FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Για 1 χρόνο ΕΓΓΡΑΦΗ και ΑΝΑΝΕΩΣΗ
οι προσφορές δεν μπορούν να συνδυαστούν
14 Αριθμός υπόλοιπων πακέτων

Οι καλύτερες προσφορές από 150 χώρες

Πάνω από 100 000 ικανοποιημένοι χρήστες

Προσφέρει φθηνότερα έως και το 90% της τιμής εκκίνησης

Άμεση επαφή με μεταπωλητές και χονδρεμπόρους

Xiaomi Mi Projector Laser 150 ιντσών Λευκό EU SJL4005GL

1.009,00 € /τεμάχιο τιμή εξαίρεση. δεξαμενη

Κατάσταση
Η προσφορά είναι ξεπερασμένη
Ελάχιστη παραγγελία
1 τεμάχια
Διαθέσιμη ποσότητα
χωρίς περιορισμούς
Χώρα
Σλοβακία
Βαθμός
A-Ware  
Μάρκες
Xiaomi - Google
Κωδικός SKU:
18116
EAN:
6934177701788
Τελευταία ενημέρωση
πριν 2 εβδομάδες

Τρέχουσες προσφορές σε αυτή την κατηγορία Τρέχουσες προσφορές του χονδρεμπόρου
Περιγραφή προσφοράς

Εξαιρετικά μικρή απόσταση βολής, μια τεράστια οθόνη για το σπίτι σας

Εξαιρετικά μικρή απόσταση ρίψης, επιτοίχια τοποθέτηση
Τεράστια περιοχή προβολής 150 ιντσών
Τεχνολογία φωτεινής πηγής λέιζερ ALPD 3.0
Υψηλή χρωματική ακρίβεια και φωτεινότητα.
Εγγενής αντίθεση 3000:1
Ενσωματωμένο περιεχόμενο Google Assistant / Google Android 8.1 TV

* Ο προβολέας λέιζερ Xiaomi μπορεί να εμφανίζει παραδοσιακά προγράμματα καλωδιακής τηλεόρασης μέσω δέκτη τηλεόρασης, όπως αποκωδικοποιητή τηλεόρασης ή αποκωδικοποιητή IPTV. Δεν μπορεί να λάβει απευθείας τηλεοπτικά σήματα.
Νικητής του βραβείου Good Design της Ιαπωνίας 2017
Το Japan Good Design Award, το iF Design Award, το Red Dot Award και το IDEA Award είναι γνωστά ως τα τέσσερα σημαντικά παγκόσμια βραβεία σχεδιασμού.
Αυτός είναι ο πρώτος εστιακός προβολέας λέιζερ εξαιρετικά μικρού μήκους στον κόσμο με τεχνολογία ALPD που παρέχει έως και 150 ιντσών Full HD σε απόσταση 50 cm με υψηλή αναλογία αντίθεσης 1500 lumens και 3000:1 και διάρκεια ζωής προϊόντος 20.000 ώρες. Αυτό το προϊόν υψηλής τεχνολογίας χρησιμοποιεί μια συμπαγή και μίνιμαλ σχεδιαστική γλώσσα "κουτιού" και διατηρεί τη στυλιστική συνοχή ακόμη και με το τηλεχειριστήριο Bluetooth. Ελέγξτε τη συσκευή από οπουδήποτε στο δωμάτιο. Οι βοηθοί που ενεργοποιούνται με φωνή μπορούν να βρίσκουν προγράμματα γρήγορα ή να παρέχουν άλλες διαδραστικές εμπειρίες προβολής.
- Κριτική επιτροπή για το βραβείο καλού σχεδίου
Μια τεράστια οθόνη για το σπίτι σας
Ο προβολέας λέιζερ Xiaomi μπορεί να προβάλει μια οθόνη τόσο μεγάλη όσο 150 ίντσες. Φέρτε το ιδιωτικό θέατρο στο σπίτι σας.
Τεράστια περιοχή προβολής 150" Μετατρέψτε το σπίτι σας σε ιδιωτικό κινηματογράφο
Προσαρμόστε εύκολα το μέγεθος της οθόνης σε οπουδήποτε μεταξύ 80-150 ίντσες.
Ζήστε τη συναρπαστική απόλαυση της παρακολούθησης μιας ταινίας, της ακρόασης μιας συναυλίας ή του παιχνιδιού σε μια τεράστια οθόνη.
Εξαιρετικά μικρή απόσταση ρίψεων Προβάλετε μια μεγάλη οθόνη, ακόμη και από κοντινή απόσταση
Χρησιμοποιεί σχέδιο εστιακού φακού εξαιρετικά μικρού μήκους 0,233:1 για να εξαλείψει την ταλαιπωρία της προβολής σε μεγάλες αποστάσεις που χρειάζονται οι παραδοσιακοί προβολείς. Ο προβολέας λέιζερ Xiaomi μπορεί να τοποθετηθεί 1,97'' ~ 19,7'' μακριά από την επιφάνεια της οθόνης σε ένα ντουλάπι τηλεόρασης ή να τοποθετηθεί σε τοίχο. Δεν χρειάζεται να αντιμετωπίσετε δύσκολες καλωδιώσεις ή εμπόδια.

