FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Για 1 χρόνο ΕΓΓΡΑΦΗ και ΑΝΑΝΕΩΣΗ
οι προσφορές δεν μπορούν να συνδυαστούν
20 Αριθμός υπόλοιπων πακέτων

Οι καλύτερες προσφορές από 150 χώρες

Πάνω από 100 000 ικανοποιημένοι χρήστες

Προσφέρει φθηνότερα έως και το 90% της τιμής εκκίνησης

Άμεση επαφή με μεταπωλητές και χονδρεμπόρους

Xiaomi Mi Motion Activated Night Light 2 (Bluetooth) EU BHR5278GL

8,70 € /τεμάχιο τιμή εξαίρεση. δεξαμενη

Κατάσταση
Η προσφορά είναι ξεπερασμένη
Ελάχιστη παραγγελία
1 τεμάχια
Διαθέσιμη ποσότητα
χωρίς περιορισμούς
Χώρα
Σλοβακία
Βαθμός
A-Ware  
Μάρκες
Xiaomi
Κωδικός SKU:
35131
EAN:
6934177751325
Τελευταία ενημέρωση
πριν 2 εβδομάδες

Τρέχουσες προσφορές σε αυτή την κατηγορία Τρέχουσες προσφορές του χονδρεμπόρου
Περιγραφή προσφοράς

Mi Motion-Activated Night Light 2 - Bluetooth
Έξυπνο φως 3 σε 1 για φωτισμό, ανίχνευση κίνησης και ανίχνευση φωτός

Ενεργοποίηση κίνησης: Ενεργοποίηση κίνησης μεγάλου εύρους, το φως ανάβει μόλις μπείτε στο σκοτεινό χώρο
Περιστροφή 360°: Μαγνητικός σχεδιασμός για ευέλικτες ρυθμίσεις γωνίας
Χαμηλή κατανάλωση ενέργειας: διάρκεια ζωής μπαταρίας 17 μηνών όταν χρησιμοποιείται αποκλειστικά ως αισθητήρας
Ανίχνευση κίνησης: Ανίχνευση κίνησης ανθρώπου/ζώου
Ανίχνευση φωτός: Ανίχνευση συνθηκών φωτισμού περιβάλλοντος
Έξυπνος σύνδεσμος: Συνδεθείτε με μια σειρά έξυπνων συσκευών μέσω της πύλης Bluetooth

