FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Για 1 χρόνο ΕΓΓΡΑΦΗ και ΑΝΑΝΕΩΣΗ
οι προσφορές δεν μπορούν να συνδυαστούν
18 Αριθμός υπόλοιπων πακέτων

Οι καλύτερες προσφορές από 150 χώρες

Πάνω από 100 000 ικανοποιημένοι χρήστες

Προσφέρει φθηνότερα έως και το 90% της τιμής εκκίνησης

Άμεση επαφή με μεταπωλητές και χονδρεμπόρους

Συσκευή εσπρέσο Esperanca [4 φλιτζάνια] - Συσκευή εσπρέσο ιταλικού τύπου

8,00 € /τεμάχιο τιμή εξαίρεση. δεξαμενη

Κατάσταση
Η προσφορά είναι ξεπερασμένη
Ελάχιστη παραγγελία
50 τεμάχια
Διαθέσιμη ποσότητα
1300 τεμάχια
Χώρα
Γερμανία
Βαθμός
B-Ware  
Τελευταία ενημέρωση
πριν 9 μήνες

Τρέχουσες προσφορές σε αυτή την κατηγορία
Περιγραφή προσφοράς

☕ΟΛΕΣ ΕΣΤΙΕΣ & ΕΠΑΓΩΓΗ - Σε αντίθεση με άλλα μοντέλα, η καφετιέρα μας είναι κατάλληλη για όλες τις εστίες, συμπεριλαμβανομένων των επαγωγικών. Επιπλέον, τα επιμέρους εξαρτήματα πλένονται στο πλυντήριο πιάτων και επομένως καθαρίζονται εξαιρετικά εύκολα!
☕ESPRESSO LIKE ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ - Αυτή η επαγωγική μόκα κατσαρόλα σας φέρνει την αυθεντική ιταλική εμπειρία εσπρέσο στο σπίτι. Με την ιταλική μηχανή καφέ μας μπορείτε να απολαύσετε τη δημοφιλή ιταλική σπεσιαλιτέ καφέ στο έπακρο!
☕ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΠΟΙΟΤΗΤΑ & ΑΝΟΞΕΙΔΩΤΟ ΧΑΛΥΒΑ 430 - Με την πρώτης τάξεως κατσαρόλα εσπρέσο επιλέγετε ένα premium προϊόν. Το Moka Pot είναι κατασκευασμένο από ανθεκτικό στη θερμότητα ανοξείδωτο ατσάλι 430 και επομένως είναι ιδιαίτερα ανθεκτικό στη διάβρωση και τη σκουριά!
☕ ΕΡΓΟΝΟΜΙΚΟΣ & ΑΣΦΑΛΗΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ - Χάρη στην εργονομικά επικαλυμμένη λαβή, ο χειρισμός της κομψής μηχανής εσπρέσο μας είναι ιδιαίτερα άνετος και ασφαλής. Έτσι δεν χρειάζεται να ανησυχείτε μήπως κάψετε το χέρι σας!
☕ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΜΑΡΚΑΣ ESPERANCA - Είμαστε πεπεισμένοι για την κορυφαία ποιότητα της δοκιμασμένης μηχανής εσπρέσο μας. Εάν δεν είστε 100% ικανοποιημένοι, θα θέλαμε να σας δώσουμε μια υπόσχεση επιστροφής χρημάτων 60 ημέρες μετά την αγορά. Όχι αν και αλλά!



Δωρεάν NEWSLETTER Merkandi

Ημερήσιες ειδοποιήσεις για νέα προϊόντα και ειδήσεις στο site Merkandi.