Summer sale

-30%
Για κάθε ΕΓΓΡΑΦΗ και ΑΝΑΝΕΩΣΗ

Περιορισμένος αριθμός πακέτων προώθησης

23 Αριθμός υπολειπόμενων εκπτώσεων

Οι καλύτερες προσφορές από 150 χώρες

Πάνω από 75 χιλιάδες ικανοποιημένους χρήστες

Προσφέρει φθηνότερα έως και το 90% της τιμής εκκίνησης

Άμεση επαφή με μεταπωλητές και χονδρεμπόρους

Σπορέλαιο ντομάτας 250 ML

15,85 € /τεμάχιο Τιμή μονάδας χωρίς φόρο
Ελάχιστη παραγγελία
2000 τεμάχια
Ποσότητα
χωρίς περιορισμούς
Χώρα
Βέλγιο
Ομαδα των προϊόντων
A-Ware  
Ο χρόνος παράδοσης
7 ημέρες
τελευταία ενημέρωση
πριν 4 μέρες
Επικοινωνία κλήση

Σπορέλαιο ντομάτας 250 ML - περιγραφή

Σπορέλαιο ντομάτας 250 ML

σπορέλαιο ντομάτας. Για παραγωγή σαπουνιού και καλλυντικών.

INCI: Solanum Lycopersicum (Tomato) Seed Oil

Προέλευση: Τουρκία

Αρ. CAS: 90131-63-8

εξήγηση
ΣΠΟΡΟΛΑΔΙ ΝΤΟΜΑΤΑΣ

σπορέλαιο ντομάτας

Το φρέσκο αεράκι αγγίζει το δέρμα...

Απίστευτα οφέλη στην επιδερμίδα μας προσφέρουν και οι ντομάτες που δεν μας λείπουν στα σπίτια, τα τραπέζια και τα προσκλητήρια καλοκαίρι και χειμώνα. Η ντομάτα, για την οποία μιλάμε συχνά στην κουζίνα μας, εξακολουθεί να είναι μια από τις πιο σημαντικές ουσίες που χρησιμοποιούνται στη φροντίδα του δέρματός μας. Αν και η ντομάτα είναι γνωστή ως λαχανικό, ανήκει στην κατηγορία των φρούτων που μας προσφέρει η φύση.

Τα προϊόντα κακής ποιότητας που χρησιμοποιούμε για τη φροντίδα του δέρματός μας μπορεί να κάνουν τους πόρους μας να γεμίσουν με βρωμιά και να μην καθαριστούν αρκετά, ακόμη και να κληρονομήσουν μεγάλους πόρους στο πρόσωπό μας. Ό,τι γίνεται με ποιοτικά προϊόντα μας δίνει ασφάλεια ως αποτέλεσμα της φάσης κατασκευής. Η συμβολή στην ομορφιά του λυκοπενίου, που δίνει στις ντομάτες το κόκκινο χρώμα τους, έχει αποδειχθεί εδώ και χρόνια. Αυτή η ουσία δίνει στο δέρμα μας φυσικό μαύρισμα και φέρνει ένταση, λάμψη και ζωντάνια.

Μετά την ανακάλυψη της Αμερικής από τον Χριστόφορο Κολόμβο το 1492, οι ντομάτες μεταφέρθηκαν στην Ευρώπη τη δεκαετία του 1550. Μετά από αυτό το διάστημα θεωρήθηκε καλλωπιστικό φυτό. Αν και η χρήση της ντομάτας, που έχει τόσα πολλά οφέλη, ως καλλωπιστικού φυτού δεν είναι καλή για την ανθρώπινη ιστορία, οι Ιταλοί άρχισαν να καταναλώνουν ντομάτες για πρώτη φορά στον κόσμο.

Το ντοματέλαιο είναι ένα υψηλής ποιότητας λάδι που λαμβάνεται με συμπίεση σπόρων ντομάτας, δηλαδή με ψυχρή έκθλιψη, και έχει αναγνωριστεί από τις παγκόσμιες αρχές ως το πιο πολύτιμο λάδι. Tomato Seed Oil είναι ένα λεπτό έλαιο που εξάγεται από καθαρούς σπόρους ντομάτας. Το μεγαλύτερο και πιο εντυπωσιακό χαρακτηριστικό σε σύγκριση με άλλα έλαια είναι ότι απορροφάται πολύ καλά στο δέρμα. Αυτό σημαίνει τέλειο δέρμα, λαμπερή υγρασία, καθαρή ομορφιά. Εκτός από τις βιταμίνες Α, Ε, Β3, φυλλικό οξύ, θειαμίνη και βιταμίνες του συμπλέγματος Β, το ντοματέλαιο έχει μια πλούσια δομή που περιέχει ψευδάργυρο, σίδηρο, χαλκό και μαγγάνιο ως μέταλλα.

Εταιρείες που παράγουν καλλυντικά προϊόντα υψηλής ποιότητας στις ανεπτυγμένες χώρες του κόσμου προτιμούν το τοματέλαιο σε δέρμα, μαλλιά, φυσικά σαπούνια, λοσιόν, κρέμες, βάλσαμα για τα χείλη και πολλά προϊόντα προσωπικής περιποίησης.

Για πιο λεπτομερείς πληροφορίες, διαφορετικούς τύπους προϊόντων και επιλογές τιμολόγησης, επικοινωνήστε με τους αντιπροσώπους πωλήσεών μας.

Τρόποι πληρωμής

  • Τραπεζικό έμβασμα
  • VISA

Τρόποι αποστολής

  • Αποστολές εσωτερικού
  • Αποστολές εξωτερικού

Άλλες προσφορές

Άλλες προσφορές σε αυτή την κατηγορία

Δωρεάν NEWSLETTER Merkandi

Ημερήσιες ειδοποιήσεις για νέα προϊόντα και ειδήσεις στο site Merkandi.

Με την εγγραφή σας στο ενημερωτικό δελτίο μας, συναινείτε στην επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων για σκοπούς μάρκετινγκ.