FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Για 1 χρόνο ΕΓΓΡΑΦΗ και ΑΝΑΝΕΩΣΗ
οι προσφορές δεν μπορούν να συνδυαστούν
23 Αριθμός υπόλοιπων πακέτων

Οι καλύτερες προσφορές από 150 χώρες

Πάνω από 100 000 ικανοποιημένοι χρήστες

Προσφέρει φθηνότερα έως και το 90% της τιμής εκκίνησης

Άμεση επαφή με μεταπωλητές και χονδρεμπόρους

Σίδερο ατμού LAFE ZPK-007 LAFZEL45920

8,62 € /τεμάχιο τιμή εξαίρεση. δεξαμενη

Κατάσταση
Η προσφορά είναι ξεπερασμένη
Ελάχιστη παραγγελία
1 τεμάχια
Διαθέσιμη ποσότητα
1000 τεμάχια
Χώρα
Πολωνία
Βαθμός
A-Ware  
Κωδικός SKU:
ROS001011
EAN:
5903886040175
Τελευταία ενημέρωση
πριν 9 μήνες

Τρέχουσες προσφορές σε αυτή την κατηγορία Τρέχουσες προσφορές του χονδρεμπόρου
Περιγραφή προσφοράς

Ένα πολύ λειτουργικό σίδερο ατμού ισχύος 1600 W. Χάρη στο ανθεκτικό αντικολλητικό κράμα τεφλόν και τη σχετικά ελαφριά δομή, καθοδηγείται τέλεια σε οποιοδήποτε υλικό. Το σίδερο έχει πολλές χρήσιμες λειτουργίες.
ψεκαστήρας
Η λειτουργία ψεκασμού μπορεί πάντα να χρησιμοποιηθεί ανεξάρτητα από τις άλλες ρυθμίσεις του σίδερου. Η εκκίνηση του ψεκαστήρα γίνεται με ένα κουμπί στη λαβή. Μπορεί να χρειαστεί να πατήσετε το κουμπί πλύσης πολλές φορές για να λειτουργήσει η λειτουργία.
Σιδέρωμα με ατμό
Ρυθμίστε τον διακόπτη συνεχούς ατμού στην κατάλληλη θέση. Η ποσότητα του ατμού που βγαίνει εξαρτάται επίσης από τη ρύθμιση του θερμοστάτη - λιγότερος ατμός σε χαμηλότερη θερμοκρασία (ένα σημείο ή δύο πόντους) και περισσότερος ατμός σε υψηλότερη θερμοκρασία (τρεις πόντοι).
σφυρί ατμού
Αυτή η λειτουργία εκπέμπει μεγάλη ποσότητα ατμού, περίπου 80 g τη φορά, για καλύτερο αποτέλεσμα όταν σιδερώνετε δύσκολα σιδερωμένα ή πολύ ζαρωμένα υλικά. Το Steam Burst λειτουργεί σωστά μόνο στη ρύθμιση (τρεις κουκκίδες) ή στο "Max". Όταν πατάτε το κουμπί στη λαβή, ένα ισχυρό ρεύμα ατμού εκτοξεύεται από τις τρύπες της πλάκας. Εάν είναι απαραίτητο, η διαδικασία μπορεί να επαναληφθεί περιμένοντας μερικά δευτερόλεπτα. Δεν συνιστάται η χρήση αυτής της λειτουργίας περισσότερες από τρεις φορές στη σειρά. Σημείωση - Για να ενεργοποιήσετε αυτήν τη δυνατότητα, μπορεί να χρειαστεί να πατήσετε το "Steam Shot" να πατήσετε πολλές φορές.
Κάθετο σιδέρωμα με ατμό
Η λειτουργία χρησιμοποιεί την ενίσχυση ατμού με τη διαφορά ότι το σίδερο τοποθετείται σε κάθετη θέση. Όταν χρησιμοποιείτε αυτή τη λειτουργία, κρατήστε το σίδερο περίπου 15-30 cm μακριά από τα ρούχα σας.



Δωρεάν NEWSLETTER Merkandi

Ημερήσιες ειδοποιήσεις για νέα προϊόντα και ειδήσεις στο site Merkandi.