FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Για 1 χρόνο ΕΓΓΡΑΦΗ και ΑΝΑΝΕΩΣΗ
οι προσφορές δεν μπορούν να συνδυαστούν
16 Αριθμός υπόλοιπων πακέτων

Οι καλύτερες προσφορές από 150 χώρες

Πάνω από 100 000 ικανοποιημένοι χρήστες

Προσφέρει φθηνότερα έως και το 90% της τιμής εκκίνησης

Άμεση επαφή με μεταπωλητές και χονδρεμπόρους

Qoltec 50277 πολύπριζο 6 πρίζες 1,8 m γκρι

11,62 € /τεμάχιο τιμή εξαίρεση. δεξαμενη

Κατάσταση
Η προσφορά είναι ξεπερασμένη
Ελάχιστη παραγγελία
1 τεμάχια
Διαθέσιμη ποσότητα
χωρίς περιορισμούς
Χώρα
Πολωνία
Βαθμός
A-Ware  
Τελευταία ενημέρωση
πριν 4 εβδομάδες

Τρέχουσες προσφορές σε αυτή την κατηγορία
Περιγραφή προσφοράς

Πολύπριζο | 6 υποδοχές | 1.8m | Γκρίζος
Πολύπριζο | 6 υποδοχές | 1.8m | Γκρίζος
Μία λωρίδα, πολλές δυνατότητες

Ψάχνετε έναν τρόπο να συνδέσετε πολλές συσκευές σε μία πηγή τροφοδοσίας, η οποία θα σας επιτρέψει να οργανώσετε καλώδια, π.χ. κάτω από το γραφείο, πίσω από την τηλεόραση ή στην κουζίνα; Ή μήπως οργανώνετε έναν χώρο εργασίας για τον εαυτό σας και τους υπαλλήλους σας, π.χ. στο γραφείο ή στο εργαστήριο; Η καλύτερη λύση είναι ένα πολύπριζο, διαθέσιμο σε διάφορες παραλλαγές, το οποίο θα σας επιτρέψει να επιλέξετε αυτό που ανταποκρίνεται καλύτερα στις προσδοκίες σας.

Γρήγορος διακόπτης και εργάζεστε ομαλά

Μεταξύ των προϊόντων μας θα βρείτε λωρίδες με διαφορετικό αριθμό πριζών και μήκους καλωδίων, και αυτό εγγυάται την επιλογή του σωστού. Ένα πρακτικό στοιχείο είναι ο ενσωματωμένος οπίσθιος φωτισμός Quick Switch, ο οποίος λειτουργεί τέλεια ως ποδοδιακόπτης - όταν ανάβει, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι οι συσκευές σας θα λάβουν τη δόση ενέργειας.

Κομψός σχεδιασμός για την άνεσή σας

Η πλακέτα θα ταιριάζει απόλυτα στους εσωτερικούς χώρους μεταξύ των οποίων το τοποθετείτε. Αυτό είναι δυνατό m.in χάρη στο κλασικό λευκό περίβλημα. Το σχεδιάσαμε με βάση τις τελευταίες τάσεις, συνδυάζοντας την κομψότητα με την απλότητα χρήσης. Κάντε τα πιο απλά καθημερινά αντικείμενα να αναμειγνύονται μεταξύ τους για να δημιουργήσουν αρμονία.

Η ασφάλειά σας και η ασφάλεια των αγαπημένων σας προσώπων είναι σημαντική για εμάς

Προκειμένου να προστατεύσουμε εσάς και άλλους χρήστες συσκευών που είναι συνδεδεμένες στο πολύπριζο, το έχουμε εξοπλίσει με τις ακόλουθες προστασίες:
Το προστατευτικό κλείστρο σε όλες τις πρίζες για την προστασία από τα παιδιά είναι ιδιαίτερα σημαντικό σε χώρους όπου τα παιδιά αποτελούν αναπόσπαστο μέρος της ζωής,
Κατασκευασμένο από μη εύφλεκτο υλικό PP,
Ασφάλιση αστικής ευθύνης προς τρίτους.
Αποκτήστε επιπλέον χώρο

Γνωρίζουμε ότι όλο και περισσότερες συσκευές γίνονται SMART και γνωρίζουμε καλά τον αριθμό των καλωδίων και των φορτιστών που χρειάζονται στο σπίτι ή στο γραφείο. Εκτός από τον τυπικό εξοπλισμό σπιτιού ή γραφείου, συνδέουμε με το τροφοδοτικό, για παράδειγμα, ακουστικά bluetooth, τα οποία έχουν αποκτήσει τεράστια δημοτικότητα. Το παρουσιαζόμενο μοντέλο της ταινίας Qoltec θα σας επιτρέψει να οργανώσετε το χώρο έτσι ώστε το τεράστιο μέγεθος των καλωδίων να μην διαταράσσει την αίσθηση της αισθητικής σας.

Η ταινία έχει λαβές, χάρη στις οποίες μπορείτε εύκολα να την τοποθετήσετε σε κάθετη (π.χ. στον τοίχο) ή οριζόντια (π.χ. κάτω από γραφείο) διαμόρφωση, κρύβοντας έτσι τα περιττά καλώδια και οργανώνοντας καλύτερα τον χώρο σας.

Αριθμός ηλεκτρονικών πριζών: 6
Μήκος καλωδίου: 1,8 m
Βύσμα: Ευρωπαϊκό
Ασφάλεια / Φίλτρα: Φιλικό προς τα παιδιά
Διακόπτης: Ναι
Τοποθέτηση: Υπόστρωμα, Τοίχος
Χρώμα: Γκρι
Διαστάσεις: 355 x 63 x 40 mm
Βάρος: 0.507 kg
Άλλες παράμετροι:
- Μέγιστο φορτίο: 16A/230V/3680W

- Πληροί τις απαιτήσεις του Κανονισμού 2002/96/ΕΚ της ΕΕ



Δωρεάν NEWSLETTER Merkandi

Ημερήσιες ειδοποιήσεις για νέα προϊόντα και ειδήσεις στο site Merkandi.