FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Για 1 χρόνο ΕΓΓΡΑΦΗ και ΑΝΑΝΕΩΣΗ
οι προσφορές δεν μπορούν να συνδυαστούν
22 Αριθμός υπόλοιπων πακέτων

Οι καλύτερες προσφορές από 150 χώρες

Πάνω από 100 000 ικανοποιημένοι χρήστες

Προσφέρει φθηνότερα έως και το 90% της τιμής εκκίνησης

Άμεση επαφή με μεταπωλητές και χονδρεμπόρους

Αυτοματοποιημένη επιχείρηση

Αυτοματοποιημένη επιχείρηση

Όταν διαχειρίζεστε τη δική σας επιχείρηση, αποδίδει προσοχή στις ταχύτερες και ταχύτερες τεχνολογικές εξελίξεις του κόσμου. Η βελτίωση των επιχειρηματικών δραστηριοτήτων μπορεί να αποφέρει εκπληκτικά αποτελέσματα, πράγμα που σημαίνει ότι μπορούμε να εκπροσωπήσουμε χίλιες εταιρείες.

Ο αυτοματισμός είναι ο τρόπος επιτυχίας

Ένα από τα βασικά στοιχεία που θα μας επιτρέψουν να επιτύχουμε επιτυχία στον κλάδο του ηλεκτρονικού εμπορίου είναι η αυτοματοποίηση όλων των λειτουργιών. Μια τέτοια λύση όχι μόνο προσφέρει στον πελάτη την καλύτερη και άνετη εξυπηρέτηση, αλλά και διασφαλίζει την ασφάλεια στο χώρο εργασίας. Ο αυτοματισμός εργασίας είναι μια δραστηριότητα που αναλαμβάνουν όλο και περισσότερες εταιρείες, όχι μόνο παγκόσμιες και μεγάλες, αλλά και τοπικές και πολύ μικρότερες. Εάν θέλετε να αυτοματοποιήσετε την επιχείρησή σας, δεν χρειάζεται να αλλάξετε εντελώς τη δομή της εργασίας και των υπηρεσιών. Παρουσιάζονται συστηματικά και διαδοχικά, οι αναβαθμίσεις θα έχουν σίγουρα το ίδιο αποτέλεσμα και θα σας επιτρέψουν επίσης να εξοικονομήσετε χρήματα - τα χρήματα που εξοικονομούνται από μια αυτοματοποιημένη λειτουργία μπορούν να χρησιμοποιηθούν για διαφορετική ευκολία, η οποία, όπως η πρώτη, θα έχει ως αποτέλεσμα σε μια χιονοστιβάδα αποταμιεύσεων.

Σύστημα ERP έναντι συστήματος WMS

Τα πιο δημοφιλή συστήματα αυτοματισμού εργασίας στη βιομηχανία ηλεκτρονικού εμπορίου είναι αυτά που σχετίζονται με την αποθήκευση και την ολοκλήρωση πακέτων. Είναι περισσότερο γνωστές ως ERP (Enterprise Resource Planning) και WMS (Warehouse Management System). Στην πρώτη περίπτωση, επιλέγουμε ένα πιο εκτεταμένο σύστημα που στοχεύει στη συνολική διαχείριση της εταιρείας, ενώ η δεύτερη είναι υπεύθυνη για τον έλεγχο της κατάστασης στις αίθουσες και τις αποθήκες. Το σύστημα ERP μας επιτρέπει να έχουμε συνεχή πρόσβαση σε πληροφορίες όπως: πόσα αποθέματα απομένουν, πού είναι τα αποθέματα, ποια είναι η οικονομική κατάσταση, τι είναι να βοηθήσουμε στη λήψη απόφασης σχετικά με την παραγγελία παραγωγής ή Αλλες δραστηριότητες. Το δεύτερο από τα δημοφιλή συστήματα WMS παρέχει τις απαραίτητες πληροφορίες για τον εντοπισμό προϊόντων στην αποθήκη ή ελέγχει την παράδοση με βάση την παραγγελία.

Αυτοματισμός και ρομποτική

Μια ολοένα και πιο κοινή μέθοδος αυτοματοποίησης σε πολλές εταιρείες είναι η χρήση drone ή η χρήση ρομπότ που αντικαθιστούν την ανθρώπινη εργασία. Αυτή η δραστηριότητα σχετίζεται άμεσα με τις ταχύτερες και ταχύτερες τεχνολογικές εξελίξεις, επιτρέποντας τη δημιουργία ενός ρομπότ υπεύθυνου για όλους τους τύπους εργασίας που απαιτούν μεγάλους ανθρώπινους πόρους.

Συγγραφέας:
Merkandi χονδρική πλατφόρμα συναλλαγών

Merkandi χονδρική πλατφόρμα συναλλαγών

Merkandi είναι μια διεθνής πλατφόρμα συναλλαγών για το χονδρικό εμπόριο αγαθών που προσφέρονται τόσο τακτικές χονδρικής, πώς και από δικαστικές, το πλεόνασμα παραγωγής και αποθήκευσης, εκκαθάριση εταιρειών, αποδόσεις των καταναλωτών, κ.λπ.

Προηγούμενη καταχώρηση Επόμενη καταχώρηση
Δωρεάν NEWSLETTER Merkandi

Ημερήσιες ειδοποιήσεις για νέα προϊόντα και ειδήσεις στο site Merkandi.