FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Για 1 χρόνο ΕΓΓΡΑΦΗ και ΑΝΑΝΕΩΣΗ
οι προσφορές δεν μπορούν να συνδυαστούν
21 Αριθμός υπόλοιπων πακέτων

Οι καλύτερες προσφορές από 150 χώρες

Πάνω από 100 000 ικανοποιημένοι χρήστες

Προσφέρει φθηνότερα έως και το 90% της τιμής εκκίνησης

Άμεση επαφή με μεταπωλητές και χονδρεμπόρους

Xiaomi Mi Watch Lite Blue EU BHR4358GL

37,50 € /τεμάχιο τιμή εξαίρεση. δεξαμενη

Κατάσταση
Η προσφορά είναι ξεπερασμένη
Ελάχιστη παραγγελία
1 τεμάχια
Διαθέσιμη ποσότητα
χωρίς περιορισμούς
Χώρα
Σλοβακία
Βαθμός
A-Ware  
Μάρκες
Xiaomi
Κωδικός SKU:
28819
EAN:
6934177721489
Τελευταία ενημέρωση
πριν 9 μήνες

Τρέχουσες προσφορές σε αυτή την κατηγορία Τρέχουσες προσφορές του χονδρεμπόρου
Περιγραφή προσφοράς

Γίνε έξυπνος, γυμνάσου

Ενσωματωμένο - GPS/GLONASS
Κομψή 1,4'' - έγχρωμη οθόνη
5 ATM - αντοχή στο νερό
Υποστήριξη 120+ προσώπων ρολογιού/emoji
Παρακολούθηση καρδιακών παλμών/ ύπνου
Διάρκεια μπαταρίας έως και 9 ημέρες

1000+ προσαρμοσμένοι συνδυασμοί Νέα εμφάνιση όποτε θέλετε
Το Mi Watch Lite δεν είναι απλώς ένα έξυπνο ρολόι, έχει τη δική του μοναδική προσωπικότητα. Υπάρχουν τρεις χρωματικές επιλογές για τη θήκη του ρολογιού, πέντε επιλογές χρωμάτων για το λουράκι, πάνω από 120 θεματικές όψεις ρολογιού και προσαρμογή λειτουργίας ρολογιού* για να ικανοποιήσετε το διαρκώς μεταβαλλόμενο στυλ σας.
Έγχρωμη οθόνη αφής 1,4" TFT
Υποστηρίζει αυτόματη ρύθμιση φωτεινότητας. Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε σε μια οθόνη.
Χειρίζεται τόσο σε εσωτερικούς όσο και σε εξωτερικούς χώρους. Ο δικός σας προσωπικός γυμναστής
11 λειτουργίες προπόνησης5 ATM αντοχή στο νερό έως 50 μέτρα
Είτε βρίσκεστε σε εσωτερικό είτε σε εξωτερικό χώρο, το Mi Watch Lite παρακολουθεί την κίνησή σας σε πραγματικό χρόνο και υποστηρίζει τον καθορισμό συγκεκριμένων στόχων προπόνησης για να βελτιώσετε τα αποτελέσματα της άσκησής σας.

Τρέξιμο σε εξωτερικό χώρο
ΗΛΕΚΤΡΙΚΟΣ ΔΙΑΔΡΟΜΟΣ
Ποδηλασία σε εξωτερικό χώρο
Ανοικτό νερό
κολύμπι
Ελεύθερη κολύμβηση
Κολύμπι στην πισίνα
Κρίκετ*
Πεζοπορία
Trail run
Το περπάτημα
Ποδηλασία εσωτερικού χώρου

Ακριβές σύστημα διπλού δορυφορικού εντοπισμού θέσης Εξερευνήστε ατελείωτα
Με τον εντοπισμό θέσης GPS+GLONASS και πολλούς έξυπνους αισθητήρες, το ρολόι μπορεί να παρακολουθεί με ακρίβεια την τροχιά, την ταχύτητα, την απόσταση και τις θερμίδες που καίγονται. Μπορεί επίσης να μετρήσει τυχόν αλλαγές στον καρδιακό ρυθμό, παρέχοντας μια σαφή εικόνα της κατάστασης της προπόνησής σας.

