FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Για 1 χρόνο ΕΓΓΡΑΦΗ και ΑΝΑΝΕΩΣΗ
οι προσφορές δεν μπορούν να συνδυαστούν
20 Αριθμός υπόλοιπων πακέτων

Οι καλύτερες προσφορές από 150 χώρες

Πάνω από 100 000 ικανοποιημένοι χρήστες

Προσφέρει φθηνότερα έως και το 90% της τιμής εκκίνησης

Άμεση επαφή με μεταπωλητές και χονδρεμπόρους

ΖΥΓΑΡΙΆ ΚΟΥΖΊΝΑΣ ELEKTR. 5KG ΜΠΑΤΑΡΊΕΣ ΜΈΤΡΗΣΗΣ ΝΕΡΟΎ

5,95 € /τεμάχιο τιμή εξαίρεση. δεξαμενη
Προς διαπραγμάτευση
Παραγγελία

Ελάχιστη παραγγελία
1 τεμάχια
Διαθέσιμη ποσότητα
2596 τεμάχια
Χώρα
Πολωνία
Βαθμός
A-Ware  
Κωδικός SKU:
MS 3159w
EAN:
5902934835268

Μήνυμα Τηλεφωνική κλήση

ΖΥΓΑΡΙΆ ΚΟΥΖΊΝΑΣ ELEKTR. 5KG ΜΠΑΤΑΡΊΕΣ ΜΈΤΡΗΣΗΣ ΝΕΡΟΎ - περιγραφή


ΖΥΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΚΟΥΖΙΝΑΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ MESKOΕλεκτρονική ζυγαριά κουζίνας με μέγιστη χωρητικότητα φορτίου 5kg και ακρίβεια 1g. Εξαιρετικά χρήσιμο όταν ζυγίζετε μεγάλα και βαριά προϊόντα.

ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΙΣΟΡΡΟΠΙΑΣ:ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΦΟΡΤΙΟΥ ΕΩΣ 5KG + ΑΚΡΙΒΕΙΑ 1GLCD ΠΛΑΤΦΌΡΜΑ ΠΡΟΒΟΛΉΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΈΝΗ ΑΠΌ ΑΝΘΕΚΤΙΚΌ ΠΛΑΣΤΙΚΌΔΕΊΚΤΗΣ ΥΠΕΡΦΌΡΤΩΣΗΣΧΕΙΡΟΚΊΝΗΤΟ ΚΑΙ ΑΥΤΌΜΑΤΟ ΚΛΕΊΣΙΜΟTTTHANG HOLEDESIGN ΚΑΤΆΛΛΗΛΟ ΓΙΑ ΟΠΟΙΑΔΉΠΟΤΕ ΚΟΥΖΊΝΑΌΛΕΣ ΟΙ ΑΠΑΡΑΊΤΗΤΕΣ ΜΟΝΆΔΕΣ ΜΈΤΡΗΣΗΣ (g, ml + μέτρηση όγκου νερού και γάλακτος)Χάρη στο μικρό της μέγεθος, η κλίμακα είναι βολική για αποθήκευση και επιτρέπει αποτελεσματικό χειρισμό.

~ TARY ΛΕΙΤΟΥΡΓΊΑ! Χάρη σε αυτό, μπορείτε εύκολα να χρησιμοποιήσετε το αγαπημένο σας μπολ ή κούπα για να ζυγίσετε τυχόν χαλαρά προϊόντα όπως αλεύρι, ρύζι, ζάχαρη, γάλα κ.λπ. ΑΚΡΙΒΉΣ ΖΎΓΙΣΗ ΜΕ ΤΗ ΣΥΣΚΕΥΑΣΊΑ, ΑΛΛΆ ΤΟ ΑΠΟΤΈΛΕΣΜΑ ΤΗΣ ΜΈΤΡΗΣΗΣ ΔΊΝΕΤΑΙ ΧΩΡΊΣ ΤΟ ΒΆΡΟΣ ΤΗΣ ΣΥΣΚΕΥΑΣΊΑΣ! Για παράδειγμα:1. Σίγουρα για το βάρος των πλιγούρι χύνεται σε ένα φλιτζάνι2. Το βάρος μετρά το βάρος του κυπέλλου και του πλιγούρι.3. Η οθόνη δείχνει μόνο το βάρος των πλιγούρι.

~ ΙΔΑΝΙΚΌ ΓΙΑ ΚΆΘΕ ΚΟΥΖΊΝΑ! Το συμπαγές μέγεθος σημαίνει ότι το ίδιο το βάρος δεν καταλαμβάνει πολύ χώρο στην κουζίνα μας. ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ ΑΠΟ ΕΝΙΣΧΥΜΕΝΟ ΠΛΑΣΤΙΚΟ - εγγύηση ανθεκτικότητας για χρόνιαχωρητικότητα φορτίου έως 5kg ΜΕ ΑΚΡΊΒΕΙΑ 1G - μετρά με ακρίβεια οποιαδήποτε ποσότηταΔΕΙΚΤΗΣ ΥΠΕΡΦΟΡΤΩΣΗΣ - μια απαραίτητη λειτουργία για βολική χρήσηΑΥΤΟΜΑΤΗ ΑΠΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ - χάρη στην οποία θα εξοικονομήσετε μπαταρίεςΑνταποκρίνεται επίσης στις ανάγκες των ανθρώπων που ενδιαφέρονται για το μέγεθος των γευμάτων για λόγους υγείας.

ΟΙ ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΠΑΡΑΜΕΤΡΟΙ:ΜΈΓΕΘΟΣ ΟΘΌΝΗΣ - 107mm x40mmΒΑΡΟΣ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ ΜΕΓΕΘΟΣ - 160mmx155mmΜΕΓΕΘΟΣ ΣΥΣΚΕΥΗΣ - 240mm x 150mmΤΡΟΦΟΔΟΤΙΚΟ - 1x CR2032 μπαταρία (περιλαμβάνεται)ΥΛΙΚΟ - πλαστικόΧΡΩΜΑ - λευκόΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗΣ - ΑΝΔΡΙΚΟ ΠΡΟΪΟΝ ΣΥΣΚΕΥΑΣΜΕΝΟ ΣΤΗΝ ΑΡΧΙΚΗ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ ΕΧΕΙ ΟΔΗΓΙΕΣ ΣΤΑ ΠΟΛΩΝΙΚΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ.

ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΆ ΜΑΣ ΘΑ ΒΡΕΊΤΕ ΕΠΊΣΗΣ ΑΥΤΌ ΤΟ ΜΟΝΤΈΛΟ ΣΕ ΆΛΛΑ ΧΡΏΜΑΤΑ--------------------->ΣΑΣ ΠΡΟΣΚΑΛΟΎΜΕ ΝΑ ΠΕΡΙΗΓΗΘΕΊΤΕ ΣΤΙΣ ΔΗΜΟΠΡΑΣΊΕΣ ΜΑΣ!


Τρόποι πληρωμής

  • Τραπεζικό έμβασμα
  • Μετρητά
  • Ηλεκτρονικές πληρωμές
  • PayPal
  • VISA
  • MasterCard
  • Maestro

Τρόποι αποστολής

  • Παραλαβη χερι-χερι
  • Αποστολές εσωτερικού
  • Αποστολές εξωτερικού

Άλλες προσφορές αυτού του χονδρέμπου

Άλλες προσφορές σε αυτή την κατηγορία

Δωρεάν NEWSLETTER Merkandi

Ημερήσιες ειδοποιήσεις για νέα προϊόντα και ειδήσεις στο site Merkandi.