FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Για 1 χρόνο ΕΓΓΡΑΦΗ και ΑΝΑΝΕΩΣΗ
οι προσφορές δεν μπορούν να συνδυαστούν
25 Αριθμός υπόλοιπων πακέτων

Οι καλύτερες προσφορές από 150 χώρες

Πάνω από 100 000 ικανοποιημένοι χρήστες

Προσφέρει φθηνότερα έως και το 90% της τιμής εκκίνησης

Άμεση επαφή με μεταπωλητές και χονδρεμπόρους

Xiaomi Mi Body Composition Scale 2 Λευκό EU NUN4048GL

15,20 € /τεμάχιο τιμή εξαίρεση. δεξαμενη

Κατάσταση
Η προσφορά είναι ξεπερασμένη
Ελάχιστη παραγγελία
1 τεμάχια
Διαθέσιμη ποσότητα
χωρίς περιορισμούς
Χώρα
Σλοβακία
Βαθμός
A-Ware  
Μάρκες
iPhone - Xiaomi
Κωδικός SKU:
21907
EAN:
6934177707452
Τελευταία ενημέρωση
πριν 2 εβδομάδες

Τρέχουσες προσφορές σε αυτή την κατηγορία Τρέχουσες προσφορές του χονδρεμπόρου
Περιγραφή προσφοράς


Αισθητήρας σχήματος G: Μπορεί να ανιχνεύει αλλαγές βάρους έως και 50 g
Τσιπ BIA υψηλής ακρίβειας: Μετρά εύκολα το ποσοστό σωματικού λίπους
13 μετρήσεις σύστασης σώματος: Κατανοήστε τη φυσική σας κατάσταση
Τεστ ισορροπίας: Σταθείτε στο ένα πόδι με κλειστά μάτια

Έχετε υγιές βάρος; Δεν εξαρτάται μόνο από το σωματικό σας βάρος
Συνήθως χρησιμοποιούμε το σωματικό βάρος ως το μοναδικό μέτρο για να προσδιορίσουμε εάν κάποιος είναι υπέρβαρος ή λιποβαρής, αλλά αυτό δεν είναι ακριβές. Επειδή το λίπος καταλαμβάνει τριπλάσιο χώρο από τους μυς, τα άτομα με πολύ λίπος θα φαίνονται πιο προφανώς υπέρβαρα.
Επομένως, το ποσοστό σωματικού λίπους είναι το μέτρο για τον προσδιορισμό του αν κάποιος είναι υπέρβαρος ή λιποβαρής. Μια ακριβής, ολοκληρωμένη κλίμακα σωματικού λίπους μπορεί επίσης να σας βοηθήσει να κατανοήσετε καλύτερα το σώμα σας.
Η κορυφαία προτεραιότητα για μια ζυγαριά είναι η ακριβέστερη μέτρηση
Ο αισθητήρας σχήματος G από χάλυβα μαγγανίου μπορεί να ανιχνεύσει αλλαγές βάρους έως και 50 g, γεγονός που καθιστά τις μετρήσεις της Mi Body Composition Scale 2 πιο ακριβείς. Το ζύγισμα υποστηρίζει επίσης εναλλαγή μεταξύ jin, κιλών και λίβρων για εύκολη ανάγνωση.
Πιο ολοκληρωμένα δεδομένα Θα πρέπει να κατανοήσετε καλύτερα το σώμα σας
Το υψηλής ακρίβειας τσιπ μέτρησης λίπους BIA μπορεί να μετρήσει 13 μετρήσεις σύστασης σώματος, συμπεριλαμβανομένου σωματικού βάρους, ΔΜΣ, ποσοστό σωματικού λίπους, μυϊκή μάζα, ρυθμό υγρασίας, ποσοστό πρωτεΐνης, βαθμολογία σπλαχνικού λίπους και βασικό μεταβολισμό, για πλήρη κατανόηση της φυσικής σας κατάστασης .

Βάρος
ΔΜΣ
Ποσοστό σωματικού λίπους
Μυική μάζα
Ρυθμός υγρασίας
Ρυθμός πρωτεΐνης
Αξιολόγηση σπλαχνικού λίπους
Βασικός μεταβολισμός
Οστική μάζα
Σωματική ηλικία
Ιδανικό βάρος
Σωματότυπος
Βαθμολογία υγείας

