FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Για 1 χρόνο ΕΓΓΡΑΦΗ και ΑΝΑΝΕΩΣΗ
οι προσφορές δεν μπορούν να συνδυαστούν
24 Αριθμός υπόλοιπων πακέτων

Οι καλύτερες προσφορές από 150 χώρες

Πάνω από 100 000 ικανοποιημένοι χρήστες

Προσφέρει φθηνότερα έως και το 90% της τιμής εκκίνησης

Άμεση επαφή με μεταπωλητές και χονδρεμπόρους

Ρομπότ καθαρισμού πιλότων Cecotec Conga 1190

116,77 € /τεμάχιο τιμή εξαίρεση. δεξαμενη

Κατάσταση
Η προσφορά είναι ξεπερασμένη
Ελάχιστη παραγγελία
1 τεμάχια
Διαθέσιμη ποσότητα
χωρίς περιορισμούς
Χώρα
Πολωνία
Βαθμός
A-Ware  
Μάρκες
Cecotec
Κωδικός SKU:
8435484051392
EAN:
8435484051392
Τελευταία ενημέρωση
πριν 4 εβδομάδες

Τρέχουσες προσφορές σε αυτή την κατηγορία
Περιγραφή προσφοράς


Η ΤΈΛΕΙΑ ΗΛΕΚΤΡΙΚΉ ΣΚΟΎΠΑ ΕΙΣΈΡΧΕΤΑΙ ΣΕ ΜΙΑ ΝΈΑ ΕΠΟΧΉ
Ένα νέο στυλ καθαρισμού έχει αναδυθεί στον κόσμο μας. Χάρη στη μνήμη του, το Conga Series 1190 κάνει τη δουλειά του με απόλυτα αποτελεσματικό τρόπο, από την αρχή μέχρι την επιστροφή στο σπίτι. Εκπληκτικές ανατροπές αφαιρούν κάθε στίγμα σκόνης και το σύστημα καθαρισμού είναι αξιόπιστο. Είναι πάντα έτοιμο για καθαρισμό και το κάνει βέλτιστα, ο συντομότερος τρόπος μεταξύ δύο σημείων. Όταν του αναθέτετε τον καθαρισμό του σπιτιού, θα παρατηρήσετε τη διαφορά. Καθαρίζει ολόκληρη την καλυμμένη επιφάνεια και γνωρίζει πότε και πώς να επιστρέψει στο σταθμό φόρτισης.
2-ΣΕ-1 ΡΟΜΠΌΤ ΗΛΕΚΤΡΙΚΉ ΣΚΟΎΠΑ: ΣΚΟΎΠΙΣΜΑ, ΗΛΕΚΤΡΙΚΉ ΣΚΟΎΠΑ,
Η ναυαρχίδα της σειράς ρομπότ Conga είναι η λειτουργικότητα.

ΈΞΥΠΝΗ ΚΑΙ ΟΜΑΛΉ ΠΛΟΉΓΗΣΗ, ΚΑΘΑΡΊΖΕΙ ΟΛΌΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΕΠΙΦΆΝΕΙΑ
Απολαύστε έξυπνη και χωρίς ακαταστασία πλοήγηση με χάρτες και μνήμη με την τεχνολογία iTech Gyro. Η σειρά Conga 1190 έχει σχεδιαστεί για όλους τους τύπους δαπέδων και προσαρμόζεται πλήρως στο σπίτι σας, καθαρίζοντας ολόκληρη την επιφάνεια που πρόκειται να καλυφθεί, περνά κάτω από έπιπλα, ανιχνεύει εμπόδια και αποτρέπει χτυπήματα ή πτώσεις. Άλλες ρομποτικές ηλεκτρικές σκούπες μπορούν να γίνουν πιο βρώμικες από τις καθαρές, αλλά αυτό το προηγμένο μοντέλο καθαρίζει τον αέρα με ένα φίλτρο υψηλής απόδοσης που παγιδεύει τη σκόνη και τα αλλεργιογόνα.
ΚΑΤΕΥΘΎΝΕΤΕ ΠΆΝΤΑ ΤΗΝ ΠΙΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΉ ΔΙΑΔΡΟΜΉ ΜΕ ΤΟ ΣΎΣΤΗΜΑ ΜΝΉΜΗς ΣΑς
Θυμηθείτε τη διαδρομή για να βρίσκετε πάντα την ταχύτερη και πιο αποτελεσματική διαδρομή και να επιστρέφετε στο σταθμό φόρτισης αμέσως μετά τον καθαρισμό με το σύστημα ελέγχου μνήμης. Το ρομπότ γνωρίζει ακριβώς πού βρίσκεται, πού έχει περάσει και πού δεν έχει πάει ακόμα.

6 ΛΕΙΤΟΥΡΓΊΕς ΑΥΤΌΜΑΤΟΥ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΎ: ΞΕΧΆΣΤΕ ΤΟΝ ΚΑΘΑΡΙΣΜΌ
Το νέο ρομπότ της σειράς Conga 1190 διαθέτει 6 αυτόματες λειτουργίες καθαρισμού που προσαρμόζονται σε όλους τους τύπους επιφανειών και αναγκών. Επιλέξτε μια λειτουργία από το τηλεχειριστήριο και voila, είναι τόσο απλό.

