FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Για 1 χρόνο ΕΓΓΡΑΦΗ και ΑΝΑΝΕΩΣΗ
οι προσφορές δεν μπορούν να συνδυαστούν
16 Αριθμός υπόλοιπων πακέτων

Οι καλύτερες προσφορές από 150 χώρες

Πάνω από 100 000 ικανοποιημένοι χρήστες

Προσφέρει φθηνότερα έως και το 90% της τιμής εκκίνησης

Άμεση επαφή με μεταπωλητές και χονδρεμπόρους

SmartCom Smart ασύρματο κουδούνι πόρτας με εσωτερικό δέκτη λευκό χρώμα

10,09 € /τεμάχιο τιμή εξαίρεση. δεξαμενη

Κατάσταση
Η προσφορά είναι ξεπερασμένη
Ελάχιστη παραγγελία
10 τεμάχια
Διαθέσιμη ποσότητα
72 τεμάχια
Χώρα
Ουγγαρία
Βαθμός
A-Ware  
Κωδικός SKU:
holm7361
EAN:
=VLOOKUP(A531,Munka1!D:E,2,FALSE)
Τελευταία ενημέρωση
πριν 4 μέρες

Τρέχουσες προσφορές σε αυτή την κατηγορία
Περιγραφή προσφοράς


Με ενσωματωμένη κάμερα HD
Κινητό ελεγχόμενο
Με αισθητήρα κίνησης 

Ακόμα και όταν δεν είστε στο σπίτι, μπορείτε ακόμα να δείτε την κατάσταση έξω από την πόρτα σας και να απαντήσετε όταν κάποιος πατήσει το κουδούνι. Μια έξυπνη ασύρματη κάμερα κουδουνιού πόρτας μπορεί να κάνει το σπίτι σας ασφαλέστερο.

Ανακαλύψτε το έξυπνο κουδούνι X3Pro, εξοπλισμένο με τεχνολογία αιχμής και βολικές λειτουργίες. Αυτό το έξυπνο κουδούνι, το οποίο υποστηρίζει αμφίδρομη φωνή και φωνητικά μηνύματα, παρέχει μια λύση για την αύξηση της ασφάλειας του σπιτιού σας και την εύκολη διαχείριση των επισκεπτών στην πόρτα σας. Παρακάτω είναι τα χαρακτηριστικά του προϊόντος:

Αμφίδρομα φωνητικά και φωνητικά μηνύματα: Αυτό το κουδούνι βίντεο είναι εξοπλισμένο με παθητικό αισθητήρα υπερύθρων που ανιχνεύει ακόμη και την παραμικρή κίνηση στην είσοδο. Όταν ένας επισκέπτης πατήσει το κουδούνι ή οι επισκέπτες βρίσκονται μπροστά από την μπροστινή πόρτα σας, αποστέλλεται μια άμεση ειδοποίηση στο κινητό σας τηλέφωνο.

Το βίντεο παρέχει καθαρό, αμφίδρομο ήχο σε πραγματικό χρόνο, ώστε να μπορείτε να βλέπετε, να ακούτε και να μιλάτε άμεσα στους επισκέπτες μέσω της εφαρμογής του τηλεφώνου σας. Μπορείτε να απαντήσετε σε αυτά και να εισέλθετε στη διεπαφή βιντεοκλήσης, η οποία είναι συμβατή με συσκευές iOS και Android.
Μεγαλύτερη διάρκεια αναμονής: Τροφοδοτείται από ενσωματωμένη μπαταρία και διαθέτει σχεδίαση χαμηλής κατανάλωσης, παρατείνει σημαντικά τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας. 
Συμβατότητα Wi-Fi 2.4GHz: Το κουδούνι βίντεο συνδέεται σε δίκτυο Wi-Fi 2.4GHz και παρέχει εμβέλεια έως και 20 μέτρα.
Απλώς συνδέστε το στο οικιακό σας δίκτυο Wi-Fi και στείλτε ζωντανό βίντεο στο τηλέφωνό σας. Έτσι μπορείτε να δείτε τον επισκέπτη και να του μιλήσετε από την άνεση του κρεβατιού, από τη δουλειά ή ακόμα και στις διακοπές. Μπορείτε να παρακολουθείτε και να μοιράζεστε το βίντεο σε έως και 4 συσκευές, ωστόσο, η λειτουργία άμεσης ενδοεπικοινωνίας είναι διαθέσιμη μόνο σε έναν χρήστη.
Νυχτερινή όραση: Η κάμερα κουδουνιού προσφέρει πεντακάθαρες εικόνες και εγγραφές βίντεο. Τα ενσωματωμένα υπέρυθρα φώτα (IR) σάς επιτρέπουν να βλέπετε καθαρά ακόμα και στο σκοτάδι. Η έξυπνη τεχνολογία IR-cut ανιχνεύει αυτόματα τις συνθήκες φωτισμού περιβάλλοντος και μεταβαίνει στη νυχτερινή όραση, προσφέροντάς σας ευρεία γωνία θέασης 65°, ώστε να μην χάσετε τίποτα. Αυτό διατηρεί την οικογένεια και τα περιουσιακά σας στοιχεία ασφαλή.

Εύκολη εγκατάσταση και χρήση: Αυτή η ασύρματη κάμερα κουδουνιού πόρτας μπορεί να εγκατασταθεί σε λιγότερο από 5 λεπτά χωρίς να χρειάζεται να χρησιμοποιήσετε περίπλοκα εργαλεία. Το κουδούνι ελέγχεται μέσω εφαρμογής και λειτουργεί αυτόματα. Το συμπαγές μέγεθος και ο φορητός σχεδιασμός σας επιτρέπουν να το πάρετε μαζί σας οπουδήποτε.

Το έξυπνο κουδούνι συνδυάζει την τεχνολογία αιχμής με την άνεση, εξασφαλίζοντας την προστασία του σπιτιού και των αγαπημένων σας προσώπων. Μην αφήνετε απροσδόκητους επισκέπτες ή ζητήματα ασφαλείας να σας εκπλήξουν. Με τα προηγμένα χαρακτηριστικά του και την ευκολία χρήσης, αυτό το έξυπνο κουδούνι είναι μια ιδανική επιλογή για κάθε σπίτι.

Χρήση:
Κατεβάστε την εφαρμογή X Smart Home στο τηλέφωνο/tablet σας και δημιουργήστε έναν λογαριασμό χρήστη X Smart Home APP. Στη συνέχεια, ακολουθήστε τις οδηγίες σύμφωνα με το παρακάτω βίντεο.

Λάβετε υπόψη ότι, λόγω μικτής προσφοράς, ο σχεδιασμός και η εμφάνιση του κουμπιού κουδουνιού ενδέχεται να αλλάξουν ελάχιστα σε αντίθεση με τις εικόνες, οι λειτουργίες του προϊόντος δεν θα επηρεαστούν από την αλλαγή.

Περιεχόμενα συσκευασίας:

1 x Έξυπνος αποκωδικοποιητής κουδουνιού πόρτας
1 x Εξωτερική μονάδα έξυπνου κουδουνιού πόρτας
1 x αυτοκόλλητο (κούμπωμα)
1 x Σετ βιδών 
1 x Καλώδιο φόρτισης
1 pc οδηγίες



Δωρεάν NEWSLETTER Merkandi

Ημερήσιες ειδοποιήσεις για νέα προϊόντα και ειδήσεις στο site Merkandi.