Επαλήθευση αντισυμβαλλομένου

Επαγγελματικός έλεγχος της εταιρείας

Ελέγχουμε εταιρείες από 66 χώρες - μην ρισκάρετε τη συνεργασία με έναν αναξιόπιστο εργολάβο

Αποθηκεύσετε

Αποθήκευση σε πακέτο!

Αυτή η υπηρεσία είναι μέρος των επιχειρηματικών πακέτων. Με την αγορά του σε πακέτο, μπορείτε να αποκτήσετε περισσότερες επιλογές και να κάνετε οικονομία

Περιγραφή υπηρεσίας

Σας προσφέρουμε την εμπειρία μας που αποκτήσαμε κατά την επίβλεψη πάνω από 200 χιλιάδες. παγκόσμιες εμπορικές συναλλαγές μεταξύ αγοραστών και πωλητών. Χρησιμοποιούμε μόνο πληροφορίες που λαμβάνονται από αξιόπιστες υπηρεσίες επιχειρηματικής ευφυΐας που ανήκουν στη Γερμανική Ένωση FEBIS - συμπεριλαμβανομένης της Dun & Bradstreet - και η βάση δεδομένων τους περιλαμβάνει περισσότερες από 420 εκατομμύρια εταιρείες από περισσότερες από 200 χώρες. Λαμβάνουν πληροφορίες από 30.000 επίσημες παγκόσμιες πηγές και εκτελούν 5 εκατομμύρια ενημερώσεις κάθε μέρα, γεγονός που εγγυάται την υψηλότερη ποιότητα.

Εικονίδιο
Αποτελεσματικότητα

Συνδυάζουμε παραδοσιακές μεθόδους επιχειρηματικής ευφυΐας με προηγμένη επεξεργασία δεδομένων με τεχνητή νοημοσύνη (AI)

Εικονίδιο
Ευκαμψία

Προκειμένου να ανταποκριθούμε στις προσδοκίες των πελατών μας, επαληθεύουμε εταιρείες από έως και 66 χώρες

Εικονίδιο
Ασφάλεια

Εξετάζουμε περισσότερες από 20 πτυχές της επαληθευμένης εταιρείας και συνοψίζουμε την έκθεση με την αξιολόγηση του αναδόχου

Ο υπάλληλος εξετάζει τη σύμβαση

Αγοράστε αγαθά από επαληθευμένες εταιρείες


Ποια είναι τα οφέλη της υπηρεσίας επαλήθευσης εταιρείας:

 • Εξοικονόμηση χρόνου - θα λάβετε μια έτοιμη αναφορά που θα περιέχει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για τον ανάδοχο, συμπεριλαμβανομένης της αξιολόγησής μας,
 • Εξοικονομήστε χρήματα - πραγματοποιείτε συναλλαγές με έναν αποδεδειγμένο συνεργάτη, αυξάνοντας σημαντικά την ασφάλειά του,
 • Πλήρης ανασκόπηση - επαληθεύουμε πάνω από 20 πτυχές της δραστηριότητας και ελέγχουμε την εταιρεία στις μεγαλύτερες βάσεις δεδομένων των υπηρεσιών επιχειρηματικής ευφυΐας.

Μην ξεγελιέστε!


Βασιστείτε στους επαγγελματίες. Ελέγχουμε πράγματα όπως:

 • εάν ο ανάδοχος είναι καταχωρημένος σε διεθνείς βάσεις δεδομένων απάτης, εάν το άτομο εργάζεται ή είναι ιδιοκτήτης της εταιρείας της επιλογής του, δηλαδή διενεργούμε βασικό OSINT (τη λεγόμενη έξυπνη συνέντευξη)
 • διαχείριση της εταιρείας και το δίκτυο των διασυνδέσεών της με άλλες εταιρείες. Οι ίδιοι οι σύνδεσμοι δεν είναι αρνητικό πράγμα. Ωστόσο, εάν ο Πρόεδρος της εταιρείας με την οποία σκοπεύουμε να συνεργαστούμε, εργάστηκε στο παρελθόν σε πολλές άλλες εταιρείες και οι εταιρείες αυτές είναι εισηγμένες σε χρηματιστήρια χρέους, υποθέτουμε ότι αυτό αυξάνει τον κίνδυνο συνεργασίας
 • κυβερνητικές βάσεις δεδομένων / μητρώα
 • βάση δεδομένων εταιρειών σε πτώχευση, διαδικασίες σύνθεσης
 • διεθνείς και τοπικές ανταλλαγές χρέους
 • συμμόρφωση με στοιχεία εγγραφής, φορολογικούς αριθμούς
 • θα αναλύσουμε τα έγγραφα που παρέχονται από τον ανάδοχο όσον αφορά τον εντοπισμό χειρισμών (εντοπισμός ρετούς / επεξεργασία φωτογραφιών, απόπειρες παραποίησης εγγράφων)
 • θα επαληθεύσουμε απόψεις για συνεργασία με τον υποδεικνυόμενο ανάδοχο
 • λίστες AML - λίστες κυρώσεων εάν το άτομο/η εταιρεία είναι ύποπτο για ξέπλυμα χρήματος
 • πληροφορίες που είναι διαθέσιμες στα μέσα ενημέρωσης

Συνολικά, ελέγχουμε κάθε εργολάβο σε 64 διαφορετικές πηγές οικονομικών πληροφοριών.

