FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Για 1 χρόνο ΕΓΓΡΑΦΗ και ΑΝΑΝΕΩΣΗ
οι προσφορές δεν μπορούν να συνδυαστούν
10 Αριθμός υπόλοιπων πακέτων

Οι καλύτερες προσφορές από 150 χώρες

Πάνω από 100 000 ικανοποιημένοι χρήστες

Προσφέρει φθηνότερα έως και το 90% της τιμής εκκίνησης

Άμεση επαφή με μεταπωλητές και χονδρεμπόρους

Βιντεοκάμερα TRACER MobiDrive TRAKAM45767

12,29 € /τεμάχιο τιμή εξαίρεση. δεξαμενη

Κατάσταση
Η προσφορά είναι ξεπερασμένη
Ελάχιστη παραγγελία
1 τεμάχια
Διαθέσιμη ποσότητα
999 τεμάχια
Χώρα
Πολωνία
Βαθμός
A-Ware  
Τελευταία ενημέρωση
πριν 9 μήνες

Τρέχουσες προσφορές σε αυτή την κατηγορία Τρέχουσες προσφορές του χονδρεμπόρου
Περιγραφή προσφοράς

Κάμερα Dash TRACER MobiDrive

Οι κάμερες Dash είναι συσκευές που γίνονται όλο και πιο κοινές στα αυτοκίνητά μας. Προσφέρουν προστασία έναντι μιας προσπάθειας απόκτησης ασφαλιστικής κάλυψης από έναν ανέντιμο οδηγό σε περίπτωση πρόσκρουσης ή ατυχήματος. Το άτομο που προκάλεσε το ατύχημα μπορεί συχνά να αναγνωριστεί ξεκάθαρα από μια καταγραφή κάμερας αυτοκινήτου. Το Tracer MobiDrive σας κάνει να νιώθετε ακόμα πιο ασφαλείς, τόσο όταν οδηγείτε εκτός πόλης όσο και όταν οδηγείτε σε στενούς δρόμους της πόλης. Η κάμερα ταμπλό Tracer MobiDouble θα είναι επίσης χρήσιμη για τη λήψη όμορφων όψεων κατά την οδήγηση. Η κάμερα ταμπλό Tracer είναι εξοπλισμένη με μεγάλη και καθαρή οθόνη LCD 2,4 ιντσών.

συνεχής εγγραφή
Η λειτουργία εγγραφής βρόχου διασφαλίζει ότι δεν θα ξεμείνετε ποτέ από χώρο στην κάρτα μνήμης σας. Η εγγραφή βρόχου σημαίνει ότι όταν το προηγουμένως εγγεγραμμένο υλικό γεμίζει ολόκληρη την κάρτα μνήμης, η συσκευή αποθηκεύει τα επόμενα αρχεία αντί για τα υπάρχοντα και η κάμερα αντικαθιστά τις νέες εγγραφές αντί για τις παλαιότερες.

ΑΝΙΧΝΕΥΤΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ
Η κάμερα Tracer MobiDrive είναι εξοπλισμένη με αισθητήρα κίνησης, που σημαίνει ότι θα ξεκινήσει αυτόματα την εγγραφή όταν το αυτοκίνητο ξεκινήσει να κινείται. Μπορείτε να εγκαταστήσετε μια κάρτα μνήμης έως 32 GB στην κάμερα Tracer.

μικρόφωνο
Το MobiDrive είναι εξοπλισμένο με μικρόφωνο, χάρη στο οποίο μπορείτε να καταγράψετε όχι μόνο την εικόνα, αλλά και τον ήχο κατά τη διάρκεια της διαδρομής ή ένα απρόβλεπτο γεγονός στο δρόμο.

Απλή λειτουργία και εύκολη συναρμολόγηση
Η κάμερα Tracer MobiDrive διαθέτει οθόνη 2,4 ιντσών που σας επιτρέπει να κάνετε προεπισκόπηση εγγεγραμμένων υλικών, να διορθώσετε το κάδρο εικόνων και να επιλέξετε άνετα τις ρυθμίσεις μενού. Το σετ περιλαμβάνει βάση βεντούζας για να μπορείτε να τοποθετήσετε εύκολα την κάμερα στο αυτοκίνητό σας.



Δωρεάν NEWSLETTER Merkandi

Ημερήσιες ειδοποιήσεις για νέα προϊόντα και ειδήσεις στο site Merkandi.