HAPPY SALE HAPPY SALE
-30%
Για 1 χρόνο ΕΓΓΡΑΦΗ και ΑΝΑΝΕΩΣΗ
οι προσφορές δεν μπορούν να συνδυαστούν

Οι καλύτερες προσφορές από 150 χώρες

Πάνω από 100 000 ικανοποιημένοι χρήστες

Προσφέρει φθηνότερα έως και το 90% της τιμής εκκίνησης

Άμεση επαφή με μεταπωλητές και χονδρεμπόρους

Μαρτυρίες

Το Merkandi.com είναι πραγματικά χρήσιμη και σοβαρή πλατφόρμα διακίνησης. Το έχω χρησιμοποιήσει πολλές φορές και όλοι οι πωλητές από τους οποίους έχω παραγγείλει ήταν σοβαροί, απάντησαν στην ώρα τους και δεν είχα ποτέ κανένα πρόβλημα. 100% value for money. Συνιστάται!!!

Nikolaos Champeris

Είμαι πολύ ευχαριστημένος γιατί χάρη σε σας μπορώ να έχω εικόνα των εμπόρων των προσφορών και των προϊόντων και η δουλειά μου γίνεται ευκολότερη. Συνεχίστε την καλή δουλειά σας . Ευχαριστώ πολύ

Αλεξάντρα Καναπίτσα

Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι με τη συνεργασία μας με την πλατφόρμα Merkandi. Μας βοήθησε να αυξήσουμε τις πωλήσεις και να κάνουμε τα προϊόντα μας και την εταιρεία μας γνωστά και περιζήτητα σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες εκτός από την Ελλάδα. Συνέχισε έτσι!!!

PANAGIOTIS GOTSIS

Πλούσιο περιεχόμενο, πολλές προσφορές σε μεγάλη ποικιλία ειδών και καλή τηλεφωνική εξυπηρέτηση, πολύ λειτουργικό site, σε γενικές γραμμές πολύ καλό!

Argyriou Argyris

Μια πολύ καλά οργανωμένη πλατφόρμα που μπορεί να καλύψει τις ανάγκες της επιχείρησής σας. Είμαι στη βιομηχανία ένδυσης και αυτή η πλατφόρμα είναι πραγματικά χρήσιμη και προσφέρει πολλές ευκαιρίες. Το συνιστώ ανεπιφύλακτα

MILTOS ZOGRAFOS

Αυτός είναι ένας από τους καλύτερους ιστότοπους για τους χονδρεμπόρους που θέλουν να πουλήσουν το απόθεμά τους. Είναι πολύ καλά οργανωμένο, το οποίο βοηθά τον αγοραστή να βρει και να επιλέξει αυτό που αναζητά. Και για τον πωλητή να πουλήσει το απόθεμα το συντομότερο δυνατό, με τις παρεχόμενες μεθόδους διαφήμισης.

AIKATERINI BALOMENAKIS

Είσται πάρα πολλή καλή και σταθερή σας εφχαρηστο για την αποδοχή που μου κάνατε πηστευο να έχουμε σταθερή και μόνιμη συνεργασία με τημη κεκακος γεοργιος

georgios kekakos

Εξαιρετική πλατφόρμα για χονδρικό εμπόριο, πολύ καλή επικοινωνία και υποστήριξη για συνεργασία. Είναι πάντα εκεί, και πάντα έτοιμοι να σας βοηθήσουν.

EIRINI SOUFLEROU

Ο καλύτερος ιστότοπος για επαγγελματίες που πωλούν τα προϊόντα τους. Μεγάλη γκάμα εμπορευμάτων και κατηγοριών όπου μπορείτε εύκολα να επιλέξετε τη σωστή στήλη για τα προϊόντα σας, τιμές ανάλογα με την ποσότητα και πολλές δυνατότητες που καθιστούν αυτό το μέρος την ιδανική λύση για μεγάλους πωλητές.

