FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Για 1 χρόνο ΕΓΓΡΑΦΗ και ΑΝΑΝΕΩΣΗ
οι προσφορές δεν μπορούν να συνδυαστούν
25 Αριθμός υπόλοιπων πακέτων

Οι καλύτερες προσφορές από 150 χώρες

Πάνω από 100 000 ικανοποιημένοι χρήστες

Προσφέρει φθηνότερα έως και το 90% της τιμής εκκίνησης

Άμεση επαφή με μεταπωλητές και χονδρεμπόρους

Xiaomi Redmi Μπουμπούκια 3 Λευκό EU BHR5174GL

20,20 € /τεμάχιο τιμή εξαίρεση. δεξαμενη

Κατάσταση
Η προσφορά είναι ξεπερασμένη
Ελάχιστη παραγγελία
1 τεμάχια
Διαθέσιμη ποσότητα
χωρίς περιορισμούς
Χώρα
Σλοβακία
Βαθμός
A-Ware  
Μάρκες
Xiaomi - CVC
Κωδικός SKU:
34240
EAN:
6934177746338
Τελευταία ενημέρωση
πριν 4 εβδομάδες

Τρέχουσες προσφορές σε αυτή την κατηγορία Τρέχουσες προσφορές του χονδρεμπόρου
Περιγραφή προσφοράς

Κομψή και συμπαγής θήκη φόρτισηςΔιακρίβλητο κομψό
Ο ολοκαίνουργιος συμπαγής σχεδιασμός της θήκης φόρτισης διαθέτει ομαλά, στρογγυλεμένα περιγράμματα και σκληρές άκρες για πιο άνετο κράτημα. Το γυαλιστερό φινίρισμα διευκολύνει τον καθαρισμό της θήκης.
Chipset BLUETOOTH® της Qualcomm® + προηγμένη τεχνολογία ήχουΑπλά καλύτερος ήχος
Διαθέτοντας chipset BLUETOOTH® Qualcomm® QCC3040 και ολοκαίνουργια τεχνολογία BLUETOOTH® 5.2, τα Redmi Buds 3 παρέχουν ταχύτερη και πιο σταθερή μετάδοση ήχου, για μια εξαιρετική εμπειρία ακρόασης.
Δυναμικό πρόγραμμα οδήγησης 12 mmΑρχαιοϋπολογιστικό υλικό για ποιοτική εμπειρία ακρόασης
Απολαύστε πιο λεπτομερή ήχο με τον μεγάλο δυναμικό οδηγό 12 mm που κατασκευάζεται από σύνθετα υλικά. Ειδικά βαθμονομημένο από το Xiaomi Sound Lab, αυτός ο οδηγός προσφέρει πλούσιους τόνους μπάσων, καθαρούς υψηλούς τόνους και σταθερά ανώτερη ποιότητα ήχου.
Ακύρωση θορύβου διπλού μικροφώνου για κλήσειςΑκούω κάθε λέξη που λέτε
Τα διπλά μικρόφωνα υψηλής ευαισθησίας που είναι ενσωματωμένα στα Redmi Buds 3, σε συνδυασμό με την τεχνολογία ακύρωσης ηχούς και καταστολής θορύβου Qualcomm® cVc™, μειώνουν δυναμικά τον θόρυβο του περιβάλλοντος και ελαχιστοποιούν αποτελεσματικά την ηχώ. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε πάντα να απολαμβάνετε καθαρές κλήσεις.
Εξαιρετικά μεγάλη διάρκεια ζωής μπαταρίας 20 ωρών*Αρκετός χρόνος για να ακούσετε 300 ακόμη τραγούδια
Αν και μικρά και ελαφριά, τα Redmi Buds 3 προσφέρουν δύναμη και άνεση. Απολαύστε έως και 5 ώρες διάρκεια ζωής μπαταρίας με μία μόνο φόρτιση ή έως και 20 ώρες χρήσης όταν συνδυάζεται με τη θήκη φόρτισης. Χαλαρώστε και επιστρέψτε στη μουσική σας. Απολαύστε έως και 1,5 ώρα αναπαραγωγής με μία μόνο φόρτιση 10 λεπτών.

5 ώρες, Ενιαία χρέωση
20hours, συνολική διάρκεια ζωής της μπαταρίας με την περίπτωση

*Σε συνδυασμό με τη θήκη φόρτισης, τα Redmi Buds 3 έχουν διάρκεια ζωής μπαταρίας έως και 20 ώρες. Υποθέτοντας ότι χρειάζονται κατά μέσο όρο 4 λεπτά για την αναπαραγωγή ενός τραγουδιού, η συσκευή μπορεί να αναπαράγει συνολικά 300 τραγούδια. Ο πραγματικός χρόνος ενδέχεται να διαφέρει ανάλογα με τις συνθήκες χρήσης.*Η γρήγορη φόρτιση 10 λεπτών απαιτεί η διάρκεια ζωής της θήκης φόρτισης να απομένει τουλάχιστον το 20% της διάρκειας ζωής της μπαταρίας. Χρησιμοποιήστε τα ακουστικά σας για έως και 90 λεπτά μετά από γρήγορη φόρτιση 10 λεπτών. Οι δοκιμές πραγματοποιήθηκαν με χρήση προηγμένης κωδικοποίησης ήχου (AAC) σε ένταση 50%.
Αναδυόμενο παράθυρο MIUI για γρήγορη σύζευξηΑνοίξτε το κάλυμμα για σύζευξη
Το αποκλειστικό αναδυόμενο παράθυρο MIUI για γρήγορη σύζευξη σάς επιτρέπει να αντιστοιχίζετε γρήγορα συσκευές. Απλώς ανοίξτε τη θήκη φόρτισης κοντά στο smartphone σας και πατήστε την οθόνη όταν εμφανιστεί το αναδυόμενο παράθυρο. Τα επίπεδα μπαταρίας των ακουστικών και της θήκης φόρτισης φαίνονται με μια ματιά.
Έλεγχος αφήςΑυψηλή εναλλαγή μεταξύ μουσικής και κλήσεων
Πατήστε το πίσω μέρος των ακουστικών για εναλλαγή λειτουργιών, παύση και συνέχιση της αναπαραγωγής μουσικής και πολλά άλλα.