Περοταφείο με παλέτες

Παραγγείλετε τώρα την υπηρεσία επαγγελματικής επαλήθευσης του εργολάβου
από την Merkandi

Εισαγάγετε όνομα εταιρείας ή όνομα και επώνυμο
Πληκτρολογήστε τον αριθμό ΦΠΑ
Εισαγάγετε τον δρόμο
Παρακαλώ εισάγετε τον ταχυδρομικό σας κώδικα
Πληκτρολογήστε το όνομα της πόλης

Έχετε ήδη λογαριασμό? σύνδεση

Έχετε ερωτήσεις;

Αφήστε τα στοιχεία σας. Θα επικοινωνήσουμε μαζί σας!

Παρακαλώ εισάγετε το ονομα σας
Παρακαλώ εισάγετε το επώνυμό σας
Παρακαλώ εισάγετε τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας

Συχνές ερωτήσεις

Σε ποιες χώρες πραγματοποιείτε επαλήθευση εταιρείας;
Ετοιμάζουμε αναφορές Merkandi για εταιρείες που εδρεύουν στην Ευρώπη. Εξαιρουμένων των ακόλουθων χωρών:
 • Βοσνία και Ερζεγοβίνη
 • Κύπρος
 • Γιβραλτάρ
 • Ισλανδία
 • Μονακό
Άλλες ήπειροι/χώρες που εξαιρούνται από την επαλήθευση εταιρείας Merkandi:
 • Rosía
 • Ιράν
 • Τουρκία
 • Αμερική (όλες)
 • Αφρική
 • Ασία
Ο αποκλεισμός της ηπείρου ή της χώρας σημαίνει ότι η έκθεση δεν θα προετοιμαστεί από τη Merkandi αλλά από μια αξιόπιστη εξωτερική εταιρεία, θα συνεπάγεται επιπλέον χρέωση.
Πού ελέγχετε τις επαληθευμένες εταιρείες;
Χρησιμοποιούμε περισσότερες από 64 πηγές, συμπεριλαμβανομένης της ανταλλαγής χρέους, των υπηρεσιών επιχειρηματικής ευφυΐας, των διαθέσιμων τραπεζικών πηγών, των Γραφείων Οικονομικών Πληροφοριών, των δεδομένων εγγραφής, των κρατικών μητρώων, του deep web (κρυφό διαδίκτυο).
Πόσο καιρό θα πρέπει να περιμένω για την αναφορά επαλήθευσης της εταιρείας;
3 έως 14 ημέρες. Ο χρόνος εκτέλεσης εξαρτάται από πολλούς παράγοντες: τη χώρα, τους εξωτερικούς παρόχους πληροφοριών από βάσεις δεδομένων πτώχευσης, τους δικαστικούς επιμελητές και τις ανταλλαγές χρεών.
Τι είναι και σε τι διαφέρει: Οικονομική (εμπορική) Υπηρεσία Πληροφοριών, Υπηρεσία Ντετέκτιβ και Επαλήθευση Εταιρείας στο Merkandi
 • Η επιχειρηματική ευφυΐα μας επιτρέπει να λαμβάνουμε αναδρομικά οικονομικά δεδομένα (για το προηγούμενο φορολογικό έτος) και δημόσια διαθέσιμες και χρεώσιμες πληροφορίες από βάσεις δεδομένων σχετικά με την επαληθευόμενη εταιρεία. Συνήθως, με ελάχιστες εξαιρέσεις, οι εκθέσεις δεν μας λένε τίποτα για την τρέχουσα κατάσταση του αντισυμβαλλομένου. Μια σχετικά φθηνή υπηρεσία, ιδανική για μαζική παρακολούθηση πολλών εταιρειών.
 • Ένα γραφείο ερευνών (που συνήθως ανήκει σε πρώην αστυνομικούς που ειδικεύονται στο οικονομικό έγκλημα), χρησιμοποιεί δεδομένα επιχειρηματικής ευφυΐας, ευφυείς πληροφορίες (OSINT) και τεχνικές έρευνας που διεξάγονται απευθείας στο πεδίο. Η πιο δαπανηρή αλλά πιο αποτελεσματική μορφή επαλήθευσης αντισυμβαλλομένου. Συνιστάται ιδιαίτερα για εφάπαξ μεγάλες συναλλαγές.
