FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Για 1 χρόνο ΕΓΓΡΑΦΗ και ΑΝΑΝΕΩΣΗ
οι προσφορές δεν μπορούν να συνδυαστούν
23 Αριθμός υπόλοιπων πακέτων

Οι καλύτερες προσφορές από 150 χώρες

Πάνω από 100 000 ικανοποιημένοι χρήστες

Προσφέρει φθηνότερα έως και το 90% της τιμής εκκίνησης

Άμεση επαφή με μεταπωλητές και χονδρεμπόρους

Στρώματα ΜνήμηςFOAM

66,02 € /τεμάχιο τιμή εξαίρεση. δεξαμενη

Κατάσταση
Η προσφορά είναι ξεπερασμένη
Ελάχιστη παραγγελία
10 τεμάχια
Διαθέσιμη ποσότητα
200 τεμάχια
Χώρα
Ρουμανία
Βαθμός
A-Ware  
Ο χρόνος παράδοσης
15 ημέρες
Κωδικός SKU:
HH1525603
Τελευταία ενημέρωση
πριν 9 μήνες

Τρέχουσες προσφορές σε αυτή την κατηγορία
Περιγραφή προσφοράς

στρώματα Αφρού μνήμης? Διαστάσεις: Μικρό: 200x90 cm, Μεσαίο: 200x140 cm, Μεγάλο: 220X180 cm

Τα στρώματα MemoryFoam είναι επομένως πολύ άνετα, μεταξύ άλλων, η χρήση σχήματος ιξωδοελαστικού αφρού. Το υλικό, που αναπτύχθηκε για διαστημικά ταξίδια, αντιδρά πολύ καλά στη θερμότητα του σώματος. Χάρη σε αυτόν τον πυρήνα αφρού μπορεί να αναλάβει τέλεια το περίγραμμα του σώματός σας, το οποίο παρέχει ισορροπημένη εργονομική υποστήριξη.

Λόγω της αλληλεπίδρασης μεταξύ του στρώματος και της θερμότητας του σώματος, εξασφαλίζεται η χαλάρωση των μυών και η υποστήριξη του σώματος. Ο πυρήνας του στρώματος εξασφαλίζει ότι τα επώδυνα σημεία πίεσης μειώνονται στο απολύτως ελάχιστο και παρέχουν επαρκή υποστήριξη για τη σπονδυλική στήλη, προωθώντας την κυκλοφορία του αίματος και τη λεμφική ροή. Ο πυρήνας του επανήλθε στο αρχικό του ως κινήσεις.

Αυτό το προϊόν συνιστάται ιδιαίτερα για επώδυνη σπονδυλική στήλη (πλάτη), μυϊκούς πόνους και ρευματισμούς και αϋπνία.

Η πίεση του τέλειου σώματος δέχεται και κατανέμεται από το ανατομικό του σχήμα χάρη στο στρώμα και ανάλογα με τη θερμοκρασία του σώματος.

Ως εκ τούτου, παρέχει έναν άνετο ύπνο και ξυπνά το πρωί σε άριστη κατάσταση χωρίς πόνο.

Πλεονεκτήματα:

Αντιβακτηριακό
Η αντίσταση και η ανθεκτικότητα κατά των ακάρεων δεν χάνουν σχήμα μειώνουν τα επώδυνα σημεία πίεσης Βελτιώνει την κυκλοφορία του αίματος και η ροή της λέμφου εξασφαλίζει σωστή υποστήριξη στην πλάτη Χαλαρώστε τους μυς Βοηθήστε το ροχαλητό, τις διαταραχές του ύπνου και τους πονοκεφάλους με πλένεται

Είναι ειδικά σχεδιασμένο για να βοηθά στη χαλάρωση των μυών. Το σχήμα του ταιριάζει καλύτερα στην ανατομία της σπονδυλικής στήλης τοποθετώντας το σε ευθεία γραμμή στηρίζοντας το σώμα κατά τη διάρκεια του ύπνου. Προσφέρετε έναν άνετο ύπνο κατά τη διάρκεια της νύχτας και ένα φρέσκο ξύπνημα είναι εγγυημένο. Παράγεται χωρίς αέρια CFC, τα οποία είναι επιβλαβή για την υγεία. Παράγεται ιξωδοελαστικός αφρός πολυουρεθάνης με βάση το νερό. Αυτό το προϊόν είναι υγιεινό και αντιαλλεργικό. Το κάλυμμα πλένεται. Ο αδρανοποιητικός αφρός (ιξωδοελαστικός) αναπτύχθηκε από τη NASA για να αντέχει στην πίεση μεγάλων αστροναυτών κατά τη διάρκεια απογειώσεων και προσγειώσεων κυρίως για την προστασία του λαιμού, των ώμων και της σπονδυλικής στήλης. Αυτό το μοναδικό υλικό, το οποίο χρησιμοποιείται με μεγάλη επιτυχία για τέτοιους σκοπούς στην ιατρική εδώ και χρόνια, τώρα λανσάρεται επίσης για να εξυπηρετήσει την καταναλωτική αγορά.



Δωρεάν NEWSLETTER Merkandi

Ημερήσιες ειδοποιήσεις για νέα προϊόντα και ειδήσεις στο site Merkandi.