Γυροσκοπική λειτουργία: καθαρίστε ολόκληρη την επιφάνεια που πρόκειται να καλυφθεί με τακτικό και έξυπνο τρόπο και επιστρέψτε στη βάση φόρτισης με τον ταχύτερο τρόπο.
Λειτουργία DeepCleaning: καθαρίστε προσεκτικά ολόκληρο το σπίτι και σκουπίστε με τη μέγιστη ισχύ αρκετές φορές σε συγκεκριμένα σημεία σε κάθε δωμάτιο του σπιτιού. Το ρομπότ ταξιδεύει σε δύο φάσεις, η πρώτη σε λειτουργία Gyro και η δεύτερη σε αυτόματη λειτουργία.
Λειτουργία μπορντούρας: μία από τις πιο βρώμικες περιοχές είναι συνήθως οι άκρες ή οι πλαϊνές σανίδες. Για το λόγο αυτό, η σειρά ρομπότ Conga διαθέτει μια ειδική λειτουργία για την αφαίρεση τυχόν ρύπων που συσσωρεύονται γύρω από τοίχους και έπιπλα.
Χειροκίνητη λειτουργία: απολαύστε τον πλήρη έλεγχο του ρομπότ με το τηλεχειριστήριο και κατευθύνετέ το στην επιθυμητή θέση. Σε αυτή τη χειροκίνητη λειτουργία, το ρομπότ αφαιρεί εύκολα και αμέσως τη βρωμιά από συγκεκριμένα σημεία.
Σπειροειδής λειτουργία: σε περίπτωση συσσώρευσης βρωμιάς σε ένα σημείο, το ρομπότ θα αφαιρέσει αμέσως τη βρωμιά. Για παράδειγμα, αν μαγειρέψετε και η κατσαρόλα με το αλεύρι θα αναποδογυρίσει.
Επιστροφή στο σπίτι: ενεργοποιείται αυτόματα όταν το ρομπότ ολοκληρώσει τον καθαρισμό ή η μπαταρία εξαντληθεί και όταν επιστρέψει στο σταθμό φόρτισης, συνεχίζει τον καθαρισμό για να αφαιρέσει τα τελευταία ίχνη βρωμιάς που μπορεί να παραμείνουν. Επιπλέον, μπορείτε επίσης να ενεργοποιήσετε αυτήν τη λειτουργία χειροκίνητα χρησιμοποιώντας το τηλεχειριστήριο.

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΒΑΘΙΟΥ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟ
Ετοιμαστείτε για έναν επιπλέον βαθύ καθαρισμό. Με αυτήν τη λειτουργία, η σειρά Conga 1190 αφαιρεί όλη τη βρωμιά από κάθε δωμάτιο του σπιτιού, χωρίς να αφήνει πίσω της σκόνη. Ο καθαρισμός προγραμματίζεται σε δύο φάσεις: την πρώτη σε λειτουργία Gyro, στην οποία το ρομπότ καθαρίζει ολόκληρη την καλυμμένη επιφάνεια με έξυπνο και τακτικό τρόπο και τη δεύτερη στην οποία το ρομπότ περνά από όλα τα σημεία του σπιτιού αρκετές φορές για να αφήσει ένα απολύτως τέλειο φινίρισμα.
ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΘΑΡΟ ΜΕ ΤΗ ΜΕΓΙΣΤΗ ΙΣΧΥ
Η ισχυρή τουρμπίνα μεγιστοποιεί την υψηλή ισχύ αναρρόφησης έως και 1400 Pa χάρη στο σύστημα ForceImplode. Εγγυάται ένα καθαρό δάπεδο ανά πάσα στιγμή και αφαιρεί όλα τα είδη βρωμιάς από οποιαδήποτε επιφάνεια. Επιπλέον, δεν υπάρχει γωνία από την οποία να ξεφύγετε χάρη στις δύο πλευρικές βούρτσες που βοηθούν στην ώθηση όλης της βρωμιάς στο ακροφύσιο αναρρόφησης.

ΚΑΘΑΡΊΣΤΕ ΌΤΑΝ ΔΕΝ ΕΊΣΤΕ ΣΠΊΤΙ, ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΊΣΤΕ ΚΑΙ ΞΕΧΆΣΤΕ
Είναι πλήρως προγραμματιζόμενο 24 ώρες την ημέρα, 7 ημέρες την εβδομάδα. Ξεχάστε τις καθημερινές εργασίες καθαρισμού, προγραμματίστε το ρομπότ να καθαρίζει επιλεγμένες ημέρες τη στιγμή της επιλογής σας και αφιερώστε το χρόνο σας σε αυτό που σας αρέσει περισσότερο.
ΑΦΑΙΡΈΣΤΕ ΤΗΝ ΠΙΟ ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΉ ΒΡΩΜΙΆ
Αφαιρεί όλους τους τύπους βρωμιάς με 3 επίπεδα ισχύος. Επιλέξτε μεταξύ της λειτουργίας Eco για καθαρισμό επιφανειών με ελάχιστη φθορά, της κανονικής λειτουργίας για καθημερινό καθαρισμό χωρίς απώλεια ισχύος και της λειτουργίας turbo (1400 Pa) για βαθύ καθαρισμό.
3 ΕΠΊΠΕΔΑ ΙΣΧΎΟς ΓΙΑ ΌΛΟΥς ΤΟΥς ΤΎΠΟΥς ΒΡΩΜΙΆς
Αφαιρεί όλους τους τύπους βρωμιάς με 3 επίπεδα ισχύος. Επιλέξτε μεταξύ της λειτουργίας Eco για καθαρισμό επιφανειών με ελάχιστη φθορά, της κανονικής λειτουργίας για καθημερινό καθαρισμό χωρίς απώλεια ισχύος και της λειτουργίας turbo (1400 Pa) για βαθύ καθαρισμό.

Τεχνικές λεπτομέρειεςΚωνικό σήμα: CecotecΑριθμός μοντέλου: Σειρά Conga 1190 Διαστάσεις προϊόντος: 12 x 58 x 38 cm, 5,26 kgΧωρητικότητα:    0, 



Δωρεάν NEWSLETTER Merkandi

Ημερήσιες ειδοποιήσεις για νέα προϊόντα και ειδήσεις στο site Merkandi.