FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Για 1 χρόνο ΕΓΓΡΑΦΗ και ΑΝΑΝΕΩΣΗ
οι προσφορές δεν μπορούν να συνδυαστούν
9 Αριθμός υπόλοιπων πακέτων

Οι καλύτερες προσφορές από 150 χώρες

Πάνω από 100 000 ικανοποιημένοι χρήστες

Προσφέρει φθηνότερα έως και το 90% της τιμής εκκίνησης

Άμεση επαφή με μεταπωλητές και χονδρεμπόρους

Xiaomi Amazfit T-Rex Pro Steel Blue EU

90,00 € /τεμάχιο τιμή εξαίρεση. δεξαμενη

Κατάσταση
Η προσφορά είναι ξεπερασμένη
Ελάχιστη παραγγελία
1 τεμάχια
Διαθέσιμη ποσότητα
χωρίς περιορισμούς
Χώρα
Σλοβακία
Βαθμός
A-Ware  
Μάρκες
Xiaomi
Κωδικός SKU:
XIATREXPWSBLUE
EAN:
6972596102519
Τελευταία ενημέρωση
πριν 9 μήνες

Τρέχουσες προσφορές σε αυτή την κατηγορία Τρέχουσες προσφορές του χονδρεμπόρου
Περιγραφή προσφοράς