Έξυπνες ρυθμίσεις φωτισμού μέσω της εφαρμογής Προσαρμόστε τον ιδανικό σας νυχτερινό φωτισμό
Το Mi Motion-Activated Night Light 2 (Bluetooth) μπορεί να ανιχνεύσει την ανθρώπινη κίνηση στο σκοτάδι. Μόλις εντοπιστεί, το φως ανάβει. Οι αναβαθμίσεις της συσκευής έχουν γίνει έχοντας κατά νου. Βρείτε τον τέλειο φωτισμό για το περιβάλλον σας, η φωτεινότητα και ο χρόνος φωτισμού μπορούν να ρυθμιστούν στην εφαρμογή Mi Home/Xiaomi Home.
*Για να κάνετε τις ρυθμίσεις ή να ενημερώσετε το υλικολογισμικό στην εφαρμογή, ενεργοποιήστε πρώτα τη λειτουργία Bluetooth στο τηλέφωνό σας και, στη συνέχεια, μετακινήστε το σώμα σας εντός του επαγωγικού εύρους του νυχτερινού φωτός ή πιέστε το διακόπτη Bluetooth σε κάθε πλευρά.*Δοκιμή φωτεινότητας νυχτερινού φωτός Αναφορά Αρ.: WTF20F02004812N.
Ανεξάρτητες λειτουργίες αισθητήρα* Αξιοποιήστε στο έπακρο τις συνδέσεις έξυπνων συνδέσμων
Βολικό και διασκεδαστικό, το Mi Motion-Activated Night Light 2 (Bluetooth) μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως αισθητήρας κίνησης* και αισθητήρας φωτός*. Χρησιμοποιώντας την πύλη Bluetooth, η συσκευή μπορεί να ρυθμιστεί ώστε να συνδέεται με διαφορετικές συσκευές σε διαφορετικές χρονικές στιγμές.
*Οι λειτουργίες αισθητήρα μπορούν να ενεργοποιηθούν μόνο όταν συνδέονται μέσω πύλης Bluetooth. Βεβαιωθείτε ότι ο λογαριασμός σας περιέχει συσκευές με υποστήριξη πύλης Bluetooth.*Ο αισθητήρας φωτός μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τον εντοπισμό δύο μορφών φωτισμού περιβάλλοντος: φωτεινό ή σκοτεινό. Δεν εμφανίζονται συγκεκριμένα δεδομένα.*Η εφαρμογή Mi Home/Xiaomi Home περιέχει δέκα διαφορετικές συνθήκες αναφοράς, όταν η συσκευή χρησιμοποιείται ως αισθητήρας κίνησης και φωτός. Συμπεριλαμβανομένων: κίνηση του ανθρώπινου σώματος, κατάσταση φωτεινού/σκοτεινού φωτισμού περιβάλλοντος, κατάσταση φωτεινού φωτός περιβάλλοντος /σκοτεινή και ανθρώπινη κίνηση, καμία κίνηση του ανθρώπινου σώματος για Χ λεπτά.
Όταν φτάνετε σπίτι από τη δουλειά στις 19:00, το νυχτερινό φως στη βεράντα σας ανιχνεύει τον σκοτεινό φωτισμό και την κίνηση του περιβάλλοντος και ανάβει αυτόματα το Mi Smart LED φωτιστικό οροφής και τον καθαριστή αέρα Mi
Όταν ξυπνάτε από τα μεσάνυχτα έως τις 7:00, το νυχτερινό φως στην κρεβατοκάμαρά σας ανιχνεύει κίνηση και ανάβει αυτόματα το Mi Smart LED φωτιστικό οροφής σε χαμηλή φωτεινότητα
Σχεδιασμός μαγνητικής βάσης Περιστροφή 360° για ακόμα πιο προσιτά σενάρια φωτισμού
Το νυχτερινό φως μπορεί να σταθεί ελεύθερα σε επίπεδες επιφάνειες όπως κομοδίνα. Το αυτοκόλλητο* στη βάση μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τοποθέτηση. Γυρίστε τη φωτεινότητα σε υψηλά επίπεδα στις ντουλάπες και τις βεράντες για καθαρό φωτισμό χωρίς να χρειάζεται να ανάψετε ένα φως ρεύματος. Χαμηλώστε τη φωτεινότητα στις σκάλες και τα υπνοδωμάτια για απαλό, μη ενοχλητικό φωτισμό. Αφαιρέστε το φως νύχτας από τη βάση για να το χρησιμοποιήσετε ξεχωριστά.
*Μην επαναχρησιμοποιείτε το αυτοκόλλητο από αυτό το προϊόν, καθώς αυτό μπορεί να προκαλέσει ζημιά στις επιφάνειες. Βεβαιωθείτε ότι το προϊόν έχει τοποθετηθεί σωστά πριν από την τοποθέτηση.
Μόλις τρεις μπαταρίες AA 365 ημέρες διάρκεια ζωής μπαταρίας στη χαμηλότερη ρύθμιση φωτεινότητας*
180 ημέρες διάρκεια ζωής της μπαταρίας στην υψηλότερη ρύθμιση φωτεινότητας*. Μπορείτε επίσης να απενεργοποιήσετε τη λειτουργία νυχτερινού φωτός μέσω της εφαρμογής Mi Home/Xiaomi Home. Μακροχρόνια, απρόσκοπτη χρήση με 17 μήνες διάρκεια μπαταρίας όταν χρησιμοποιείται αποκλειστικά ως αισθητήρας.*
*Η διάρκεια ζωής της μπαταρίας όταν χρησιμοποιείται η λειτουργία φωτισμού υπολογίζεται με βάση το φως που ανάβει 15 φορές την ημέρα, η καθεμία για διάρκεια 15 δευτερολέπτων. *Οι μπαταρίες ΑΑ δεν περιλαμβάνονται στη συσκευασία του προϊόντος. *Η διάρκεια ζωής της μπαταρίας όταν η συσκευή χρησιμοποιείται καθαρά ως αισθητήρας και η λειτουργία φωτισμού δεν χρησιμοποιείται υπολογίζεται με βάση 80 ανιχνεύσεις κίνησης και 20 ανιχνεύσεις φωτός την ημέρα, καθώς και 24 x 6 = 144 τακτικές αναφορές ανά ημέρα.* Τα δεδομένα που παρουσιάζονται παραπάνω υπολογίζονται με βάση μια μπαταρία ΑΑ με ονομαστική χωρητικότητα 1500 mAh.
Ευρεία περιοχή ανίχνευσης 120° Απόσταση αισθητήρα έως 6 μέτρα
Το Mi Motion-Activated Night Light 2 (Bluetooth) διαθέτει έναν προσαρμοσμένο φακό Fresnel, ικανό να ανιχνεύει τις πιο ευαίσθητες ανθρώπινες κινήσεις. Η συσκευή διαθέτει ένα εξαιρετικά ευρύ οριζόντιο εύρος αισθητήρων 120° ικανό να ανιχνεύει κίνηση σε απόσταση 6 m* μπροστά από το φως και απόσταση 2,5 m* από τα πλάγια.
*Αριθμός δοκιμής εύρους αισθητήρα φωτός νύχτας: WTF20F02004812N.
Χωρίς ορατό τρεμόπαιγμα*, χωρίς επιβλαβές μπλε φως*Η πηγή φωτός είναι επιστημονικά διαμορφωμένη για βελτιωμένη προστασία των ματιών
Διαθέτει ζεστό, απαλό κίτρινο φως 2800K* χωρίς ορατό τρεμόπαιγμα ή επιβλαβές μπλε φως, ώστε να μπορείτε να σηκώνεστε τη νύχτα χωρίς να ενοχλείτε κανέναν.
*Χωρίς ορατό τρεμόπαιγμα, χωρίς επιβλαβές μπλε φως, Αριθμός αναφοράς δοκιμής 2800K: WTF20F02004812N.
Εγκατάσταση
Για ακριβή ανίχνευση, συνιστάται να κοιτάτε το φως προς τα κάτω όταν η βάση έχει τοποθετηθεί πάνω από 1,9 m πάνω από το δάπεδο. Για τον ίδιο λόγο, συνιστάται να κοιτάτε το φως προς τα πάνω όταν η βάση έχει τοποθετηθεί κάτω από 0,5 m πάνω από το δάπεδο. Για διαφορετικά ύψη τοποθέτησης, η γωνία πρέπει να ρυθμιστεί



Δωρεάν NEWSLETTER Merkandi

Ημερήσιες ειδοποιήσεις για νέα προϊόντα και ειδήσεις στο site Merkandi.