FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Για 1 χρόνο ΕΓΓΡΑΦΗ και ΑΝΑΝΕΩΣΗ
οι προσφορές δεν μπορούν να συνδυαστούν
21 Αριθμός υπόλοιπων πακέτων

Οι καλύτερες προσφορές από 150 χώρες

Πάνω από 100 000 ικανοποιημένοι χρήστες

Προσφέρει φθηνότερα έως και το 90% της τιμής εκκίνησης

Άμεση επαφή με μεταπωλητές και χονδρεμπόρους

Samsung SM S911B Galaxy S23 Διπλή SIM 5G 8GB RAM 256GB Κρέμα ΕΕ

540,00 € /τεμάχιο τιμή εξαίρεση. δεξαμενη

Κατάσταση
Η προσφορά είναι ξεπερασμένη
Ελάχιστη παραγγελία
1 τεμάχια
Διαθέσιμη ποσότητα
χωρίς περιορισμούς
Χώρα
Σλοβακία
Βαθμός
A-Ware  
Μάρκες
Samsung
Κωδικός SKU:
SM-S911BZEGEUE
EAN:
8806094724813
Τελευταία ενημέρωση
πριν 3 εβδομάδες

Τρέχουσες προσφορές σε αυτή την κατηγορία Τρέχουσες προσφορές του χονδρεμπόρου
Περιγραφή προσφοράς

Γαλαξίας Αναγέννηση

Εκλεπτυσμένη κάμερα Nightography
Επαναστατικός επεξεργαστής 4nm

ΣΧΕΔΙΆΖΩ
Περισσότερη καινοτομία, περισσότερη προσοχή
ΧΡΏΜΑΤΑ
Προσγειωμένος τόνους
Μπείτε σε κάτι λίγο πιο ξεχωριστό. Φρέσκα νέα χρώματα εμπνευσμένα από τη φύση, που αναδεικνύονται σε γυαλισμένο μεταλλικό σκελετό.
ΥΛΙΚΆ
Προσεκτικά σχεδιασμένο
Αποσυσκευάστε την αλλαγή που θέλετε να δείτε στον κόσμο. Κατασκευασμένο από ανακυκλωμένο γυαλί και φιλμ PET, κάθε τηλέφωνο είναι τοποθετημένο σε ένα κουτί κατασκευασμένο από ανακυκλωμένο χαρτί και προστατευτική μεμβράνη με βάση το χαρτί. 2
*Οι συσκευές της σειράς Galaxy S23 που πωλούνται, διανέμονται ή/και παράγονται για την αγορά των ΗΠΑ έχουν λάβει πιστοποίηση UL ECOLOGO σύμφωνα με το πρότυπο UL110 για τη βιωσιμότητα των κινητών τηλεφώνων.
*Το Carbon Trust έχει μετρήσει και πιστοποιήσει το αποτύπωμα άνθρακα των συσκευών της σειράς Galaxy S23, συμπεριλαμβανομένης της κατασκευής, της διανομής, της χρήσης και της ενδεχόμενης διάθεσης. Αυτό έχει πιστοποιηθεί κατά PAS2050, ένα διεθνώς αναγνωρισμένο πρότυπο.
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΉ ΜΗΧΑΝΉ
Τραβήξτε τη βολή σας
Αδράξτε την ημέρα και συλλάβετε τη νύχτα. Βγείτε έξω με την κάμερα επαγγελματικού επιπέδου στο χέρι, εξοπλισμένη με αισθητήρα υψηλής ανάλυσης και έξυπνα pixel που απορροφούν το φως για καθαρές στιγμές, οποιαδήποτε ώρα.