Εξερευνήστε το ένστικτό σας
Στρατιωτικής ποιότητας Ανθεκτικότητα / 10 ATM Αντοχή στο νερό Μέτρηση κορεσμού αίματος-οξυγόνου
ΣΧΕΔΙΟ ΕΤΟΙΜΟ ΓΙΑ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ
Αντοχή για να ταιριάζει με το δικό σας
Το σχήμα του Amazfit T-Rex Pro είναι σκληρό και συμπαγές με ξεχωριστές γωνίες. Έχοντας περάσει 15 δοκιμές στρατιωτικού βαθμού1, το ρολόι μπορεί να πολεμήσει μαζί σας μέσα από καυτές ερήμους, υγρά τροπικά δάση και πολικούς παγετώνες. Μάρτυρας της αντοχής που αντιμετωπίζει με ευκολία τα στοιχεία.
* Τα σχετικά δεδομένα για αυτό το θέμα προέρχονται από την ακόλουθη αναφορά: H202005252293-01EN-G2. Δεν συνιστάται η παρατεταμένη έκθεση, καθώς μπορεί να βλάψει το ρολόι και τα εξαρτήματά του.
Σκληρότητα από μέσα προς τα έξω
Το Amazfit T-Rex Pro είναι ένας τιτάνιος συνδυασμός πρακτικότητας, δύναμης και άνεσης.
Η εξωτερική στεφάνη υποβάλλεται σε διαδικασία ψεκασμού μετάλλου, η οποία ενισχύει τις πλούσιες υφές του ελαφρού σώματος ρολογιού των 60 g.
Η καθαρότητα της έγχρωμης οθόνης HD AMOLED 1,3 ιντσών, με την οθόνη που είναι πάντα ενεργοποιημένη, διασφαλίζει ότι δεν χρειάζεται να διακόψετε τη δραστηριότητά σας για να ελέγξετε σημαντικές πληροφορίες.
Το Amazfit T-Rex Pro συνοδεύεται από φιλικό προς το δέρμα λουράκι σιλικόνης με σχέδιο που απομακρύνει τον ιδρώτα για να διασφαλίσει ότι παραμένει στεγνό και άνετο.
Ο ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ ΣΑΣ ΣΤΗΝ ΕΞΕΡΕΥΝΗΣΗ
Χτυπήστε το δρόμο και αντιμετωπίστε ό,τι κι αν έρθει
Το Amazfit T-Rex Pro είναι συνεργάτης εξερεύνησης υψηλού επιπέδου, που υποστηρίζει τέσσερα παγκόσμια δορυφορικά συστήματα πλοήγησης, 10 ATM water-resistance2, σύστημα μέτρησης κορεσμού οξυγόνου αίματος3, παρακολούθηση καιρού4, οθόνη ανατολής και δύσης ηλίου4, οθόνη τρέχουσας φάσης σελήνης5, πυξίδα και βαρομετρικό υψόμετρο, εξαιρετικά μεγάλη διάρκεια ζωής μπαταρίας 18 ημερών6 με τυπική χρήση και πάνω από 100 διαφορετικές λειτουργίες σπορ7.
Εξερευνήστε το Άγνωστο
Τα τέσσερα παγκόσμια δορυφορικά συστήματα πλοήγησης που υποστηρίζονται προσφέρουν γρήγορο εντοπισμό θέσης με υψηλό βαθμό ακρίβειας. Όπου κι αν πάτε, θα ξέρετε πάντα πού βρίσκεστε8.
Ride the Tide and Make a Splash
Με βαθμό ΑΤΜ 10, το Amazfit T-Rex Pro είναι αδιάβροχο σε βάθος έως και 100 μέτρα2, ώστε να μπορείτε να σερφάρετε, να κολυμπήσετε ή να εξερευνήσετε μαζί τον μυστηριώδη υποβρύχιο κόσμο.
Ανεβείτε με ασφάλεια με μέτρηση κορεσμού αίματος-οξυγόνου3
Σε περιοχές με μεγάλο υψόμετρο, κάθε μέτρο που ταξιδεύετε προς τα πάνω συνοδεύεται από μεγαλύτερες προκλήσεις. Επομένως, το Amazfit T-Rex Pro θα σας ειδοποιεί κάθε φορά που εντοπίζει ότι αντιμετωπίζετε σημαντικές αλλαγές υψομέτρου9 και θα σας προτρέπει να κάνετε τη δοκιμή κορεσμού αίματος-οξυγόνου. Αυτή η εξέταση μπορεί επίσης να γίνει όποτε αισθάνεστε άβολα, προκειμένου να προστατεύσετε καλύτερα το σώμα σας.
Ασκηθείτε στο έπακρο και παρακολουθήστε κάθε σας κίνηση
Το Amazfit T-Rex Pro διαθέτει πάνω από 100 αθλητικές λειτουργίες7 και μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την παρακολούθηση κρίσιμων δεδομένων όπως ο καρδιακός ρυθμός προπόνησης, η απόσταση που διανύθηκε, η ταχύτητα κίνησης και οι θερμίδες που καίγονται σε πραγματικό χρόνο για τις περισσότερες αθλητικές λειτουργίες, για να σας βοηθήσει να παρακολουθείτε και να βελτιώσετε αθλητικές επιδόσεις.
Ο αλγόριθμος FirstBeat™ αξιολογεί εξειδικευμένα δεδομένα όπως η μέγιστη πρόσληψη οξυγόνου10, ο πλήρης χρόνος αποκατάστασης και το φορτίο προπόνησης, για να ποσοτικοποιήσει τα επιτεύγματά σας μετά από κάθε πρόκληση.
Ο πιο πρόσφατος αλγόριθμος αναγνώρισης προπόνησης ExerSense™ που αναπτύχθηκε μόνος μας αναγνωρίζει αυτόματα οκτώ αθλητικές λειτουργίες και καταγράφει τα αντίστοιχα δεδομένα προπόνησης11.
ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΤΕ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑΤΗΡΗΣΤΕ ΣΕ φόρμα
Συνεχίστε την πρόοδό σας με την παρακολούθηση καρδιακών παλμών12
Το Amazfit T-Rex Pro προσφέρει 24ωρη παρακολούθηση του καρδιακού ρυθμού και είναι σε θέση να παρέχει άμεσες ειδοποιήσεις για υψηλό καρδιακό ρυθμό. Η υγεία της καρδιάς είναι κορυφαία προτεραιότητα, και έτσι το Amazfit T-Rex Pro την παρακολουθεί ανά πάσα στιγμή και μπορεί επίσης να καταγράφει τη μεταβλητότητα του καρδιακού σας παλμού (HRV) κατά τη διάρκεια της ημέρας, για να παρακολουθεί το επίπεδο άγχους σας. Το να μάθετε να χαλαρώνετε είναι το πρώτο βήμα για την προστασία της υγείας σας.
Λάβετε εξατομικευμένες αξιολογήσεις με το PAI13
Το PAI είναι ένα σύστημα αξιολόγησης υγείας που χρησιμοποιεί έναν αλγόριθμο για να μετατρέψει σύνθετες πληροφορίες όπως ο καρδιακός ρυθμός, η διάρκεια δραστηριότητας και άλλα δεδομένα υγείας σε μια ενιαία αριθμητική τιμή μοναδική για κάθε χρήστη. Το σύστημα αξιολόγησης υγείας PAI υποστηρίζει τις περισσότερες λειτουργίες προπόνησης, ανεξαρτήτως ώρας ή τοποθεσίας, και επιπλέον, δημιουργεί επίσης μια προσαρμοσμένη αξιολόγηση υγείας για κάθε χρήστη για να προσφέρει μια εξατομικευμένη εμπειρία χρήστη.
Κατανοήστε την ξεκούρασή σας με την παρακολούθηση ποιότητας ύπνου14
Η ποιότητα του ύπνου είναι απαραίτητη για την υγεία και έτσι το Amazfit T-Rex Pro λειτουργεί ως ο προσωπικός σας βοηθός ύπνου. Το ρολόι μπορεί να αναγνωρίσει διαφορετικές καταστάσεις ύπνου - όπως τα στάδια του ελαφρού, βαθιού και REM ύπνου, καθώς και τον ημερήσιο μεσημεριανό ύπνο και παρακολουθεί τυχόν προβλήματα αναπνοής κατά τη διάρκεια του ύπνου σας15.
Ο απόλυτος προσωπικός σας βοηθός
Το Amazfit T-Rex Pro σάς ειδοποιεί για τυχόν εισερχόμενα μηνύματα κειμένου ή κλήσεις, προγραμματισμένους συναγερμούς και συμβάντα, ώστε να μην χάνετε σημαντικές πληροφορίες. Μπορεί επίσης να ελέγξει εύκολα την αναπαραγωγή μουσικής στο κινητό σας τηλέφωνο μέσω Bluetooth, ώστε να μπορείτε να απολαύσετε τις αγαπημένες σας λίστες αναπαραγωγής εν κινήσει.
Προδιαγραφές:

Διαστάσεις: 47,7 X 47,7 X 13,5 mm
Βάρος: 59,4g (με ιμάντα)
Υλικό σώματος: Πολυανθρακικό
Υλικό ιμάντα: Καουτσούκ σιλικόνης
Μήκος ιμάντα: 122mm (μήκος), 78mm (κοντό)
Πλάτος ιμάντα: 22mm
Βαθμός αντοχής στο νερό: 10 ATM
Οθόνη αφής: σκληρυμένο γυαλί + επίστρωση κατά των δακτυλικών αποτυπωμάτων
Οθόνη: Οθόνη 1,3" HD AMOLED
Ανάλυση: 360 x 360
Alw



Δωρεάν NEWSLETTER Merkandi

Ημερήσιες ειδοποιήσεις για νέα προϊόντα και ειδήσεις στο site Merkandi.