FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Για 1 χρόνο ΕΓΓΡΑΦΗ και ΑΝΑΝΕΩΣΗ
οι προσφορές δεν μπορούν να συνδυαστούν
22 Αριθμός υπόλοιπων πακέτων

Οι καλύτερες προσφορές από 150 χώρες

Πάνω από 100 000 ικανοποιημένοι χρήστες

Προσφέρει φθηνότερα έως και το 90% της τιμής εκκίνησης

Άμεση επαφή με μεταπωλητές και χονδρεμπόρους

Premium σετ μαγειρικών σκευών 3 τεμαχίων

9,84 € /τεμάχιο τιμή εξαίρεση. δεξαμενη

Προτεινόμενη τιμή λιανικής: 19,68 €


Κατάσταση
Η προσφορά είναι ξεπερασμένη
Ελάχιστη παραγγελία
5 τεμάχια
Διαθέσιμη ποσότητα
χωρίς περιορισμούς
Χώρα
Ουγγαρία
Βαθμός
A-Ware  
Κωδικός SKU:
holm7326
Τελευταία ενημέρωση
πριν 4 μέρες

Τρέχουσες προσφορές σε αυτή την κατηγορία
Περιγραφή προσφοράς

Εξερευνήστε νέες διαστάσεις της μαγειρικής τέχνης με αυτό το εξαιρετικό σετ μαγειρικών σκευών 3 τεμαχίων που είναι απαραίτητο σε κάθε σύγχρονη κουζίνα. Το σετ αποτελείται από ένα κομψό και λειτουργικό τηγάνι με καπάκι και δύο τηγάνια διαφορετικών μεγεθών, καθιστώντας το ιδανική επιλογή για την προετοιμασία όλων των ειδών πιάτων, είτε αργό μαγείρεμα, σοτάρισμα ή γρήγορο τηγάνισμα.

Βασικά χαρακτηριστικά:

Υλικό: Κατασκευασμένο από υψηλής ποιότητας ανοξείδωτο χάλυβα, το οποίο εγγυάται μεγάλη διάρκεια ζωής και αντοχή στη διάβρωση. Το υπόστρωμα τριών στρωμάτων παρέχει εξαιρετική κατανομή θερμότητας, αποτρέποντας το υπερβολικό ή υπερβολικό μαγείρεμα των τροφίμων.

Καπάκι: Ιδανικό μέγεθος για σούπες, πιάτα λαχανικών και σιγομαγειρεμένα πιάτα. Το ανθεκτικό στη θερμότητα γυάλινο καπάκι σάς επιτρέπει να παρατηρείτε τα τρόφιμα κατά τη διάρκεια του μαγειρέματος, ενώ η θύρα απελευθέρωσης ατμού αποτρέπει τον υπερβρασμό.

Τηγάνια: Δύο διαφορετικά μεγέθη για να καλύψουν όλες τις ανάγκες σας. Ένα μεγαλύτερο τηγάνι είναι ιδανικό για τηγάνισμα κρεάτων και μεγαλύτερων μερίδων, ενώ ένα μικρότερο είναι ιδανικό για γρήγορο πρωινό όπως αυγά ή τηγανίτες.

Εργονομικές λαβές: Όλα τα πιάτα διαθέτουν εργονομικές, ανθεκτικές στη θερμότητα λαβές που εξασφαλίζουν άνετη και ασφαλή χρήση.

Καθαρισμός και συντήρηση: Καθαρίζεται εύκολα και πλένεται στο πλυντήριο πιάτων, διευκολύνοντας την καθημερινή χρήση.

Καθολική συμβατότητα: Κατάλληλο για επαγωγικές, αεριο, ηλεκτρικές και κεραμικές επιφάνειες μαγειρέματος, καθιστώντας το κατάλληλο για οποιαδήποτε κουζίνα.

Κομψή εμφάνιση: Μοντέρνος και κομψός σχεδιασμός που ταιριάζει σε οποιοδήποτε στυλ κουζίνας.

Ιδανική επιλογή: Αυτό το σετ αποτελεί το τέλειο δώρο για νεόνυμφους, ανοίγματα σπιτιού ή ακόμα και ανανέωση του εξοπλισμού της δικής σας κουζίνας. Η κορυφαία ποιότητα και ευελιξία εγγυώνται ότι αυτά τα μαγειρικά σκεύη θα είναι τα αγαπημένα σας μακροπρόθεσμα.



Δωρεάν NEWSLETTER Merkandi

Ημερήσιες ειδοποιήσεις για νέα προϊόντα και ειδήσεις στο site Merkandi.