Προτεραιότητα και εγγυημένη μετάφραση προσφορών σε 20 γλώσσες

Αυτόματη, άμεση μετάφραση όλων των προσφορών σας σε γλώσσες 20!
Τέρμα τα γλωσσικά εμπόδια - η υπηρεσία μας σας επιτρέπει να πουλάτε αγαθά ακόμα και στις πιο απομακρυσμένες γωνιές του κόσμου χωρίς να ανησυχείτε για τη σωστή μετάφραση της προσφοράς!

Σύνδεση

Η υπηρεσία είναι διαθέσιμη στους χρήστες του Merkandi.

Αποθήκευση σε πακέτο!

Αυτή η υπηρεσία είναι μέρος των επιχειρηματικών πακέτων. Με την αγορά του σε πακέτο, μπορείτε να αποκτήσετε περισσότερες επιλογές και να κάνετε οικονομία
Μάθετε περισσότερα

Περιγραφή υπηρεσίας

Η αυτόματη, άμεση μετάφραση σάς επιτρέπει να πουλάτε προϊόντα διεθνώς χωρίς να ανησυχείτε για τη σωστή μετάφραση της προσφοράς. Θα εξοικονομήσετε χρόνο που αφιερώνεται στον συντονισμό της προσφοράς και θα διευκολύνετε τον υποψήφιο αγοραστή να εξοικειωθεί με τα προς πώληση αγαθά.

Εικονίδιο ρολογιού
Ταχύτητα

Η μετάφραση πραγματοποιείται σε πραγματικό χρόνο

Εικονίδιο σήματος
Ποιότητα

Η ποιότητα των μεταφράσεων είναι τόσο καλή όσο αυτή ενός επαγγελματία μεταφραστή

Εικονίδιο συνομιλίας
Αποτελεσματικότητα

Προσεγγίζοντας ένα ευρύ κοινό από όλο τον κόσμο

Αεροπλάνο που πετά πάνω από εμπορευματοκιβώτια φορτίου

Μπείτε στη διεθνή αγορά με ώθηση


Ποια είναι τα οφέλη της αυτόματης μετάφρασης προσφορών:

  • Νέοι τομείς δραστηριότητας - σχεδιάζετε διεθνή ανάπτυξη της επιχείρησής σας και επεκτείνετε την ομάδα των αποδεκτών; Χάρη στην αυτόματη, άμεση μετάφραση, οι προσφορές σας θα εμφανίζονται σε όλες τις χώρες όπου είναι διαθέσιμο το Merkandi.
  • Εξοικονόμηση χρόνου - οι προσφορές μεταφράζονται σε πραγματικό χρόνο σε 20 γλώσσες χωρίς να χρειάζεται χειροκίνητη εναλλαγή σε μεμονωμένες γλωσσικές εκδόσεις.
  • Εξοικονόμηση χρημάτων - δεν χρειάζεται να προσλάβετε υπαλλήλους ή εξωτερικά μεταφραστικά γραφεία.
  • Αυξημένη αποτελεσματικότητα - ανεξάρτητα από το από πού είναι ο αγοραστής, χάρη στην αυτόματη μετάφραση, θα δει τις προσφορές σας στη γλώσσα του, γεγονός που θα αυξήσει σημαντικά το ενδιαφέρον για τα προϊόντα σας.
  • Πλεονέκτημα έναντι του ανταγωνισμού - το γλωσσικό εμπόδιο δεν θα αποτελέσει εμπόδιο στην οικοδόμηση σχέσεων με διεθνείς πελάτες.

Η επαγγελματική επιχείρηση είναι επαγγελματικά εργαλεία


Οι προηγμένοι αλγόριθμοι μηχανικής εκμάθησης σάς επιτρέπουν να μεταφράζετε επαγγελματικά τις προσφορές σας σε γλώσσες 20 σε πραγματικό χρόνο. Οι μεταφράσεις είναι παρόμοιες με αυτές που γίνονται από επαγγελματίες μεταφραστές και ο χρόνος παράδοσης είναι άμεσος.

Σημαίες πολλών χωρών

Παραγγείλετε τώρα την αυτόματη μετάφραση των προσφορών
στον λογαριασμό σας

Σύνδεση

Η υπηρεσία είναι διαθέσιμη μόνο στους χρήστες του Merkandi.

Έχετε ερωτήσεις; Αφήστε τα στοιχεία σας.
Θα επικοινωνήσουμε μαζί σας!

Παρακαλώ εισάγετε το ονομα σας
Παρακαλώ εισάγετε το επώνυμό σας
Παρακαλώ εισάγετε τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας

FAQ

Σε ποιες γλώσσες μεταφράζονται οι προσφορές;
Κατά τη δημοσίευση της προσφοράς σας, παρέχετε περιεχόμενο σε μία από τις γλώσσες που είναι διαθέσιμες στο Merkandi. Η προσφορά θα μεταφραστεί σε άλλες γλώσσες αυτόματα, ανεξάρτητα από το σε ποια από τις διαθέσιμες γλώσσες δημοσιεύσατε αρχικά την προσφορά σας.
Οι προσφορές μεταφράζονται από μεταφραστές ή μεταφραστή;
Οι προσφορές μεταφράζονται από τους καλύτερους μεταφραστές με βάση προηγμένους αλγόριθμους μηχανικής εκμάθησης. Πολλές έρευνες αποδεικνύουν ότι οι μεταφράσεις που γίνονται από επαγγελματίες μεταφραστές είναι ίσες σε αποτελεσματικότητα και ποιότητα. Ωστόσο, έχουν ένα πλεονέκτημα στην ταχύτητα - κατασκευάζονται και παρουσιάζονται όταν γίνεται η παραγγελία.
Ποιος είναι ο χρόνος από τη δημοσίευση μιας προσφοράς έως ότου μεταφραστεί σε όλες τις γλώσσες;
Στις περισσότερες περιπτώσεις, η μετάφραση παραδίδεται εντός 10 λεπτών, αλλά σε ορισμένες περιπτώσεις διατηρούμε την επιλογή να επεκτείνουμε τη μεταφραστική περίοδο σε δύο ώρες.

Χρειάζεσαι βοήθεια?