Δορυφορικός εντοπισμός θέσης GPS + GLONASS
Βαρόμετρο (υψόμετρο)
Επιταχυνσιόμετρο 3 αξόνων/γυροσκόπιο 3 αξόνων
Πυξίδα
Αισθητήρας PPG

Επαγγελματική παρακολούθηση της υγείας Παρακολουθήστε τη φυσική σας κατάσταση
Παρακολούθηση καρδιακών παλμών
Εξοπλισμένο με αισθητήρα PPG, το ρολόι μπορεί να ανιχνεύσει με ακρίβεια τον καρδιακό σας ρυθμό 24 ώρες την ημέρα και να σας ειδοποιεί όταν ο καρδιακός σας ρυθμός υπερβαίνει τα κανονικά επίπεδα. Μπορεί επίσης να αποθηκεύσει τα δεδομένα του καρδιακού σας παλμού σε ηρεμία για 30 ημέρες για να σας βοηθήσει να παρακολουθείτε τις μακροπρόθεσμες αλλαγές του καρδιακού ρυθμού.
Παρακολούθηση ύπνου
Αναλύστε την ποιότητα του ύπνου σας καταγράφοντας πλήρη δεδομένα ύπνου, όπως βαθύ ύπνο, ελαφρύ ύπνο και διάρκεια ύπνου για να διατηρήσετε καλές συνήθειες ύπνου.
Αναπνοή
Εκτελέστε ασκήσεις καθοδήγησης αναπνοής για 1 έως 5 λεπτά σε καθορισμένο ρυθμό για να ανακουφίσετε το άγχος οποιαδήποτε στιγμή, οπουδήποτε.
Καθημερινά δεδομένα υγείας με μια ματιά
Το ρολόι καταγράφει τον ημερήσιο καρδιακό σας ρυθμό, την άσκηση και τα δεδομένα ύπνου, διασφαλίζοντας ότι είστε καλά ενημερωμένοι για την κατάσταση της υγείας σας.
Διάρκεια μπαταρίας έως και 9 ημέρες Εξοικονομώντας τον κόπο της καθημερινής φόρτισης
Φόρτιση 100% σε 2 ώρες

9 ημέρες - Τυπική χρήση*
10 ώρες - Συνεχής λειτουργία σπορ GPS

Πιο πρακτικά χαρακτηριστικά στον καρπό σας

Καθημερινά αρχεία θερμίδων που καίγονται, πλήθος βημάτων και φορές που σηκωθήκατε.
Προβάλετε άμεσα κλήσεις, μηνύματα και ειδοποιήσεις εφαρμογών
Ελέγξτε τη μουσική ενώ κρατάτε το τηλέφωνό σας στην τσέπη σας
Ειδοποιήσεις αδράνειας για να σας υπενθυμίσουν να παραμείνετε ενεργοί


Βρείτε τηλέφωνο
Δελτίο καιρού
Τρομάζω
Σταματήστε το ρολόι
Φακός
Μετρών την ώραν

Τρεις θήκες ρολογιών και πέντε λουράκια σε μοντέρνα χρώματα Morandi, συνδυάστε όπως θέλετε

