Οι καλύτερες προσφορές από 150 χώρες

Πάνω από 75 χιλιάδες ικανοποιημένους χρήστες

Προσφέρει φθηνότερα έως και το 90% της τιμής εκκίνησης

Άμεση επαφή με μεταπωλητές και χονδρεμπόρους

Οδηγός ασφάλειας Merkandi

Οι απειλές μέσω διαδικτύου γίνονται ολοένα και πιο συνηθισμένες και οι απάτες ηλεκτρονικού "ψαρέματος" γίνονται όλο και πιο έξυπνες. Ωστόσο, μπορείτε να αυξήσετε σημαντικά την ασφάλεια στο διαδίκτυο με λίγους βασικούς κανόνες:

  • Ο Merkandi ποτέ δεν ζητά κωδικό πρόσβασης για το λογαριασμό του χρήστη στην πλατφόρμα ή οποιονδήποτε άλλο κωδικό πρόσβασης για το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο ή για οποιαδήποτε άλλη υπηρεσία.
  • Πάντα βεβαιωθείτε ότι έχετε συνδεθεί στον τομέα merkandi (merkandi.com, merkandi.de, merkandi.fr) και ότι η σελίδα σύνδεσης είναι εξασφαλισμένη με πιστοποιητικό.
  • Ελέγχετε πάντα ότι το μήνυμα που λάβατε αποστέλλεται από τον σωστό τομέα merkandi (merkandi.com, merkandi.de, merkandi.fr, κλπ.). Ποτέ δεν στέλνουμε μηνύματα από άλλες διευθύνσεις.
  • Σε περίπτωση αμφιβολιών σχετικά με τη γνησιότητα του ληφθέντος μηνύματος, επικοινωνήστε αμέσως με το Γραφείο Εξυπηρέτησης Πελατών. Εάν είναι δυνατόν, στείλτε μας το ληφθέν μήνυμα στο attendance@merkandi.gr για επαλήθευση.
  • Αν είστε θύμα ηλεκτρονικού "ψαρέματος" (phishing), παρακαλούμε να το αναφέρετε αμέσως στην ομάδα μας.

Τι είναι το phishing και πώς λειτουργεί;
Το ηλεκτρονικό "ψάρεμα" (phishing) είναι μια απόπειρα να κλέψει τα δεδομένα κάποιου, όπου ένας εγκληματίας μιμείται μια εταιρεία ή άλλο πρόσωπο. Σε τέτοιες περιπτώσεις, τα απεσταλμένα μηνύματα περιέχουν συνήθως πληροφορίες σχετικά με το κλείδωμα λογαριασμού, την απενεργοποίηση ορισμένων λειτουργιών, τη μη καταβολή της παραγγελίας κλπ. Και έναν σύνδεσμο για την εκτέλεση μιας ζητούμενης ενέργειας. Αυτός ο σύνδεσμος συνήθως οδηγεί σε μια σελίδα που είναι ίδια με την αρχική, αλλά στην πραγματικότητα είναι μόνο ένα αντίγραφο της σε μια εντελώς διαφορετική διεύθυνση. Αυτός ο ιστότοπος συνήθως απαιτεί να συνδεθούμε, από τον οποίο τα δεδομένα πηγαίνουν στον παραμονητή. Ένα παράδειγμα μιας τέτοιας σελίδας είναι παρακάτω:

Πώς να αποτρέψετε αυτό;
Ελέγξτε τον τομέα. Αν ο τομέας διαφέρει από τους τομείς Merkandi (merkandi.pl, merkandi.com, merkandi.fr, merkandi.com, κλπ.), Μην συνδεθείτε!
Ελέγξτε εάν η σύνδεση στον ιστότοπο είναι κρυπτογραφημένη - πρέπει να υπάρχει ένα λουκέτο με έγκυρο πιστοποιητικό στην αριστερή πλευρά της διεύθυνσης URL. Εάν το πρόγραμμα περιήγησης σας ενημερώνει ότι ο ιστότοπος δεν είναι ασφαλής - μην συνδεθείτε!


Έδωσα τα στοιχεία σύνδεσης σε έναν ψεύτικο ιστότοπο, τι πρέπει να κάνω;

  • Επικοινωνήστε αμέσως με την Εξυπηρέτηση Πελατών για βοήθεια. Συγχρόνως σας συνιστούμε να κάνετε τα εξής:
  • Αλλάξτε τον κωδικό πρόσβασης στο λογαριασμό Merkandi.
  • Σε περίπτωση που χρησιμοποιούσατε τον ίδιο κωδικό σε άλλες πύλες ή ιστότοπους, σας συνιστούμε να το αλλάξετε επίσης.
  • Αποσυνδεθείτε από άλλες συνεδρίες σε άλλες συσκευές.

Χρειάζεσαι βοήθεια?

Δωρεάν NEWSLETTER Merkandi

Ημερήσιες ειδοποιήσεις για νέα προϊόντα και ειδήσεις στο site Merkandi.

Με την εγγραφή σας στο ενημερωτικό δελτίο μας, συναινείτε στην επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων για σκοπούς μάρκετινγκ.