FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Για 1 χρόνο ΕΓΓΡΑΦΗ και ΑΝΑΝΕΩΣΗ
οι προσφορές δεν μπορούν να συνδυαστούν
17 Αριθμός υπόλοιπων πακέτων

Οι καλύτερες προσφορές από 150 χώρες

Πάνω από 100 000 ικανοποιημένοι χρήστες

Προσφέρει φθηνότερα έως και το 90% της τιμής εκκίνησης

Άμεση επαφή με μεταπωλητές και χονδρεμπόρους

Σπάνιες και κορυφαίες λωρίδες μπαμπού διαφόρων μεγεθών (63"/160 cm) για έργα χειροτεχνίας και οικοδομής - Χονδρική

από 0,70 € /τεμάχιο τιμή εξαίρεση. δεξαμενη

Προτεινόμενη τιμή λιανικής: 2,00 €

Προς διαπραγμάτευση
0,90 € από 1 μεχρί 100 τεμάχια
0,80 € από 200 μεχρί 400 τεμάχια
0,70 € από 800 μεχρί 1600 τεμάχια

Κατάσταση
Η προσφορά είναι ξεπερασμένη
Ελάχιστη παραγγελία
100,00 €
Διαθέσιμη ποσότητα
3000 τεμάχια
Χώρα
Κίνα
Βαθμός
A-Ware  
Ο χρόνος παράδοσης
30 ημέρες
Κωδικός SKU:
BSF20211
Τελευταία ενημέρωση
πριν 3 εβδομάδες

Τρέχουσες προσφορές σε αυτή την κατηγορία
Περιγραφή προσφοράς

Είμαστε υπερήφανοι που προσφέρουμε μια εκτενή επιλογή από κορυφαίες λωρίδες από μπαμπού, ιδανικές για μια ποικιλία δημιουργικών και κατασκευαστικών έργων. Κάθε λωρίδα έχει μήκος 63 ίντσες (160 cm) και διατίθεται σε διάφορα πλάτη και πάχη για να ταιριάζει στις συγκεκριμένες ανάγκες σας.
Μικτές παραγγελίες γίνονται δεκτές. Επειδή υπάρχουν πολλά μεγέθη και διαφορετικές τιμές, η δημοσιευμένη τιμή είναι η χαμηλότερη, επομένως εάν χρειάζεστε διαφορετικά μεγέθη, επικοινωνήστε μαζί μου εγκαίρως.
Το πιο σημαντικό πράγμα είναι ότι αγοράζοντας και πουλώντας οποιοδήποτε από τα προϊόντα μου, μπορείτε εύκολα να δημιουργήσετε έναν οργανικό κύκλο της δικής σας επιχείρησης και να δημιουργήσετε μακροχρόνιες, σταθερές και αυξανόμενες ταμειακές ροές, κάνοντας τουλάχιστον την αξία του τελικού προϊόντος 5- 10 φορές υψηλότερο.
Προδιαγραφές προϊόντος:
Διατίθεται σε μια σειρά από πλάτη και πάχη, προσφέροντας ευελιξία για διαφορετικά έργα.
Φυσικό Χρώμα: Το μπαμπού είναι ένα μείγμα λευκού και ανοιχτού κίτρινου, αναδεικνύοντας τη φυσική του ομορφιά.
Ποιότητα υλικού: Επιλέγεται από τα παχύτερα μέρη του τοίχου από μπαμπού. Το δέρμα και οι κόμβοι αφαιρούνται για να διατηρηθούν τα πιο χρήσιμα μέρη από ίνες μπαμπού.
Φινίρισμα: Και οι δύο πλευρές των λωρίδων είναι επίπεδες, καλά γυαλισμένες και χωρίς βερνίκι, εξασφαλίζοντας φυσική και ελκυστική εμφάνιση.
Ευελιξία: Αυτές οι λωρίδες μπαμπού μπορούν να λυγιστούν σε ημι-στρογγυλό σχήμα χωρίς να σπάσουν. Με σωστή θέρμανση, μπορούν ακόμη και να αποκτήσουν μια πλήρως στρογγυλεμένη μορφή.
Ανθεκτικότητα: Αυτές οι ταινίες μπορούν να αποθηκευτούν για πολλά χρόνια χωρίς να χάσουν την ποιότητά τους, γεγονός που τις καθιστά πολύτιμο υλικό για μακροπρόθεσμα έργα.
Εφαρμογές:
Κατάλληλο για σχολικά μαθήματα χειροτεχνίας, Ιδανικό για χειροτεχνία κανό, καγιάκ, πόρτες, παράθυρα, κορνίζες φωτογραφιών, τόξα και κορνίζες σκαφών.
Κατάλληλο επίσης για καινοτόμα έργα όπως κατασκευή τόξων για εφήβους, χαρταετούς, φανάρια, χάρακες, κλουβιά κατοικίδιων και ανταλλακτικά επισκευής αυτοκινήτων.
Παραγγελία και αποστολή:
Προσαρμοσμένα μεγέθη: Μπορούμε να παράγουμε λωρίδες μήκους έως 2 μέτρα για θαλάσσια ναυτιλία. Επικοινωνήστε μαζί μας για τυχόν αιτήματα συγκεκριμένου μεγέθους.
Χρόνος Επεξεργασίας: Περίπου 2-3 ημέρες.
Αποστολή: Η παράδοση διαρκεί συνήθως περίπου 2-4 εβδομάδες μέσω αεροπορικής αποστολής China Post. Για μεγαλύτερες παραγγελίες, είναι διαθέσιμη η θαλάσσια/τραίνο αποστολή, η οποία διαρκεί περίπου 5-8 εβδομάδες.
Το φορτίο υπολογίζεται με βάση το βάρος και τον όγκο, μέσω ταχυδρομικών εξπρές και αεροπορικών μεταφορών. Αν ξεπεράσει τα 20 κιλά, θα αποσταλεί ακτοπλοϊκώς ή σιδηροδρομικώς. Είναι μια υπηρεσία από πόρτα σε πόρτα με αριθμό παρακολούθησης, που είναι βολικό για να παρακολουθείτε στο διαδίκτυο ανά πάσα στιγμή. Προσαρμοσμένα αιτήματα είναι ευπρόσδεκτα.
Σας ευχαριστούμε που λάβατε υπόψη τις λωρίδες μπαμπού μας για τις ανάγκες χειροτεχνίας και κατασκευής σας. Ανυπομονούμε να σας παρέχουμε αυτά τα ευέλικτα και υψηλής ποιότητας υλικά.



Δωρεάν NEWSLETTER Merkandi

Ημερήσιες ειδοποιήσεις για νέα προϊόντα και ειδήσεις στο site Merkandi.