FLASH SALE
-30%
Για κάθε ΕΓΓΡΑΦΗ και ΑΝΑΝΕΩΣΗ
οι προσφορές δεν μπορούν να συνδυαστούν
32 Αριθμός υπόλοιπων πακέτων

Οι καλύτερες προσφορές από 150 χώρες

Πάνω από 75 χιλιάδες ικανοποιημένους χρήστες

Προσφέρει φθηνότερα έως και το 90% της τιμής εκκίνησης

Άμεση επαφή με μεταπωλητές και χονδρεμπόρους

Μαρτυρίες

Πλούσιο περιεχόμενο, πολλές προσφορές σε μεγάλη ποικιλία ειδών και καλή τηλεφωνική εξυπηρέτηση, πολύ λειτουργικό site, σε γενικές γραμμές πολύ καλό!

Argyriou Argyris

Αυτός είναι ένας από τους καλύτερους ιστότοπους για τους χονδρεμπόρους που θέλουν να πουλήσουν το απόθεμά τους. Είναι πολύ καλά οργανωμένο, το οποίο βοηθά τον αγοραστή να βρει και να επιλέξει αυτό που αναζητά. Και για τον πωλητή να πουλήσει το απόθεμα το συντομότερο δυνατό, με τις παρεχόμενες μεθόδους διαφήμισης.

AIKATERINI BALOMENAKIS

Εξαιρετική πλατφόρμα για χονδρικό εμπόριο, πολύ καλή επικοινωνία και υποστήριξη για συνεργασία. Είναι πάντα εκεί, και πάντα έτοιμοι να σας βοηθήσουν.

EIRINI SOUFLEROU

Ο καλύτερος ιστότοπος για επαγγελματίες που πωλούν τα προϊόντα τους. Μεγάλη γκάμα εμπορευμάτων και κατηγοριών όπου μπορείτε εύκολα να επιλέξετε τη σωστή στήλη για τα προϊόντα σας, τιμές ανάλογα με την ποσότητα και πολλές δυνατότητες που καθιστούν αυτό το μέρος την ιδανική λύση για μεγάλους πωλητές.

Kostas Poulis

Γενικά ο ιστότοπος είναι υπέροχος. Πιστεύω ότι μπορείτε να προσθέσετε επιλογές εύρους τιμών. Η διαδικτυακή συνομιλία είναι πολύ χρήσιμη. Επιπλέον, θα ήθελα να δω περισσότερα ελληνικά προϊόντα

Georgios ROUSSOS

Είμαι σε αυτή την πλατφόρμα εδώ και 60 μέρες και νιώθω υπέροχα, έχω βρει εξαιρετικές προσφορές ποιότητας-τιμής για κάποια είδη ακόμα και για μένα ως ιδιώτη.

Annamaria Mascolo

Βασικά είναι μια πολύ ωραία πλατφόρμα, πολλές επαφές για να βρείτε, αλλά το μικρό μειονέκτημα είναι ότι δεν έχουμε καμία εγγύηση ότι αυτές οι επαφές είναι αξιόπιστες. Αρχικά σκέφτηκα ότι μπορούσαμε να κάνουμε αγορές μέσω αυτής της πλατφόρμας και ότι ήταν η πλατφόρμα που διαχειριζόταν τη συναλλαγή για να εξασφαλίσει την προστασία των πελατών. Αλλά δεν είναι αυτό, υπάρχουν πολλές επαφές, αλλά το καλύτερο είναι να αναζητήσετε προμηθευτές όπου μπορείτε να πάτε για να επιβεβαιώσετε πραγματικά τη σοβαρότητά τους. Συνολικά, μπόρεσα να ανακαλύψω δώδεκα επαφές σε αυτήν την πλατφόρμα.

Ornelstel

Είναι μια πολύ ευρεία πλατφόρμα, ως χονδρέμπορος με βοηθάει πολύ στην επιχείρησή μου, γνωρίζω πολύ κόσμο σε όλη την Ευρώπη σε απίστευτες τιμές, το προτείνω 100% x 100%.

