FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Για 1 χρόνο ΕΓΓΡΑΦΗ και ΑΝΑΝΕΩΣΗ
οι προσφορές δεν μπορούν να συνδυαστούν
21 Αριθμός υπόλοιπων πακέτων

Οι καλύτερες προσφορές από 150 χώρες

Πάνω από 100 000 ικανοποιημένοι χρήστες

Προσφέρει φθηνότερα έως και το 90% της τιμής εκκίνησης

Άμεση επαφή με μεταπωλητές και χονδρεμπόρους

Xpreen XPRE035 Ηλεκτρική οδοντόβουρτσα

5,44 € /τεμάχιο τιμή εξαίρεση. δεξαμενη

Προτεινόμενη τιμή λιανικής: 10,88 €


Κατάσταση
Η προσφορά είναι ξεπερασμένη
Ελάχιστη παραγγελία
5 τεμάχια
Διαθέσιμη ποσότητα
χωρίς περιορισμούς
Χώρα
Ουγγαρία
Βαθμός
A-Ware  
Κωδικός SKU:
holm7383
Τελευταία ενημέρωση
πριν 3 μέρες

Τρέχουσες προσφορές σε αυτή την κατηγορία
Περιγραφή προσφοράς

Η εξαπύρηνη ηλεκτρική οδοντόβουρτσα XPREEN IPX7 v z ll είναι ιδανική για όσους θέλουν να απολαμβάνουν καθαρό φαγητό και άνεση. Αυτή η οδοντόβουρτσα jrat lthet χρησιμοποιεί πλήρη ηχητική τεχνολογία που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την παραγωγή r 40000 t st sure t λεπτά. Αυτές οι αιωρούμενες κινήσεις επιτρέπουν στο υγρό να εισέλθει στα δόντια και η γραμμή της νύμφης πήγε n. Η οδοντόβουρτσά μας είναι λεπτομερής και ευχάριστη οδοντόβουρτσα si lm nyt ny jt, r ad sul πολύ καθαρότερα αποτελέσματα nyt σίγουρος t από τις παραδοσιακές οδοντόβουρτσες.
Η οδοντόβουρτσα χρησιμοποιείται για να βοηθήσει στη διατήρηση της άψογης αίσθησης. Ολόκληρη η ηχητική τεχνολογία του αγγείου προκαλεί την πλήρωση των δοντιών και τη φθορά του δοντιού και η φθορά των δοντιών μειώνεται και το δόντι συμπιέζεται. Τα δόντια είναι γρήγορα και τα δόντια καθαρίζονται σχολαστικά, παρέχοντας έτσι μια μακράς διαρκείας φρέσκια αναπνοή και ένα λαμπερό χαμόγελο.
Η οδοντόβουρτσα μπορεί να χρησιμοποιηθεί με ασφάλεια στο ντους ή στο ντους. Η μπαταρία μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να καταστήσει δυνατό για τις μπαταρίες να είναι δυσαρεστημένες με τα στοιχεία. Και η ένδειξη intuit v t lt si επικοινωνεί πάντα nt την μπαταρία tt tts gi levelj r l.
Η ηλεκτρική οδοντόβουρτσα XPREEN IPX7 v z ll έχει διαφορετικό υλικό και ανθεκτικό σχεδιασμό. Η εργονομική λαβή παρέχει ένα άνετο δόντι και λαβή. Και οι κεφαλές βούρτσας του μαυρίσματος μπορούν να κάνουν το μάτι πιο προσαρμοσμένο αξιωματικό.
Αποκτήστε μια ηλεκτρική οδοντόβουρτσα XPREEN IPX7 v z ll και τραβήξτε την οδοντόβουρτσα έξι αγκώνων και την άνετη οδοντόβουρτσα που είναι πιο λεπτομερής από μια συμβατική οδοντόβουρτσα
στ κ. Είτε έχετε τερηδόνα, τερηδόνα ή τερηδόνα, αυτή η οδοντόβουρτσα έχει ζήσει στα πόδια της για να λάμπει καθαρή και τα δόντια σας είναι καλά.
Το piροϊόν Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε την οδοντόβουρτσά σας με ασφάλεια στο ντους ή στο ντους, έτσι ώστε να ανησυχείτε για το v r a t i on . Και η μπαταρία jrat lthet σπάει μία φορά και επωφελείστε επειδή δεν χρειάζεται ποτέ να αλλάξετε μπαταρίες. Και η μπαταρία tor t tts gi level t t n t n μπορείτε πάντα να παρακολουθείτε την πρακτική ένδειξη t lt si n .
Η ηλεκτρική οδοντόβουρτσα XPREEN IPX7 v z ll είναι κατασκευασμένη από υλικά που εγγυώνται μεγάλη διάρκεια ζωής. Η εργονομική λαβή είναι βέβαιο ότι θα χειριστεί άνετα το δόντι. Και οι κεφαλές βούρτσας του μαυρίσματος μπορούν να είναι v το κάνουν να προσαρμόζεται στο ένα nit t t .
Μην διστάσετε να πάρετε μια XPREEN IPX7 v z ll ηλεκτρική οδοντόβουρτσα και να ζήσετε την εμπειρία των έξι els και άνετη οδοντόβουρτσα που ο αξιωματικός είναι σε θέση να χρησιμοποιήσει με τις παραδοσιακές οδοντόβουρτσες. Βάλτε τα δόντια σας σε μια σαφή g t a priorit ss , και είστε εγγυημένοι για να πάρετε το αποτέλεσμα.

W n: Λευκό r
Χρήση βλέπει: Αρχική σελίδα
Σύστημα βούρτσας: μαλακό
Ηλικιακή ομάδα: Feln tt
Apply s: Οδοντιατρικός Λειτουργός
T lt si φωλιά lts g: 5V
V z ll s gi κατηγορία: IPX7
Συνολική παραγωγή tm ny: 1.8W
Μπαταρία tor capacit sa: 2000mAh

Tuajdons gok:

L tium μπαταρία tor
Id z t si m d
Smart mem ria
IPX7 v z ll
Μόλυβδος k n lk li t lt s
Έξυπνος
t zemm δ
Δόνηση si συχνότητα

Η συσκευασία περιλαμβάνει: 1 * Ηχητική ηλεκτρική οδοντόβουρτσα 1 * Τυπική κεφαλή βούρτσας 1 * Οδηγεί k n lk li t lt βάση 1 * t lt k bel



Δωρεάν NEWSLETTER Merkandi

Ημερήσιες ειδοποιήσεις για νέα προϊόντα και ειδήσεις στο site Merkandi.