Summer sale

-30%
Για κάθε ΕΓΓΡΑΦΗ και ΑΝΑΝΕΩΣΗ

Περιορισμένος αριθμός πακέτων προώθησης

28 Αριθμός υπολειπόμενων εκπτώσεων

Οι καλύτερες προσφορές από 150 χώρες

Πάνω από 75 χιλιάδες ικανοποιημένους χρήστες

Προσφέρει φθηνότερα έως και το 90% της τιμής εκκίνησης

Άμεση επαφή με μεταπωλητές και χονδρεμπόρους

Έλαιο Λεβάντας (Angustifolia) 100 ML

27,50 € /τεμάχιο Τιμή μονάδας χωρίς φόρο
Ελάχιστη παραγγελία
2000 τεμάχια
Ποσότητα
χωρίς περιορισμούς
Χώρα
Βέλγιο
Ομαδα των προϊόντων
A-Ware  
Ο χρόνος παράδοσης
8 ημέρες
τελευταία ενημέρωση
πριν 4 μέρες
Επικοινωνία κλήση

Έλαιο Λεβάντας (Angustifolia) 100 ML - περιγραφή

Έλαιο Λεβάντας (Angustifolia) 100 ML

Έλαιο Λεβάντας (Angustifolia). Για παραγωγή σαπουνιού και καλλυντικών.

INCI: Lavandula Angustifolia Flower Oil

Προέλευση: Γαλλία (Γαλλία)

Αρ. CAS: 90063-37-9

Διαδικασία παραγωγής / διαδικασία παραγωγής : (απόσταξη) απόσταξη

εξήγηση
ΕΛΑΙΟ ΛΕΒΑΝΤΑΣ

Λάδι λουλουδιών Lavandula Angustifolia

Η πιο αφελής ομορφιά που μας προσφέρει η φύση...

Η λεβάντα, που είναι ένα από τα αγαπημένα λουλούδια της καρδιάς μας με το χρώμα και τη μυρωδιά της, λέγεται «lavare» στα λατινικά λόγω της ευχάριστης μυρωδιάς και των ευεργετικών της επιδράσεων. Σημαίνει «πλένω». Το έλαιο λουλουδιών λεβάντας, που λαμβάνεται με απόσταξη των μυτερών άκρων των λουλουδιών τον Ιούνιο και τον Ιούλιο, το οποίο χρησιμοποιούμε για τα σεντόνια, τα μαξιλάρια και τις πετσέτες μπάνιου μας και το οποίο έχει χαλαρωτικό αποτέλεσμα στα υπνοδωμάτιά μας με το μη τοξικό του άρωμα, χρησιμοποιείται κυρίως σε φυσικό σαπωνοποιία, κρέμες, σαμπουάν, λοσιόν και βάλσαμα, αρωματοθεραπεία και πολλά αρωματικά σκευάσματα και συνδυασμοί, είναι πολύ χρήσιμο. Η λεβάντα είναι ένα ανθοφόρο φυτό της οικογένειας Lamiaceae, ιθαγενές στην περιοχή της Μεσογείου. Τα κοινά ονόματα περιλαμβάνουν "lavender", "true lavender" ή "αγγλική λεβάντα"; επίσης "λεβάντα κήπου", "κοινή λεβάντα" και «Narrow Leaf Lavender».

Η λεβάντα, ένα από τα θαυματουργά φυτά που προσφέρει η φύση στους ανθρώπους, που αγαπά τα ασβεστούχα εδάφη και αναμιγνύεται με νερό μπάνιου και σαπούνια από την αρχαιότητα λόγω του ευεργετικού της αρώματος, χρησιμοποιείται πλέον ευρέως και στα καλλυντικά. Η λεβάντα, που φύεται σε ψηλές και αγροτικές περιοχές, φτάνει περίπου τα 40-50 εκατοστά σε μήκος και είναι λιλά ανθοφόρο φυτό με πράσινα και γκρίζα φύλλα. Επειδή τα άνθη της λεβάντας είναι αρωματικά, παραδοσιακά χρησιμοποιούνται για την παρασκευή φυσικών σαπουνιών και αρωμάτων για αιώνες.

Τα οφέλη του ελαίου λουλουδιών λεβάντας περιλαμβάνουν την ικανότητά του να ανακουφίζει από το στρες και το άγχος, να ανακουφίζει από τη νευρική ένταση, να απολυμαίνει το τριχωτό της κεφαλής και το δέρμα και να προλαμβάνει την ακμή. Το λάδι λεβάντας είναι εξαιρετικό για την ενυδάτωση των σκασμένων, ξηρών χειλιών. Έχει αντιβακτηριδιακή, αντιφλεγμονώδη και αντιοξειδωτική δράση με ηρεμιστική δράση.

Το έλαιο λουλουδιών λεβάντας υποστηρίζει τα μαλλιά και το τριχωτό της κεφαλής, επίσης απολυμαίνει το τριχωτό της κεφαλής και βοηθά στην απαλλαγή από ψείρες και κόνιδες. Το έλαιο λουλουδιών λεβάντας είναι ιδιαίτερα αποτελεσματικό στη θεραπεία της τριχόπτωσης. Μελέτες έχουν δείξει ότι η τριχοφυΐα αυξάνεται έως και 44% μετά από μόλις 6-7 μήνες θεραπείας. Λόγω της ηρεμιστικής φύσης του, το έλαιο λουλουδιών λεβάντας βελτιώνει τη συνολική ποιότητα του ύπνου κατά 60 τοις εκατό μειώνοντας προβλήματα όπως ο ύπνος, η διάρκεια του ύπνου και η αϋπνία. βελτιώνει τη διάθεση? Ηρεμεί τα νεύρα και ελαχιστοποιεί τις επιπτώσεις του στρες.

Για πιο λεπτομερείς πληροφορίες, διαφορετικούς τύπους προϊόντων και επιλογές τιμολόγησης, επικοινωνήστε με τους αντιπροσώπους πωλήσεών μας.

Τρόποι πληρωμής

  • Τραπεζικό έμβασμα
  • VISA

Τρόποι αποστολής

  • Αποστολές εσωτερικού
  • Αποστολές εξωτερικού

Άλλες προσφορές

Άλλες προσφορές σε αυτή την κατηγορία

Δωρεάν NEWSLETTER Merkandi

Ημερήσιες ειδοποιήσεις για νέα προϊόντα και ειδήσεις στο site Merkandi.

Με την εγγραφή σας στο ενημερωτικό δελτίο μας, συναινείτε στην επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων για σκοπούς μάρκετινγκ.