KinGSTocK Chaibi slu

Μια πραγματικά ισχυρή πλατφόρμα για να προωθήσετε τον εαυτό σας και να δημιουργήσετε νέες επιχειρηματικές συνδέσεις. Όλα είναι ξεκάθαρα και κατανοητά. Σας εύχομαι ό,τι καλύτερο στην εξέλιξή σας και στην επίτευξη καλύτερων αποτελεσμάτων.

Žydrūnas Ambrazaitis

Η δημοσίευση των προσφορών προχωρά άψογα. Εάν έχουμε λάβει ένα μήνυμα από έναν πελάτη, μπορούμε να το δούμε όταν συνδεθούμε στο Merkandi. Λαμβάνουμε επίσης ένα email για να μπορούμε να απαντάμε γρήγορα στα μηνύματα.

Muslum Durmus

Γρήγορη ανταπόκριση και καλή εξυπηρέτηση! Μια μεγάλη γκάμα πολλών διαφορετικών προϊόντων σε όλο τον κόσμο. Θα δοκιμάσω την επιλογή πώλησης σύντομα!

Sem van Eijndhoven - Return Trading

Σούπερ

Toprak Sedar

Πολύ ικανοποιημένος με τον Merkandi, οι προσφορές μου μπορούν να φτάσουν σε όλο τον κόσμο. Οι προσφορές δημοσιεύονται αυτόματα σε πολλές γλώσσες, είναι πολύ ενδιαφέρον.

Sofia Franco

Μια μοναδική υπηρεσία, είτε πουλάτε είτε αγοράζετε μια επαγγελματική πλατφόρμα. Ως πωλητής, η Merkandi σας προσφέρει έναν χώρο όπου οι αγοραστές σε όλο τον κόσμο σας αναγνωρίζουν.

Akram DJEBBARI

Πραγματικά καλοδουλεμένο site, βοήθεια σε περίπτωση ανάγκης, αξιόπιστοι πωλητές, μου αρέσει πολύ.το προτείνω γιατί μπορούν να αγοράσουν και ιδιώτες, όχι μόνο εταιρείες

Maria Zarriello

Έχουμε εγγραφεί για περισσότερο από ένα μήνα και έχουμε λάβει πολλά αιτήματα για αγαθά και συναντήσαμε νέους πιθανούς πελάτες. Συνιστώ ανεπιφύλακτα την πλατφόρμα. - Επιχειρήσεις Ιταλίας

Giovanni Pomo

Εξαιρετικός ιστότοπος για χονδρέμπορο, η εξυπηρέτηση πελατών ανταποκρίνεται γρήγορα, δυνατότητα να έχετε ένα καλό δίκτυο πελατών για να ξεκινήσετε, Συνιστώ ανεπιφύλακτα.

cfy

Όλα είναι απλά ΤΕΛΕΙΑ!! Πρέπει να προσφέρω τα ιδιαίτερα συγχαρητήριά μου στο τμήμα σχέσεων πελατών σας. Ευχαριστώ που είστε τόσο επαγγελματίες και φιλικοί. Συνέχισε να κάνεις ό,τι κάνεις για να παραμείνεις έτσι. Με τον προσωπικό μου σεβασμό και τους καλύτερους χαιρετισμούς! Οσμάν ΤΟΥΡΚΜΕΝΟΙ

Osman Turkmen

Σας ευχαριστούμε πολύ για την πρόσβαση στην πλατφόρμα. Ωραία εξυπηρέτηση και υπέροχοι άνθρωποι. Χάρη στην πλατφόρμα Mekandi, απέκτησα πρόσβαση σε πολλά προϊόντα. Ευχαριστώ πολύ.

Jakub Dziedziński

Πιστεύω ότι αυτός είναι ο καλύτερος ιστότοπος χονδρικής. Μια εξαιρετική ευκαιρία για πωλητές σαν εμάς. Μεγάλες προσφορές που δεν είναι διαθέσιμες σε άλλες πλατφόρμες. Είμαι πολύ ευχαριστημένος με την επιλογή μου.