1,97'' ~ 19,7'' από την επιφάνεια οθόνης
Εύκολη μετακίνηση
Δεν χρειάζεται ειδική καλωδίωση

Κινηματογράφος-ποιότητα
Ο προβολέας λέιζερ Xiaomi διαθέτει εγγενή αντίθεση 3000:1, συγκρίσιμο με αυτό που συναντάμε στους κινηματογράφους. Με αναλογίες κόκκινου φωτός τόσο υψηλές όσο 16-18%, τα χρώματα είναι ζωντανά και φωτεινά.
Τεχνολογία φωτεινής πηγής λέιζερ ALPD 3.0
Διαθέτει νέα τεχνολογία απεικόνισης λέιζερ ALPD 3.0 από την Appotronics*, η οποία ηγείται της αγοράς σε χρώμα, αντίθεση και φωτεινότητα οθόνης. Οι εικόνες δεν είναι μόνο φωτεινές και καθαρές, αλλά το ALPD 3.0 μας επιτρέπει να βελτιώσουμε τη διάρκεια ζωής του προϊόντος και να μειώσουμε το μέγεθος του μηχανήματος.
* Η Appotronics είναι η κορυφαία εταιρεία τεχνολογίας φωσφόρου λέιζερ υψηλής φωτεινότητας στον κόσμο. Περισσότερα από 3.000 θέατρα χρησιμοποιούν αυτήν την τεχνολογία σε όλο τον κόσμο.
85%+ Εύρος χρωμάτων NTSCΕυρεία χρωματική γκάμα και κατανομή
Το χρώμα είναι σημαντικό μέρος ολόκληρης της οθόνης προβολής. Εάν το χρωματικό εύρος είναι πολύ μικρό, ο προβολέας δεν μπορεί να εμφανίσει τα αληθινά χρώματα της ταινίας. Ο προβολέας λέιζερ Xiaomi χρησιμοποιεί καινοτόμο τεχνολογία τροχών χρώματος πέντε σταδίων για ποσοστά προβολής κόκκινου φωτός 16-18% *. Η χρωματική γκάμα NTSC 85% παρέχει πλούσια και πιστή αναπαραγωγή χρωμάτων.
* Οι συμβατικοί προβολείς χρησιμοποιούν συνήθως μόνο χρωματικούς τροχούς τριών ή τεσσάρων σταδίων. Τα ποσοστά προβολής κόκκινου φωτός συνήθως πέφτουν κάτω από 10%
Εγγενής αντίθεση 3000:1Ακόμη και πιο σκοτεινές σκηνές προβάλλονται καθαρά
Συχνά παραπονιόμαστε ότι μπορεί να είναι δύσκολο να δούμε καθαρά σημαντικές λεπτομέρειες σε έναν κινηματογράφο, επειδή οι σκοτεινές εικόνες δεν προβάλλονται καθαρά. Ο προβολέας λέιζερ Xiaomi διαθέτει εγγενή αντίθεση 3000:1, πολύ περισσότερο από το πρότυπο 2000:1 στους κινηματογράφους. Διαθέτει επίσης ανάλυση 1920*1080 και υποστήριξη HDR, ώστε οι λεπτομέρειες να είναι ξεκάθαρες, ακόμη και στο σκοτάδι.
Πηγή φωτός φωτεινότητας 5000 lumens
Ο προβολέας λέιζερ Xiaomi προσφέρει φωτεινότητα πηγής φωτός έως 5000 lumens, φωτεινότητα εικόνας 1600 ANSI lumens και φωτεινότητα οθόνης προβολής 15-18fL, συγκρίσιμη με το πρότυπο κινηματογράφου.
* Το fL είναι το πρότυπο για τον κινηματογράφο για τη μέτρηση της φωτεινότητας. Η φωτεινότητα 14 fL είναι γενικά αποδεκτή για προβολή κινηματογράφου 2D στην Κίνα και 4,5 fL για εικόνες 3D.
Τεχνολογία ψηφιακής επεξεργασίας φωτός TL DLP
Διαθέτει τεχνολογία επεξεργασίας ψηφιακού φωτός DLP από την Texas Instruments. Αυτή η τεχνολογία βασίζεται στο τσιπ DMD για οπτική ψηφιακή απεικόνιση πληροφοριών. Χρησιμοποιώντας αυτήν την τεχνολογία, ο Xiaomi Laser Projector μπορεί να δείξει την εικόνα πιο καθαρά και ζωντανά. Ταυτόχρονα, οι λεπτομέρειες στην εικόνα είναι ζωντανές με υψηλό ποσοστό αποκατάστασης.
5,4um pixel DMD chip2,07 εκατομμύρια ανακλαστικοί φακοί, έτσι ώστε κάθε ίντσα της μεγάλης οθόνης να είναι καθαρή και ευκρινή
Το τσιπ έχει περισσότερους από 2,07 εκατομμύρια ανακλαστήρες 5,4um, ο καθένας σαν ένας μικρός καθρέφτης που γυρίζει ± 17 ° ανεξάρτητα με ρυθμό 16,66 εκατομμύρια κύκλους ανά δευτερόλεπτο, συγκλίνοντας τα διαφορετικά χρώματα της δέσμης σε έναν εξαιρετικά βραχύ εστιακό φακό λέιζερ για υψηλή - ορισμός εμπειρία θέασης.
Διάρκεια ζωής της λάμπας πάνω από 25000 ώρες Παρακολουθήστε ταινίες κάθε μέρα του χρόνου.
Η τεχνολογία πηγής φωτός λέιζερ Appotronics ALPD 3.0 μπορεί να εξασφαλίσει αποτελεσματικά διάρκεια ζωής της λάμπας 25.000 ωρών ή περισσότερο, που ισοδυναμεί με το χρόνο



Δωρεάν NEWSLETTER Merkandi

Ημερήσιες ειδοποιήσεις για νέα προϊόντα και ειδήσεις στο site Merkandi.