Πίσω κάμερα

10MP 3x οπτικό ζουμ τηλεφακό κάμερα
Ευρυγώνια κάμερα 50MP
Κάμερα με ευρυγώνιο φακό 12 MPUltra

Μπροστινή κάμερα

Αυτοπορτρέτα κάμερα 12MP

ΚΆΜΕΡΑ ΝΥΧΤΟΓΡΑΦΊΑΣ
Περισσότερο φως για τη νύχτα σας
Ετοιμαστείτε για μια γκαλερί γεμάτη επικές νυχτερινές λήψεις που όλοι θα θέλουν. Η βελτιωμένη τεχνητή νοημοσύνη του Nightography διατηρεί τις λεπτομέρειες καθαρές, έτσι ώστε οι φωτογραφίες και τα βίντεο σε χαμηλό φωτισμό να είναι φωτεινά και πολύχρωμα από το σούρουπο μέχρι την αυγή και πάλι πίσω.
ΝΥΧΤΕΡΙΝΗ SELFIE
Η τεχνολογία Dual Pixel της μπροστινής κάμερας εστιάζει ταχύτερα και με μεγαλύτερη ακρίβεια, ακόμη και σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού. Η τεχνητή νοημοσύνη που βασίζεται σε αντικείμενα προσφέρει αυθεντικά χρώματα για selfies που ανταγωνίζονται στην πραγματική ζωή.
ΝΥΧΤΕΡΙΝΌ ΒΊΝΤΕΟ SELFIE
Δεν είναι μόνο οι φωτογραφίες που κυριαρχούν στο σκοτάδι, λαμβάνετε επίσης ευκρινή νυχτερινά βίντεο. Τώρα, ακόμη και η μπροστινή κάμερα έχει τις δεξιότητες να καταγράφει καθαρά κλιπ από εσάς και τους φίλους σας μετά τη δύση του ήλιου.
ΥΨΗΛΗ ΑΝΑΛΥΣΗ
Πάρτε όλα τα deets
Η ευρυγώνια κάμερα 50MP λειτουργεί
χέρι-χέρι με ένα ισχυρό τσιπ, συνδυάζοντας γρήγορα καρέ για την εξαγωγή κομματιών από το καθένα σε μία φωτογραφία υψηλής ανάλυσης. Προσθέστε την τεχνολογία Detail Enhancer και έχετε ποιότητα τόσο ευκρινή, που θα συνεχίσετε να μεγεθύνετε για περισσότερα.
EXPERT RAW
Τώρα είσαι ένα πεφταστέρι
Όταν πρόκειται για επικές φωτογραφίες, ο ουρανός είναι το όριο. Ανοίξτε το Expert RAW για λήψη σε μορφή RAW υψηλής ανάλυσης, παρέχοντας φωτεινές και λεπτομερείς λήψεις.3 Στη συνέχεια, κοιτάξτε τα αστέρια καθώς η κάμερα τραβάει το φως για να τραβήξει αστερισμούς και πλανήτες με εκπληκτική ευκρίνεια.
REMASTER ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΏΝ
Μετατρέψτε τις αστοχίες σε αριστουργήματα
Μεταβείτε στη Συλλογή για να βελτιώσετε τις σκοτεινές, θολές εικόνες, ακόμη και τις πολυτελείς παιδικές φωτογραφίες ή τις εικόνες που πήρατε στο διαδίκτυο. Μπορείτε ακόμη και να ανανεώσετε τα ασαφή GIF, μειώνοντας τον θόρυβο και αυξάνοντας την ευκρίνεια για να διατηρήσετε τους βρόχους σας φρέσκους.
ΕΚΤΈΛΕΣΗ
Περισσότερη δύναμη για εσάς
Όταν η διακοπή δεν είναι επιλογή, αυτό το επαναστατικό τσιπ τροφοδοτεί το τηλέφωνό σας για να προσφέρει καλύτερο παιχνίδι και ροή βίντεο, με εκτεταμένη διάρκεια ζωής της μπαταρίας για να σας μεταφέρει στις πιο επικές ημέρες.
Ισχυρός επεξεργαστής Snapdragon
Κινητή πλατφόρμα Snapdragon® 8 Gen 2 για Galaxy
*Το Snapdragon είναι προϊόν της Qualcomm Technologies, Inc. ή/και των θυγατρικών της.