 • Επαλήθευση εταιρείας, μια υπηρεσία που παρέχεται από τη Merkandi.  Πραγματοποιούμε βασική OSINT (open- source intelligence) με τη μορφή σύγχρονης επιχειρηματικής πληροφόρησης χρησιμοποιώντας λογισμικό και γνώσεις που είναι διαθέσιμες μόνο στις καλύτερες υπηρεσίες επιχειρηματικής πληροφόρησης στον κόσμο. Η υπηρεσία μας ταξινομείται μεταξύ Business Intelligence (δεν χρησιμοποιούμε αναδρομικά οικονομικά δεδομένα, αλλά τρέχουσες ανοικτές και διαβαθμισμένες πληροφορίες) και Detective Agency (δεν διεξάγουμε επιτόπιες επιχειρήσεις).
Πού ελέγχετε τις επαληθευμένες εταιρείες;
Χρησιμοποιούμε περισσότερες από 64 πηγές, συμπεριλαμβανομένων των ανταλλαγών χρέους, των επιχειρηματικών πληροφοριών, των διαθέσιμων τραπεζικών πηγών, των Γραφείων Πληροφοριών Επιχειρήσεων, των στοιχείων μητρώου, των κυβερνητικών μητρώων, του Deep web (κρυφό διαδίκτυο).
Πόσο καιρό θα πρέπει να περιμένω για την αναφορά επαλήθευσης της εταιρείας;
Μεταξύ 3 και 14 ημερών. Ο χρόνος διεκπεραίωσης εξαρτάται από πολλούς παράγοντες: χώρα, εξωτερικοί πάροχοι πληροφοριών από βάσεις δεδομένων αφερεγγυότητας, εισπρακτικές εταιρείες, ανταλλαγές οφειλών. Με επιπλέον χρέωση (+100%), είναι δυνατή η προετοιμασία μιας έκθεσης σε 1 εργάσιμη ημέρα.
Η παραγγελία μιας έκθεσης από τη Merkandi, μου δίνει 100% βεβαιότητα ότι δεν θα εξαπατηθώ;
Καταβάλλουμε πάντα κάθε δυνατή προσπάθεια για να διασφαλίσουμε ότι η επαλήθευση του αντισυμβαλλομένου μας θα σας βοηθήσει να εκτιμήσετε σωστά τον κίνδυνο συναλλαγής. Ωστόσο, σας συνιστούμε, για μεγαλύτερα ποσά συναλλαγών, να χρησιμοποιείτε ένα γραφείο ντετέκτιβ που ειδικεύεται στις επιχειρηματικές πληροφορίες στη σχετική χώρα. Δεν είμαστε υπεύθυνοι για τις επιχειρηματικές σας αποφάσεις.
Γιατί δεν αναλύουμε, όπως κάνουν οι περισσότερες εταιρείες επιχειρηματικής ευφυΐας, τα οικονομικά στοιχεία της εταιρείας που ελέγχεται;
Τα διαθέσιμα οικονομικά στοιχεία αποτελούν πληροφορίες για την ιστορική κατάσταση της εταιρείας, ακόμη και πριν από 18 μήνες. Δεν βλέπουμε καμία βάση για τη λήψη επιχειρηματικών αποφάσεων με βάση τέτοια ξεπερασμένα δεδομένα. Ωστόσο, εάν κάποιος χρειάζεται τέτοιες πληροφορίες, μπορούμε φυσικά να ετοιμάσουμε μια τέτοια έκθεση με πρόσθετη αμοιβή.
Πόσο χρόνο έχω για να χρησιμοποιήσω την υπηρεσία;
Η υπηρεσία είναι διαθέσιμη για 12 μήνες από τη στιγμή της παραγγελίας. Η ημερομηνία λήξης της υπηρεσίας δεν σχετίζεται με την ημερομηνία λήξης του λογαριασμού, αλλά για να τη χρησιμοποιήσετε πρέπει να έχετε ενεργό λογαριασμό στο Merkandi.
Αγόρασα μια υπηρεσία αλλά δεν θέλω να τη χρησιμοποιήσω. Είμαι επιλέξιμος για επιστροφή χρημάτων;
Εντός 14 ημερών από την ημερομηνία αγοράς, δικαιούστε 100% g εγγύηση ικανοποίησης και επιστροφή χρημάτων εάν δεν ξεκινήσετε να χρησιμοποιείτε την υπηρεσία εντός αυτού του χρονικού διαστήματος.

Χρειάζεσαι βοήθεια?