Kostas Poulis

Γενικά ο ιστότοπος είναι υπέροχος. Πιστεύω ότι μπορείτε να προσθέσετε επιλογές εύρους τιμών. Η διαδικτυακή συνομιλία είναι πολύ χρήσιμη. Επιπλέον, θα ήθελα να δω περισσότερα ελληνικά προϊόντα

Georgios ROUSSOS

Πολύ ενδιαφέρον site. Αλλά ορισμένοι πωλητές χρειάζονται πολύ χρόνο για να διαγραφούν και κάποιοι δεν διαγράφουν καθόλου την εγγραφή τους! Αυτό είναι λίγο άβολο γιατί ενώ διευκρινίζονται οι όροι αγοράς και άλλα προϊόντα, ενδέχεται να μην είναι διαθέσιμα! Μέχρι τώρα, δεν είμαι σίγουρος αν έκανα το σωστό πλήρωσα για πρόσβαση στο site και + παραγγέλνοντας μια αποκλειστική ζώνη στην οποία, στην πραγματικότητα, όλα είναι ίδια με τις κανονικές!

Юрій Гуменний

πολύ καλός ιστότοπος για τη σύνδεση των παγκόσμιων επιχειρήσεων εύκολο να βρείτε τα προϊόντα σε αποθέματα και χονδρική εύκολο στη χρήση και εύκολη τοποθέτηση των παραγγελιών Προτείνω να εγγραφώ σε αυτόν τον ιστότοπο για δημιουργήστε τις παγκόσμιες επιχειρήσεις σας

HAFEEZ AQIB

Αυτό που μου αρέσει ιδιαίτερα στην ιστοσελίδα είναι η ποικιλία των προσφορών. Μπορείτε να βρείτε σχεδόν τα πάντα εδώ και έχετε πολλές ευκαιρίες να εξασφαλίσετε μια συμφωνία

Staley Saher

Μια εξαιρετική πλατφόρμα για την εύρεση προσφορών χονδρικής για προϊόντα για την εταιρεία σας, καθώς και την ευκαιρία να δημοσιεύσετε τις δικές σας προσφορές. Πολλές προσφορές από όλο τον κόσμο.

Grzegorz Janke "DRAGON CARPARTS"

Νομίζω ότι η πλατφόρμα είναι πολύ ενδιαφέρουσα! Τι μπορεί να είναι καλύτερο: 1. Δημιουργήστε ένα διαφημιστικό σετ για όλες τις ευρωπαϊκές χώρες μαζί. Ας πούμε με έκπτωση 15-20% εάν ο πελάτης επιλέξει όλες τις χώρες Σένγκεν. Ή κάποιο παρόμοιο σετ 2. Τα συνημμένα αρχεία θα πρέπει να είναι πιο ορατά. Κανένας από τους πελάτες μου δεν καταλαβαίνει ότι έχουμε μια λίστα αντικειμένων που επισυνάπτεται στην προσθήκη κάτω από την περιγραφή. 3. Θα ήταν πιο αξιόπιστο για τους πελάτες εάν υπήρχε η ευκαιρία να πληρώσουν μέσω της πλατφόρμας! Με κάποια προμήθεια αλλά με κάποιες εγγυήσεις…

Bohdan Kalynovskyi

Συνιστούμε ειλικρινά την πλατφόρμα Merkandi. Χάρη σε αυτό, αποκτήσαμε νέα σημεία συνεργασίας και συλλογής. Η χρέωση είναι επαρκής για την ποιότητα αυτού που προσφέρει ο ιστότοπος.

Natalia

Θαυμάζω τον υψηλό επαγγελματισμό κατά τη διαδικασία επικύρωσης και την ενημέρωση των χρηστών για απατεώνες, την απλή διαδικασία ανταλλαγής μηνυμάτων και παραγγελιών, αλλά αμφισβητήσιμη αποτελεσματικότητα των υπηρεσιών επί πληρωμή.

Yevgeniy Sydorenko

Πρέπει να πω ότι είναι μια εξαιρετική εμπειρία χρησιμοποιώντας τον ιστότοπό σας, και η απόκτηση επαφών με χονδρεμπόρους, είναι μια καταπληκτική εμπειρία... Με θερμούς χαιρετισμούς...