*Το Snapdragon είναι εμπορικό σήμα ή σήμα κατατεθέν της Qualcomm Incorporated.
ΜΠΑΤΑΡΊΑ
Ξεκλειδώστε ακόμα μεγαλύτερο παιχνίδι
Πείτε το μια νύχτα; Όχι. Παίξτε και παρακολουθήστε τις αγαπημένες σας εκπομπές με μπαταρία μεγάλης διάρκειας και γρήγορης φόρτισης.
ΕΚΘΈΤΩ
Η λάμψη να φύγει
Παίξτε ή μεταδώστε ροή οπουδήποτε με προσαρμοστική ορατότητα σε εξωτερικούς χώρους που προσφέρει βέλτιστα χρώματα και φωτεινότητα, σε οποιεσδήποτε συνθήκες φωτισμού.4 Η προσαρμοστική προστασία 120 Hz εξομαλύνει την κύλιση, ενώ η ασπίδα Eye Comfort Shield αποτρέπει την κούραση των ματιών σας, ακόμα και όταν βλέπετε στο σκοτάδι.
ΈΞΥΠΝΟΣ ΔΙΑΚΌΠΤΗΣ
Διευκολύναμε τη διατήρηση των δεδομένων σας
Με μια απλή μεταφορά Wi-Fi ή μια γρήγορη σύνδεση στον Samsung λογαριασμό σας, είστε έτοιμοι. Σε ακόμα λιγότερα βήματα, μεταφέρετε τις εφαρμογές, τις φωτογραφίες, τα μηνύματά σας και πολλά άλλα από οποιοδήποτε λειτουργικό σύστημα στο νέο σας τηλέφωνο. 5
ΑΝΤΑΛΛΑΓΗ
Πραγματοποιήστε συναλλαγές με άμεση έκπτωση
Ανταλλάξτε το τηλέφωνο που έχετε με το Galaxy που θέλετε. Δείτε πόσα θα μπορούσατε να εξοικονομήσετε σε ένα νέο Galaxy S23.
ΣΥΝΈΧΕΙΑ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΉ
Ο πολλαπλός έλεγχος διευκολύνει την εκτέλεση πολλαπλών εργασιών
Όταν οι ιδέες ρέουν, συνεργαστείτε με το τηλέφωνο και τον υπολογιστή σας για μια εμπειρία 2 προς 1. Χωρίς να αλλάξετε το ποντίκι, το πληκτρολόγιο ή την επιφάνεια αφής, μπορείτε να μεταφέρετε και να αποθέσετε, να αντιγράψετε και να επικολλήσετε και να πληκτρολογήσετε και στις δύο συσκευές για τον πιο αποδοτικό χρόνο οθόνης μέχρι σήμερα.6, 7, 8, 9
ΈΝΑ UI
Το Galaxy σας, όπως σας αρέσει
Τώρα είναι πιο εύκολο από ποτέ να ρυθμίσετε το τηλέφωνό σας μόνο για εσάς. Το One UI μεγιστοποιεί την προσαρμογή, επιτρέποντάς σας να επιλέξετε σχεδόν κάθε λεπτομέρεια, από οθόνες κλειδώματος και θέματα έως γραφικά στοιχεία και ειδοποιήσεις.
ΠΟΡΤΟΦΌΛΙ SAMSUNG
Το Samsung Pay έγινε ακόμα καλύτερο. Γνωρίστε το Samsung Wallet
Το Samsung Pay έχει προχωρήσει στο επόμενο επίπεδο: παρουσιάζοντας το Samsung Wallet. Γρήγορη εκκίνηση και ασφαλής, διατηρεί τα βασικά σας αντικείμενα, όπως κλειδιά, ταυτότητες και εισιτήρια, προστατεύοντας παράλληλα τα προσωπικά σας δεδομένα. Καλώς ήρθατε στη νέα σας ψηφιακή ζωή.
SAMSUNG ΥΓΕΊΑ
Ευεξία με τον δικό σας τρόπο
Ξεκινήστε το ταξίδι σας προς τους προσωπικούς σας στόχους υγείας με το Galaxy Watch5 και το τηλέφωνό σας. 10 Πίστα



Δωρεάν NEWSLETTER Merkandi

Ημερήσιες ειδοποιήσεις για νέα προϊόντα και ειδήσεις στο site Merkandi.