FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Για 1 χρόνο ΕΓΓΡΑΦΗ και ΑΝΑΝΕΩΣΗ
οι προσφορές δεν μπορούν να συνδυαστούν
15 Αριθμός υπόλοιπων πακέτων

Οι καλύτερες προσφορές από 150 χώρες

Πάνω από 100 000 ικανοποιημένοι χρήστες

Προσφέρει φθηνότερα έως και το 90% της τιμής εκκίνησης

Άμεση επαφή με μεταπωλητές και χονδρεμπόρους

Σιλικονιωμένου γύψο Noua

0,78 € /κιλό τιμή εξαίρεση. δεξαμενη

Κατάσταση
Η προσφορά είναι ξεπερασμένη
Ελάχιστη παραγγελία
25 κιλά
Διαθέσιμη ποσότητα
10000 κιλά
Χώρα
Ρουμανία
Βαθμός
A-Ware  
Ο χρόνος παράδοσης
15 ημέρες
Κωδικός SKU:
C1525610
Τελευταία ενημέρωση
πριν 8 μήνες

Τρέχουσες προσφορές σε αυτή την κατηγορία
Περιγραφή προσφοράς

Είναι ένα διακοσμητικό γύψο δομημένη, που αναζητούν "φλοιός" βασίζεται σε διασπορές acri¬lo-στυρολίου, τα πρόσθετα σιλικόνης, χρωστικές ουσίες και κόκκους μαρμάρου που χρησιμοποιούνται για εξωτερικό και εσωτερικό φινίρισμα. Μπορεί να εφαρμοστεί σε οποιαδήποτε επιφάνεια ορυκτής βάσης: συνήθεις σοβάδες, σοβάδες γύψου, μπετόν, γυψοσανίδας και παλιά μπογιά. Είναι ανθεκτικό στις καιρικές συνθήκες, ιδιαίτερα ανθεκτικό σε μηχανικές σοκ, επιπτώσεις, τριβή και ξύσιμο. Ενεργοποίηση αυτο-καθαρισμού (picături¬le ρολό νερό κάτω από την πρόσοψη, έτσι σωματίδια σκόνης)

Βασικές προετοιμασία της επιφάνειας: το υπόστρωμα πρέπει να είναι εντελώς στεγνά, λείο, καθαρό, χωρίς σκόνη και λιπαρά, χωρίς σαθρά. Οι επισκευαστεί περιοχές θα πρέπει να έχουν την ίδια δομή με αυτή της υπάρχουσας επιφάνειας.

Οδηγίες Εφαρμογής: επιφάνειες πρέπει να ασταρώνονται με αστάρι σοβά τουλάχιστον 24 ώρες πριν την εφαρμογή του διακοσμητικό γύψο. Οι επικαλύψεις εφαρμόζονται ομοιόμορφα, χωρίς αραίωση pref¬erabil την ίδια παρτίδα με μυστρί ανοξείδωτο χάλυβα (float χάλυβα) σε ένα στρώμα, όπως λεπτή (βέλτιστο πάχος του στρώματος θα πρέπει να είναι όσο πιο κοντά στη διάμετρο των κόκκων). Τόσο πλεόνασμα και η έλλειψη του υλικού διαρθρωτικές αιτίες που μπορούν να προκαλέσουν διαφορές και διαφορές χρώματος. Δόμηση (λήψη συγκεκριμένο ζήτημα) γίνεται με τη χρήση ενός πλαστικού πλωτήρα. Μπορείτε να επιλέξετε τη διάταξη, την κατεύθυνση και το σχήμα των αυλακώσεων ανάλογα με το πώς παίρνετε τη δομή (κάθετη, οριζόντια, στρογγυλά, ακανόνιστη, κλπ). Πάντα απομακρυνθεί η περίσσεια υλικού από την πλαστική σπάτουλα. Η εφαρμογή πρέπει να είναι συνεχής, όπως στην περίπτωση της μακράς αναμονής, το υλικό αρχίζει να στεγνώνει. Σχηματισμό δομής πρέπει να λάβει χώρα αμέσως μετά την εφαρμογή, πριν από την ξήρανση αρχή. Το υλικό δεν ισχύει άμεσα σε άμεσο ηλιακό φως ή σε αέρα ή όταν υπάρχει βροχή ή παγετός κινδύνου, καθώς μπορεί να προκαλέσει κατά την εφαρμογή και την ξηρότητα, ρωγμές και το χρώμα διαφορές. Υπόστρωμα και η θερμοκρασία του αέρα πρέπει να είναι μεταξύ + 5 ° C και + 25 ° C.

Χρόνος στεγνώματος επιφανειακή (αφής): 4:00, ξηρότητα (μπάλα): 72 ώρες. Οι τιμές δίνονται για θερμοκρασία 20 ° C και σχετική υγρασία 60%. Στις πρώτες 24-72 ώρες μετά την εφαρμογή, η επιφάνεια θα πρέπει να προστατεύεται από τη βροχή, το χιόνι, παγετός, κλπ Ειδική κατανάλωση: 2.4- 2.8 kg / m². Η κατανάλωση είναι σημαντικές για την απόλυτα λεία επιφάνεια. Κατανάλωση ποικίλει ανάλογα με το πάχος που εφαρμόζεται και τα χαρακτηριστικά του υποστρώματος. Συσκευασία: ma¬terial πλαστικό κουβά που περιέχει 25 kg. Αποθήκευση: Φυλάσσεται σε δροσερό, ξηρό, αλλαγές θερμοκρασίας μεταξύ 5 ° C - 30 ° C στην αρχική συσκευασία, χωρίς να έχει ανοιχτεί. Διάρκεια ζωής: 24 μήνες από την ημερομηνία παραγωγής συμμορφώνονται με τους όρους συσκευασίας και αποθήκευσης. Δείτε την ημερομηνία κατασκευής και παρτίδα επισημαίνονται στη συσκευασία.



Δωρεάν NEWSLETTER Merkandi

Ημερήσιες ειδοποιήσεις για νέα προϊόντα και ειδήσεις στο site Merkandi.