FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Για 1 χρόνο ΕΓΓΡΑΦΗ και ΑΝΑΝΕΩΣΗ
οι προσφορές δεν μπορούν να συνδυαστούν
23 Αριθμός υπόλοιπων πακέτων

Οι καλύτερες προσφορές από 150 χώρες

Πάνω από 100 000 ικανοποιημένοι χρήστες

Προσφέρει φθηνότερα έως και το 90% της τιμής εκκίνησης

Άμεση επαφή με μεταπωλητές και χονδρεμπόρους

Snakes &; Ladders Magical Edition Οικογενειακό Επιτραπέζιο Παιχνίδι Για Παιδιά

4,65 € /τεμάχιο τιμή εξαίρεση. δεξαμενη

Κατάσταση
Η προσφορά είναι ξεπερασμένη
Ελάχιστη παραγγελία
10 τεμάχια
Διαθέσιμη ποσότητα
50 τεμάχια
Χώρα
Ηνωμένο
Βαθμός
A-Ware  
Ο χρόνος παράδοσης
3 ημέρες
Τελευταία ενημέρωση
πριν 3 εβδομάδες

Τρέχουσες προσφορές σε αυτή την κατηγορία
Περιγραφή προσφοράς

ΕΝΑ ΚΛΑΣΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΕΡΝΕΙ ΠΟΤΕ : Αυτό το επιτραπέζιο παιχνίδι Magical Snakes and Ladders είναι μια μεγάλη ανατροπή στο αρχικό παιχνίδι Snakes and Ladders. Φανταστική ψυχαγωγία με μαγικό θέμα για παιδιά και ενήλικες όλων των ηλικιών. Για χρόνια, οι οικογένειες απολαμβάνουν να παίζουν αυτό το παλιό παιχνίδι, τώρα μπορείτε να παίξετε με μια μαγική συστροφή. Προσφέρετε ώρες ατελείωτης διασκέδασης της οικογένειάς σας σε γενέθλια, πάρτι ή απλά για κάποια απλή οικογενειακή διασκέδαση. Ποιος θα περάσει πρώτος από αυτό το μαγικό βασίλειο και θα στεφθεί νικητής!

ΤΟ ΤΕΛΕΙΟ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ : Αυτό το επιτραπέζιο παιχνίδι μαγικών φιδιών και σκαλοπατιών είναι αρκετά απλό ώστε να μπορεί να συμμετάσχει όλη η οικογένεια. Ρίξτε τα ζάρια για να αποφασίσετε τον αριθμό των χώρων που μπορείτε να μετακινήσετε. Πιάστε τον πάγκο σας και ανεβείτε τις σκάλες και προχωρήστε μπροστά, αλλά βεβαιωθείτε ότι είστε προσεκτικοί με αυτά τα ολισθηρά ουράνια τόξα! Κινείστε πίσω αν προσγειωθείτε πάνω τους. Το πρώτο άτομο στην κορυφή είναι ο νικητής. Ποιος θα στεφθεί ο απόλυτος μαγικός νικητής;

ΕΝΑ ΤΕΛΕΙΟ ΔΩΡΟ Ή ΔΩΡΟ : Για κάθε παιδί, αυτό το επιτραπέζιο παιχνίδι μαγικών φιδιών και σκαλοπατιών είναι το ιδανικό δώρο. Από τα γενέθλια, τα Χριστούγεννα και ακόμη και μια ειδική απόλαυση, παρακολουθήστε τα μάτια των παιδιών σας να φωτίζονται καθώς ανοίγουν αυτό το μαγικό παιχνίδι Snakes &; Ladders. Αυτό το παιχνίδι όχι μόνο παρέχει στα παιδιά αμέτρητες ώρες ψυχαγωγίας, αλλά ενθαρρύνει επίσης την πρώιμη ανάπτυξη των κινητικών λειτουργιών σε κάθε παιδί, από το συντονισμό χεριού-ματιού μέχρι την υπομονή τους.

ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ: Περιλαμβάνει 1x μαγικά φίδια και σκάλες επιτραπέζιο παιχνίδι, 5x κομμάτια παιχνιδιού & 1x εμπορευματοκιβώτιο. Κατάλληλο για ηλικίες 3 ετών και άνω.

Snakes &; Ladders Magical Edition Επιτραπέζιο παιχνίδι Οικογενειακή διασκέδαση για 3 χρόνια + Λάβετε υπόψη ότι οι εικόνες προορίζονται για λόγους απεικόνισης και το πραγματικό προϊόν ενδέχεται να διαφέρει ελαφρώς από την εικόνα.



Δωρεάν NEWSLETTER Merkandi

Ημερήσιες ειδοποιήσεις για νέα προϊόντα και ειδήσεις στο site Merkandi.