WEEKEND SALE
-25%
Για 1 χρόνο ΕΓΓΡΑΦΗ και ΑΝΑΝΕΩΣΗ
οι προσφορές δεν μπορούν να συνδυαστούν

Οι καλύτερες προσφορές από 150 χώρες

Πάνω από 100 000 ικανοποιημένοι χρήστες

Προσφέρει φθηνότερα έως και το 90% της τιμής εκκίνησης

Άμεση επαφή με μεταπωλητές και χονδρεμπόρους

Συσκευή εγγραφής ήχου βίντεο PNI RedStone 1080P κάρτα 8GB + δώρο PNI ταχεία

50,70 € /τεμάχιο τιμή εξαίρεση. δεξαμενη

Κατάσταση
Η προσφορά είναι ξεπερασμένη
Ελάχιστη παραγγελία
1 τεμάχια
Διαθέσιμη ποσότητα
50 τεμάχια
Χώρα
Ρουμανία
Βαθμός
A-Ware  
Ο χρόνος παράδοσης
5 ημέρες
Κωδικός SKU:
PNI-AV1080SPG
EAN:
5949066515408
Τελευταία ενημέρωση
Περισσότερο από ένα μήνα πριν

Τρέχουσες προσφορές σε αυτή την κατηγορία
Περιγραφή προσφοράς


Γίνετε ο κύριος ντετέκτιβ
Η συσκευή εγγραφής φωνής RedStone PNI είναι μια πολύ χρήσιμη συσκευή για την καταγραφή συνομιλιών τόσο στον ελεύθερο χρόνο σας όσο και στην εργασία σας. Το προϊόν είναι επίσης εξοπλισμένο με εσωτερικό ηχείο που σας επιτρέπει να αναπαράγετε εγγραφές όποτε θέλετε.

Εγγραφή βίντεο
Επιπλέον, η συσκευή εγγραφής φωνής PNI είναι εξοπλισμένη με μπροστινή κάμερα Full HD που σας επιτρέπει, εκτός από την εγγραφή του ήχου, να λαμβάνετε υψηλής ποιότητας εικόνες βίντεο των ατόμων που σας ενδιαφέρουν. Η οθόνη 1 ίντσας του προϊόντος σάς επιτρέπει να βλέπετε σε πραγματικό χρόνο τις εγγεγραμμένες εικόνες καθώς και να αναπαράγετε τα αρχεία που είναι αποθηκευμένα στην κάρτα.

Ανίχνευση κίνησης
Με την έξυπνη λειτουργία ανίχνευσης κίνησης, η συσκευή εγγραφής φωνής θα σταματήσει την εγγραφή εάν η εικόνα στο πλαίσιο δεν αλλάξει για λίγα δευτερόλεπτα και θα επανεκκινήσει την εγγραφή όταν κάποιος κινείται στο πλαίσιο, αποκτώντας έτσι μεγαλύτερη αυτονομία του προϊόντος.

Για κάθε τσέπη
Οι μικρές διαστάσεις του προϊόντος, 107 x 30 x 11 mm, του επιτρέπουν να φοριέται στην τσέπη του στήθους ή στην τσέπη του παντελονιού και μπορεί να κρυφτεί εάν είναι απαραίτητο χωρίς δυσκολία.

Δώρο - Πράσινο παιχνίδι κατά του στρες
Ο κλώστης PNI είναι ένα παιχνίδι τσέπης, κατά του στρες τόσο για ενήλικες όσο και για παιδιά. Το παιχνίδι έχει 3 βραχίονες και λειτουργεί με βάση τα ρουλεμάν. Δεν απαιτεί μπαταρία. Ο κλώστης που προσφέρεται θα σας βοηθήσει να χαλαρώσετε και ταυτόχρονα να διασκεδάσετε. Μειώνει το στρες, ανακουφίζει από το άγχος και βοηθά στην αύξηση της συγκέντρωσης.



Δωρεάν NEWSLETTER Merkandi

Ημερήσιες ειδοποιήσεις για νέα προϊόντα και ειδήσεις στο site Merkandi.