AYODEJI TIAMIYU

Είμαι πολύ ευχαριστημένος με τις πληροφορίες για τους πωλητές. Η πρόσβαση στις αναζητήσεις είναι εύκολη με πολλά ενδιαφέροντα πράγματα στον ιστότοπο.

Demba Ndiaye

Είμαι εξαιρετικά ευγνώμων σε εσάς που μου δώσατε τόσο μεγάλη πρόσβαση στα αποθέματα. Αυτή είναι μια μεγάλη ευκαιρία για αυτοβελτίωση και σκληρή δουλειά για την επιχείρησή μου

Ivanka Georgieva

Μια εξαιρετική πλατφόρμα για εμπορία διαφόρων αγαθών. Και για το χονδρικό εμπόριο, γιατί υπάρχει κάτι να αγοράσει ο καθένας, και το πιο ενδιαφέρον είναι ότι η Merkandi υποστηρίζει είναι πολύ συνεργάσιμη.

Davor Perošević

Χάρη στις νέες επαφές στο Merkandi, μπορέσαμε να προσφέρουμε τα στοκ προϊόντα μας σε διάφορους λιανοπωλητές στην Ευρώπη. Αποκτήστε καλές επαφές και για άλλους τομείς.

Luca Federici

Χάρη στο Merkandi έχω γνωρίσει πολλούς προμηθευτές και πελάτες Και το προτείνω σε όλες τις επαφές και τους στενούς φίλους του Luis. Ευχαριστώ Merkandi

Abdelkarim Benhadi

Δεν μετανιώνω για την αγορά. Πολύ εύκολη επαφή με χονδρεμπόρους και σαφής ιστοσελίδα. Χάρη στο Merkandi, η αναζήτηση νέων χονδρεμπόρων έγινε πολύ πιο εύκολη και γρήγορη. προτείνω

Aleksandra Rylska

Χάρη στο Merkandi απέκτησα νέους πελάτες με τους οποίους έχω ήδη ξεκινήσει μακροχρόνια συνεργασία. Σας προτείνω και σας ενθαρρύνω να δημιουργήσετε έναν λογαριασμό γιατί πραγματικά αξίζει τον κόπο

Grzegorz Górecki

Είναι μια πολύ άνετη πλατφόρμα στη χρήση. Είμαι ευχαριστημένος με την ευκαιρία να προσφέρω προϊόντα προς πώληση. Και πραγματοποιήστε επίσης την πώληση αγαθών σε όλο τον κόσμο.

Denis Laktionov

Αυτή η υπηρεσία προσφέρει πολλές επιλογές, αξίζει να τη δοκιμάσετε. Μπορείτε να επικοινωνήσετε καλά με τους πωλητές. Σας ευχαριστούμε για αυτήν την υπηρεσία!

Dóra Dallos

Είναι πραγματικά εκπληκτικό Η πλατφόρμα με βοήθησε πολύ. Έχω πολλές πληροφορίες, πολλούς προμηθευτές, πολλά πολύτιμα αγαθά, υπάρχει μεγάλη βάση προμηθευτών.

Mohamed Abdelnaby

Είναι καλός ιστότοπος για να εργάζεστε ως έμπορος και χονδρέμπορος. Πιθανός πελάτης που μπορεί να επικοινωνήσει μαζί σας στον ιστότοπο ή απευθείας μέσω τηλεφώνου. Συνιστώ ανεπιφύλακτα σε όλους.

Gytis Labakojis

Τα ερωτήματα απαντώνται γρήγορα και σωστά και διεκπεραιώνονται αμέσως. Οι εργαζόμενοι είναι εκπαιδευμένοι και ξέρουν τι κάνουν και τι πρέπει να προσέξουν.

Umar Shahbaz
Δωρεάν NEWSLETTER Merkandi

Ημερήσιες ειδοποιήσεις για νέα προϊόντα και ειδήσεις στο site Merkandi.