Πάτημα δύο φορές: Επόμενο κομμάτι
Απάντηση κλήσης Πατήστε παρατεταμένα οποιοδήποτε ακουστικό: Παύση/αναπαραγωγή
Πάτημα τρεις φορές: Προηγούμενο κανάλι/Κλείσιμο κλήσης/Απόρριψη κλήσης

IP54 ανθεκτικό στη σκόνη και το νερόΠροηγμένα χαρακτηριστικά προστασίας, εκεί όταν τα χρειάζεστε
Τα ακουστικά των Redmi Buds 3 έχουν σχεδιαστεί με δεξιοτεχνία για να πληρούν τα πρότυπα ip54* αντοχής στη σκόνη και το νερό (επίπεδο 5 ανθεκτικό στη σκόνη και επίπεδο 4 ανθεκτικό στο νερό), καθιστώντας τα ακουστικά ασφαλή από διαρροές και ιδρώτα.
*Οι σχετικές εικόνες λειτουργικότητας ακουστικών σε αυτήν τη σελίδα προορίζονται για επεξηγηματικούς σκοπούς. Οι παράμετροι του προϊόντος είναι μόνο για αναφορά. Ορισμένες παράμετροι του προϊόντος ενδέχεται να διαφέρουν λόγω εξωτερικών παραγόντων, όπως το περιβάλλον και οι διαφορές στα συστήματα κινητής τηλεφωνίας. Ανατρέξτε στο πραγματικό προϊόν για λεπτομέρειες.*Δεδομένα βάρους για ένα μόνο ακουστικό που παρέχεται από το Εργαστήριο Xiaomi. Αυτός ο αριθμός μπορεί να διαφέρει ελαφρώς ανάλογα με τις μεθόδους μέτρησης που χρησιμοποιούνται.*Συνθήκες δοκιμής διάρκειας ζωής μπαταρίας: Επίπεδο μπαταρίας ακουστικών στο 100%, ένταση ακουστικών ρυθμισμένη στο 50%, λειτουργία κωδικοποίησης BLUETOOTH® ρυθμισμένη σε AAC. Διαδικασία δοκιμής: Οι μπαταρίες των Redmi Buds 3 αποφορτίστηκαν πλήρως κατά την αναπαραγωγή ήχου, μέχρι να σταματήσει να παίζει οποιοδήποτε ακουστικό. Οι πραγματικές ώρες χρήσης ενδέχεται να διαφέρουν ανάλογα με τις συνθήκες χρήσης, το επίπεδο φόρτισης και τους περιβαλλοντικούς παράγοντες.*Δοκιμή IPX4 ανθεκτική στο νερό. Σύμφωνα με την αξιολόγηση προστασίας περιβλήματος GB / T 4208-2017 (κωδικός IP), πέρασε τη δοκιμή που διεξήχθη από την Shenzhen 863 New Material and Technology Co., Ltd. Η έκθεση δοκιμής αριθ. είναι SAC2021-06245C. Το αποτέλεσμα της δοκιμής έδειξε ότι συμμορφώνεται με το πρότυπο GB / T 4208-2017.*IP5X ανθεκτικό στη σκόνη. Σύμφωνα με την αξιολόγηση προστασίας περιβλήματος GB / T 4208-2017 (κωδικός IP), πέρασε τη δοκιμή που διεξήχθη από την Shenzhen 863 New Material and Technology Co., Ltd. Η έκθεση δοκιμής αριθ. είναι SAC2021-06112C. Το αποτέλεσμα της δοκιμής έδειξε ότι συμμορφώνεται με το πρότυπο GB/T 4208-2017.*Για να χρησιμοποιήσετε τη λειτουργία MIUI Pop-up για γρήγορη σύζευξη, θα πρέπει να αναβαθμίσετε το smartphone σας στην πιο πρόσφατη σταθερή έκδοση του MIUI. Τα ακόλουθα smartphones υποστηρίζουν αυτό το χαρακτηριστικό: Mi 11 Ultra, Mi 11, Mi 11 Lite 5G, Mi 11 Lite, Mi 10 Lite 5G, Mi 10, Mi 11i, POCO F3, Mi 10T, POCO F2 Pro, Redmi Σημείωση 10 5G, Redmi Σημείωση 10S, Redmi Σημείωση 10 Pro.
Προδιαγραφές ακουστικών

Διαστάσεις ακουστικών: 40.7 x 16.9 x 18.7mm
Καθαρό βάρος ενός ακουστικού: 4,5 g
Εύρος επικοινωνίας: 10m (ανοιχτός χώρος χωρίς εμπόδια)
Χωρητικότητα μπαταρίας: 35mAh (ένα ακουστικό)
Παράμετροι εισόδου: 5V⎓70mA
Τύπος μπαταρίας: Μπαταρία πολυμερούς ιόντων λιθίου
Ασύρματη σύνδεση: Bluetooth® 5.2

Προδιαγραφές θήκης φόρτισης

Θήκη φόρτισης dimensio



Δωρεάν NEWSLETTER Merkandi

Ημερήσιες ειδοποιήσεις για νέα προϊόντα και ειδήσεις στο site Merkandi.