FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Για 1 χρόνο ΕΓΓΡΑΦΗ και ΑΝΑΝΕΩΣΗ
οι προσφορές δεν μπορούν να συνδυαστούν
2 Αριθμός υπόλοιπων πακέτων

Οι καλύτερες προσφορές από 150 χώρες

Πάνω από 100 000 ικανοποιημένοι χρήστες

Προσφέρει φθηνότερα έως και το 90% της τιμής εκκίνησης

Άμεση επαφή με μεταπωλητές και χονδρεμπόρους

Τηλεχειριστήριο κουκούλας οροφής υψηλών γραμμών 77 cm

228,83 € /τεμάχιο τιμή εξαίρεση. δεξαμενη

Κατάσταση
Η προσφορά είναι ξεπερασμένη
Ελάχιστη παραγγελία
1 τεμάχια
Διαθέσιμη ποσότητα
χωρίς περιορισμούς
Χώρα
Πολωνία
Βαθμός
A-Ware  
Μάρκες
Klarstein
Κωδικός SKU:
4060656108099
EAN:
4060656108099
Τελευταία ενημέρωση
πριν 3 εβδομάδες

Τρέχουσες προσφορές σε αυτή την κατηγορία
Περιγραφή προσφοράς


Κανονική τιμή: 1569,99 zł
Η τιμή μας: 1159 PLN

High Line, Μαρκίζες Οροφής, 77 cm, 410 m³/h, 75 W, 3 επίπεδα, τηλεχειριστήριο, μαύρο
Όταν η μυρωδιά εξαπλωθεί στην κουζίνα, ο απορροφητήρας κουζίνας Klarstein High Line είναι έτοιμος να αφαιρέσει διακριτικά τους καπνούς και τον ατμό.

Τα προϊόντα μετά την έκθεση - πλήρως λειτουργικά, έχουν μικρο γρατζουνιές στην επιφάνεια του περιβλήματος και του τηλεχειριστηρίου. Το χαρτοκιβώτιο φέρει ίχνη αποθήκευσης.

Με αποτελεσματικότητα και κομψότητα ενάντια στις αναθυμιάσεις και τον ατμό: ο απορροφητήρας οροφής Klarstein High Line είναι το τέλειο βοήθημα σε κάθε κουζίνα.

Διακριτική λειτουργία, κομψός σχεδιασμός: ο ανεμιστήρας εξάτμισης Klarstein High Line δεν είναι μόνο όμορφος, αλλά και ευέλικτος! Τόσο ως απορροφητήρας οροφής πάνω από τη νησίδα της κουζίνας όσο και χάρη στο μικρό του μέγεθος και πάνω από την εξοπλισμένη χορδή κουζίνας, μπορεί εύκολα να βρει τη θέση του πάνω από τις αχνιστές γλάστρες σε οποιαδήποτε κουζίνα. Με ισχύ 75 watt, ο κινητήρας όχι μόνο εκτελεί αποτελεσματικά τη δουλειά του με χωρητικότητα αέρα εξαγωγής έως 410 m³ / h, αλλά και εντυπωσιάζει με το κομψό στυλ του. Με σατέν γυαλί με μαύρη γυαλάδα, βουρτσισμένο πλαίσιο από ανοξείδωτο ατσάλι και ανεξάρτητα εναλλασσόμενο, 9χρωμο ατμοσφαιρικό φως, δημιουργεί μια ιδιαίτερη ατμόσφαιρα στην κουζίνα.

Χάρη στο συμπεριλαμβανόμενο φίλτρο ενεργού άνθρακα, δεν χρειάζεται καν άξονα εξαερισμού. Ο αέρας εισαγωγής από την κουζίνα φιλτράρεται απευθείας και απελευθερώνεται πίσω στην κουζίνα - δεν απαιτούνται πρόσθετες εργασίες κατασκευής ή αγορών. Με τρία επίπεδα απόδοσης, μπορεί να χειριστεί οποιαδήποτε μυρωδιά στην κουζίνα και τους παραγόμενους καπνούς, μπορεί εύκολα να λειτουργήσει με οθόνη αφής ή με τηλεχειριστήριο.

Δύο εναλλασσόμενες λωρίδες LED 2 x 4 W παρέχουν άπλετο φως στην επιφάνεια μαγειρέματος. Χάρη σε αυτό, κάθε μάγειρας θα έχει την καλύτερη θέα των παρασκευασμένων εδεσμάτων.

Βασικές πληροφορίες: Αποτελεσματικός: Κινητήρας 75 W για κυκλοφορία αέρα με χωρητικότητα έως 410 m³ / h σε 3 επίπεδαΣυμβόλον: εύκολος έλεγχος μέσω τηλεχειριστηρίου ή οθόνης αφήςΕξαιρετική ατμόσφαιρα: ανεξάρτητα εναλλασσόμενος φωτισμός σε 9 χρώματαΣχεδιασμός κινητήρα: ιδανικός για τοποθέτηση οροφής ή για τοποθέτηση κάτω από ντουλάπια κουζίναςΚάθε στο βλέμμα:      διακόπτης φωτισμός κουζίνας LED με λωρίδες LED 2 x 4 W.Quiet: χαμηλό επίπεδο θορύβου μόνο 59 dB στο υψηλότερο επίπεδο ισχύος

Χαρακτηριστικά:τάξη ενεργειακής απόδοσης: Ctwo αντικαταστάσιμα φίλτρα λίπους αλουμινίου (πλυντήριο πιάτων)προαιρετικός διακόπτης φωτισμός με λωρίδες LED 2 x 4 wattΑναψημένο για ανακυκλοφορία, συμπεριλαμβανομένων φίλτρων ενεργού άνθρακα που περιλαμβάνεται τηλεχειριστήριο για επίπεδο φωτός και ισχύς κινητήρας: 75 W.μπαταρίες που απαιτούνται για τηλεχειριστήριο: 1 x μπαταρία CR2032 (περιλαμβάνεται) τροφοδοσία: 220 – 240 V~ | 50/60 Hz

Διαστάσεις: διαστάσεις πλαισίου εγκατάστασης: περίπου 77 x 32 cm (πλάτος x ύψος)ενσωματωμένες διαστάσεις: περίπου 73 x 20,7 x 28 cm (πλάτος x ύψος x βάθος) Άνοιγμα αναρρόφησης: περίπου 22,6 x 9,4 cm (Π x Υ x Β) Βάρος: περίπου 12 kg



Δωρεάν NEWSLETTER Merkandi

Ημερήσιες ειδοποιήσεις για νέα προϊόντα και ειδήσεις στο site Merkandi.