FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Για 1 χρόνο ΕΓΓΡΑΦΗ και ΑΝΑΝΕΩΣΗ
οι προσφορές δεν μπορούν να συνδυαστούν
23 Αριθμός υπόλοιπων πακέτων

Οι καλύτερες προσφορές από 150 χώρες

Πάνω από 100 000 ικανοποιημένοι χρήστες

Προσφέρει φθηνότερα έως και το 90% της τιμής εκκίνησης

Άμεση επαφή με μεταπωλητές και χονδρεμπόρους

Ραδιόφωνο κουζίνας DAB+, FM Auna Κατανόηση ALEXA

79,06 € /τεμάχιο τιμή εξαίρεση. δεξαμενη

Κατάσταση
Η προσφορά είναι ξεπερασμένη
Ελάχιστη παραγγελία
1 τεμάχια
Διαθέσιμη ποσότητα
χωρίς περιορισμούς
Χώρα
Πολωνία
Βαθμός
A-Ware  
Μάρκες
alexa - Amazon
Κωδικός SKU:
4060656107436
EAN:
4060656107436
Τελευταία ενημέρωση
πριν 3 εβδομάδες

Τρέχουσες προσφορές σε αυτή την κατηγορία
Περιγραφή προσφοράς


Ευφυΐα DAB+ Ραδιόφωνο κουζίνας, Φωνητικός έλεγχος Alexa, Spotify, BT, ασημί
Έξυπνο ραδιόφωνο κουζίνας με έξυπνο σχεδιασμό: το Intelligence DAB+ της auna πείθει ως αποτελεσματικός, πολυλειτουργικός και συμπαγής σύντροφος στην κουζίνα.
Χάρη στις συμπαγείς διαστάσεις και την έξυπνη σχεδίαση διπλής τοποθέτησης, το ευέλικτο ραδιόφωνο DAB+/FM με RMS 5 W μπορεί να τοποθετηθεί κάτω από ντουλάπια και ράφια κουζίνας ή να τοποθετηθεί σε τραπέζι. Το ραδιόφωνο με ενσωματωμένη κεραία DAB+/FM λαμβάνει όλους τους ψηφιακούς ραδιοφωνικούς σταθμούς χωρίς παρεμβολές εκτός από το αναλογικό σήμα.
Το ραδιόφωνο κουζίνας auna Intelligence DAB+ είναι επίσης μια έξυπνη συσκευή στο σπίτι σας: Δεν χρειάζεται να πατήσετε κανένα κουμπί εδώ, επειδή η υπηρεσία φωνής Alexa σάς επιτρέπει να λειτουργείτε χρησιμοποιώντας φωνητικές εντολές: Alexa, παίξτε μουσική! Για παράδειγμα, μία από τις πολυάριθμες υπηρεσίες ροής ήχου στις οποίες μπορεί να συνδεθεί το ραδιόφωνο έξυπνης υποδοχής Intelligence DAB + μέσω WLAN: Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Amazon Music, audible, Pandora, TuneIn κ.λπ. Με τον σωστό λογαριασμό Amazon, έχουμε φυσικά όλα τα χαρακτηριστικά της φωνητικής υπηρεσίας Alexa στη διάθεσή σας: Αφήστε τον εαυτό σας να θυμάται προθεσμίες, να ακούτε την αγαπημένη σας μουσική, να λαμβάνετε πληροφορίες για τον καιρό, αφήστε τον εαυτό σας να απαντήσει σε ερωτήσεις ή να γελάσει ακούγοντας αστεία για τον Chuck Norris - Οι λειτουργίες Alexa γίνονται όλο και πιο πλούσιες μέρα με τη μέρα, διευκολύνοντας την καθημερινή ζωή.
Με την υπηρεσία ροής TuneIn Intelligence, το auna DAB+ γίνεται ένα διαδικτυακό ραδιόφωνο που σας επιτρέπει να λαμβάνετε ψηφιακά χιλιάδες ραδιοφωνικούς σταθμούς από όλο τον κόσμο και να τους ακούτε χωρίς θόρυβο ή παρεμβολές. Για όσους δεν είναι αρκετοί, μπορούν να χρησιμοποιήσουν τις ιδιότητες ενός έξυπνου ραδιοφώνου ως δέκτη Bluetooth, συνδυάζοντάς το με τράπεζες αρχείων μουσικής στο smartphone, το tablet ή το MP3 player τους.
Η έξυπνη και ευέλικτη συσκευή μπορεί να χρησιμοποιηθεί φυσικά μέσω Του Linkplay και σε λειτουργία Multiroom, δημιουργώντας έτσι ένα περιβάλλον Πολλαπλών Δωματίων. Είναι δυνατή η σύζευξη max. 6 κατάλληλες συσκευές, εξασφαλίζοντας όχι μόνο μουσική σε όλο το διαμέρισμα, αλλά και μετακινώντας τις εκεί που βρίσκεστε. Για έλεγχο στο δίκτυο Multiroom ή για να συνδεθείτε σε έναν λογαριασμό Premium στο Spotify Connect, χρησιμοποιήστε την απλή εφαρμογή Intelligence by auna, διαθέσιμη τόσο για συσκευές iOS όσο και για Android. Οι βασικές λειτουργίες μπορούν επίσης να ελεγχθούν απευθείας στη συσκευή χρησιμοποιώντας ελαφρά κουμπιά λειτουργίας.
Είτε αγωνίζεστε το πρωί, μαγειρεύετε ή χαλαρώνετε το βράδυ: με το ραδιόφωνο κουζίνας Intelligence DAB+, θα είστε πάντα η καλύτερη ψυχαγωγία που έχετε.
Λάβετε υπόψη ότι σε αυτήν τη συσκευή, η Alexa λειτουργεί μόνο με ενεργό λογαριασμό Amazon στα Γερμανικά, τα Αγγλικά ή τις ΗΠΑ.

