FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Για 1 χρόνο ΕΓΓΡΑΦΗ και ΑΝΑΝΕΩΣΗ
οι προσφορές δεν μπορούν να συνδυαστούν
24 Αριθμός υπόλοιπων πακέτων

Οι καλύτερες προσφορές από 150 χώρες

Πάνω από 100 000 ικανοποιημένοι χρήστες

Προσφέρει φθηνότερα έως και το 90% της τιμής εκκίνησης

Άμεση επαφή με μεταπωλητές και χονδρεμπόρους

Willful K6 έξυπνο βραχιόλι για παιδιά

7,56 € /τεμάχιο τιμή εξαίρεση. δεξαμενη

Κατάσταση
Η προσφορά είναι ξεπερασμένη
Ελάχιστη παραγγελία
10 τεμάχια
Διαθέσιμη ποσότητα
χωρίς περιορισμούς
Χώρα
Ουγγαρία
Βαθμός
A-Ware  
Μάρκες
iPad
Κωδικός SKU:
holm6951
EAN:
=VLOOKUP(A720,Munka1!D:E,2,FALSE)
Τελευταία ενημέρωση
πριν 4 μέρες

Τρέχουσες προσφορές σε αυτή την κατηγορία
Περιγραφή προσφοράς


Αυτό το βραχιόλι παρακολούθησης φυσικής κατάστασης έχει σχεδιαστεί ειδικά για παιδιά άνω των 5 ετών. Μπορεί να ενθαρρύνει τα παιδιά να αναπτύξουν καλές αθλητικές συνήθειες και να γίνουν πιο υγιή. Το ρολόι γυμναστικής Kids έχει πολλές πρακτικές λειτουργίες για να καλύψει τις καθημερινές ανάγκες των παιδιών. Θα είναι ο καλύτερος σύντροφος υγείας και ένα μεγάλο δώρο για τα παιδιά.

Ολοήμερη παρακολούθηση δραστηριότητας: Η 24ωρη παρακολούθηση δραστηριότητας μετρά αυτόματα τα βήματα, τις αποστάσεις και τις θερμίδες που καίνε τα παιδιά. Υποστηρίζει 14 τρόπους δραστηριότητας.

Ευρεία συμβατότητα: συμβατό με iOS 9.0 ή νεότερη έκδοση και smartphone Android 6.0 ή νεότερη έκδοση (δεν είναι συμβατή με υπολογιστές, iPad ή tablet).

Παρακολούθηση υγείας: Παρακολουθήστε αυτόματα τους ημερήσιους καρδιακούς παλμούς των παιδιών σας σε πραγματικό χρόνο και δείτε το γράφημα καρδιακών παλμών των παιδιών σας στην εφαρμογή. Μπορείτε επίσης να ορίσετε μια ειδοποίηση καρδιακών παλμών. Όταν ο καρδιακός ρυθμός υπερβαίνει το ανώτατο όριο, υπενθυμίζει στα παιδιά δόνηση.

Παρακολούθηση ύπνου: Παρακολουθήστε αυτόματα τον ύπνο των παιδιών και εμφανίστε δεδομένα ύπνου στην εφαρμογή για να κατανοήσετε καλύτερα την κατάσταση ύπνου των παιδιών σας και να δημιουργήσετε πιο υγιεινά προγράμματα.

IP68 αδιάβροχο σχέδιο: Με IP68 αντοχή στο νερό, τα παιδιά μπορούν να απολαύσουν κολύμπι και άλλα θαλάσσια σπορ.

Πολλαπλές προσόψεις ρολογιού: Υπάρχουν πολλές διαφορετικές προσόψεις ρολογιού για να διαλέξετε, όλες πολύ χαριτωμένες και ξεχωριστές, σχεδιασμένες για παιδιά και τα παιδιά μπορούν να επιλέξουν την αγαπημένη τους πρόσοψη ρολογιού.

Αθόρυβο ξυπνητήρι: Ρυθμίστε έως και 10 ξυπνητήρια για τα παιδιά σας για να τους υπενθυμίζετε να σηκωθούν, να πιουν νερό, να πάρουν φάρμακα και πολλά άλλα χωρίς να χάσουν σημαντικά πράγματα. Ένας σιωπηλός συναγερμός δόνησης μπορεί να εμποδίσει τους άλλους να σας ενοχλήσουν.

Χρονόμετρο: Ενώ τα παιδιά σας προπονούνται ή μελετούν, μπορείτε να ενεργοποιήσετε τη λειτουργία χρονόμετρου στο ρολόι σας. Αυτό το εργαλείο μπορεί να βοηθήσει τα παιδιά να παρακολουθούν και να βελτιστοποιούν τον αντίκτυπο της προπόνησής τους.

Τηλεχειριστήριο κάμερας: Μπορείτε να ελέγξετε απευθείας το κινητό σας τηλέφωνο για να τραβήξετε φωτογραφίες, ώστε εσείς και τα παιδιά σας να μπορείτε να απολαύσετε μια ευτυχισμένη στιγμή και να απαθανατίσετε αυτές τις όμορφες στιγμές.

Έξυπνη ειδοποίηση: Είναι πολύ βολικό να μπορείτε να διαβάσετε την ειδοποίηση του κινητού τηλεφώνου απευθείας από το ρολόι.

Σούπερ διάρκεια ζωής μπαταρίας: Διαρκεί έως και 7 ημέρες μετά από πλήρη φόρτιση.

Βολική φόρτιση: Χρησιμοποιήστε την ενσωματωμένη μέθοδο φόρτισης USB, απλώς αποσυνδέστε τον ιμάντα και το ρολόι και συνδέστε το άκρο τσιπ του ρολογιού σε οποιαδήποτε θύρα USB για φόρτιση, χωρίς πρόσθετα καλώδια φόρτισης.

Εναλλάξιμοι ιμάντες: Τέσσερις ρυθμιζόμενοι ιμάντες σε διαφορετικά χρώματα, μαλακοί και άνετοι, ταιριάζουν σε καρπούς 5-7,3 ιντσών.

Κύρια χαρακτηριστικά

Παρακολούθηση καρδιακών παλμών
Παρακολούθηση ύπνου
Βηματόμετρο
Χρονόμετρο
Αθόρυβος συναγερμός
Υπολογισμός θερμίδων
Τηλεχειριστήριο κάμερας
Υπενθύμιση κλήσης / SMS / μηνύματος

Προδιαγραφές

Συναρμολογημένο βάρος προϊόντος
0,17 λίβρες

Χρώμα
Κίτρινο-γαλάζιο

Αύξων αριθμός
WF-K6-ΥΛΟ-WM1

Βιομήχανος
Εσκεμμένος

Διαστάσεις συναρμολογημένου προϊόντος (Μ x Π x Υ)
5.50 x 3.15 x 1.18 ίντσες



Δωρεάν NEWSLETTER Merkandi

Ημερήσιες ειδοποιήσεις για νέα προϊόντα και ειδήσεις στο site Merkandi.