DIACONU PETRICA

Η πλατφόρμα Merkandi μπορεί να είναι μια εξαιρετική αρχή για οποιονδήποτε (πωλητής λιανικής/παραγωγός/χονδρέμπορος) που ενδιαφέρεται να ξεκινήσει τη λειτουργία B2B. Η προσωπική μου εμπειρία ήταν πολύ θετική.

Paris Pentaliotis

Είμαι πολύ χαρούμενος. Το Merkandi είναι μια εξαιρετική πλατφόρμα για πωλήσεις και αγορές χονδρικής από αξιόπιστους προμηθευτές. Το προτείνω πολύ.

Marcin Stadryniak

Καλή πλατφόρμα για επιχειρήσεις. Χάρη στο Merkandi έχουμε δημιουργήσει μερικές πολύτιμες επιχειρηματικές επαφές. Το σύστημα αξιολόγησης εργολάβων είναι επίσης χρήσιμο. Αξίζει να το επισκεφτείτε εδώ!

Mariusz Żarkowski

Εάν υπάρχουν προβλήματα, θα σας βοηθήσουν να λύσετε γρήγορα το πρόβλημα. Η τηλεφωνική επικοινωνία ήταν πάντα πολύ φιλική και εξυπηρετική. Μπορώ μόνο να συστήσω.

TarikD

καλή τηλεφωνική εξυπηρέτηση, εύκολη πρόσβαση μέσω τηλεφώνου, φιλική, εύκολη στη χρήση του συστήματος, οι προσφορές μπορούν να ανέβουν πολύ εύκολα!

MetRe Tec GmbH

Η σούπερ πύλη διευκόλυνε την επικοινωνία με νέες εταιρείες. Μπορείτε να βρείτε ενδιαφέροντα προϊόντα ή να εμφανίσετε τη συλλογή σας. προτείνω

Marek Morawiec

Ευχαριστώ, είμαι πολύ ικανοποιημένος με το site. Για 2 μήνες αγόρασα πολλά αγαθά και σε αυτό το διάστημα γνώρισα νέους συνεργάτες. Ευχαριστώ και πάλι για τη συνεργασία σας!

Petro Zayats

Το Merkandi είναι μια πολύ καλή επιλογή. Δεν μετανιώνω για την εγγραφή μου - μέσα σε 2 μήνες βρήκα νέους πελάτες και νέους προμηθευτές αγαθών. Προτείνω!!!!!

Aleks Shkret

Το Merkandi είναι πολύ χρήσιμο για την επιχειρηματική δραστηριότητα, βρίσκοντας πολύ ενδιαφέρουσες προσφορές και τοποθετείτε τις προσφορές . Είναι ένα εξαιρετικό καταφύγιο για όλες τις εταιρείες εντός και εκτός ΕΕ για να ενισχύσουν τις δραστηριότητές τους. Εξαιρετική επικοινωνία, πολύ υποστηρικτική. Βρήκα πολύ καλής ποιότητας πωλητές και επίσης αγοραστές με τους οποίους συνεργάζομαι εν τω μεταξύ. Θα συνιστούσα ανεπιφύλακτα αυτόν τον ιστότοπο για να δώσει στην επιχείρησή σας περισσότερες ευκαιρίες να αναπτυχθεί πιο δυνατή. Είναι καταπληκτικό. Σας ευχαριστώ Merkandi για την υπέροχη δουλειά που κάνετε για να φέρετε κοντά την επιχειρηματική κοινότητα.

Florina Gjinovci

Χάρη στο Merkandi αποφεύγουμε να μας πιάσουν αδίστακτοι άνθρωποι στον ιστό, μπορούμε να εμπιστευτούμε πλήρως το Merkandi και με αυτόν τον τρόπο να κάνουμε ασφαλείς επιχειρήσεις. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΜΕΡΚΑΝΤΙ

Daniel Lago
Δωρεάν NEWSLETTER Merkandi

Ημερήσιες ειδοποιήσεις για νέα προϊόντα και ειδήσεις στο site Merkandi.