FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Για 1 χρόνο ΕΓΓΡΑΦΗ και ΑΝΑΝΕΩΣΗ
οι προσφορές δεν μπορούν να συνδυαστούν
18 Αριθμός υπόλοιπων πακέτων

Οι καλύτερες προσφορές από 150 χώρες

Πάνω από 100 000 ικανοποιημένοι χρήστες

Προσφέρει φθηνότερα έως και το 90% της τιμής εκκίνησης

Άμεση επαφή με μεταπωλητές και χονδρεμπόρους

Σετ ανταλλακτικών μελανιού

5,00 € /τεμάχιο τιμή εξαίρεση. δεξαμενη

Κατάσταση
Η προσφορά είναι ξεπερασμένη
Ελάχιστη παραγγελία
ανά αίτημα
Διαθέσιμη ποσότητα
χωρίς περιορισμούς
Χώρα
Γερμανία
Βαθμός
A-Ware  
Τελευταία ενημέρωση
Περισσότερο από ένα μήνα πριν

Τρέχουσες προσφορές σε αυτή την κατηγορία
Περιγραφή προσφοράς

Spartinte – ένα υψηλής ποιότητας σετ αναπλήρωσης μελάνης για όλους τους εκτυπωτές μελάνης. Σετ αναπλήρωσης Spartinte: Τεράστια εξοικονόμηση κόστους!

Οι εκτυπωτές γίνονται φθηνότεροι, αλλά το μελάνι γίνεται όλο και πιο ακριβό! Γιατί? Φυσικά, οι κατασκευαστές αυτών των συσκευών θέλουν να αγοράσουμε τις αρχικές κασέτες. Αλλά αυτά δεν αξίζουν τον κόπο, επειδή περιέχουν πολύ λίγο μελάνι!

Ευτυχώς, υπάρχει μια έξυπνη λύση σε αυτό το πρόβλημα! Με το μοναδικό σετ επαναπλήρωσης Sparink, μπορείτε να επιτύχετε αποτελέσματα εκτύπωσης με τον ίδιο τρόπο όπως και στην αρχική ποιότητα. Θέλετε να εξοικονομήσετε χρήματα; Στη συνέχεια, απλώς ξαναγεμίστε τα φυσίγγια σας μόνοι σας - χωρίς να ξοδέψετε πολύ χρόνο! Το μελάνι υψηλής ποιότητας σας προσφέρει τεράστια εξοικονόμηση κόστους. Η επαναπλήρωση είναι πολύ εύκολη και μπορεί να γίνει με όλους τους τύπους εκτυπωτών και συσκευών φαξ. Η ποσότητα μελανιού είναι αρκετή για να ξαναγεμίσει πλήρως τις κασέτες του εκτυπωτή σας ακόμα και 20 φορές. Για να είναι ο εκτυπωτής σας απαλλαγμένος από μόλυνση, συμπεριλαμβάνουμε ένα καθαριστικό κεφαλής εκτύπωσης! Έτσι, δεν χρειάζεται πλέον να ξοδεύετε μια περιουσία για μελάνι εκτυπωτή.



Δωρεάν NEWSLETTER Merkandi

Ημερήσιες ειδοποιήσεις για νέα προϊόντα και ειδήσεις στο site Merkandi.