FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Για 1 χρόνο ΕΓΓΡΑΦΗ και ΑΝΑΝΕΩΣΗ
οι προσφορές δεν μπορούν να συνδυαστούν
17 Αριθμός υπόλοιπων πακέτων

Οι καλύτερες προσφορές από 150 χώρες

Πάνω από 100 000 ικανοποιημένοι χρήστες

Προσφέρει φθηνότερα έως και το 90% της τιμής εκκίνησης

Άμεση επαφή με μεταπωλητές και χονδρεμπόρους

ΤΡΟΦΟΔΟΤΙΚΌ ΑΔΙΆΛΕΙΠΤΗς ΠΑΡΟΧΉς ΙΣΧΎΟς (UPS) 1000VA 700W ΗΜΙΤΟΝΟΕΙΔΈς

99,40 € /τεμάχιο τιμή εξαίρεση. δεξαμενη

Κατάσταση
Η προσφορά είναι ξεπερασμένη
Ελάχιστη παραγγελία
2 τεμάχια
Διαθέσιμη ποσότητα
200 τεμάχια
Χώρα
Πολωνία
Βαθμός
A-Ware  
Τελευταία ενημέρωση
πριν 9 μήνες

Τρέχουσες προσφορές σε αυτή την κατηγορία
Περιγραφή προσφοράς

ΔΙΑΜΕΤΑΚΟΜΙΣΤΙΚΗ ΤΡΟΦΟΔΟΤΗΣΗ (UPS) ΚΑΘΑΡΟ ΗΜΙΤΟΝΟ
ΜΙΚΡΟΣΊΝΗ 1000 ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΈΝΟ ΤΡΑΚΤΈΡ
1000VA 700W 2*7Αυ
ΟΘΌΝΗ LCD

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΆ
Ένα αδιάλειπτο τροφοδοτικό (UPS) είναι μια συσκευή που παρέχει αδιάλειπτη ισχύ σε άλλες ηλεκτρονικές συσκευές, ακόμη και σε περίπτωση διακοπής ρεύματος. Όταν υπάρχει ηλεκτρικό ρεύμα στην πρίζα, το UPS φορτίζει την ενσωματωμένη μπαταρία και λειτουργεί ως προστατευτικό υπέρτασης και στην περίπτωση σύγχρονων συσκευών UPS, εξασφαλίζει τη σωστή τάση τροφοδοσίας ακόμη και σε περίπτωση μεγάλων και μακροπρόθεσμων διακυμάνσεων τάσης στο δίκτυο.

Σε περίπτωση διακοπής ρεύματος σε πρίζα AC, το UPS τροφοδοτεί αυτόματα τις συσκευές που είναι συνδεδεμένες σε αυτό. Αυτό σας επιτρέπει να απενεργοποιήσετε με ασφάλεια τη συσκευή και να αποθηκεύσετε τα αποτελέσματα της εργασίας σας. Μια ξαφνική διακοπή ρεύματος μπορεί να προκαλέσει απώλεια σημαντικών δεδομένων, καθώς και ζημιά στον ηλεκτρονικό εξοπλισμό.
Χάρη στο Volt Polska UPS, αυτό το πρόβλημα επιλύεται. Το προσφερόμενο τροφοδοτικό διαθέτει δύο ενσωματωμένες μπαταρίες συνολικής χωρητικότητας 14Ah στα 12V και δύο πρίζες με τάση 230V επιτρέποντας τη διατήρηση της λειτουργίας δύο συσκευών ταυτόχρονα. Μια υποδοχή USB που σας επιτρέπει να συνδέσετε το UPS με έναν υπολογιστή, χάρη σε αυτήν τη λύση ο χρήστης μπορεί να διαμορφώσει τις ρυθμίσεις τροφοδοσίας στις δικές του ανάγκες και η θύρα RJ45 προστατεύει τις συσκευές δικτύου από υπερτάσεις, αυτή η ιδέα δημιουργήθηκε για ολοκληρωμένη προστασία από ζημιές σε στοιχεία δομών Ethernet.
Η οθόνη LCD ενημερώνει σαφώς για τον τρόπο λειτουργίας του τροφοδοτικού.
Επιπλέον, στο σετ με το UPS έχετε λογισμικό που σας επιτρέπει να παρακολουθείτε τη λειτουργία του - στην περίπτωση αυτής της συσκευής, κάθε λεπτομέρεια έχει ληφθεί μέριμνα για την καλύτερη προσαρμογή της στις ανάγκες των χρηστών.



Δωρεάν NEWSLETTER Merkandi

Ημερήσιες ειδοποιήσεις για νέα προϊόντα και ειδήσεις στο site Merkandi.