FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Για 1 χρόνο ΕΓΓΡΑΦΗ και ΑΝΑΝΕΩΣΗ
οι προσφορές δεν μπορούν να συνδυαστούν
17 Αριθμός υπόλοιπων πακέτων

Οι καλύτερες προσφορές από 150 χώρες

Πάνω από 100 000 ικανοποιημένοι χρήστες

Προσφέρει φθηνότερα έως και το 90% της τιμής εκκίνησης

Άμεση επαφή με μεταπωλητές και χονδρεμπόρους

Υγρή στίλβωση χέρι του σοβά

0,65 € /κιλό τιμή εξαίρεση. δεξαμενη

Κατάσταση
Η προσφορά είναι ξεπερασμένη
Ελάχιστη παραγγελία
25 κιλά
Διαθέσιμη ποσότητα
10000 κιλά
Χώρα
Ρουμανία
Βαθμός
A-Ware  
Ο χρόνος παράδοσης
15 ημέρες
Κωδικός SKU:
C1525607
Τελευταία ενημέρωση
πριν 8 μήνες

Τρέχουσες προσφορές σε αυτή την κατηγορία
Περιγραφή προσφοράς

Στόκος είναι έτοιμη για την εξομάλυνση και φινίρισμα εσωτερικές επιφάνειες, συνθετικά υδατική διασπορά ρητίνης, πρόσθετα, πληρωτικά, με την ακόλουθη caracteristi¬ci: ισχύουν εύκολη χάρη κρεμώδη συνοχή έχει πολύ καλή πρόσφυση σε κατάλληλα προετοιμασμένο υπόστρωμα, στεγνώνει γρήγορα, υψηλή λευκό. Absor¬bţie αντιπροσωπεύει μια βάση με χαμηλή και δεν απαιτεί αστάρωμα πριν από την εφαρμογή της βαφής. Absor¬bţiei μειωμένη λόγω της σύνθεσης και παρέχει σημαντική εξοικονόμηση σε υλικό φινίρισμα (βαφή). Καλό θα είναι να εφαρμόζονται οι επιστρώσεις πολλαπλών στρώσεων μπορεί να εφαρμοστεί έως 3 mm.

Χρήση: Μπορεί να εφαρμοστεί με το χέρι ή μηχανικά με τις ακόλουθες μορφές: τσιμεντοειδής σοβάδες, σοβάδες γύψου γύψο με βάση το γύψο και με βάση το τσιμέντο, σκυρόδεμα, γυψοσανίδα.

Οδηγίες: Η πάστα εφαρμόζεται στην επιφάνεια βάσης, σε ένα πάχος στρώματος από 0,2 mm έως μέγ. 3 mm. Η μηχανοποιημένη εφαρμογή, το προϊόν μπορεί να αραιωθεί με max. 5% νερό. Για εφαρμογή σε πολλές στρώσεις στεγνώσει πριν την εφαρμογή του επόμενου στρώματος είναι το στρώμα πάνω από την επιφάνεια, περίπου. Δύο η ώρα, σε θερμοκρασία 20 ° C και 65% υγρασία. Οι επιφάνειες μπορεί να είναι λεία / άλεσμα μετά από 12-24 ώρες (ανάλογα με το πάχος και tem¬peratură) με γυαλόχαρτο για να δώσει μια λεία επιφάνεια. Για να αποφευχθεί η πυρόλυση, εμποδίζει την ταχεία ξήρανση ή κατάψυξη. Media λιγότερο απορροφητικά είναι η εμφάνιση φυσαλίδων και επομένως, στην περίπτωση αυτή, γύψο θα εφαρμοστεί ως εξής: Εφαρμόστε ένα πρώτο χέρι αραιωμένο με 10% νερό, πολύ λεπτό και, μετά από μια ελαφρά zvântare να ισχύει η (περίπου 5 λεπτά.). δεύτερο στρώμα τόσο λεπτό και στη συνέχεια, μετά από ξήρανση επιφάνεια (2 ώρες στους 20 ° C tem¬peratură και 65% υγρασία) εφαρμόζουν την τελική στρώση του σοβά πάχους φινίρισμα.

Επιφάνεια στεγνώματος χρόνο (στην αφή): 2 ώρες, ξηρότητα (βάθος): 24 ώρες. Οι τιμές δίνονται για θερμοκρασία 20 ° C και σχετική υγρασία 65%. Ενδεικτικές ειδική κατανάλωση: 0,5-1 kg / m². Το ακριβές ποσό της ειδικής κατανάλωσης θα καθοριστεί μετά από μια δοκιμή που διενεργήθηκε επί τόπου. Εξαρτάται από το πάχος και την επιφανειακή τραχύτητα. Συσκευασία: πλαστικό κουβά, 10 και 25 κιλών. αποθηκευτικούς χώρους răco¬roase, ξηρό, αλλαγές θερμοκρασίας μεταξύ 5 ° C και 30 ° C στην αρχική συσκευασία, χωρίς να έχει ανοιχτεί. Διάρκεια ζωής: 24 μήνες από την ημερομηνία παραγωγής συμμορφώνονται με τους όρους συσκευασίας και αποθήκευσης. Δείτε την ημερομηνία κατασκευής και παρτίδα επισημαίνονται στη συσκευασία.



Δωρεάν NEWSLETTER Merkandi

Ημερήσιες ειδοποιήσεις για νέα προϊόντα και ειδήσεις στο site Merkandi.