FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Για 1 χρόνο ΕΓΓΡΑΦΗ και ΑΝΑΝΕΩΣΗ
οι προσφορές δεν μπορούν να συνδυαστούν
21 Αριθμός υπόλοιπων πακέτων

Οι καλύτερες προσφορές από 150 χώρες

Πάνω από 100 000 ικανοποιημένοι χρήστες

Προσφέρει φθηνότερα έως και το 90% της τιμής εκκίνησης

Άμεση επαφή με μεταπωλητές και χονδρεμπόρους

Xiaomi Mi Φορητό ηχείο Bluetooth Γκρι EU BHR4802GL

17,00 € /τεμάχιο τιμή εξαίρεση. δεξαμενη

Κατάσταση
Η προσφορά είναι ξεπερασμένη
Ελάχιστη παραγγελία
1 τεμάχια
Διαθέσιμη ποσότητα
χωρίς περιορισμούς
Χώρα
Σλοβακία
Βαθμός
A-Ware  
Μάρκες
Xiaomi
Κωδικός SKU:
30496
EAN:
6934177726774
Τελευταία ενημέρωση
πριν 9 μήνες

Τρέχουσες προσφορές σε αυτή την κατηγορία Τρέχουσες προσφορές του χονδρεμπόρου
Περιγραφή προσφοράς

Δυναμική ποιότητα ήχου που πηγαίνει παντού. Ανθεκτικό στο νερό και τη σκόνη / Μεγάλη διάρκεια ζωής μπαταρίας / Bluetooth 5.0 / Διπλός ήχος
Συμπαγές, φορητό και ελαφρύ
Το φορητό ηχείο Bluetooth Mi είναι αρκετά μικρό για να το μεταφέρετε σε μια τσάντα ή να το κρατάτε στην παλάμη του χεριού σας. Κάθε ηχείο ζυγίζει μόνο όσο ένα κινητό τηλέφωνο Mi 9 Pro, ώστε να μπορείτε να μεταφέρετε τη μουσική σας οπουδήποτε, χωρίς να αισθάνεστε βάρος.
Η εκλεπτυσμένη σχεδίαση κρύβει τα πάντα εκτός από τον δυναμικό ήχο
Η συμπαγής αλλά ισχυρή σχεδίαση του εσωτερικού ενσωματώνει διπλούς οδηγούς με μαγνήτες σπάνιων γαιών, ένα καναδικό διάφραγμα μακριών ινών και ένα παθητικό ψυγείο επιτρέπουν στο ηχείο να αναπαράγει μουσική με εκθαμβωτική ποιότητα ήχου για μέγιστο ενθουσιασμό και απόλαυση.

Διπλοί οδηγοί με μαγνήτες σπάνιων γαιών - Οι ισχυροί μαγνήτες παρέχουν υψηλή ευαισθησία και ρεαλιστική λεπτομέρεια.
Καναδικό διάφραγμα μακράς ίνας - Η κατάλληλη απόσβεση καταστέλλει τη διάσπαση του κώνου για καθαρό και φυσικό ήχο.
Παθητικό ψυγείο - Ενισχύει την αναπαραγωγή βαθιών μπάσων και χαμηλής συχνότητας για καλύτερη υφή ήχου.

