FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Για 1 χρόνο ΕΓΓΡΑΦΗ και ΑΝΑΝΕΩΣΗ
οι προσφορές δεν μπορούν να συνδυαστούν
25 Αριθμός υπόλοιπων πακέτων

Οι καλύτερες προσφορές από 150 χώρες

Πάνω από 100 000 ικανοποιημένοι χρήστες

Προσφέρει φθηνότερα έως και το 90% της τιμής εκκίνησης

Άμεση επαφή με μεταπωλητές και χονδρεμπόρους

PU δερμάτινο σκαμπό μπαρ ρυθμιζόμενο ύψος σκαμπό μπαρ πλάτη

20,00 € /τεμάχιο τιμή εξαίρεση. δεξαμενη

Κατάσταση
Η προσφορά είναι ξεπερασμένη
Ελάχιστη παραγγελία
1 τεμάχια
Διαθέσιμη ποσότητα
χωρίς περιορισμούς
Χώρα
Γερμανία
Βαθμός
A-Ware  
Τελευταία ενημέρωση
πριν 9 μήνες

Τρέχουσες προσφορές σε αυτή την κατηγορία
Περιγραφή προσφοράς

⭐ Τα σκαμπό μπαρ είναι κατασκευασμένα από μαλακά δερμάτινα καθίσματα PU. Τα καθίσματα είναι γεμάτα με παχύρρευστο σφουγγάρι υψηλής πυκνότητας, το οποίο δεν παραμορφώνεται εύκολα και είναι πιο άνετο. Η πλάκα βάσης και ποδιών χρησιμοποιεί τεχνολογία ηλεκτρολυτικής επίστρωσης, η οποία είναι ανθεκτική στη διάβρωση και μπορεί να αποτρέψει αποτελεσματικά την καθημερινή φθορά.
⭐ [Ρυθμιζόμενο ύψος & περιστροφή 360°]: Το μαξιλάρι μπορεί να περιστραφεί κατά 360 μοίρες και το ύψος του σκαμνιού μπορεί να ρυθμιστεί από τη λαβή. Η λαβή κάτω από την έδρα του καθίσματος σάς βοηθά να ρυθμίζετε διαφορετικά ύψη. Ύψος του μαξιλαριού από το πάτωμα: 62-82 cm (ρυθμιζόμενο ύψος)
⭐ [Σχεδίαση προστατευμένη από το δάπεδο]: Ο σχεδιασμός τοποθέτησης του υποπόδιου σάς επιτρέπει να τοποθετείτε τα πόδια σας εύκολα, μπορείτε να καθίσετε αναπαυτικά και να χαλαρώσετε και να απολαύσετε μια μακρά συνομιλία. Το πάτωμα διαθέτει συσκευή προστασίας δαπέδου και ο κάτω δακτύλιος από καουτσούκ εμποδίζει το ξύσιμο του δαπέδου και μειώνει τον θόρυβο κατά την περιστροφή.
⭐ [Πολυλειτουργικό σκαμπό μπαρ]: Το σκαμπό μπαρ κουζίνας έχει τέλειο σχήμα και μπορεί να προσαρμοστεί σε οποιοδήποτε περιβάλλον στο σπίτι σας. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε κουζίνες, τραπεζαρία, σαλόνι, μπαλκόνι, καφέ, πάγκους, κουρεία, μπαρ κλπ. Πρόκειται για ένα κομψό και άνετο πολυλειτουργικό σκαμπό μπαρ.
⭐ [Διαστάσεις σκαμπό μπαρ]: Το μέγεθος αυτού του σκαμπό μπαρ είναι 43 x 39 x 92-112 cm, μαξιλάρι από το πάτωμα: 62-82 cm (ρυθμιζόμενο ύψος). Ωστόσο, λάβετε υπόψη ότι αυτά τα σκαμπό μπαρ δεν μπορούν να σταλούν στα νησιά της Μάγχης (Jersey, Guernsey).



Δωρεάν NEWSLETTER Merkandi

Ημερήσιες ειδοποιήσεις για νέα προϊόντα και ειδήσεις στο site Merkandi.