εμβέλεια και αποτελεσματικότητα - χάρη στο πιστοποιητικό αξιοπιστίας, τις ανανεωτικές προσφορές και το ποσό για προώθηση - οι προσφορές σας γίνονται αντιληπτές από ακόμη περισσότερους πιθανούς πελάτες.
 • Χωρίς συμβιβασμούς - έχουμε όλα τα απαραίτητα για να ανεβούμε την επιχείρησή σας στο επόμενο επίπεδο.
Ανάλυση γραφήματος

Έχετε ερωτήσεις;

Αφήστε τα στοιχεία σας. Θα επικοινωνήσουμε μαζί σας!

Παρακαλώ εισάγετε το ονομα σας
Παρακαλώ εισάγετε το επώνυμό σας
Παρακαλώ εισάγετε τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας

Συχνές ερωτήσεις

Είναι διαθέσιμες οι υπηρεσίες στη γλώσσα μου;
Αυτό εξαρτάται από την υπηρεσία. Αυτά που απαιτούν επικοινωνία με τους συμβούλους μας είναι διαθέσιμα μόνο στις γλώσσες που αναφέρονται παρακάτω:
 • - αγγλικά
 • - γερμανικά
 • - ισπανικά
 • - γαλλική γλώσσα
 • - πολωνικά
 • - τσεχική
Αγόρασα μια υπηρεσία αλλά δεν θέλω να τη χρησιμοποιήσω. Είμαι επιλέξιμος για επιστροφή χρημάτων;
Εντός 14 ημερών από την ημερομηνία αγοράς, δικαιούστε 100% g εγγύηση ικανοποίησης και επιστροφή χρημάτων εάν δεν ξεκινήσετε να χρησιμοποιείτε την υπηρεσία εντός αυτού του χρονικού διαστήματος.
Για ποια περίοδο αγοράζεται η υπηρεσία;
Αγοράζετε το πακέτο υπηρεσιών, συμπεριλαμβανομένων των ίδιων των υπηρεσιών, για ένα χρόνο. Η πρόσβαση σε πρόσθετες υπηρεσίες σχετίζεται αυστηρά με την εγκυρότητα του λογαριασμού Merkandi. Αυτό σημαίνει ότι οι υπηρεσίες είναι διαθέσιμες σε εσάς για 12 μήνες, αλλά προϋπόθεση για τη χρήση τους είναι να έχετε ενεργό λογαριασμό στην πλατφόρμα Merkandi. Επιπλέον, ορισμένες από τις υπηρεσίες είναι αφιερωμένες σε πωλητές - για να τις χρησιμοποιήσετε, πρέπει να έχετε μια ενεργή επιλογή πωλήσεων.