FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Για 1 χρόνο ΕΓΓΡΑΦΗ και ΑΝΑΝΕΩΣΗ
οι προσφορές δεν μπορούν να συνδυαστούν
16 Αριθμός υπόλοιπων πακέτων

Οι καλύτερες προσφορές από 150 χώρες

Πάνω από 100 000 ικανοποιημένοι χρήστες

Προσφέρει φθηνότερα έως και το 90% της τιμής εκκίνησης

Άμεση επαφή με μεταπωλητές και χονδρεμπόρους

Στρώμα μασάζ ποδιών EMS

3,01 € /τεμάχιο τιμή εξαίρεση. δεξαμενη

Κατάσταση
Η προσφορά είναι ξεπερασμένη
Ελάχιστη παραγγελία
10 τεμάχια
Διαθέσιμη ποσότητα
χωρίς περιορισμούς
Χώρα
Ουγγαρία
Βαθμός
A-Ware  
Κωδικός SKU:
holm1074
EAN:
=VLOOKUP(A334,Munka1!D:E,2,FALSE)
Τελευταία ενημέρωση
πριν 4 μέρες

Τρέχουσες προσφορές σε αυτή την κατηγορία
Περιγραφή προσφοράς

Το EMS σημαίνει Electric Muscle Stimulation. Τα ηλεκτρικά ερεθίσματα που παρέχονται δημιουργούν μια σειρά μυϊκών συσπάσεων. Ανάλογα με τη δύναμη, τα αποτελέσματά της μπορεί να είναι ποικίλα: βελτιώνει την κυκλοφορία του αίματος, αυξάνει τη μυϊκή δύναμη και χαλαρώνει τους μυς. Συνιστάται ιδιαίτερα σε περίπτωση ή για την πρόληψη μυϊκής αδυναμίας, πόνου, κυκλοφορικών διαταραχών και μυϊκής ατροφίας.

Τα πέλματά μας είναι γεμάτα νευρικές απολήξεις, περισσότερες από 70.000 για την ακρίβεια, που βρίσκονται σε αυτό το μέρος του σώματός μας. Χάρη σε αυτό, ολόκληρος ο οργανισμός μας μπορεί να αντιμετωπιστεί μέσω της σόλας. Το δεξί πόδι αντιστοιχεί στα δεξιά όργανα του σώματος, το αριστερό πόδι αντιστοιχεί στα αριστερά όργανα του σώματος. Η διέγερση των σωστών σημείων αυξάνει την κυκλοφορία και τη ροή του αίματος του οργάνου που του έχει ανατεθεί, προωθώντας έτσι την αυτοθεραπευτική δύναμη του σώματος.

Το στρώμα μασάζ ποδιών EMS τροφοδοτεί αυτά τα σημεία με ηλεκτρικά ερεθίσματα, με αποτέλεσμα να βελτιώνεται η αντίσταση του σώματός μας. Με τη συχνή χρήση του στρώματος, όχι μόνο εξαφανίζεται ο πόνος στα πόδια, αλλά ενισχύεται και το ανοσοποιητικό σύστημα, μειώνεται το άγχος, πραγματοποιούνται διαδικασίες αποτοξίνωσης και ενεργοποιείται η αναγεννητική ικανότητα του σώματός μας.

Το μαξιλάρι ηλεκτρικής μυϊκής διέγερσης (EMS) παράγει ηλεκτρικά ερεθίσματα που προκαλούν συστολή των μυών, με αποτέλεσμα τη σύσφιξη και μειωμένη περίσσεια λιπώδους ιστού.
Χάρη στην τεχνολογία χαμηλής συχνότητας των ηλεκτρικών παλμών, μπορούν να εξαπλωθούν από τα πόδια σε ολόκληρο το σώμα. Αυτό διεγείρει την κυκλοφορία του αίματος, η οποία βοηθά στην εξάλειψη των ανωμαλιών της κυτταρίτιδας στα πόδια και τους μηρούς.

Ιδανικό για άτομα που περπατούν, στέκονται, ταξιδεύουν, χορεύουν, σκαρφαλώνουν ή συχνά φορούν ψηλά τακούνια
Διεγείρει την κυκλοφορία του αίματος
Μικρός και φορητός σχεδιασμός εύκολο να διπλωθεί
Τεχνολογία μασάζ EMS
Λειτουργία με 2x μπαταρίες AAA (δεν περιλαμβάνονται)



Δωρεάν NEWSLETTER Merkandi

Ημερήσιες ειδοποιήσεις για νέα προϊόντα και ειδήσεις στο site Merkandi.