Κατηγορία IP67* για ήσυχο μυαλό
Το φορητό ηχείο Bluetooth Mi έχει βαθμολογία επιπέδου 5 για αντοχή στη σκόνη και το νερό, που σημαίνει ότι τα εσωτερικά εξαρτήματα προστατεύονται από τον ιδρώτα, τη βροχή και τη σκόνη, ώστε να μπορείτε να αισθάνεστε ασφαλείς όταν το παίρνετε οπουδήποτε.
Μπαταρία 10 ωρών για απόλαυση μεγαλύτερης διάρκειας
Απολαύστε έως και 10 ώρες* μουσικής με πλήρη φόρτιση με τη μεγάλη μπαταρία 2000 mAh. Η θύρα φόρτισης USB-C υποστηρίζει προσανατολισμό βύσματος προς τα πάνω ή προς τα κάτω για ταχύτερη και ευκολότερη φόρτιση. Περισσότερη ισχύς και μεγαλύτερη διάρκεια μπαταρίας σημαίνει ότι η μουσική σας διαρκεί περισσότερο όταν βγαίνετε έξω.
Bluetooth 5.0 για γρήγορες, σταθερές συνδέσεις
Απολαύστε ασύρματη ελευθερία με το ενσωματωμένο τσιπ Bluetooth 5.0, το οποίο εξασφαλίζει συμβατότητα με μεγάλη γκάμα συσκευών, σταθερό σήμα, γρήγορη ταχύτητα μετάδοσης και ισχυρό μετριασμό παρεμβολών.
Διπλός ήχος* για στερεοφωνικό ήχο
Το φορητό ηχείο Bluetooth Mi υποστηρίζει πραγματική ασύρματη στερεοφωνική σύνδεση. Αυτό σας επιτρέπει να συνδυάσετε δύο ηχεία σε μια ασύρματη στερεοφωνική διαμόρφωση, με τα δύο ηχεία να χρησιμεύουν ως το δεξί και το αριστερό κανάλι ήχου, για μια πιο εντυπωσιακή εμπειρία ακρόασης.
Πιο καθαρός ήχος για καλύτερες συνομιλίες
Απαντήστε και τερματίστε κλήσεις με ένα άγγιγμα και απολαύστε καθαρό, φυσικό ήχο στις κλήσεις χάρη στο ενσωματωμένο μικρόφωνο με υψηλή ευαισθησία και αναλογία σήματος προς θόρυβο, καθώς και ενσωματωμένη ακύρωση ηχούς.
*Ίδρυμα δοκιμών αντοχής σε σκόνη και νερό: Ακαδημία Μετρολογίας και Ποιότητας Shenzhen. Έκθεση δοκιμής: WTI96003463. *Συνθήκες δοκιμής διάρκειας ζωής μπαταρίας ηχείων: το ηχείο μπορεί να παίξει μουσική για έως και 10 ώρες σε λειτουργία Single σε ένταση 60% με πλήρη φόρτιση. Τα δεδομένα ενδέχεται να διαφέρουν ανάλογα με το περιβάλλον και τις συνθήκες χρήσης. Φορέας δοκιμών: Εργαστήριο MORLAB. Αριθμός αναφοράς: SZ19110107A01. *Η σύνδεση διπλού ήχου απαιτεί και οι δύο συνδεδεμένες συσκευές να έχουν αυτήν τη δυνατότητα. Το φορητό ηχείο Bluetooth Mi πωλείται ως ένα μόνο ηχείο. δύο μπορούν να αγοραστούν για να χρησιμοποιήσετε τη λειτουργία σύνδεσης διπλού ήχου. Για την καλύτερη ασύρματη στερεοφωνική εμπειρία, συνιστάται η τοποθέτηση των δύο συνδεδεμένων ηχείων σε απόσταση 0,5 έως 1,2 μέτρων μεταξύ τους. *Βεβαιωθείτε ότι η θύρα φόρτισης είναι απαλλαγμένη από υγρά και ξένα αντικείμενα πριν τη φόρτιση. Για να αποτρέψετε την είσοδο νερού στη θύρα φόρτισης, κλείστε καλά το ελαστικό κάλυμμα της θύρας φόρτισης όταν χρησιμοποιείτε το ηχείο. *Εάν το ηχείο βραχεί, στεγνώστε το όσο το δυνατόν γρηγορότερα, για να διατηρείται σε καλή κατάσταση.
Προδιαγραφές:

Αριθμός μοντέλου προϊόντος: XMYX04WM
Διαστάσεις προϊόντος: 86 × 86 × 45 mm
Προφίλ Bluetooth: HFP/A2DP/AVRCP
Χωρητικότητα μπαταρίας: 2000 mAh
Αντοχή στη σκόνη και το νερό: IP55
Παράμετροι εισόδου: 5V 1A
Άλλες δυνατότητες: Διπλή σύνδεση ήχου
Καθαρό βάρος προϊόντος: 185 g
Έκδοση Bluetooth: Bluetooth 5.0
Εύρος επικοινωνίας: 10 m (ανοιχτός χώρος χωρίς εμπόδια)
Χρόνος συνεχούς αναπαραγωγής: 10 ώρες (60% ένταση)
Θύρα φόρτισης: USB-C
Πρότυπα που εφαρμόζονται: Q/WMSX 010-2018



Δωρεάν NEWSLETTER Merkandi

Ημερήσιες ειδοποιήσεις για νέα προϊόντα και ειδήσεις στο site Merkandi.