FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Για 1 χρόνο ΕΓΓΡΑΦΗ και ΑΝΑΝΕΩΣΗ
οι προσφορές δεν μπορούν να συνδυαστούν
20 Αριθμός υπόλοιπων πακέτων

Οι καλύτερες προσφορές από 150 χώρες

Πάνω από 100 000 ικανοποιημένοι χρήστες

Προσφέρει φθηνότερα έως και το 90% της τιμής εκκίνησης

Άμεση επαφή με μεταπωλητές και χονδρεμπόρους

Samsung Galaxy Tab 2 7" 8GB 3G Λευκό

258,97 € /τεμάχιο τιμή εξαίρεση. δεξαμενη

Κατάσταση
Η προσφορά είναι ξεπερασμένη
Ελάχιστη παραγγελία
ανά αίτημα
Διαθέσιμη ποσότητα
χωρίς περιορισμούς
Χώρα
Ισπανία
Βαθμός
A-Ware  
Μάρκες
Samsung - CREAM - Google
Κωδικός SKU:
215877
Τελευταία ενημέρωση
Περισσότερο από ένα μήνα πριν

Τρέχουσες προσφορές σε αυτή την κατηγορία
Περιγραφή προσφοράς

Το Samsung GALAXY Tab 2 (7.0) συγκεντρώνει όλα τα χαρακτηριστικά του Internet και τα οφέλη της online επικοινωνίας σε μία φορητή συσκευή. Επιπλέον, έχει αναπτυχθεί με το πιο πρόσφατο λειτουργικό σύστημα με την τελευταία έκδοση του Android Ice Cream Sandwich και διαθέτει εκτεταμένες επιλογές συνδεσιμότητας για να σας προσφέρει απαράμιλλη απόδοση και μοναδική χρηστικότητα.



Χαρακτηριστικά:

- Android 4.0TM

Με το πιο πρόσφατο λειτουργικό σύστημα Android, το Ice Cream Sandwich, θα απολαύσετε όλες τις νέες δυνατότητες και εφαρμογές του. Με βελτιωμένη απόδοση, θα έχετε ένα βελτιστοποιημένο πρόγραμμα περιήγησης ιστού, ταχύτερη ταχύτητα απόκρισης και ομαλότερη μεταξύ των οθονών, δίνοντάς σας την καλύτερη χρηστικότητα.



- Ισχυρή απόδοση

Το GALAXY Tab 2 (7.0) τροφοδοτείται από έναν ισχυρό επεξεργαστή διπλού πυρήνα 1.0GHz που προσφέρει μέγιστη απόδοση στις πιο απαιτητικές εφαρμογές, ώστε να μπορείτε να αντεπεξέλθετε στον δυναμικό τρόπο ζωής σας.



- Πολλά περιεχόμενα πολυμέσων

Με το Readers Hub θα ξεχάσετε να μεταφέρετε τα βιβλία σας μαζί σας και να απολαύσετε τις απολαύσεις της ψηφιακής ανάγνωσης, με εκατοντάδες eBook στην οθόνη σας. Το Music Hub σας προσφέρει ένα πλήρες κατάστημα μουσικής όπου μπορείτε να βρείτε τα αγαπημένα σας τραγούδια. Τέλος, με το Game Hub, θα έχετε μια αποθήκη premium παιχνιδιών και παιχνιδιών για πολλούς παίκτες για να μπείτε στη δράση όπου και όποτε θέλετε.



- Εύκολη και διασκεδαστική επικοινωνία

Το ChatOn σάς επιτρέπει να παραμένετε συνδεδεμένοι με τους φίλους και την οικογένειά σας σε όλες τις συσκευές και τις πλατφόρμες με πιο δυναμικό και εκφραστικό τρόπο με μοναδικές λειτουργίες, όπως ομαδικές συνομιλίες, ροή πολυμέσων και πολλά άλλα. Αξιοποιήστε περισσότερο κάθε στιγμή με την ομαδική τηλεδιάσκεψη Google+ Hangouts, η οποία είναι τόσο εύκολη όσο το να πέσετε πάνω σε κάποιον στο δρόμο.



- Λεπτό & ελαφρύ

Ένα tablet με το σωστό μέγεθος και βάρος για να το παίρνετε μαζί σας παντού.



Δωρεάν NEWSLETTER Merkandi

Ημερήσιες ειδοποιήσεις για νέα προϊόντα και ειδήσεις στο site Merkandi.