FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Για 1 χρόνο ΕΓΓΡΑΦΗ και ΑΝΑΝΕΩΣΗ
οι προσφορές δεν μπορούν να συνδυαστούν
23 Αριθμός υπόλοιπων πακέτων

Οι καλύτερες προσφορές από 150 χώρες

Πάνω από 100 000 ικανοποιημένοι χρήστες

Προσφέρει φθηνότερα έως και το 90% της τιμής εκκίνησης

Άμεση επαφή με μεταπωλητές και χονδρεμπόρους

Wok induction 32,5 cm, ταψί wok με αφαιρούμενη ξύλινη λαβή, σιδερένια κατσαρόλα

9,00 € /τεμάχιο τιμή εξαίρεση. δεξαμενη

Κατάσταση
Η προσφορά είναι ξεπερασμένη
Ελάχιστη παραγγελία
96 τεμάχια
Διαθέσιμη ποσότητα
96 τεμάχια
Χώρα
Γερμανία
Βαθμός
A-Ware  
Τελευταία ενημέρωση
πριν 9 μήνες

Τρέχουσες προσφορές σε αυτή την κατηγορία Τρέχουσες προσφορές του χονδρεμπόρου
Περιγραφή προσφοράς

Wok induction 32,5 cm, ταψί wok με αποσπώμενη ξύλινη λαβή, σιδερένια κατσαρόλα από ανθρακούχο χάλυβα με γυάλινο καπάκι, χωρίς επίστρωση, μαύρο
φεγγίτης 12233 32εκ
Κατάσταση: A εμπορεύματα, ολοκαίνουργια προϊόντα.
Τιμή μονάδας: 9,00 €
Αριθμός τεμαχίων σε παλέτα: 96 τεμάχια

Σχετικά με αυτό το στοιχείο

Ανθρακούχο χάλυβα υψηλής ποιότητας - Κατασκευασμένο από υψηλής ποιότητας ανθρακούχο χάλυβα, η επιφάνεια υφίσταται διπλή οξείδωση και νιτρίωση και μετά από τήξη υψηλής θερμοκρασίας, γυάλισμα και καθαρισμό τρεις φορές, εξασφαλίζει εξαιρετική αντοχή και αντοχή στη σκουριά.
100% μη τοξικό - χωρίς επικάλυψη, 100% χωρίς τοξικές χημικές ουσίες όπως PFOA και PFOS. Η σκληρότητα είναι τέσσερις φορές υψηλότερη από αυτή του συνηθισμένου σιδήρου. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί με οποιαδήποτε σπάτουλα και εργαλείο καθαρισμού χωρίς να ανησυχείτε για γρατσουνιές και παραμορφώσεις. Με αυξανόμενη συχνότητα, το γουόκ γίνεται γουόκ με αντικολλητική επίστρωση.
Λεπτομερής σχεδιασμός - Η αποσπώμενη ξύλινη λαβή είναι ειδικά σχεδιασμένη για εύκολη αποθήκευση. Εύκολη αποσυναρμολόγηση χωρίς εργαλεία. Ο κρεμαστός δακτύλιος προορίζεται για αποθήκευση και στεγνώνει εύκολα. Η βοηθητική λαβή βοηθά κατά τη μετακίνηση ή την αποθήκευση του γουόκ, η εργονομική αντιολισθητική ξύλινη λαβή το διατηρεί δροσερό κατά το μαγείρεμα σε υψηλή θερμοκρασία ενώ παρέχει ένα ασφαλές και άνετο κράτημα.
Γουόκ εξοικονόμησης ενέργειας - επίπεδη βάση κατάλληλη για όλους τους τύπους κουζινών, συμπεριλαμβανομένων επαγωγικών κουζινών, κουζινών αερίου, ηλεκτρικές κουζίνες, γυάλινες κεραμικές κουζίνες κ.λπ. Η επιφάνεια του γουόκ είναι λεία και γυαλιστερή, δεν κολλιέται εύκολα, λιγότερο λάδι χρησιμοποιείται στη μαγειρική. Γρήγορη και ομοιόμορφη θέρμανση.
Εύκολο στο καθάρισμα - Αλατοπιπερώστε το γουόκ πριν από τη χρήση, γιατί με σωστή χρήση και φροντίδα, το γουόκ μπορεί να γίνει φυσικό αντικολλητικό γουόκ και να επιτύχει ένα γρήγορο αποτέλεσμα καθαρισμού.



Δωρεάν NEWSLETTER Merkandi

Ημερήσιες ειδοποιήσεις για νέα προϊόντα και ειδήσεις στο site Merkandi.