Δυναμική ζύγιση, στατική μέτρηση Μια ζυγαριά διπλής χρήσης είναι πιο αποτελεσματική
Η ζυγαριά Mi Body Composition Scale 2 μπορεί να πραγματοποιήσει έξυπνη εναλλαγή μεταξύ δυναμικής και στατικής λειτουργίας ζύγισης. Το ελάχιστο βάρος της ζυγαριάς είναι 100 g. Εκτός από τη ζύγιση σε δυναμική λειτουργία, μπορείτε επίσης να μετρήσετε το βάρος αντικειμένων όπως φρούτα, λαχανικά και δέματα σε στατική λειτουργία.
Δοκιμή ισορροπίας Σταθείτε στο ένα πόδι με κλειστά μάτια
Η ισορροπία είναι μια βασική φυσική ικανότητα. Η βελτίωση της ισορροπίας μπορεί να μειώσει τον κίνδυνο πτώσεων και τραυματισμών στις αρθρώσεις. Τώρα χρειάζεται μόνο να στέκεστε στο Mi Body Composition Scale 2 με το ένα πόδι με κλειστά μάτια για να μάθετε για τη δύναμη ή την αδυναμία σας σε αυτήν την ικανότητα.
Bluetooth Low Energy 5.0 Χρησιμοποιεί 4 μπαταρίες, οι οποίες διαρκούν έως και 12 μήνες
Η Mi Body Composition Scale 2 είναι εξοπλισμένη με Bluetooth Low Energy 5.0. Όταν χρησιμοποιείται με την εφαρμογή Mi Fit, μπορεί να μεταδώσει γρήγορα δεδομένα σώματος όπως το βάρος και το ποσοστό σωματικού λίπους. Μπορεί επίσης να αναγνωρίσει έξυπνα πότε διαφορετικοί άνθρωποι μετρούν τον εαυτό τους.

Υποστηρίζει αρχεία δεδομένων για 16 άτομα
Χρησιμοποιήστε τη λειτουργία επισκέπτη για να αποφύγετε να αφήσετε ίχνη

Απλός εξωτερικός σχεδιασμός
Η Mi Body Composition Scale 2 έχει μια απλή, προσεγμένη, αλλά καλλιτεχνική εμφάνιση. Η αισθητική του σχεδίου βρίσκεται στις λεπτομέρειες.

Ομαλές, στρογγυλεμένες καμπύλες με εκλεπτυσμένο φινίρισμα
Ζεστό λευκό ενισχυμένο γυαλί με εμφάνιση που μοιάζει με νεφρίτη
Κρυφή ενσωματωμένη οθόνη LED

Σημείωση:[1] Αυτό το προϊόν δεν συνιστάται για άτομα με βηματοδότες ή άλλα ιατρικά εμφυτεύματα. Τα δεδομένα των δοκιμών σύστασης σώματος μπορεί να αποκλίνουν για επαγγελματίες αθλητές, έγκυες γυναίκες και έναν μικρό αριθμό άλλων ειδικών περιπτώσεων. [2] Η Mi Body Composition Scale 2 χρειάζεται βάρος 5 κιλών για να ενεργοποιηθεί. Η λειτουργία κλίμακας μπορεί να χρησιμοποιηθεί μετά την ενεργοποίηση του μηχανήματος. [3] Φροντίστε να ανοίξετε τα μάτια σας και να σταθείτε στα δύο πόδια εάν αισθάνεστε ότι χάνετε την ισορροπία σας. Αυτή η λειτουργία δεν είναι κατάλληλη για άτομα με κακή ισορροπία, συμπεριλαμβανομένων των εγκύων, των ηλικιωμένων ή εκείνων που υποφέρουν από δυσλειτουργία του αιθουσαίου συστήματος. [4] Τα δεδομένα διάρκειας ζωής της μπαταρίας μετρήθηκαν από το Huami Technology Laboratory. Οι μετρήσεις λίπους γίνονταν τρεις φορές την ημέρα, τα μικροαντικείμενα ζυγίζονταν δύο φορές την ημέρα και οι δοκιμές ισορροπίας (όρθια στο ένα πόδι με κλειστά μάτια) πραγματοποιούνταν μία φορά κάθε επτά ημέρες, χρησιμοποιώντας τις εργοστασιακές προεπιλεγμένες ρυθμίσεις σε θερμοκρασία δωματίου 22°C. Κατά την πραγματική χρήση, η διάρκεια ζωής της μπαταρίας εξαρτάται από διάφορους παράγοντες όπως η ρύθμιση, η λειτουργία και το περιβάλλον χρήσης και μπορεί να διαφέρει από τις εργαστηριακές δοκιμές.
Προδιαγραφές:

Διαστάσεις: 300 x 300 x 25 mm
Όνομα προϊόντος: Mi Body Composition Scale 2
Μονάδες ζύγισης: Jin / kg / lb.
Εξωτερικό υλικό: Ενισχυμένο γυαλί + πλαστικό μηχανικής ABS
Θερμοκρασία λειτουργίας: 0°C έως 40°C
Βάρος: 1,7 kg
Εύρος μέτρησης: 100 g έως 150 kg
Ελάχιστη διαίρεση κλίμακας: 50 g
Ασύρματη σύνδεση: Bluetooth 5.0
Τροφοδοσία: Τέσσερις μπαταρίες 1,5 V AAA
Απαιτήσεις συσκευής: Εκτελείται σε συσκευές που χρησιμοποιούν Android 4.4 / iOS 9.0 ή νεότερη έκδοση (iPhone 5s ή νεότερη έκδοση) και υποστηρίζουν Bluetooth 4.0 ή νεότερη έκδοση



Δωρεάν NEWSLETTER Merkandi

Ημερήσιες ειδοποιήσεις για νέα προϊόντα και ειδήσεις στο site Merkandi.