FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Για 1 χρόνο ΕΓΓΡΑΦΗ και ΑΝΑΝΕΩΣΗ
οι προσφορές δεν μπορούν να συνδυαστούν
14 Αριθμός υπόλοιπων πακέτων

Οι καλύτερες προσφορές από 150 χώρες

Πάνω από 100 000 ικανοποιημένοι χρήστες

Προσφέρει φθηνότερα έως και το 90% της τιμής εκκίνησης

Άμεση επαφή με μεταπωλητές και χονδρεμπόρους

Άξονες βέλους μπαμπού Super Tonkin για χονδρική πώληση (33 "/ 84cm, ομάδα σπονδυλικής στήλης 30#-115#)

από 1,00 € /τεμάχιο τιμή εξαίρεση. δεξαμενη

Προτεινόμενη τιμή λιανικής: 3,50 €

Προς διαπραγμάτευση
1,50 € από 1 μεχρί 200 τεμάχια
1,30 € από 400 μεχρί 800 τεμάχια
1,00 € από 1600 μεχρί 3200 τεμάχια

Κατάσταση
Η προσφορά είναι ξεπερασμένη
Ελάχιστη παραγγελία
100 τεμάχια
Διαθέσιμη ποσότητα
5000 τεμάχια
Χώρα
Κίνα
Βαθμός
A-Ware  
Ο χρόνος παράδοσης
30 ημέρες
Κωδικός SKU:
BS30-115
Τελευταία ενημέρωση
πριν 3 εβδομάδες

Τρέχουσες προσφορές σε αυτή την κατηγορία
Περιγραφή προσφοράς

Είμαστε υπερήφανοι που προσφέρουμε υψηλής ποιότητας άξονες βέλους μπαμπού, τέλεια σχεδιασμένους για την κατασκευή τόσο κυνηγετικών όσο και βελών πεδίου. Κάθε άξονας, μήκους 33 ιντσών (84 cm), είναι ειδικά προσαρμοσμένος για να καλύψει μια ποικιλία αναγκών τοξοβολίας, όπως τοξοβολία αλόγων, κυνήγι τόξου και άλλα παιχνίδια τοξοβολίας.
Το πιο σημαντικό είναι ότι αγοράζοντας και πουλώντας οποιοδήποτε από τα προϊόντα μου, μπορείτε εύκολα να διαμορφώσετε έναν οργανικό κύκλο της δικής σας επιχείρησης και να δημιουργήσετε μακροχρόνιες, σταθερές και αυξανόμενες ταμειακές ροές, τουλάχιστον καθιστώντας την αξία του τελικού προϊόντος 5-10 φορές υψηλότερη.
Χαρακτηριστικά:
Υπεροχή υλικού: Γνωστοί ως "Carbon's Carbon", οι άξονες μπαμπού μας αναγνωρίζονται ως πιο άκαμπτοι και ίσιοι από τους παραδοσιακούς ξύλινους άξονες, παρέχοντας μια όμορφη και λειτουργική εναλλακτική λύση για την κατασκευή βελών.
Ακριβής προετοιμασία: Κάθε άξονας μετριάζεται προσεκτικά και ισιώνεται. Οι ομάδες σπονδυλικής στήλης, που κυμαίνονται από 30# έως 115#, ταξινομούνται με ακρίβεια στο χέρι, εξασφαλίζοντας σταθερή ποιότητα.
Επιλογές προσαρμογής: Μπορείτε να επιλέξετε από ένα ευρύ φάσμα ομάδων σπονδυλικής στήλης. Κάθε άξονας παρέχεται χωρίς σημεία και τρεμούλιασμα, προσφέροντάς σας την ελευθερία να εξατομικεύσετε σύμφωνα με το στυλ βέλους που προτιμάτε.
Ανώτερη ποιότητα: Οι άξονές μας διακρίνονται για την εξαιρετική ευθεία και ακαμψία τους, καθιστώντας τους ιδανικούς για διάφορες μορφές τοξοβολίας, ειδικά για σχολικά μαθήματα τοξοβολίας και σε κλάδους όπως η τοξοβολία αλόγων και το κυνήγι τόξου.
Διαστάσεις και βάρος: Οι άξονες έχουν ομοιόμορφο μήκος 33 ίντσες. Το βάρος ποικίλλει ανάλογα με την ομάδα σπονδυλικής στήλης (για παράδειγμα, 30-35# άξονες κατά μέσο όρο 25-27g το καθένα). Η διάμετρος κυμαίνεται από 6,5 έως 7,5 mm και κάθε άξονας περιλαμβάνει 3-4 κόμβους για να εξασφαλίσει σταθερότητα κατά τη διάρκεια της πτήσης.
Ιδανικό για Bowyers: Αυτοί οι άξονες είναι ιδανικοί για bowyers που θέλουν να δημιουργήσουν βέλη μπαμπού υψηλής ποιότητας. Προσφέρουν ευελιξία όσον αφορά την κοπή σε μέγεθος και τη διάτρηση μέσω κόμβων μπαμπού, γεγονός που μπορεί να μειώσει το βάρος και να αυξήσει τη σταθερότητα, την ταχύτητα και την ακρίβεια.
Πληροφορίες παραγγελίας και αποστολής:
Επεξεργασία και παράδοση: Ο χρόνος επεξεργασίας είναι 4-5 ημέρες. Η παράδοση διαρκεί συνήθως περίπου 2-4 εβδομάδες στις περισσότερες τοποθεσίες μέσω της China Post EMS express. Για μεγαλύτερες παραγγελίες, η αποστολή μπορεί να γίνει με θάλασσα / τρένο, η οποία μπορεί να διαρκέσει περίπου 5-8 εβδομάδες.
Το φορτίο υπολογίζεται με βάση το βάρος και τον όγκο, μέσω ταχυδρομικών ταχυμεταφορών και αεροπορικών μεταφορών. Εάν υπερβαίνει τα 20 κιλά, θα αποσταλεί δια θαλάσσης ή σιδηροδρομικώς. Πρόκειται για μια υπηρεσία πόρτα-πόρτα με αριθμό παρακολούθησης, η οποία είναι βολική για να παρακολουθείτε online ανά πάσα στιγμή. Τα προσαρμοσμένα αιτήματα είναι ευπρόσδεκτα.



Δωρεάν NEWSLETTER Merkandi

Ημερήσιες ειδοποιήσεις για νέα προϊόντα και ειδήσεις στο site Merkandi.