Ροζ
Ελεφαντόδοντο
Μαύρος
ναυτικό μπλε
Ελιά

*Η αδιαβροχοποίηση των 50 μέτρων βασίζεται στο πρότυπο GB/T 30106-2013 και έχει δοκιμαστεί από το Εθνικό Κέντρο Εποπτείας και Δοκιμών Ποιότητας της Κίνας. Αριθμοί αναφοράς αντοχής στο νερό: Mi Watch Lite: QT2009041. Η βαθμολογία αντοχής στο νερό είναι 5 ATM (ισοδύναμο με βάθος 50 μέτρων κάτω από το νερό), επιτρέποντας στη συσκευή να φοριέται ενώ κάνετε ντους και κολύμπι, αλλά όχι στη σάουνα ή κατά την κατάδυση.*Η διεπαφή χρήστη της εφαρμογής υπόκειται σε αλλαγές. Ανατρέξτε στην πραγματική ληφθείσα έκδοση του Xiaomi Wear/Xiaomi Wear Lite για ακριβή αναπαράσταση.*Η συσκευή προς το παρόν υποστηρίζει μόνο παρακολούθηση μακράς διάρκειας νυχτερινού ύπνου και δεν υποστηρίζει παρακολούθηση σύντομων μεσημεριανών ύπνου. Ο μακροχρόνιος νυχτερινός ύπνος αναφέρεται στον ύπνο που διαρκεί περισσότερο από δύο ώρες μετά τον ύπνο κατά τη διάρκεια της νύχτας. Η τυπική νυχτερινή περίοδος διαρκεί από τις 21:00 έως τις 9:00 την επόμενη μέρα. Ο παρατεταμένος νυχτερινός ύπνος που πληροί μία από τις ακόλουθες προϋποθέσεις μπορεί να παρακολουθείται: 1) Η διάρκεια ύπνου είναι εξ ολοκλήρου εντός της νυχτερινής περιόδου. 2) Ο ύπνος ξεκινά νωρίτερα από τις 21:00 ή τελειώνει αργότερα από τις 9:00, αλλά πάνω από το 50% της διάρκειας ύπνου σημειώθηκε στη νυχτερινή περίοδο.*Η λειτουργία κρίκετ μπορεί να αναβαθμιστεί μέσω ενημερώσεων OTA.*Προσαρμοσμένες λειτουργίες προσόψεων ρολογιού: Ορισμένες Οι όψεις ρολογιών υποστηρίζουν προσαρμοσμένο περιεχόμενο προβολής, ώστε να μπορείτε να επιλέξετε να εμφανίζετε τις αγαπημένες ή τις πιο συχνά χρησιμοποιούμενες λειτουργίες στο ρολόι σύμφωνα με τις ανάγκες σας.*Οι θήκες ρολογιών Μαύρο, Ιβουάρ και μπλε ναυτικό συνοδεύονται από λουράκι του αντίστοιχου χρώματος. Οι ιμάντες Olive και Pink πρέπει να αγοραστούν ξεχωριστά.*Όλα τα δεδομένα σε αυτήν τη σελίδα σχετικά με τη φόρτιση και τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας λαμβάνονται από τα εργαστήρια Zhou Hai. Τα πραγματικά αποτελέσματα ενδέχεται να διαφέρουν ανάλογα με τις διαφορές στην έκδοση λογισμικού, το περιβάλλον και την έκδοση ρολογιού και ενδέχεται να μην αντικατοπτρίζουν το πραγματικό προϊόν.*Η τυπική χρήση μπαταρίας μετρήθηκε ως εξής: Το ρολόι ρυθμίστηκε στις προεπιλεγμένες εργοστασιακές ρυθμίσεις. Ενεργοποιήθηκαν η παρακολούθηση ύπνου, η παρακολούθηση καρδιακών παλμών με διαστήματα 30 λεπτών και η μη σταματημένη μέτρηση βημάτων. Το Bluetooth λάμβανε και εμφάνιζε 100 ειδοποιήσεις κάθε μέρα, ρυθμίστηκαν δύο ειδοποιήσεις την ημέρα, η κλειδωμένη οθόνη ενεργοποιήθηκε 50 tim



Δωρεάν NEWSLETTER Merkandi

Ημερήσιες ειδοποιήσεις για νέα προϊόντα και ειδήσεις στο site Merkandi.