Βασικές πληροφορίες:

Μέγιστη απόλαυση ακρόασης: Χιλιάδες ραδιοφωνικοί σταθμοί εύκολα προσβάσιμοι μέσω ραδιοφώνου DAB+/FM και της υπηρεσίας ροής Tuneln
Έξυπνη συσκευή: Υπηρεσία φωνής Alexa και φωνητικός έλεγχος μέσω amazon Alexa
Ροή ήχου: από τη Μουσική του Amazon, ηχητικά, την Πανδώρα, το TuneIn ή το Spotify Connect
Έξυπνη και εύκολη εγκατάσταση: Συμπαγής εγκατάσταση σε ντουλάπια και ράφια κουζίνας χάρη στη διάταξη DSS
Δυνατότητα επιφάνειας τραπεζιού: Ως κομψή συσκευή όρθιας
Ασύρματο και βολικό: Λειτουργία Blueutooth για ροή ήχου από το smartphone, το φορητό υπολογιστή ή το tablet σας
Εφαρμογή Auna Intelligence: Για να ελέγχετε το δίκτυο πολλαπλών δωματίων και τη σύνδεση Spotify Connect
Τα πάντα: Καθαρή οθόνη LCD με οπίσθιο φωτισμό
Πλήρης ισχύς: Μονοφωνικό ηχείο RMS 5W

Καταλύματα:

Έννοια διάταξης ΣΥΑ
Περιλαμβάνεται έξυπνη ενσωματωμένη συσκευή
Ραδιόφωνο DAB+/FM
Λειτουργία Bluetooth
Η υπηρεσία φωνής Alexa απαιτεί έναν κατάλληλο λογαριασμό Amazon
Alexa: Υπενθυμίσεις συναντήσεων, πληροφορίες για τον καιρό, αγαπημένα τραγούδια, απαντήσεις σε ερωτήσεις και πολλά άλλα.
Μπορείτε να βρείτε κατάλληλες συσκευές για κοινή χρήση πολλαπλών δωματίων σε αυτήν τη σελίδα
Δυνατότητα ελέγχου λειτουργιών απευθείας στη συσκευή
10 υποδοχές μνήμης για ραδιοφωνικούς σταθμούς
Οθόνη LCD με οπίσθιο φωτισμό
Χρώμα: ασημί
Δύναμη παραγωγής: 5W RMS
Τροφοδοσία: 220–240 V~ | 50/60 Hz

Διαστάσεις: Διαστάσεις: περίπου 18 x 6,5 x 20 cm (πλάτος x ύψος x βάθος) Μήκος καλωδίου τροφοδοσίας: περίπου 1,50 mΣυσκευασία: περίπου 0,8 kg



Δωρεάν NEWSLETTER Merkandi

Ημερήσιες ειδοποιήσεις για νέα προϊόντα και ειδήσεις στο site Merkandi.