FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Για 1 χρόνο ΕΓΓΡΑΦΗ και ΑΝΑΝΕΩΣΗ
οι προσφορές δεν μπορούν να συνδυαστούν
25 Αριθμός υπόλοιπων πακέτων

Οι καλύτερες προσφορές από 150 χώρες

Πάνω από 100 000 ικανοποιημένοι χρήστες

Προσφέρει φθηνότερα έως και το 90% της τιμής εκκίνησης

Άμεση επαφή με μεταπωλητές και χονδρεμπόρους

TiNifogo κλειδί τίγρης κλειδί 48 σε 1 εργαλεία κλειδί

2,00 € /τεμάχιο τιμή εξαίρεση. δεξαμενη

Κατάσταση
Η προσφορά είναι ξεπερασμένη
Ελάχιστη παραγγελία
1652 τεμάχια
Διαθέσιμη ποσότητα
1652 τεμάχια
Χώρα
Ιταλία
Βαθμός
A-Ware  
Ο χρόνος παράδοσης
3 ημέρες
Τελευταία ενημέρωση
πριν 2 εβδομάδες

Τρέχουσες προσφορές σε αυτή την κατηγορία
Περιγραφή προσφοράς

▲【Μοναδικά σχεδιασμένο】 Κλειδί πολλαπλών λειτουργιών ειδικά εργαλείο που συνδυάζει 48 εργαλεία σε ένα και κάνει κάθε επισκευή εύκολη και γρήγορη. Κάνοντας απλά κλικ στα διάφορα μεγέθη αμέσως, είναι το εργαλείο που χρειάζεστε για τη δουλειά.
▲【Εύκολη φορητότητα】 Δεν χρειάζεστε πολλαπλά κλειδιά υποδοχής ή μεγάλα κιτ εργαλείων, μόνο την περιστρεφόμενη κεφαλή για να βρείτε τη σωστή εφαρμογή. Ο μοναδικός επαναστατικός σχεδιασμός εργαλείων δοντιών σάς επιτρέπει να κάνετε τόσο τυπικά όσο και μετρικά μεγέθη - απλά αναποδογυρίστε το όλο θέμα και έχετε περισσότερα μεγέθη.
▲【Γρήγορο】 Σε αντίθεση με άλλα κλειδιά, το κλειδί υποδοχής σάς επιτρέπει να εργάζεστε υπό γωνία 45 °. Βολικό και σας εξοικονομεί χρόνο. Αντιμετωπίστε έργα σε όλο το σπίτι, στο δρόμο, στο χώρο εργασίας, οπουδήποτε. Αυτό το εργαλείο επαγγελματικής ποιότητας έχει σχεδιαστεί με περιστρεφόμενη κεφαλή 360° που κάνει γρήγορα αλλαγές στη μορφή που χρειάζεστε.
▲【Εφαρμογή】Επαγγελματικό εργαλείο που έχει σχεδιαστεί για να αντιμετωπίζει όλα τα έργα σας σε όλο το σπίτι, το κατάστημα ή τον χώρο εργασίας σας, ιδανικό για: Αυτοκίνητο, σπίτι, εξωτερικούς χώρους και πολλά άλλα
▲【Ακριβής διαδικασία】 - Η στιβαρή, ανθεκτική και ανθεκτική κατασκευή του είναι κατασκευασμένη για να διαρκέσει και έτοιμη να αντέξει για χρόνια βαριάς χρήσης. Τριπλό φινίρισμα χρωμίου με πλήρες βερνίκι, ώστε να καθαρίζεται εύκολα και να είναι ανθεκτικό στη διάβρωση



Δωρεάν NEWSLETTER Merkandi

Ημερήσιες ειδοποιήσεις για νέα προϊόντα και ειδήσεις στο site Merkandi.