FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Για 1 χρόνο ΕΓΓΡΑΦΗ και ΑΝΑΝΕΩΣΗ
οι προσφορές δεν μπορούν να συνδυαστούν
24 Αριθμός υπόλοιπων πακέτων

Οι καλύτερες προσφορές από 150 χώρες

Πάνω από 100 000 ικανοποιημένοι χρήστες

Προσφέρει φθηνότερα έως και το 90% της τιμής εκκίνησης

Άμεση επαφή με μεταπωλητές και χονδρεμπόρους

Teckin DL21 Κομοδίνο

6,55 € /τεμάχιο τιμή εξαίρεση. δεξαμενη

Κατάσταση
Η προσφορά είναι ξεπερασμένη
Ελάχιστη παραγγελία
10 τεμάχια
Διαθέσιμη ποσότητα
30 τεμάχια
Χώρα
Ουγγαρία
Βαθμός
A-Ware  
Κωδικός SKU:
holm7115
EAN:
=VLOOKUP(A599,Munka1!D:E,2,FALSE)
Τελευταία ενημέρωση
πριν 4 μέρες

Τρέχουσες προσφορές σε αυτή την κατηγορία
Περιγραφή προσφοράς


Teckin Μινιμαλιστικό φως υπνοδωματίου καμβά, LED μοντέρνο επιτραπέζιο φωτιστικό κομοδίνου με σκιά υφάσματος για υπνοδωμάτιο, σαλόνι, γραφείο, καλύτερο δώρο για άνδρες για γυναίκες, εφήβους, παιδικό νυχτερινό φως.

Μινιμαλιστικός σχεδιασμός
Βολβός αντικαταστάσιμος
υψηλή ενεργειακή απόδοση
Μακρύ καλώδιο
Ένα αξιόλογο δώρο με πλήρη εγγύηση

Ένα μινιμαλιστικό κομψό φωτιστικό κομοδίνου με λευκή απόχρωση σεντονιού και λαμπερή, γυαλισμένη μεταλλική βάση κάνουν το φωτιστικό κομψό και αποκλειστικό.
Ο λαμπτήρας LED 3000K (ο αρχικός λαμπτήρας) θα φέρει μια ευχάριστη ζεστασιά και ατμόσφαιρα στο υπνοδωμάτιο ή το σαλόνι σας. Μπορείτε ακόμη και να συμπληρώσετε τον φωτισμό του υπνοδωματίου σας με έναν έξυπνο λαμπτήρα Wi-Fi e27.
Ένας λαμπτήρας LED 4W E27 (λαμπτήρας που περιλαμβάνεται στη συσκευασία) έχει την ίδια ισχύ με έναν λαμπτήρα πυρακτώσεως 40W, επομένως όχι μόνο εξοικονομεί ενέργεια, αλλά παρέχει επίσης επαρκή ένταση φωτός.
Το καλώδιο μήκους 1,7 m σάς επιτρέπει να χρησιμοποιείτε τη λάμπα ανεξάρτητα από την απόσταση μεταξύ της πρίζας και της λάμπας. Και ο διακόπτης ON/OFF είναι εξαιρετικά βολικός στη χρήση.
Το προϊόν που διανέμεται από την Teckin-Direct διατίθεται με πλήρη εγγύηση ποιότητας και εξυπηρέτησης. Αυτό το φωτιστικό κομοδίνου μπορεί να είναι ένα εξαιρετικό δώρο για ένα μωρό, παιδί, έφηβο, γυναίκα ή άνδρα. Είμαστε σίγουροι ότι το προϊόν μας είναι κατασκευασμένο σύμφωνα με αυστηρά πρότυπα ποιότητας και αν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις ή ανησυχίες, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.



Δωρεάν NEWSLETTER Merkandi

Ημερήσιες ειδοποιήσεις για νέα προϊόντα και ειδήσεις στο site Merkandi.