FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Για 1 χρόνο ΕΓΓΡΑΦΗ και ΑΝΑΝΕΩΣΗ
οι προσφορές δεν μπορούν να συνδυαστούν
13 Αριθμός υπόλοιπων πακέτων

Οι καλύτερες προσφορές από 150 χώρες

Πάνω από 100 000 ικανοποιημένοι χρήστες

Προσφέρει φθηνότερα έως και το 90% της τιμής εκκίνησης

Άμεση επαφή με μεταπωλητές και χονδρεμπόρους

ΛΑΣΤΙΧΟ ΚΗΠΟΥ X-HOSE ΕΛΑΣΤΙΚΟ 5m -> 15m

2,22 € /τεμάχιο τιμή εξαίρεση. δεξαμενη

Κατάσταση
Η προσφορά είναι ξεπερασμένη
Ελάχιστη παραγγελία
231,17 €
Διαθέσιμη ποσότητα
0 τεμάχια
Χώρα
Πολωνία
Βαθμός
A-Ware  
Κωδικός SKU:
1563
Τελευταία ενημέρωση
πριν 8 ώρες

Τρέχουσες προσφορές σε αυτή την κατηγορία Τρέχουσες προσφορές του χονδρεμπόρου
Περιγραφή προσφοράς

ΛΆΣΤΙΧΟ ΚΉΠΟΥ

Ο εύκαμπτος σωλήνας διατίθεται σε ΠΡΑΣΙΝΟ ή ΜΠΛΕ. + πολυλειτουργικό σπρέι ΔΩΡΕΑΝ!

(το επιλεγμένο χρώμα πρέπει να αναφέρεται μόνο στη φόρμα Allegro που είναι διαθέσιμη μετά την αγορά - πληροφορίες για τον πωλητή, ελλείψει του επιλεγμένου χρώματος ή έλλειψης πληροφοριών, θα σταλεί ένα τυχαίο χρώμα)

Άλλα μήκη σωλήνων και πολλά άλλα ενδιαφέροντα πράγματα είναι διαθέσιμα στις άλλες δημοπρασίες μας ή στην καρτέλα "όλα τα προϊόντα του πωλητή". Πρόκειται για ένα καινοτόμο λάστιχο κήπου που εκτείνεται αυτόματα υπό την επίδραση του νερού 3 φορές από το αρχικό του μήκος! Ήδη κουρασμένοι από βαρείς και στριμμένους σωλήνες κήπου δεν είναι πρακτικοί στη χρήση, είναι δύσκολο να τεντωθούν, λυγίζουν και τρυπούν ή εμποδίζουν την πίεση του νερού διακόπτοντας την εργασία σας. Εύκαμπτος σωλήνας κατασκευασμένος από εύκαμπτη ταινία πολυεστέρα, λάτεξ και πλαστικό ABS.

Αυτός ο συνδυασμός θα σας δώσει ελαφρότητα και μικρό όγκο και βάρος του προϊόντος. Ο εύκαμπτος σωλήνας ξεδιπλώνεται μόνος του, απλά πρέπει να συνδέσετε το ρεύμα νερού. Αφού το απενεργοποιήσετε, το φίδι θα επιστρέψει στην αρχική του θέση. Ιδανικό για όλες τις δουλειές του σπιτιού και του κήπου! Απαραίτητο στο γκαράζ του σπιτιού, πότισμα, ψεκασμός, άρδευση του κήπου, πλύσιμο του αυτοκινήτου, βεράντα, πάτωμα, χαλί. Ο εύκαμπτος σωλήνας λειτουργεί με πίεση νερού από 1,5 - 7bar (η κανονική πίεση νερού στα σπίτια είναι 2-3 bar)
Επιπλέον, οι εύκαμπτοι σωλήνες μπορούν να συνδυαστούν μεταξύ τους! (περιλαμβάνεται υποδοχή για σύνδεση ΔΩΡΕΑΝ). Επιπλέον, το σετ περιλαμβάνει έναν πολυλειτουργικό ψεκαστήρα με 7 τρόπους και μια λειτουργία κλειδώματος.



Δωρεάν NEWSLETTER Merkandi

Ημερήσιες ειδοποιήσεις για νέα προϊόντα και ειδήσεις στο site Merkandi.